Geweldig!

Geweldige sprong ervaring gehad! Alles verliep soepel, geen enkel moment onveilig gevoeld. Wat een beleving

Super ervaring.

Super ervaring. Echt iets om van je Bucketlist af te strepen. Samen met de kids een sprong gemaakt. Tijdens de sprong werd er van alles verteld door de tandemspringer. Daarna geweldig foto’s en filmmateriaal ontvangen. Een aanrader om dat erbij te nemen. We zullen hier nog lang over napraten en niet snel vergeten. Bedankt paracentrum Texel.

Schitterend!!

Het was een schitterende ervaring! Ik heb genoten van de sprong en alles erom heen. Ik had de " handcame" erbij, de video's en foto's zijn ontzettend leuk geworden! Mooi gedaan....Bedankt!!

GEWELDIG!!!

Samen met mijn man heb ik voor het eerst van mijn leven een tandemsprong gemaakt (9000ft). Best spannend en het werd nog spannender toen we niet op tijd de lucht in konden i.v.m. laaghangende bewolking. Uiteindelijk kregen we aan het einde van de middag het verlossende telefoontje. Tja en vanaf dat moment leef je een beetje in een bubbel waarin je nog maar aan 1 ding kunt denken. Gelukkig wordt alles heel goed voor je geregeld, ik had een fantastische instructeur; Maarten, die heel professioneel en rustig alles voorbereidde. En verder is iedereen op de basis heel relaxed en aardig wat veel vertrouwen geeft. De vlucht in het vliegtuigje is ook al een ervaring op zich ;) ... en dan is het zover: uit het vliegtuig vallen! Je gaat meteen met een rotvaart naar beneden en je adrenaline gaat met een rotvaart naar boven :) Maar als je dan eenmaal "gewend bent" is het een fantastisch gevoel en heb je een adembenemend uitzicht. Dat is met niets te vergelijken. "Mijn" cameravrouw Julia heeft de mooiste foto's en filmpjes gemaakt, zo knap, dat dat zo scherp kan terwijl je allemaal supersnel naar beneden valt. Ik ben heel blij dat ik die optie achteraf toch nog heb toegevoegd. En als de parachute dan eenmaal open gaat en je voor je gevoel afremt van 100 km per uur naar 5 km per uur, is het alleen nog maar genieten. Het uitzicht; Texel, Vlieland, de afsluitdijk. Je kunt dan ook kletsen met je instructeur en zelf de parachute besturen. De landing ging heel gemakkelijk en dan sta je weer met je beide benen op de grond. Nog wel een beetje shaky hoor maar het was zo'n gave ervaring. Ik ben nog steeds heel blij dat ik dit heb durven doen, het verandert wel wat in je. Ik denk wel een van de beste dagen van mijn leven!

Een absoluut bucketlist item!!

Wat een geweldige dag heb ik gehad! Heb er heel lang naar uitgekeken en nu toch een sprong kado gehad voor mijn 40e, en er was geen beter cadeau als dit. Alles is zo goed geregeld en voelt zo safe. Van het aantrekken van het harnas tot het opstijgen, tot verankerd zitten aan je instructeur/instructrice alles voelt gewoon goed. Alle instructeurs en eventueel camerapersoneel (optioneel bij de sprong) zijn zo rustgevend en geven je een veilig gevoel. De sprong zelf is niks anders dan genieten en pure verbazing! Wat een uitzicht (op 13000 ft in mijn geval) en zelfs deze zon voelt anders op die hoogte! Het zelf mogen sturen onder begeleiding is erg tof en de foto's en video's die onderweg worden gemaakt (optioneel) zijn van hoge kwaliteit! Via deze weg wil ik iedereen zowel op de grond als in de lucht bedanken voor een onvergetelijke dag. Ik geef zelden een 10 ergens voor maar dit was en is absoluut perfect! Een echte aanrader! Dank jullie wel en tot snel!

Kan in 2 woorden WAANZINNIG,SCHITTEREND !!!

Had misschien het geluk dat ik gefilmd werd, en echt prachtige beelden kreeg van Sam. Nogmaals bedankt Sam ! Echt super ! Maar ook prima instructies , aanwijzingen en uitleg van het uitzicht door de instructeur ! Ook fantastisch, iedereen bedankt.

Super ervaring!

Mijn hele leven wilde ik al een keer met een parachute naar beneden, maar het kwam er maar niet van.Tot ik voor vaderdag die aanbieding zag en gelijk heb toegehapt. Donderdag 26-06 was het zover.. Het inchecken, de voorbereiding was best wat spannend, maar iedereen was relaxed en alles verliep op rolletjes. Een beetje opgepropt met zijn allen in het vliegtuig naar 13000 ft met een geweldig uitzicht over het eiland. Dan gaat het luik omhoog en schuif je naar de uitgang...en spring je! Wat er dan gebeurt ga ik niet vertellen, maar moet je beleven! Wat een ervaring om nooit meer te vergeten! In één woord geweldig!

Ongelofelijk Fantastisch

Door de vriendelijke en professionele begeleiding een onvergetelijke ervaring. Ik raad iedereen aan de 13000voet hoogte te boeken met een cameraspringer, want je wilt echt minstens 1 minuut vrije val...

Geweldige ervaring op een perfect mooie dag

De vrije val van ca. een minuut was heel gaaf. De klap van de parachute was wel iets minder, maar wat een bijzondere ervaring.

