goed geregeld en een leuk team!

Onze ervaring is zeer positief geweest. Was voor de eerste keer en weten natuurlijk niet hoe zoiets gaat. De uitleg was wel summier maar duidelijk genoeg om te snappen wat je moet je doen als je het vliegtuig uit gaat. Verder is het een heel leuk en goed team, leuke mensen aan het werk die hun werk ook leuk vinden. Daardoor is sfeer goed. Kortom gezegd , geweldige ervaring !

Niet. Normaal.

Onbeschrijfelijk hoe vet deze ervaring was! Zeker een aanrader!!

Overweldigend

Gisteren m’n eerste tandemsprong gemaakt. Verjaardag kadootje van man en kids en het was werkelijk overweldigend. Wat een fantastisch team mensen werkt daar. Omdat ik een beperking heb aan m’n arm en voet werd ik met heel veel zorg behandeld en iedereen was zeer gemotiveerd om mij de sprong van m’n leven te laten maken. En dat is gelukt, mede dankzij Peter, mijn instructeur, de cameraman en de mevrouw die mij aan de manifest balie begeleidde. Hartelijk bedankt allemaal!!! Het was fantastisch.

Great experience

It was my first time skydiving and enjoyed the experience a lot. My instructor was super professional and supportive, I always felt safe and in good hands. You won't regret the experience for sure!

• Would you recommend us? Yes

AWESOME

Wat is het toch goed geregeld bij Paracentrum Texel! Het aanmelden om het aanmeldtijdstip ging vlot en kort daarna (na nog geen half uur) kreeg ik uitleg en mocht ik gaan springen (tandemsprong). Het uitleggen ging ook fijn en mijn begeleider stelde me goed op m’n gemak. Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik had gekozen voor 13.000 ft hoogte (aanrader!!) inclusief filmopname. Ik kan daardoor terugkijken op iets heel moois.

Gaaf!

Vanaf binnenkomst, naar de vlucht en weer op grond een geweldige ervaring met dank aan de mensen van de Paracentrum. Top!

Top ervaring!!!!!

De uitleg en veiligheid was top! zelf kunnen sturen en die vrije val!!!!!!! geweldig!

Geweldige ervaring, nu wil ik nog vaker springen!

Ik wilde al twee jaar geleden parachutespringen maar dat vonden mijn ouders niet goed. Tot deze zomervakantie. Eindelijk mocht ik en wat was het toch leuk. Het heeft zeker voldaan aan al mijn verwachtingen en wil nu later zelf leren spingen. Ook was het goed geregeld dat ik samen met mijn nichtje, vader en vrienden in een vliegtuig zat. En niet dat we allemaal in een ander vliegtuig zaten. Mijn zomervakantie kan ondanks Corona niet meer stuk!

Geweldig GAAAAAF!!!

Van begin tot eind genoten, Zo gaaf om te doen! Goede uitleg, geweldige enthousiaste springers. Gewoon doen!!!

Super cool!

Was ontzettend gaaf om te skydiven. Iedereen was ook erg vriendelijk. Zou zeker nog een keer willen!

SSSSUUUUPPPPEEERRRR

We zijn met ons gezin gegaan en hebben enorm genoten. Je mocht zelfs even het zelf proberen te leuk. Onze kinderen van 13 en 15 wilden gelijk weer. Iedereen was heel aardig en behulpzaam.

Voor herhaling vatbaar!

Een dag voor de sprong kreeg ik netjes een update over de weersverwachting. Op de dag zelf werd er aangegeven dat i.v.m. Onweer op komst, ze de mensen zo snel mogelijk willen laten springen. Dat hebben we geweten! Hoewel je soms 1-4 uur geduld moet hebben voor het springen, zaten wij binnen 20 minuten al in het vliegtuig! Eenmaal aangekomen op 13000 voet (4km) was het zo ver.. het luik ging open en na een geweldige val van 60 seconden klapte de parachute uit. Een prachtig zicht boven Texel en de instructeur vroeg of ik van achtbanen hield. Een paar mooie scherpe bochten naar links en rechts en vervolgens mocht ik zelf nog even de parachute besturen. Al met al een geweldige ervaring die smaakt naar meer!

