Alsof ik heel even écht vloog en alles vergat behalve het uitzicht

Een ervaring die ik nooit meer vergeet! Vanaf het eerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak bij Paracentrum Texel. Het team is niet alleen professioneel, maar ook ontzettend vriendelijk en betrokken. Alles werd rustig en helder uitgelegd, waardoor de spanning plaatsmaakte voor pure voorpret. Mijn tandemmaster straalde vertrouwen en plezier uit en dat werkte aanstekelijk. En dan het moment van de sprong… onbeschrijfelijk. Vrije val boven de Waddeneilanden, de zee onder je, de wind langs je gezicht, en een uitzicht dat echt nergens mee te vergelijken is. De hele ervaring was perfect georganiseerd, van ontvangst tot landing. Ik raad dit iedereen aan die iets bijzonders wil beleven. Dankjewel Paracentrum Texel voor deze magische sprong!

Geweldig !!!

Mijn eerste tandemsprong , was dankzij geweldige instructeurs een prachtige ervaring !! Ook heel fijn is dat het gefilmd is en ik (en al mijn vrienden /familie/collega s )het kunnen terugzien ! Dank je wel !!!

Prachtig, machtig mooi

Mijn instructrice gaf mij direct een vertrouwd gevoel. Ik kreeg goede en duidelijke instructies. De sprong is spannend, maar daar na is het overweldigend. Het is adembenemend.

Supergaaf

Kado gekregen van mijn gezin. Jammer dat het weer 2x eerder tegenzat maar dat is de natuur. De duosprong was geweldig en de begeleiding TOP. Dankjewel Daan voor deze gave ervaring.

Top geregeld van reservering tot en met de sprong

Op mijn gemak gesteld door de uitermate vriendelijke medewerkers, heb ik een fantastische beleving gekregen tijdens mijn eerste duo sprong. Het was in 1 woord geweldig.

Ein traumhaft schönes Erlebnis!

Vor vier Jahren hatte ich meinen ersten Tandemsprung aus 13000 ft Höhe. Das hatte mir so gut gefallen, dass ich das nochmal erleben wollte! Vor ein paar Tagen ergab sich die Möglichkeit für mich und ich habe auch diesen Sprung von Anfang bis Ende genossen. Das gesamte Team ist super freundlich und hilfsbereit- absolut empfehlenswert!

Om nooit te vergeten

Super relaxed en behulpzaam personeel. Duidelijke instructies. Korte wachttijd tussen aanmelden en springen. Mooie omgeving. Betrokken tandem masters die goed met GoPro's overweg kunnen ;) geweldige beelden om alles thuis te kunnen laten zien en nog mooiere ervaringen die ik nooit zal vergeten. De 13.000ft sprong was de juiste keuze!

Perfect!

Fantastisch begeleid, enorm competente tandem-springers. Heel blij met hoe alles werd uitgelegd. Sfeer rondom was ook heel prettig. In de hangar waren enkele instructeurs yogaoefeningen in het zonnetje aan het doen, de parachutes werden gevouwen waar we bijstonden. Al met al, wij komen zeker terug!

Pas op wat je wenst, voor het weet komen ze uit

Al jaren riep ik, dat wil ik nog eens doen zo’n duosprong. Op mijn verjaardag 20 mei kwam deze wens uit. Als verrassing deze sprong kado gekregen. Ik wist niet of ik nu echt blij ermee moest zijn. Wat een ride was het, na even wachten als gevolg van dikke wolken konden we in de middag springen. Een relaxte sfeer, je ziet de instructeurs de spullen met zorg klaarleggen, wat helpt tegen de zenuwen. Mijn buddy Johnny was super aardig, relaxed en deed er alles aan om dit de sprong van mijn leven te maken. Ik had er ook een film bij kado gekregen, moet je echt doen..want het is supergaaf om het terug te zien. zeker als je zoals ik, je ogen op momenten dicht hebt gehad..kun je het tenminste nog eens nakijken wat je gemist hebt hahahah. Bedankt Johnny en het team. Jullie maken het mooi voor ons. Te gek.

Machtig mooie ervaring

Afgelopen zondag mijn eerste sprong gemaakt en vanaf begin tot eind was het perfect geregeld. Mooie locatie, vriendelijk personeel, duidelijke instructies en voor/na de sprong lekker kunnen chillen met goede muziek (al is dat natuurlijk persoonlijk). Daniel is een aardige vent en een top instructeur, ik ben geen moment zenuwachtig geweest. Behalve toen hij in de lucht begon over topografie, niet mijn sterke kant ;) Hij: "stuur maar iets weg van Terschelling" Ik: "wacht.. welke kant op?". We konden er hartelijk om lachen. Bedankt voor de mooie ervaring!

Bucketlist ding afgevinkt, dit was insane

Geweldige sprong, mag nog wel iets hoger als het aan mij ligt, heerlijke genoten van het uitzicht op Texel en natuurlijk nog een so naar Julia waar ik als banaan aan vast zat.

Fijn team en goede begeleiding!

Super ervaring gehad met fijne begeleiding en duidelijke verwachtingen!

