Filters

9

Fijne Leerstof en zeer goede begeleiding

Lean Green Belt opleiding. helemaal top nu door naar Lean Black Belt. Veel van opgestoken en tot nieuwe inzichten gekomen zeker in relatie tot Model Based Enterprise.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

In een hoog tempo dit traject doorlopen met een zeer deskundige en ervaren sensei. Mooi is dat ik de theorie en praktijkervaring van Henk meteen kan toepassen in mijn project. Waardevol en echte aanrader om met deze Black Belt bril naar je eigen omgeving te kijken. Dank Henk voor jouw energieke manier van lesgeven en de manier waarop je mij hebt getriggered!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam, praktisch en interessant

Fijne trainer. Goede uitleg en houdt iedereen bij de les. Trainingen zijn interessant en toepasbaar in de praktijk. Lessen worden op een leuke manier gegeven, zodat je je aandacht erbij kunt houden Dia's zijn goed en overzichtelijk. Boekje is een beetje te langdradig terwijl dat voor de lessen niet nodig is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een echte aanrader als het gaat om Lean

Mijn ervaring was goed. Tijdens de lessen werd mij duidelijk, hoe de Lean gedachte werkt en hoe ik deze zelf kan toepassen. Het enigste nadeel vond ik het boekje "lean voor dummies". Ik vond de stof langdradig en weinig praktijkvoorbeelden voor een administratieve organisatie.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve feedback Rick! Het boekje 'Lean voor Dummies', die we bij de Yellow Belt en Orange Belt training gebruiken, wordt binnenkort vervangen door een leerboek dat we zelf ontwikkeld hebben. Groeten namens team Watson Academy, Henk Drenth

8

Goede interactieve lessen

Vier leuke, interactieve en leerzame lessen gehad voor de Lean Orangebelt. Duidelijke uitleg met ruimte voor vragen en gesprekken. Het was erg prettig!

 • Aanbevelen? Ja
7

Leerzaam op een volgbare manier

De lessen waren leerzaam op een volgbare manier. Trainer nam de tijd voor alle vragen en kon op een prettige manier uitleggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede docent, interessante leerstof, niet al te moeilijke opleiding, prima voorbereiding

Prima neergezette eerste keer via digitale platformen. Inhoudelijk goed voorbereid, interactief gemaakt door de docent, Wel lastig dat de gehele opleiding alleen maar digitaal gegeven is. Dat doet toch iets met de sfeer en/of het gewicht wat aan het resultaat gehangen kan worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Praktisch, helder en toepasbaar

Via Zoom de cursus gedaan. Was leuk om te doen en er was voldoende ruimte om je eigen ervaring te delen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer gestructureerde lessen

Via Watson /Henk de green Belt cursus gedaan. Veel stof, maar wordt op het juiste tempo uitgelegd waardoor het “behapbaar” blijft. De wijze waarop Henk de training geeft heb ik als zeer prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Praktische toepasbare opleiding om gelijk mee aan de slag te gaan.

Deze Greenbelt is lekker praktisch, gegeven in een lekker tempo. Zelf online bleef ik lekker bij de les. Goede teachback momenten en makkelijke tools om mee te leren werken. Ik kon na Blok 3 al aan de slag in de praktijk. Ervaren trainer die met veel voorbeelden de stof goed onderbouwde uit eigen ervaring. Overzichtelijke hand-out om na te slaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Theoretisch goed, maar ook erg praktisch

De training bevat genoeg theoretische achtergrond om Lean goed te kunnen begrijpen. Henk, de trainer, lardeerde het met mooie praktische voorbeelden. Het was ook gewoon leuk. Het ging remote, en dat ging prima. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke, leuke lessen!

Rob Bröker was onze docent. Top! Duidelijke, actieve en leuke lessen. Voorbij gevlogen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne lessen

De online lessen waren echt leerzaam! Werd op een juiste manier les gegeven

 • Aanbevelen? Ja
7

Leerzaam

Tijdens de training veel tools geleerd en toegepast in de groep. Trainer gaf duidelijke uitleg met voorbeelden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik vond het een heel leerzaam traject ondanks dat het online werd gegeven.

Tijdens de cursus heb ik een goed inzicht gekregen in het Lean-proces en werd ik goed voorbereid op het examen. Het was wel jammer dat het online moest, maar in dit kader is er het beste van gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Goede praktijkvoorbeelden en opdrachten. Interactieve lessen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Interessante opleidingsbootcamp over Lean/Agile!

