fantastic life-long memory

An unforgettable experience! The staff were extremely professional, friendly, and reassuring, making my first jump an exhilarating and safe adventure. The instructors were highly experienced and informative, ensuring all my fears were addressed. The views were breathtaking, equipment top-notch, and safety measures impeccable. What a rush!

Great experience!

Truly enjoyable experience, the instructors were amazing! Only downside was the waiting time, our jump happened 2.5 hours after the scheduled time. For the rest, all great!

Mooiste adrenaline kick ooit in mijn leven!

Fantastische sprong! Leuke gasten uit Portugal waar ik mee gesprongen heb! Erg bedankt voor de leuke middag!

Het was buiten gewoon een super ervaring. Camera meisje en instructeur waren professionals en ze strandden positieve energie uit. Echt een leuke sprong en we komen zeker nog een keer terug.

Fantastisch

Samen met mijn dochter heb ik op 17 juni jl gesprongen. Het was werkelijk een ervaring om nooit te vergeten. De vriendelijkheid begon al achter de balie. De mannen die ons de instructies gaven waren duidelijk en zeer vriendelijk. En diegene die met ons mee sprongen zo enthousiast en gezellig! En toen kwamen de filmpjes binnen! Wat hebben we genoten en vooral gelachen om de geweldige opnames! Wij hebben echt genoten! Allemaal zeer bedankt!

Meest zotte ervaring ooit !!!

Vorig weekend waagden mijn vriend en ik ons aan een tandem parachutesprong en het werd een dag om nooit meer te vergeten! Ongelooflijk en onbeschrijfelijk gevoel als je naar de rand van het vliegtuigraam kruipt en je je uit het vliegtuig laat vallen. Supergoede begeleiding ook, duidelijke instructies en hele leuke camerabeelden!

Het waren 60 geweldige seconden.

Het begint al met een goede instructie en voorbereiding op de grond. Dan een mooie snelle en steile stijging in het vliegtuig. Wederom uitleg over wat te zien tijdens de stijging en verdere uitleg en geruststelling van mijn sprong begeleidster (Julia ). Voor de sprong voorzien van bril. Tijdens de vrije val wel even wat moete met ademhalen maar na openen van het scherm alles weer prima en werd de bril weer verwijderd.Tijdens de afdaling zelfs even mogen sturen met een prachtig uitzicht over Texel. Afgerond met een perfecte landing weer met uitleg vantevoren tijdens de afdaling. Hoewel de sprong van 13000 ft ( 4 km) blijkbaar maar 60 seconden duurt lijkt het in de lucht veel langer. Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring.

Supergaaf!

Het was echt supergaaf om te doen,ik vond het wel een beetje spannend maar ik zou het zo nog een keer doen!

Ervaring van mijn leven! Ik kom absoluut terug voor meer!

Een achtbaan x10 zonder veiligheidsbeugel, zo zou ik deze onevenaarbare thrill omschrijven. Geweldig begeleid door het enthousiaste personeel de spanning bouwde zich in het vliegtuig flink op bij de sprongen op 5000ft en 9000ft om vervolgens de deur open te trekken op 13000ft en de horizon tegemoet te springen. Even stilte, paniek, geen weg meer terug, om je volledig over te geven aan de situatie en met 200km per uur en uitzicht van den helder tot aan Vlieland de akkervelden tegemoet te razen. Eenmaal comfortabel in het harnas met opengetrokken parachute kreeg ik de touwtjes in handen en was het aan mij om wat scherpe manoeuvres te maken terwijl het Texelse landschap links en rechts onder je wegtrekt. Hoe dichter bij de grond, hoe meer detail, des te meer beseft waar je je net aan gewaagd hebt. Holy guacamoly dit was echt bucketlist materiaal!

Waanzinnig

Had het mijn kleinzoon Jayden cadeau gedaan voor zijn 12 de verjaardag om samen met zijn oma te springen. Hij vond het geweldig was totaal niet zenuwachtig Het was echt SUPER

In een woord: Fantastisch!!

Afgelopen donderdag mijn eerste tandemsprong gemaakt en zeker niet de laatste. De uitleg vooraf was kort en bondig, maar zeker heel duidelijk. De instructeur die met mij sprong gaf me een veilig en ontspannen gevoel en na de laatste instructie was het tijd om te springen. Wauw wat een fantastisch gevoel zo'n vrije val. Nadat de parachute uit was, kon ik ook nog van het prachtige uitzicht genieten.

Fantastisch

Afgelopen weekend heeft onze dochter van 9 samen met haar opa een tandemsrong gemaakt en wat hebben ze genoten! Hele aardige mensen en een super relaxte sfeer. Een hele leuke video is er gemaakt van de sprong. Echt een aanrader voor wie durft!

Geweldig een onvergetelijke ervaring. Ik wil nog een keer!!!

Een ontzettende leuke dag gehad. Jullie hebben een top team. Ik sprong met 2 toppers van meiden. 1 cameravrouw Julia ( heerlijke lackebek) en ben helaas weer de naam vergeten van die stoere chick die mij een topvlucht heeft laten beleven. Als ik nog een keer zou gaan , dan zeker weer met deze 2 toppertjes. Goeie organisatie ook. Ga zo door !!!

