Relaxte sfeer en super aardige mensen

Iedereen die bij het Paracentrum Texel werkt heeft veel plezier in zijn werk. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, leggen alles goed uit en zorgen voor een ontspannen en vertrouwde sfeer. Ik voelde totaal geen angst toen ik op 13.000 voet samen met mijn spring-buddy op de rand van het vliegtuig zat. Hierna volgde een heerlijke vrije val en na een minuut plofte de parachute open. Ook mocht ik zelf even sturen en hebben we flink gespind, GEWELDIG!!!

Supertoffe ervaring

Alles rondom mijn boeking en ervaring om een skydive te maken was top. De website duidelijk en volledig, de boeking eenvoudig te doen en de hulpverlening uitstekend. Ik heb 2 dagen voor de sprong de datum nog kunnen verzetten, ivm de weersomstandigheden, en dat werd snel en makkelijk geregeld (door Bo). Op het paracentrum zelf is iedereen vriendelijk en behulpzaam. Er wordt rustig de tijd voor je genomen voor intake, uitleg en tijdens de vlucht+sprong zelf. Ik voelde me in goede handen! Over all: een supertoffe ervaring, zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar! Ps. Ook de supersnelle digitale levering van de video en foto’s zijn top!

Wat een oase van rust daarboven

Top-instructeur, die je heel erg op je gemak stelde. Zeker in je vrije val, in mijn geval door de wolken heen en daarna een spectaculair uitzicht over Texel en zelfs Vlieland zag je goed liggen. Trek er wel je middag voor uit. Ik had om 14.00 uur geboekt en sprong pas om 16.30 uur. Het kan goed druk zijn, zeker met mooi weer. Ik had een upgrade naar een hogere springhoogte, zeker aanbevelenswaardig.

Zeer professionele organisatie in een relaxte sfeer met een fantastische tandem sprong.

Zaterdag de 26 juni 2021 heb ik een tandem sprong gemaakt vanaf 4000 foot. Prachtig weer in de middag. Na 4 uur vertraging toch gesprongen. Fantastisch. De zeer ervaren tandeminstructrice waar ik mee gesprongen heb, was heel relaxed, en gaf duidelijke instructies, vriendelijk. Ik mocht zelf sturen gedurende de vlucht. Heel spannend om gelijk zelf al te sturen als de aarde snel dichterbij komt. Zachte landing met snelle uitspanning van het tuig. Een heel prettige ervaring in zijn totaal.

Super spannende en mooie ervaring boven een prachtig eiland!!

Voor de eerste een parachutesprong gemaakt. Daarvoor hebben we speciaal Texel uitgekozen. De website, snelle reactie bij vragen via de mail en de professionaliteit van het paracentrum maakten dat onze keuze om bij jullie te boeken meteen duidelijk! We hebben ontzettend genoten waarvoor veel dank!

One of the best ever

Thanks you so much , the all group of people in paracentrum Texel for fulfilling one one of a kind experience. Starting with the people at the reception who welcomed us so nicely and persuaded me to make the video. Then the ground staff for letting us easily through the basic and then my guide and guardian in the sky who did it so nicely and gently and finally to my superb photographer who made a wonderful almost unbelievable videos and pictures. Love you all

• Would you recommend us? Yes

Deze Parecentrum is ruim, mooi en er hangt een hele gezellige sfeer. Het inchecken ging soepel, je krijgt zelfs dan al uitleg over wat er te wachten staat. Alle medewerkers van de Paracentrum verwelkomen je met warme, open armen. Je kunt bij ze terecht met al je vragen of eventuele zorgen. Ze helpen je graag en leggen graag alles uit. Je hebt het gevoel dat de klant écht koning is! Zij zorgen voor alles en jij hoeft je nergens druk om te maken. Leuk personeel, hele goede service, heel veilig en vooral een ongelooflijk geweldige ervaring!

Een ervaring die je niet mag missen.

Wat een ervaring om mee te maken. Na de spanning voor de vrije val en daarna het openen van de parachute voel je je zo vrij in de lucht met een mooi uitzicht over Texel.

Uitstekend beleving!!!

We komen aan en je hebt die kriebel in je buik. schrijft je in en krijgt te horen dat je aan de beurt bent… je krijgt je harnas aan en krijgt de uitleg. De Kriebels begin sterker te worden.. dan wordt er gezegd we gaan naar het vliegtuig en wordt je voort gesteld aan je instuctor. Die naam was ik na twee seconde alweer kwijt door de (gezonde) spanning. komt het vliegtuig aangetaxid. Je Stapt in, in de schoot van de instructeur. We stijgen op en je ziet het mooie eiland Texel! Dan wordt je vast gegespt en dan wordt het serieus. Je beseft je dat je als eerst bij de deur zit en dat je dus als eerst er uit gaat. Dan gaat de deur open en hang je in no time met je beentjes buiten het viegtuig. en daar ga je de free fall onbeschrijfelijk (probeer hem zelf) en daarna gaat de parachute open en is er een door serene rust. Dan de rondjes met schitterende uitzichten. Wow wat een ervaring. Voor iedere wat wils. En dan sta je op de grond en dan heb je zo iets ik wil nog een keer! Echt als je de kans heb zou ik zeggen doen!!

om wijs goed

een droom die uit kwam en de begeleiding wat heel goed.

