Eerste indruk al meteen goed.
Goed op de hoogte gehouden en keurig werk geleverd
Alles netjes afgewerkt afspraken goed nagekomen
Auto netjes afgeleverd en goed geholpen zeer vriendelijk allemaal.
Ik heb een auto gekocht en alles ontvangen zoals bespreekt. Niks om over te klagen
Van 8.00 tot 17.50 bezig geweest en helemaal weer top
Top automobielbedrijf, dit keer apk en kleine beurt. Was aan de late kant met maken van afspraak echter toch nog plekje gevonden. Apk en kleine beurt uitgevoerd voor een nette prijs.
Alles volgens afspraak en tussendoor overleg over voortgang.
Mensen aan de balie houden zich aan hun afspraak
Bezoek, na schroef ontdekt in mijn voorband.
Vriendelijk geholpen waarbij een deskundige eerlijke onderhoudsbeurt werd voorgesteld en uitgevoerd.
Klantvriendelijk en betrouwbaar advies
Mijn auto om 09.00 gebracht voor APK. Om 15.00 uur belde de garage dat de auto klaar staat. Bij het ophalen hoefde ik slechts € 40,- te betalen. En weer lekker rijden !
Vriendelijke en accurate mensen die vakwerk leveren.
Ik kom er graag omdat op basis van wederzijds vertrouwen er een professioneel zakelijke relatie is ontstaan.
Verharen&Wijnen is een garage met vakkundig en uitstekend personeel! Ze denken mee in oplossingen en ze nemen alle tijd voor je! Toppers
al 25 jaar betrouwbare service...
Hele goede service, alles naar wens geregeld!
Wij zijn super goed geholpen en naar al onze wensen is geluisterd het is een hele fijne garage met vooral ook hele fijne verkopers waar je nog klant bent en geen nummer
Heel goed geholpen
Ik kom er al ruim 20 jaar. Dat zegt al genoeg toch?
Uitstekend autobedrijf, persoonlijk en goed e prijs kwaliteit! Garantie ook prima
Belde in de ochtend en kon dezelfde dag nog terecht. Dit bedrijf schroomt er nooit voor om net een stap verder te gaan om je gewaardeerd te laten voelen
Ik vind dat ze goed werk leveren. Er zijn wel wat verbeterpuntjes soms in contact. De eerste keer dat ik erheen ging had ik ruim een maand van te voren aangegeven dat ik vervangend vervoer nodig had. Deze hadden ze gereserveerd voor mij, maar de dag zelf belde ze dat ik geen vervangend vervoer zou kunnen krijgen. Hierdoor moest ik vanalles prive omgooien omdat ik hier niet op gerekend had. De keer erop had ik weer ruim van te voren een afspraak gemaakt. Weer om vervangend vervoer gevraagd. Maar geen bevestiging of iets terug gekregen waaruit bleek dat ik vervangend vervoer kreeg. Mn vriend belde voor de zekerheid en toen hebbe ze pas bevestigd dat ik die kon krijgen. Heb alsnog moeten betalen voor dit vervangend vervoer en de kilometers (naar huis en terug naar dit bedrijf) terwijl de vorige keer fout was gegaan. Dan zou je mogen verwachten naar mijn mening, iets van deze leen auto gratis te krijgen. Maar helaas. Wel fijn dat ze gebeld hebben voor ze er aan gingen werken en ik toestemming kon geven hiervoor. Toen het al laat op de dag was, zelf maar gebeld of ie klaar was? Dat was zo. Maar ze hadden mij nog niet gebeld.
Verharen en Wijnen verzorgt al jaren het onderhoud van mijn auto. Ik word altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan en snel & goed geholpen. Service is uitstekend.