Geweldig!

Super gave ervaring met dank aan het enthousiasme van de instructeurs!

Intens, adembenemend en overweldigend

Ik heb de ervaring van mijn leven gehad bij Paracentrum Texel. Ik heb een tademsprong (parachute springen) gedaan van 4000 meter met een vrije val van 60 seconden; onwijs gaaf. Van begin tot eind wordt alles verzorgd en uitgelegd. De instructeur die ik had, Rutger is zijn naam, is een fijne en rustgevende man die ervoor zorgt dat je veilig en wel weer aan de grond komt; met een ervaring rijker.

Geweldig!

Aardig personeel en chille sfeer. Het was even onduidelijk wanneer ik aan de beurt was (geen tijd vermeld, alleen clusters). Gelukkig kon het personeel hier duidelijkheid over geven. De spring uitleg was aan het begin even verwarrend; de een zei vasthouden bij de schouders, de ander bij de buik. In het vliegtuig werd dit duidelijk (bij de schouders vasthouden). Verder verliep alles heel chill en was het tof!

Het is een fantastichse ervaring met deskundige en fijne begeleiding

Geweldig en je wordt heel goed geholpen door de iedereen. echt een heel persoonlijke benadering. De sprong is natuurlijk helemaal geweldig en dat ga ik vast en zeker nog een keer weer doen.

Een hele toffe ervaring!

Ik wilde al jaren parachutespringen en afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Er was nog netjes van tevoren aangekondigd dat ze niet zeker wisten of het door kon gaan vanwege het weer maar uiteindelijk was er aangekondigd dat dit wel kon, een mooie tijdsindicatie gegeven om er te komen en we konden zo door. Het enige jammere vond ik dat ik niet samen kon springen met mijn vriend (aangezien we onszelf expres op hetzelfde tijdstip hadden ingedeeld) maar dat de personen die eigenlijk een vliegtuig later hadden voor hem kwamen waardoor hij niet bij mij kon. De sprong zelf is een ervaring om nooit te vergeten en ontzettend gaaf en goed geregeld. Ook heel leuk om de beeldmaterialen terug te zien.

Geweldig! Super toffe ‘moet je doen’ ervaring.

Een heerlijke toffe ervaring. Leuke sfeer, stelt je gerust, om daarna de ervaring van je leven mee te maken. Hele duidelijke instructies en leuke ontspannen en zeer ervaren mensen. Ik heb mijn sprong met cameraman gedaan. Echt een aanrader zo’n tof filmpje van je sprong. Tijd om nerveus te zijn is er niet het is echt gaan en beleven. Thanks paracenter Texel!

Met één sprong een geweldige ervaring rijker!

Gemakkelijk te boeken, goede en tijdige communicatie over onder andere de weersverwachtingen en een prettige begeleiding tijdens de sprong! Voor herhaling vatbaar

Super gaaf en ik ga het zeker vaker doen.

Het was een hele gave ervaring. Ik wil het zeker vaker doen vooral, omdat ik nu toch wel zat van what's happening en what did i just do. Nu ik het een keer gedaan heb, zal ik beter weten wat er gebeurd en meer de ervaring kunnen beleven. Ik wil ook heel graag een de 5-daagse opleiding te doen om een zelfstandig te springen. Maar 1 ding is zeker ik ga dit zeker vaker doen.

FANTASTISCH!!!!

Wat een fantastische ervaring dit!!! En heel gaaF hoe de tandem springers en fotograaf springers echt met je meeleven!!

Vliegensvlug geluk

Na wachten op onze oproep om ons klaar te maken, klommen we in het vliegtuig die voor ons stond. Snel ik het vliegtuig tussen de benen en naast me mijn vriend. Daar gingen we, de lucht in, aan de linkerkant de waddenzee vertelde mijn aardige instructeur en rechts de Noordzee. 13000 ft bereikt luik gaat open en binnen een mim van tijd viel ik uit de het vliegtuig naar beneden. Wat een topervaring!!! Mijn instructeur was ook mega aardig en liet me zelf nog even sturen, wat overigens erg vet was! Daarna een erg rustige landing en gaf ik mijn instructeur een boks en samen met mijn vriend verliet ik het centrum, met het idee ‘dit gaan wij nog een keer doen!’. Geen woorden voor de ervaring, ik zeg doen dan kan je misschien je eigen woorden ervoor vinden.

Beter dan ik ooit had kunnen bedenken!

Alle spanning was weg toen ik in de lucht hing. Echt geweldig was het! Zeker niet mijn eerste en laatste sprong :)

Super gave ervaring! Echt een aanrader!

Ik vond het erg leuk om te doen! De vrije val is echt een enorme snelheid en kracht die je ervaart, maar op het moment dat de parachute uit gaat is het meteen weer rustig. Een paar loopings met snelheid en nog even zelf sturen! Een zachte landing aan het einde maakte het compleet!

Briljant!

Wat een geweldige ervaring! Het was even spannend of er gesprongen mocht worden ivm het weer, maar gelukkig ging het door. Van het moment dat de instructie begint, tot en met de landing……. Echt geweldig! Echt een aanrader om de sprong vanaf 13000ft te doen….. de vrije val van 1 minuut maakt het verschil! Doen!!!