Niet te beschrijven, zo mooi!

Het was geweldig. Kan het iedereen aanraden. Kies wel een mooie, heldere dag uit.

Super freundliches und kompetentes Personal

Tolle Atmosphäre am Flugplatz, alles ist bestens organisiert und das Team ist freundlich und kompetent! Texel bei einem Tandemsprung von oben zu sehen ist eine tolle Erfahrung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne relaxte sfeer!

De sfeer droeg er zeer aan mee dat ik erg heb genoten van de sprong (van 13000 voet!). En dat nadat ik 64 jaar niet gesprongen had :).

De Kick van je leven

Van een vrijeval sprong in het onbekende naar een lichaam vol adrenaline en eindigend met de stilte van zwevend aan een parachute. Je kan hier veel neerpennen maar je moet het gedaan hebben om te weten wat het met je doet. FREEDOM, NO CONNECTION WITH THE EARTH!!! En vooral een dikke dank u wel voor de volledige organisatie rond deze sprong. ALLEMAAL PROFS!!

Awsome!

The whole Team including my instructor was super friendly and cool. The 9000ft skydive was the most awsome thing that I ever did. Never felt so alive! This will become a fixed ritual for every texel vacation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was wederom een hele mooie challenge.

Voor de 2e keer een tandem sprong gemaakt van 13000 ft. De eerste keer bijna 5 jaar geleden, toentertijd best wel een beetje misselijk geworden door het rondjes draaien in de lucht. Ook deze keer was ik iets te zwaar, maar na het wegen door de vriendelijke dame bij de receptie werd ik wel toegelaten. Mijn fantastische instructeur vertelde ik dat ik liever niet meer van die rondjes in de lucht wilde. De sprong was weer echt een hele belevenis, we gingen zeer snel het vliegtuig uit zodat je niet meer kon twijfelen, en toen gaaaaaaaan. In één woord DOEN zou ik tegen iedereen zeggen. Ook mocht ik nog zelf sturen in de lucht en dus lekker rustig aan gedaan. Het weer kon niet beter, en hierdoor was het uitzicht prachtig. Heerlijk relaxed kunnen kijken en genieten van de stilte en uitzicht van Den Helder tot aan Vlieland. Ook de landing verliep echt super top. Ben de naam van de instructeur vergeten, maar de verdiend een compliment voor de uitleg en uitvoering van de sprong !!

Fantastisch. Bucketlist dingetje afgestreept!

Wat was dit ongelofelijk gaaf! Het uitzicht zo mooi! Wat een fantastische ervaring was dit! En het allerbeste van alles? Dat ik dit heb mogen delen met mijn papa! Samen parachutespringen! Een bucketlist dingetje afgestreept. We hebben het maar gewoon even gedaan

Waanzinnig

Ik ben al eerder geweest bij de cityskidiving in Utrecht langs de snelweg, maar dat is niks vergeleken met dit. Degene die met mij sprong was een topgozer en die heeft mij een waanzinnige ervaring rijker gemaakt. Top dat er een heerlijk eettentje (de Kooger) naast zit. Het enige wat ik nog zou aanbevelen om te informeren naar de klanten toe is om een vorm van oordopjes in te doen.

Heel mooie ervaring smaakt naar meer.

Goed ontvangen bij jullie de begeleiders hebben het super goed uitgelegd. Ik was heel ontspannen. En degene die mij heeft begeleid was heel erg fijn voelde als thuiskomen bij die man ben helaas zijn naam vergeten. De landing was ook heel fijn. Een hele mooie ervaring met fijne begeleiders om me heen. Geen moment angst gehad. De vrije val was zo mooi toen de parachute uit ging kwam er zo veel rust met het geluid gewoon ikzelf in mijn moment ongelooflijk mooie en waardevol. Mijn dank aan jullie dat jullie dit hebben mogelijk gemaakt. Lieve groet van Heleen van Hoorn

Om dit te doen met je dochter. Uitmuntend

Ik had het kado gegeven aan mijn dochter , maar ga natuurlijk zelf ook mee. Dit is zoooooo mooi. En dan nog de foto,s / filmpjes geweldig. De instructeurs waren echt top M.a.w. Nooit willen missen

Super Gaaf

Wat was dit geweldige. Goed geregeld en zeer aardige, nette instructeur. Gaf mij echt het gevoel in veilige handen te zijn. En dan de sprong zelf. Had hem het liefste gelijk nog een keer gedaan.

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over hoe het verloop is. Vriendelijke tandemspringer Daan die je ook tijdens de vlucht tekst en uitleg geeft. Heel snel waren de beelden online. Kortom, het was toppie.

Super gaaf

Één keer in je leven z'n ervaring beleven

Geweldig!

Wat een ervaring was dit! Echt geweldig. Alles goed geregeld en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader

Fantastische, onvergetelijke en prachtige ervaring!

Het was helemaal top! Altijd al een keer willen parachutespringen en deze keer was het zo ver. Prachtige locatie boven Texel en hele fijne begeleiding! Ze maken van deze sprong echt een belevenis. Uiteindelijk ook heel blij met de video's die zijn gemaakt. Een en al een top dag!

De extreemste beleving ooit

Wow. Ik was voor de Extreme ervaring gegaan, en óf dat het was! Echt intens, exrreem, mooi en spannend!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.