Onvergetelijke herinnering voor het leven

Soepele service en fantastische ervaring!

The sky is the limit!

Fijne begeleider, enthousiast en rustig. Dat is mooi als je door de lucht vliegt! Sky diving was een super leuke ervaring! Eentje die je niet snel vergeet!

Super!

Es war eine wirklich einmalige Erfahrung! Man hat sich gut aufgehoben gefühlt. Der Sprung war spannend und ein besonderes Erlebnis. Immer wieder gerne ♡

Tandemsprung auf Texel

Wir haben am 15ten Mai zu dritt unseren ersten Tandemsprung im Paracentrum Texel gemacht. Wir hatten Gutscheine bestellt die für uns hinterlegt waren. Den Sprung haben wir online gebucht. Unser Termin war 13 Uhr , wir haben uns angemeldet und konnten sofort zur Einweisung in den Bereich für die Springer. Jeder bekam sein Geschirr angelegt und unser Tandem- Master hat es angepasst. Ruck zuck waren wir schon im Flieger. Wir haben uns die ganze Zeit gut aufgehoben gefühlt, die einzelnen Schritte wurden erklärt und ehe man drüber nachdenken konnte war man quasi schon raus aus dem Flieger und im freien Fall ging es abwärts, kurzer Ruck als der Schirm aufging und entspannt mit einer wahnsinnig tollen Aussicht auf den Boden geschwebt. Mein Tandem- Master hat immer mal gefragt ob alles gut ist, zum Schluss abgeklatscht und um ein tolles Erlebnis reicher. Danke ans Team, immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Een meer dan geweldige ervaring die ik voor geen goud had willen missen!

We komen al bijna 40 jaar op Texel. Elke keer zag ik de parachutisten uit het vliegtuig springen. Het begon steeds vaker te kriebelen om ook een keer een sprong te wagen. Voor mijn 66e verjaardag stond op mijn verlanglijstje een parachutesprong. Wat een verassing was het dat ik dit cadeau kreeg van mijn vrouw en kinderen. Zaterdag 10 mei was het zover. ik werd vriendelijk ontvangen bij paracentrum Texel. Na de instructie mocht ik samen met Johnny de sprong van mijn leven maken. Wat een geweldige buddy is hij! De sprong was een top ervaring in mijn leven. dit had ik niet willen missen. De vrije val gaf mij echt een kick en het zweven aan de parachute was geweldig. Wat een uitzicht over het mooie Texel. Na een zachte landing werd ik blij en opgelucht ontvangen door mijn familie. Gelukkig heb ik opnames laten maken waardoor ik en mijn familie en vrienden kan laten meegenieten van deze bijzondere ervaring.

Onvergetelijk

Ik heb afgelopen zondag mijn allereerste tandemsprong gehad. Ik had deze van mijn ouders en familie kado gekregen voor mijn verjaardag. Ik heb van het begin tot het einde genoten. Maar dat is op het filmpje ook wel te zien. Ik ben blij dat ik een filmpje met de handcam heb laten maken, om de sprong nogmaals te beleven. Grappig om te zien op beeld, die flapperende wangen. Ik had ook een erg leuke springer, waar ik aan vast zat. Hij liet me zelfs even sturen. Thanks voor de onvergetelijke ervaring. Hopelijk krijg ik nog een keer de kans om een sprong te maken.

Niet te beschrijven welk gevoel je hierbij krijgt

Naast dat je een fijne en rustige uitleg krijgt heb ik mij constant op mijn gemak gevoelt tijdens heel de ervaring! Maar buiten dat was het allerbelangrijkste natuurlijk dat een fantastische ervaring is die ik voor altijd mee zou nemen.

Geweldige ervaring weer, nu samen met m’n dochter

De tweede keer dat ik deze sprong maak van 4 km hoogte. Wederom een geweldige ervaring met een zeer ervaren, rustige tandemspringer. Alles goed uitgelegd, en de parachute zelf mogen besturen. Maar deze keer sprong m’n dochter van 14 jaar ook mee, haar heb ik laten filmen door een cameraspringer. Super tof dat we vooraf en achteraf van de sprong samen zijn gefilmd. Ook zij vond het geweldig. We komen zeker terug voor nog een sprong boven het prachtige Texel!!

Onvergetelijk

Wat een mooie belevenis . Schitterende duosprong gemaakt met Julia als professioneel parachutist .

Als vanouds fantastisch

Meer dan twintig jaar geleden heb ik mijn brevet gehaald en later ook nog eens een duosprong gemaakt. Nu kon ik van een hogere hoogte een duosprong maken. Ik heb de sprong voor mijn verjaardag gekregen van mijn man. Ik vond het geweldig, zeker ook de vrije val van een minuut. En ik heb zelf ook nog mogen sturen. Het was weer een ervaring die ik niet had willen missen.

Onvergetelijk

Lieve mensen, vlotte gang van zaken en een onvergetelijke ervaring. Heel erg bedankt:)

Geweldige mooie ervaring

Met dank aan Arie en Daan!

Intens

Als het niet goed gast weet het personeel niet zo goed wat het moet doen. Behalve dat was iedereen wel vriendelijk

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.