De opledingsbootcamp van Henk was een hele informatieve en leuke eerste kennismaking voor mij met Lean en Agile werken. Er zat een hele duidelijke opbouw in het theoretische verhaal. De interactieve oefeningen waren leerzaam, praktisch en gaven veel energie. Vanwege corona waren we genoodzaakt om de hele cursus online te doen maar dit heeft hij leuk opgelost met allerlei oefeningen op virtuele brainstorm/white borden! Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend leerzame/interessante LGB trainingen

De LeanGreenBelt trainingen heb ik als erg leerzaam en interessant ervaren. Tijdens de lessen gingen we diep op de DMAIC stappen in, en alle tools die tijdens de YellowBelt eerder als theorie werden behandeld, werden uitvoerig besproken en toegepast. Het was erg fijn om zelf een praktijkproject te hebben zodat ik tijdens de trainingen deze tools kon toepassen. Daar leerde ik het allermeest van. Alle vragen die ik hierover had, kon ik rechtstreeks aan de trainer stellen voor/tijdens/na de trainingen. De trainer had heel veel kennis en inzicht, wist alles op rustige toon uit te leggen en heeft me best wat 'Oh ja' momenten gegeven over mijn eigen project. Hij leerde bepaalde dingen vanuit een andere hoek te bekijken, en dat je soms niet te moeilijk na moet denken. Hij had overal een antwoord op, maar stelde ook kritische vragen terug zodat je zelf na ging denken. De trainer was ook erg geïnteresseerd in iedereen en ik merkte dat hij echt betrokken was bij de praktijkprojecten. Heel leuk! Daarnaast was er ruimte voor een grapje tussendoor, wat de lessen leuk maakte. Het was erg interactief en je kon niet in je luie stoel achterover hangen. Ook werden we goed voorbereid op het examen. Al met al vond ik het dus erg goede trainingen en ondersteuning tijdens de praktijkopdracht, en heeft het hele project echt bijgedragen aan mijn verdere ontwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Theorie LSS Green Belt was gelijk toe te passen bij mijn praktijkopdracht

De theorielessen van de Lean Six Sigma Green Belt cursus hadden een goede mix van theorie en interactieve opdrachten. Herman is een enthousiaste docent met veel kennis over Lean Six Sigma. Het is voor mij echt een meerwaarde geweest dat ik bij mijn opdrachtgever mijn praktijkopdracht kon doen, zodat ik de theorie gelijk kon toepassen in de praktijk. Als de mogelijkheid zich voor doet, zou ik iedereen zeker aanraden om ook zijn/haar praktijkopdracht te doen, daar leer je ontzettend veel van.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bijzonder goede online training over Lean & Agile!

Dank voor de training, die erg gestructureerd en prettig was om online te volgen. Ik had iets meer scrum en agile onderdelen verwacht, maar ben blij dat ik de fundamenten van Lean nu bezit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke en enthousiaste docent!

Leerzame workshop met veel praktijkvoorbeelden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam voor de praktische handvatten

Een interessante ervaring omdat het de eerste keer is dat het online wordt gegeven. Dit vergt wel een andere soort concentratie en de interactie is wat minder. Maar de inhoud en de manier waarop de docent de inhoud overbracht heeft me diverse handvatten en ideeën gebracht die ik in de praktijk wil toepassen. Het leerboekje vond ik vrij lastig om door te lezen. Met name omdat er mijns inziens niet een leidraad, dus een stappenplan in zat om het proces te doorlopen. Dit had de docent in de sheets veel beter uitgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Henk laat zien zowel fysiek als digitaal zijn kennis op een fijne manier over te kunnen brengen!

Onze serie bootcamps die door Henk zowel digitaal als fysiek zijn gegeven, kenden een logische opbouw en duidelijke structuur. De veelheid aan informatie ten aanzien van Lean was behapbaar en op een prettige manier gepresenteerd. Met presenteren doel ik ook op de interactieve component, waarbij aandacht is gegeven aan je eigen organisatiecontext en hoe de informatie die je krijgt aangereikt kan worden vertaald naar deze context. Kortgezegd, het toepassen van de theorie in de praktijk. Naast dit alles is Henk ook een toegankelijk persoon voor de groep!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede mix van theorie en praktijk

De trainer was enthousiast en kon alles goed uitleggen. Er was veel ruimte voor interactie en oefenen. De simulatie game was top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Interessant

Het volgen van de lessen online heb ik als prettig ervaren, al was het af en toe wel lastig om de concentratie erbij te houden. De docent gaf op een prettige manier les, de stof werd goed uitgelegd en er was voldoende ruimte voor vragen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Academy van Watson & Associates

Al sinds onze oprichting in 2012 werken wij er dagelijks aan om fans te maken van onze opdrachtgevers. Wij bieden training, coaching én management diensten om organisaties klantgerichter, efficiënter en wendbaarder te maken. Onze opleidingen zijn flexibel planbaar en maken gebruik van moderne hulpmiddelen. Zo blijft u zélf de baas over uw agenda en behaalt u het maximale leerrendement. Het resultaat is top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd