Ik vind het contact altijd erg prettig
De service is perfect, reparaties zijn altijd tot in de puntjes herstelt. Vriendelijk personeel en erg secuur.
Goede service en snelle afhandeling
Geweldig bedrijf, hier is de klant koning !
Klantvriendelijk en uitstekende service.
Erg goed behandeld
- op voorhand helder welke issues geconstateerd worden met verzoek waar actie op ondernomen moet worden - Fijne, duidelijke en concrete afstemming - Snelle service,
Ik ben zo goed geholpen door hun en dat nog wel op zaterdagmiddag
Kortom: super tevreden, met mijn aankoop van een gebruikte auto. (Deze rijd en ziet eruit als een gloedje nieuwe!)(*-°)
Altijd vriendelijk en denken mee. Had enige spoed met het vervangen van een band. Dit was geen enkel probleem en kon de volgende ochtend al terecht. Kortom, een betrouwbare en professionele garage voor onderhoud.
Fijn bedrijf
Snelle service, binnen 24 uur opgelost, en zo maar tussen door. Top
Goed gesprek, eerlijk verhaal, realistische verkoop en inkoopprijzen.
Altijd goed en correct
Uitstekende service Met nog hele nette prijzen De klant is er geen nummer Word er netjes en klantvriendelijk geholpen
Na de sneeuwperiode startte mijn auto niet .Monteur was binnen 3u bij mij.Auto gestart en meteen daarna naar de garage gereden.Accu vervangen omdat er nog garantie op zat.Eind goed al goed.
Al jaren een betrouwbaar en service gericht autobedrijf waar je van op aan kan.
Geweldige service. Bellen als er wat meer is dan alleen een kleine / grote beurt of een apk keuring. Vriendelijke medewerkers.
Altijd fijn geholpen
Contact en kwaliteit 100%
Ik heb met veel vertrouwen en met een goed gevoel een auto bij Verharen in Dongen aangeschaft.
Kon plots niet meer schakelen, heb gelijk een leenauto meegekregen. Het euvel door creatief te zijn opgelost daar er geen onderdeeltje meer te verkrijgen was, toppie mannen.
Word altijd top geholpen en er is tijd voor een gezellig gesprekje.
Auto af gegeven om een koppeling te doen over de telefoon vertellen ze een uur tarief van 75 euro per uur. Maar bij het afrekenen blijkt het 95 ex btw te zijn dus gewoon 115 euro de uur dat is wel wat anders. Verder had ik de onderdelen en olie aangeleverd. Echter had de monteur niet goed gekeken naar de lables en de verkeerde olie er in gegooid. Maar inplaats van die kosten dan op je te nemen stond dat ook gewoon op het factuur Vind dit gedrag rond uit crimineel je praat naar consumenten nooit ex btw en het verschill tussen 75 en 95 hoor je ook wel
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen