Fijne en leerzame sfeer

Ik heb mijn docent (Herman Elferink) als zeer prettig en leerzaam ervaren tijdens mijn green belt cursussen. Herman wist een goede sfeer te creëeren die van belang was om, met een vooral digitale (teams) ervaring nodig is. We brachten de theorie regelmatig terug naar de praktijk, waardoor ik parallel aan de cursussen aspecten kon toepassen binnen het bedrijf waar ik werk. Lang verhaal kort; zeer tevreden met zowel Herman als Watson in het faciliteren van de cursussen.

Super training

Goede combinatie van online en klassikaal leren. Veel toepasbare praktijk voorbeelden en oefeningen gedaan.

Fijne leeromgeving

Na mijn LOI cursus examen gedaan bij de Watson Academy. Fijne leeromgeving en een extra stuk leerstof in de vorm van een e-book in PDF. Duidelijke vraagstelling waar geen twijfel mogelijk is.

Servicegericht begripvol en snel

In paniek was ik toen ik niet kon inloggen, gebeld en gemaild maar binnen een kwartier had ik een mail en werd ik gebeld dat er een mail stond om in te loggen en kon mijn examen volgen. Deze was overzichtelijk en als je goed leert is het examen heel goed te doen. Het certificaat kwam ook snel en in een mooie lijst op de deurmat. Al met al een servicegericht bedrijf. Echt een aanrader!

Erg leerzaam!

Zeer leerzame en uitdagende green belt training. Met een ervaren trainer die alle kneepjes van het van kent, erg fijn. Leuk om gezamelijk met een groep het traject te volgen.

Recht op het doel af met Henk

Prima cursus in behapbare brokken in een klein maar fijn deelnemersgezelschap.

Goede en professionele begeleiding bij een duidelijke en praktijkgerichte opleiding!

Ik heb deze cursus als zeer prettig ervaren. Na afloop van de klassikale lessen voelde ik mezelf helemaal klaargestoomd om zowel het theorie examen als praktijk examen af te ronden. Zelfs bij mijn, veels te lang durende, traject heb ik het vertrouwen gevoeld om af te ronden. Super blij mee!

Goed geholpen, nuttige studie

Ik heb de cursus Lean Green Belt gedaan via LOI, goed te doen. Hierdoor zijn mijn beoordelingen met betrekking tot trainer en inhoud training "neutraal". Via de LOI heb ik namelijk gekozen voor een thuisstudie. Ook het examen is goed te doen. De cursus geeft ook voorbeelden weer zodat het herkenbaar is en je begrijpt hoe het toegepast kan worden.

Het is een cursus waar je veel voorbeelden krijgt om dit vervolgens goed in praktijk te kunnen gebruiken. Het is duidelijk en overzichtelijk weergegeven!

Heel goed toepasbaar in de praktijk

Lessen en online omgeving vullen elkaar goed aan. Veel interactie tijdens de les en veel geleerd.

Prima begeleiding

Goede feedback, zowel voor de uitvoering van de opdracht als voor de presentatie, zodat ik mijn praktijkopdracht kon afronden.

Alles keurig netjes geregeld

Na aanvraag van het examen (Lean Green Belt) via de website ontving ik al snel de toegang tot de online omgeving. Enkele dagen na het afronden van het examen ontving ik het certificaat per post ; keurig netjes in een lijstje. " Die snappen hoe het moet bij Watson & Associates ! "

Hier heb ik wat aan!

De trainer was erg ervaren en kon zijn deskundigheid goed overbrengen naar de cursisten. Hij was geduldig, besprak de stof zeer duidelijk en met bruikbare voorbeelden. De online leeromgeving was goed ingericht. Kort en bondig met ondersteunende video's. Ook het boek was prettig om te lezen. De stof wordt hierin duidelijk om schreven en met duidelijke voorbeelden. Door middel van de praktijkopdracht(en) werd de stof ook bruikbaar op mijn eigen werkplek.

Herman bracht de theorie op een begrijpelijke en leuke manier zodat het praktisch toepasbaar werd.

