Auto stond ruim op tijd klaar en in perfecte staat afgeleverd. Duidelijke uitleg en alles compleet volgens afspraak.
Hele goede ervaring gehad bij de aankoop van onze nieuwe auto. Zeer deskundig en klantvriendelijk.
Vakkundig en prijskwaliteit dik in orde.
Zeer vriendelijke en deskundige receptie, behalve beurten verder nooit problemen met mijn tweedehands auto. Alles bij elkaar veel vertrouwen in deze garage.
Fijn bedrijf met kundige mensen. Altijd tijd om snelle oplossingen te bieden en heel klantvriendelijk.
Doen wat ze beloven. Vriendelijk.
Fantastisch geholpen
Een hele prettige ervaring! Geen opdringerige verkoper (Aby) maar iemand die meedenkt!
Eerlijk en open!
Al jaren mijn vaste garage, en geen enkele keer teleurgesteld. Altijd een goed advies en goed overleg.
Word er altijd goed geholpen door deskundige mensen
Onze 3e auto gekocht bij Verharen, zoals altijd vriendelijke en behulpzame mensen. Goed advies en tips voor gebruik en auto als nieuw gepoetst!
Ik heb afgelopen week een auto gekocht bij Carprof Verharen en ben erg tevreden. De verkoper was vriendelijk en eerlijk en nam de tijd om alles uit te leggen. De hele aankoop verliep soepel en de auto bevalt uitstekend. Een echte aanrader!
Wordt altijd goed geholpen. Wordt nooit op overbodige kosten gejaagd. Baliemedewerker weet waar hij over praat. Zou zomaar familie van me kunnen zijn?! Al met al een topbedrijf!
Volvo was toe aan een grote beurt. Keurig uitgevoerd en na overleg extra werkzaamheden uitgevoerd. Prima!
Kom er al ruim 20 jaar
De klant staat centraal
Medewerkers denken altijd mee, niet in problemen maar in oplossingen! Proberen altijd tot een goede oplossing te komen.
Al jarenlang klant, De service beurten altijd netjes afgehandeld. Fijne klantvriendelijke medewerkers.
Erg vriendelijke en klantgerichte autodealer die geen auto wil verkopen maar mensen blij wil maken met een nieuwe auto. Reële prijzen.
Vriendelijk personeel en ze denken mee aan oplossingen en het belangrijkste vinden wij eerlijk en verstand van zaken
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Een zaak die professionaliteit uitstraalt en toch met een goed gevoel voor de mens. Ik kom er graag terug.
Reparatie snel en vakkundig opgelost
Kan altijd terecht, en wordt ook duidelijk verteld wat er mis is met de auto en wat het ongeveer gaat kosten.
Vol vertrouwen en vriendelijk geholpen