Geweldig, ik zou het zo weer doen !!

Het is een geweldig mooie ervaring die ik zeker nog een x ga doen.

Geweldig !!!!!

Echt een aanrader en zeker de moeite (en het geld) waard!

Top ervaring

het was Top het enige was dat onze reserveringstijd een uur later was geworden voor de rest goed geregeld.

Amazing. Best experience EVER!

Everything from booking to check-in to the jump went quite smoothly with professional and nice instructor jumpers I had my first tandem jump and an unforgettable exeprience.

Geweldige ervaring!

Een geweldige ervaring die ik nooit meer vergeet! Alles gaat heel relaxed en wordt je goed uitgelegd. En de sprong zelf is gewoon waanzinnig!

Dit moet je hebben mee gemaakt.

Na een korte briefing begint het avontuur. Je gaat samen met je instructeur het vliegtuig in. Daar krijg je nog de laatste instructies en voor je het weet begint de vrijeval. Een geweldige ervaring om vanaf 13000ft naar beneden te suizen. Als de parachute open gaat kun je nog rustig genieten van het uitzicht over het eiland om later een rustige landing te maken. Hoogtepunt is wel de vrije val. Dit moet je een keer meemaken.

Super mooie ervaring

De sprong bij het paracentrum texel was geweldig goed georganiseerd en was alles wat ik er van verwacht had. Echt een goede herinnering!!

Super leuke gave ervaring

Ik ben op 6 augustus samen met mijn kinderen van 12 en 15 jaar gesprongen vanaf 13000 feet het was een super mooie ervaring die we nooit meer gaan vergeten. Ook met de mooie filmpjes en foto's van de extra springer zien er super mooi uit . Namens ons bedankt voor deze geweldige dag

Een unieke, aangename ervaring

Ik beveel de tandemsprong in paracentrum texel ten zeerste aan. Voor mijn vriendin en mij was het namelijk een uiterst aangename ervaring. De instructeurs gaven een zeer professionele en bekwame indruk, en hoewel het redelijk druk was op de dag van ons springen zaten we al in de lucht minder dan een uur na onze aankomst. De uitleg voor de sprong ging wel wat snel, maar de instructeurs herhaalden deze uitleg meermaals tijdens het opstijgen en klaarmaken voor het springen waardoor het voor ons perfect duidelijk was wat er nu precies van ons werd verwacht. We komen hier in de toekomst zeker nog terug!

Super leuk!

Super leuk personeel, die het echt leuk doen

Wonderful experience

It was the best experience that I had & the best part is the safety.

Gave ervaring!

Heb voor het eerst een tandemsprong gemaakt bij paracentrum Texel. Zeer gastvrij & hele aardige instructeur. Stelde me ook goed op mijn gemak. Tip: geef uitleg over hoe de sprong in zijn werking gaat & wat er van mij verwacht wordt van tevoren, niet alleen hoe je uit het vliegtuig moet maar ook dat je eventueel zelf mag sturen, wat te doen bij de landing. Dan hoeft dit niet tijdens de sprong.

Ge-wel-dig!

Erg spannend om een eerste sprong in het diepe te wagen maar wat was het fantastisch. Super fijne instructeur en zo enorm genoten van de vlucht, vrije val en het vliegen. Bedankt!

Fantastisch

Voelen dat je leeft

Onvergetelijk

Ik was als de dood om deze angst te overwinnen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Alhoewel het voor de medewerkers misschien 'gewoon' werk is, begrijpen ze wel heel goed dat het voor jou een heel speciaal moment is. Ik heb dan ook niet het gevoel gehad dat ik een nummertje was. Ik heb niet alleen de angst voor hoogte overwonnen, ik vertrouw nu ook nóg meer op de veiligheid!

Geweldige ervaring met zelfverzekerde instructeurs

We waren een uurtje te vroeg, maar we mochten gelijk aangemeld worden. Dat vond ik heel schappelijk gezien we van 'ver' kwamen en het heel lastig was om in te schatten hoe laat we moesten vertrokken. Toen we ook waren vergeten af te zeggen zijn wij netjes opgebeld en is onze afspraak verschoven. En dat terwijl ze ook hadden kunnen zeggen: 'pech!' Iedereen kreeg zijn eigen instructeur en alles werd duidelijk uitgelegd ondanks dat je bij een tandemsprong vrij weinig hoeft te doen. Veiligheid staat overduidelijk voorop en ik kreeg zelfs een elastiekje van één van de instructeurs omdat mijn klip er anders uit zou vliegen. De instructeurs hadden veel begrip voor het feit dat wij dit voor de eerste keer deden en hebben hun best gedaan om het een mooie ervaring te maken. Mijn vriend die had een pakket met videobeelden en foto's. Er zaten veel leuke foto's tussen en alles werd snel aangeleverd. Bedankt voor de leuke ervaring!

Was fucking vet

Ik heb een tandemvlucht gedaan, alles was moest en info stond allemaal in de mail die je van re voren kreeg en op locatie (op texel) ook genoeg informatie gekregen. Was fijn en hielp tegen de spanning

Fantastisch

Samen met mijn dochter van 10 heb ik voor het eerst parachute gesprongen. Er werd goed rekening gehouden met haar leeftijd, ze kreeg een Nederlandse instructeur. En wat deed hij het leuk, ze voelde zich helemaal op haar gemak. Op de filmpjes en foto's is goed te zien dat mijn dochter echt aan het genieten is!

Super relaxte sfeer!!

Een goed lopend gesmeerd team. Het was een geweldige ochtend.

Geweldige ervaring

Was een super leuke ervaring om te doen, ik ga het zeker nog een keer doen!

Geweldig, de sprong van mijn leven!

18 juli 2024 een tandemsprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Vriendelijk personeel, spullen die netjes klaarliggen en met zorg worden gecontroleerd. Het was mijn 1e keer maar zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb opnames met een polscamera laten maken ook dit adviseer ik te doen als aandenken. Veel foto's en 3 filmpjes ontvangen die erg leuk in elkaar gezet zijn. Top!

Magische ervaring!

Gisteren een fantastische 13000ft tandemsprong mogen maken. Vorig jaar heb ik een 9000ft tandemsprong gemaakt, maar de sprong van gisteren was magisch. Veiligheid staat voorop, mijn sprong was al 2x eerder uitgesteld vanwege de weersomstandigheden, gisteren was er nog even twijfel, maar we kregen groen licht. Mijn zicht is minimaal maar samen met Maarten heb ik de volledige experience mogen ervaren.

het was een onvergetelijke ervaring

het was fantastisch, zowel organisatorisch vooraf al de sprong. meedenkend personeel die je gerust stelt en alles uitlegt. ook meedenkt met mijn vriendin die niet durfde en daar ook over mee denken hoe zij geen afspraak maakte maar wel die dag alsnog mee kon springen. ik zou het zo nog eens doen en zeker aanraden om een mooie herinnering te maken

Toffe levenservaring!

Goede instructeur, ging allemaal erg 'snel';) en wat een kick!

Gewoon fantastisch!

Wat een ervaring! Aardige professionals, die je ervaring nog mooier maken. Hele gave sprong mogen maken..

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.