Herman was een fijne trainer die duidelijk maakte wat er van je verwacht werd en de stof goed wist te behandelen. De leeromgeving was een mooie aanvulling met ook zeker de video's die verduidelijkend waren.

Goed balans tussen theorie en praktijk

De combinatie van online leeromgeving en lessen vond ik heel fijn. De docent was heel helder en prettig. Ik had al eerder een yellowbelt gedaan, nu eindelijk de theorie wat praktischer en toepasbaar ge kregen.

Heel prettige ervaring

Mijn ervaring met Watson & Associates is erg goed. De werkmethodiek is duidelijk en overzichtelijk. Met name de toegankelijkheid en snelheid van reageren is super!

Duidelijk en overzichtelijk

Juiste informatie, goede docent, duidelijk en gewoon goed

Beperkte lesstof; veel extra waarde in lessen/docent

In het verleden heb ik al Lean Yellow Belt gedaan en ik vond de verdieping - die wel verwacht was- binnen de Lean Green lesstof minimaal. De lesstof zelf was beknopt, ten dele slecht geschreven (spelfouten) en een deel van de online omgeving was een exacte kopie van het boek. Ook was de lesstof/omgeving m.i. niet in evenwicht, met een zwaartepunt in de Define fase en daarna hoofdstuk die nauwelijks de helft zo dik waren. Het examen was nauwelijks een test, met ongeveer 90% vragen uit de oefenomgeving. In scherp contrast vond ik de lessen/docent wel een toevoeging, omdat dhr Elferink binnen de beperking van de geboden tijd, met zowel anekdotes uit de praktijk als interactief doorvragen naar eigen beleving een verdieping aanbracht in de lesstof

Uitstekende training

Erg interessant

Leerzame en interactieve cursus

Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. De trainer bleef niet te lang hangen bij de theorie en liet ons vooral zelf oefenen met de lesstof. Er was veel interactie gedurende de lessen wat, zeker gezien het tijdstip van de lessen (in de avond), erg prettig was. Op deze manier was het makkelijk om de aandacht erbij te houden.

Lean Green Belt: de hybride omgeving werkt prima en de docent is kundig en betrokken

De opleiding Lean Green Belt verliep prima. De docent is kundig en betrokken en probeert iedereen goed mee te krijgen. Ook het hybride gedeelte is goed geregeld. De website is heel soms een beetje langzaam, maar stelt uiteindelijk nooit teleur. Het boek is ietwat beknopt in vergelijking met het boek van Yellow Belt bij een andere aanbieder; het is echter wel compleet genoeg om het examen te halen en de praktijkopdracht te kunnen doen.

Toegankelijke opleiding met genoeg uitdaging

In tijden van corona is dit een top omgeving en manier van studeren. Fijne begeleiding en interessante materialen en opdrachten.

Goede Kwaliteit! Ontzettend goed georganiseerd, liep als een zonnetje! Aanrader

Hele goede training, ook de online middelen waren van goede kwaliteit, zou iedereen deze blended training aanraden

Perfecte balans tussen theorie en praktijk

De training heeft me geholpen met toepasbare methodieken om mijn eigen verbeteringen te realiseren. De leermethode met deels in eigen tempo E-learning maar ook wel verschillende klassikale momenten om ervaringen te delen, beviel me goed. Veel praktijk discussie gehad en zeer deskundige maar vooral prettige trainer.

De leraar was aardig en ervaren maar de stof vond ik saai

De leraar was aardig maar de stof vond ik saai.

Reactie van het bedrijf

Beste Meral, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat jammer dat je de inhoud saai vond! Jouw werkgever heeft je ingeschreven voor deze training. Misschien sloot de training niet helemaal aan bij jouw ambitie? Met vriendelijke groet, Henk

Over Academy van Watson & Associates

Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij er dagelijks aan om fans te maken van onze opdrachtgevers. Wij bieden training, coaching én management diensten om organisaties klantgerichter, efficiënter en wendbaarder te maken. Onze opleidingen zijn flexibel planbaar en maken gebruik van moderne hulpmiddelen. Zo blijft u zélf de baas over uw agenda en behaalt u het maximale leerrendement. Het resultaat is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.