Je kan iets niet missen als je niet weet wat je mist maar dit wil je niet missen!

Het team geeft je veel vertrouwen en weten voor zoiets speciaals, je een geweldige ervaring te geven waar je nog jaren van kan nadromen.

Ongekend

Het is zo’n ervaring die je mee maakt. Alle mensen waren ontzettend vriendelijk en hebben me voor de sprong ook zeker gerustgesteld. Ik ga zeker nog een keer

ONVERGETELIJKE ERVARING!!!

Een nieuwe hobby RIJKER!! Vandaag mijn eerste duo sprong gemaakt met Harvey. Mijn volgende sprong geboekt op 22 Juli! Na mijn tweede sprong een cursus volgen om alleen te mogen springen! Het filmpje staat op mijn Instagram & YouTube Kanaal: Jeroen Luijben Thanks Paracentrum Texel voor deze unieke ervaring!!

Als adrelanine een drankje was, noemde ik het Texels Tandemjump!

wat een kick om met 200 meter per seconden naar beneden te vallen terwijl je de wereld onder je door ziet trekken!!

Fantastisch

Een fantastische ervaring rijker. Super gaaf om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar. Personeel was top!

super

Een prachtige tandemsprong verzorgd voor Yaneth, een verstandelijk beperkt meisje. Met hele goede zorg en aandacht van Iwan, Daan en Anouk. Het heeft het voor Yaneth onvergetelijk gemaakt!

Geweldig!

Het was echt super tof om een tandemsprong te maken!

Unieke ervaring zeker een aanrader

Na een vlucht van 10 minuten binnen no-time weer op de grond. Goed personeel en prachtige locatie. Aanrader

GAAF!!

Alles was perfect geregeld. Zowel van inchecken tot het springen. Alles goed duidelijk en veiligheid boven alles. Zeer professioneel bedrijf die mensen meeneemt in hun passie van het springen.

Fantastisch, ongelooflijk bizar!!!

Wij hebben lang mogen wachten op onze vlucht., vanwege het weer op 26 juni 2021. Uiteindelijk na ongeveer 5 uur, Een sprong mogen meemaken!!! Niet normaal!!! Zo geweldig en overweldigend!!! . Ik sprong samen met Anouk de tandemsprongn. Een fijne dame waardoor ik me goed voelde. Ik zou het zo morgen weer doen!! Na ruim 20 jaar willen springen is het gelukt!! Echt bizar. Bedankt!!!! Groetjes Michaelavan der Made hulst

G E W E L D IG !!!!

Ik heb hier een tandemsprong gemaakt. Vanaf ontvangst uiterst vriendelijk ontvangen , goede en duidelijke uitleg hoe het een en ander in zijn werk gaat. Voorafgaand aan de sprong , voor boarding vliegtuig , goede professionele uitleg . Dit ging ontspannen en met een lolletje . In het vliegtuig houden ze goed in de gaten hoe de mensen hun toestand is , ontspannen , gespannen. Er wordt er alles aan gedaan om je je op je gemak te voelen. Tijdens en na de sprong ook goede opvang. Kan niet anders zeggen , dat het voor mij een geweldige ervaring was . Dit met vriendelijke mensen , die duidelijk weten wat ze doen . TOP !!!!

Prachtige ervaring, zeker een aanrader. Geweldig weer getroffen. Kon niet beter. De sprong was in een woord samen te vatten. Spectaculair!

Doodeng

Onvergetelijke ervaring! Zodra ik mijn vrouw overtuigd heb wil ik de 5-daagse AFF gaan volgen. Doodeng, maar nergens het gevoel gehad dat het onveilig was. Echt een enorme aanrader om te doen als je op Texel bent. Heb nog steeds een lach van oor tot oor!

Ongelofelijk gaaf!

Ik heb een tandemsprong gemaakt, zoals vele als zeggen is dat een dikke aanrader. Dat paracentrum Texel zorgde ervoor dat een veilig gevoel gegarandeerd was. Het wachten zonder communicatie was echter een minpunt. "je kan door naar manifest en dan wordt je omgeroepen". Dit gaf een verkeerde verwachtingspatroon van een kwartiertje maar duurde helaas stukje langer. Het wachten is niet erg (beetje dan), communicatie ervan dus wel! Maar sws dus nog steeds 1000% aan te raden

Een schitterende unieke ervaring de eerste tandemsprong

Bij binnenkomst voor uitleg een goede voorlichting gekregen, waarop ik besloten heb de sprong te maken. Omdat dit een sprong is die je niet vaak zult doen toch maar de videoreportage bijgeboekt. Ik heb hier geen spijt van mooie beelden en nu nagenieten van de tandemsprong. Begeleiding en uitleg is goed, je mag zelf de parachute besturen als je wilt, tot op zekere hoogte dan wordt de landing weer overgenomen. Een tip boek de 13000ft sprong ipv de 9000ft, de vrije val is mooi.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.