Geweldige en onvergetelijke ervaring, goed georganiseerd

We moesten even wachten in verband met laag hangende bewolking. We konden andere dingen doen en zouden gebeld worden zodra het weer een parachutesprong toeliet, heel prettig en klantvriendelijk. Na het telefoontje waren we met een kwartier ter plaatse en gingen we snel het vliegtuig in. Hele vriendelijke en behulpzame instructeurs. Een onvergetelijke ervaring, al vanaf het opstijgen met het vliegtuig, maar vooral de vrije val en vervolgens het bungelen aan en stuntvliegen met de parachute.

Prachtige ervaring met goede info, instructie en uitvoering van spring

Op de in het begin bewolkte dag was het de vraag of het door kon gaan. Door goede info was de wachttijd omgevlogen en was het goed toeven in de tussentijd in de Koog en op het vliegveld. De vlucht zelf was fantastisch met de goede instructies vooraf en wat ons te wachten stond. De kick van de vrije val, de rust onder de parachute, het uitzicht en de gecontroleerde landing maakte het feestje compleet.

GE-WEL-DIG!

Echt een hele gave ervaring. Nadat we s'ochtends te horen kregen dat 't nog onzeker was of we konden gaan springen. Konden we gelukkig een paar uur later toch nog gaan. Na een kort maar krachtige uitleg, kregen we ons harnas aan en werden we klaar gemaakt om het vliegtuig in te stappen. Heel spannend.. Maar ik had een top instructeur. De sprong zelf was echt mega! Wat een ervaring! Zo blij dat we dit gedaan hebben. Het enige min puntje waren de groene strepen van het gras in je broek na de landing. Haha

Amazing

De entree begon wat rommelig door dat we een briefing kregen en er ook steeds nieuwe mensen binnen kwamen om zich aan te melden. Maar daarna was alles perfect geregeld. Goede uitleg en echt de meest bijzondere ervaring van mijn leven! Als de prijs minder hoog was geweest, had ik de volgende dag het nog eens geboekt om nog meer te genieten van het uitzicht! Ik zou het zeker iedereen aanraden!!

Adrenaline

Gisteren met mijn man, 2 zonen en schoondochter een tandem parachute sprong gemaakt. Na een belofte aan mijn zoon moest het nu toch gebeuren. Het was fantastisch een herinnering voor het leven. Ik stuiter vandaag nog van de adrenaline. Top organisatie, onwijs genoten

Onvergetelijk

Ik kreeg een tandemsprong van 13.000 voet cadeau voor mijn 21ste verjaardag, en wat een ervaring was dit! Duidelijke informatie gekregen over alles dat we konden verwachten bij de sprong. De medespringer en filmer, Peter en Harvey, stelde me goed op gemak in aanloop naar de sprong. De sprong was onvergetelijk en een ervaring die iedereen ooit eens zou moeten meemaken. Ik raad Paracentrum Texel dan ook van harte aan!

Écht geweldig!

Ik vond dit echt geweldig. We hebben de sprong met zijn zessen gemaakt, een familie-uitje. Iedereen vond het even leuk! En laten we de instructeurs niet vergeten, erg vriendelijk! Nu is het helemaal leuk als ik niet alleen kans maak op een GRATIS RONDVLUCHT, maar dit ook win =)

Fantastisch

Coole plek, coole instructeurs/ springers, coole achtergrond vibe, coole vlucht, coole sprong en coole landing. Fantastisch!

10 out off 10

van mijn ouders had ik een tandemsprong cadeau gekregen omdat ik geslaagd was voor mijn vmbo. afgelopen zaterdag was het zover. het was prachtig weer, af en toe wat wolkjes en een zonnetje. ter plekke besloot ik toch om de sprong te verhogen naar 13000 ft en een fotoshoot erbij te doen en man wat ben ik daar achteraf blij mee. supergave filmpjes en foto s om te delen met mijn vrienden en familie. super blij dat jullie me dat advies gegeven hebben. het sfeertje was super relaxed. terwijl je toch wel zenuwachtig aan het wachten bent tot je aan de beurt bent kun je gewoon mee genieten van hoe jullie je werk doen en wat erbij komt kijken dat is echt chill. het feit dat jullie stuk voor stuk uitstralen dat jullie dit echt leuk vinden om te doen helpt om mijn zenuwen maar ook zeker die van mijn ouders onder controle te houden. de sprong zelf?......ik kan alleen maar zeggen ga het doen, geen woorden voor, alleen de vraag wanneer mag ik weer? super bedankt voor deze gave dag gr, dave

Onvergetelijk goed!

Gister mijn eerste sprong mogen doen. Met aardige spanning over wat ik nou voor geks zou doen, verdween dat eigenlijk best snel nadat ik binnen kwam bij het manifest. Super relaxed waren de mensen en dat gaf vertrouwen. De instructeur waar ik mee sprong maakte dat ik me helemaal wel kalm voelde, dus met een klein beetje gezonde spanning ging ik richting 13000ft. Onvergetelijk was deze sprong, geen uitleg kan tippen aan het gevoel wat het je geeft. Ik kom zeker nog een keer terug om nog een keer te springen.

Geweldige ervaring

Locatie was mooi, vriendelijk personeel. Heb zelf mijn bucketlist kunnen afstrepen, wat een ervaring was dit!

GEWELDIG!

Ik heb dit van mijn ouders gekregen als verjaardagscadeau. Ik dacht eerst oke… hoe komen jullie hierbij? Maar wat was dit fantastisch zeg! Super service van iedereen, aardige mensen waardoor het gewoon heel relaxed gaat! Maar man man man wat een ervaring zeg! Zeker iets om nog een keer te doen en zoals ik al zei tegen de camera man, misschien ga ik hier ook wel mijn hobby van maken!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.