Hoteldebotel verliefd op springen!!!!

Wat een dag!! Ik moest dit een keer gedaan hebben, het stond tenslotte op m'n bucketlist..Nou het is gelukt hoor, wat een geweldige ervaring mede door m'n instructeur Lucas en cameravrouw Annelies. In één woord TOP!! Dankjulliewel!!

Fantastisch

Ik heb altijd gezegd dat ik nooit van mijn leven zou gaan parachutespringen. Maar zeg nooit nooit. Het inchecken verliep vlot en we waren al snel aan de beurt. Ik was ontzettend nerveus, maar mijn tandemmaster was erg aardig, stelde me gerust en leidde me af van mijn nervositeit. Hij vertelde ook om te gaan genieten en tijdens de vrije val gewoon lekker alles eruit schreeuwen. Heel goed advies, want wow wat een fantastische ervaring. Het was geweldig! Ik had het niet willen missen en ik weet zeker dat ik dit nog een keer wil doen!

Fantastisch

Leuke organisatie en ontzettend vriendelijk en behulpzaam De tandamsprong was een prachtige persoonlijke ervaring Doen!

Geen enkel woord kan het beschrijven!!

Wauw, Ik wilde eigenlijk gaan skydiven omdat ik hoogtevrees heb, angsten aangaan he Dus ik gaf dat aan bij m’n medespringer, en ohhhh wat was hij liefsn begripvol! En het was helemaal niet eng eigenlijk, je hebt geen tijd om na te denken over je angsten, het gaat allemaal zo snel! Eenmaal in de lucht, liet hij me ook nog een stukje sturen, zo lief! Ik ging met mn broertje en zijn vriend voor hun verjaardag. HET WAS DE BESTE DAG VAN ONS LEVEN. Nu geld aan het sparen om de cursus te kunnen doen!

Beste Erlebnis

Top centum. Super wenn man das erste mal springt und einfach atemberaubend ! Wir kommen wieder !! Danke nach Portugal. texel Liebe Marie und Anna

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geweldig!

nadat de sprong vanwege weersomstandigheden 2x gecancelled was ging het nu dan toch eindelijk door. en met prachtig weer dus ook fantastisch uitzicht! was echt een mega ervaring! erg leuke sfeer en aardige en zeer kundige skydivers die zo´n dag helemaal top weten te maken!. en springen boven een eiland heeft toch iets speciaals;. wat een uitzicht!... dit is mijn 2e tandemsprong (1e keer was in de USA bij skydivecenter Elsinore en ik dacht dat er op dat gebied niet veel vergelijkbaars was met de USA) maar dit was zeker vergelijkbaar! echt een superleuke club enthousiaste mensen die je de ervaring van je leven bezorgen! nogmaals allemaal ontzettend bedankt!

In één woord "geweldig"!!!

Vanaf het eerste moment een leuk en spontaan ontvangst. Meteen de hoogste sprong geboekt. Na kennismaking met de parachutist gaat het eigenlijk helemaal vanzelf. Op een leuke manier werk je naar de sprong toe. Eenmaal uit het vliegtuig is het puur genieten. Je springt niet alleen uit het vliegtuig, maar je springt ook nog eens naar het eiland toe. Leuk en goed beeldmateriaal. Een geweldige ervaring. En voor de parachutist waar ik aan gekoppeld was: Daan, nogmaals bedankt.

De meest waanzinnige ervaring ooit!!

Wat een waanzinnige ervaring om, op een uiteindelijk zonnige maandag in juni, met het hele gezin (pa, ma en 4 zonen) een tandemsprong te maken op het prachtige eiland Texel. Wij waren met zijn zessen enige weken hiervoor al afgereisd naar Texel, maar toen bleef het de hele dag té bewolkt om te kunnen springen. Ook deze dag moesten we enkele uren wachten totdat het zonnetje doorbrak. Maar toen we uiteindelijk het sein kregen dat het doorging en het vliegtuig de hangar uit werd gereden kregen we toch lichtelijk de kriebels. Wat een betrokken en vooral enthousiaste medewerkers op het Paracentrum. An experience of al lifetime. Iedere keer dat we nu op Texel komen zijn daar de herinneringen van deze geweldige dag!

Geweldige ervaring

Allemaal keurig geregeld. Aan gekomen op het centrum ingecheckt. Goede begeleiding,duidelijke uitleg en fijne tandem master. Was gewoon een topdag. Een ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn vrouw en haar vriendin hebben de tandem sprong gemaakt en ze vonden het grandioos

Een fantatische ervaring

Het was onze eerste sprong en vonden het fantastisch

Gaaf

Geweldige ervaring. De vrijheid, het gevoel van rust zeker innerlijke rust.

Overweldigend

Kan het moeilijk met woorden beschrijven hoe de vrije val aanvoelt. Het beneemt je de adem, ik was sprakeloos. Daarna in rust aan de parachute naar beneden glijden als het ware met een prachtig uitzicht op het eiland.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.