GE-WEL-DIG!!

Mijn moeder en ik zijn tijdens onze vakantie op Texel gaan parachute springen bij paracentrum Texel. Wat een ervaring was dit!! Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen. Het benodigde papierwerk wordt in orde gemaakt en daarna start er een uitgebreide uitleg over wat er plaats gaat vinden. Super gaaf en natuurlijk ook wel een beetje spannend! Eenmaal alles geregeld konden wij door naar buiten waar het allemaal ging gebeuren. Er heerste een relaxte sfeer onder het personeel en er werd een hoop lol met elkaar gemaakt. ​ Wij moesten even wachten tot het weer wat beter was en daarna kon er gesprongen gaan worden! Mijn moeder en ik hadden beide een erg vriendelijke parachutist en cameraman en vrouw. Wij werden beide op ons gemak gesteld en ook kregen wij hele duidelijke uitleg over hoe en wat. Eenmaal in het vliegtuig wordt je vastgemaakt aan je parachutist. Alles wordt nogmaals goed doorgesproken en is er ruimte om vragen te stellen. Het springen zelf is echt GEWELDIG! Wat een ervaring!! Tijdens de vrije val vergeet je alles om je heen en ga je helemaal op in het moment. Na 30sec ging bij ons de chute open en was het tijd om even te genieten van het uitzicht. In één woord; WAUW! Ook mocht je even zelf sturen, dit was zo gaaf! Dat je zelf even de controle hebt over de chute en dat je ook gelijk ervaart wat voor impact een kleine beweging al heeft op de manier van vliegen. Heel gaaf! Zelfs de landing was leuk om te doen! Je komt letterlijk weer terug naar de ''normale'' wereld. En dan besef je eigenlijk pas wat je net gedaan hebt. Hoe tof! Wij hebben een geweldige ervaring gehad en raden dit zeker aan andere aan. Ook raden wij aan om het vast te laten leggen door een cameraman/vrouw, want het is een hele bijzondere ervaring waar je graag nog eens op terug kijkt!

Mega vet!

Voor mijn vriend zijn 30ste verjaardag heb ik hem een Tandem Skydive op Texel cadeau gedaan. Ik twijfelde of ik zelf ook zou gaan springen. Uiteindelijk wel gedaan, zo blij mee. Ik vond het mega vet! Het personeel van Paracentrum Texel is heel relaxed. Ik had een hele aardige instructeur die alles goed heeft uitgelegd. Hij maakte ook beelden van de sprong. Heel leuk om terug te zien!

FANTASTISCH

-We werden leuk ontvangen - Fijne sfeer - Ik kon al snel springen - Had een leuke instructeur - De sprong zelf was FANTASTISCH! Kortom: ik ben helemaal hooked, verliefd en addicted. Zo enthousiast dat ik vandaag nog een keer ga!

Een onbeschrijflijke en onvergetelijke ervaring!

Het was een enorm gave ervaring de tandemsprong die ik afgelopen donderdag heb gemaakt. Wat werden we goed opgevangen door enthausiaste mensen. Kregen een hele goede uitleg wat ons te wachten stond. De sfeer was erg relax en heel erg gezellig en goed! Eenmaal in het vliegtuig, was het tijd om te gaan, geweldig wat een ervaring. Niet te omschrijven wat er dan in je omgaat. Te gaaf gewoon! Mocht zelf de parachute sturen, zo leuk. De foto's en video's die je achteraf krijgt, zijn echt fantastisch. Je beleeft het allemaal nog even opnieuw. Echt een grote aanrader om dit te doen!!

Fantastisch

Was mijn eerste sprong maar hele mooie en spannende sprong .

Vorig jaar voor het eerst gesprongen. Was een geweldige ervaring dus besloten om het elk jaar te gaan doen. Dit jaar dus weer geboekt. Wederom een super gave ervaring. Echt een aanrader. Enige minpuntje dit jaar was dat de begeleiders uit Portugal of Australië kwamen. Ik had een meneer uit Portugal. Door de taalbarrière begrepen we elkaar soms niet goed. Hierdoor was de sprong ervaring echt minder. Aardige man maar je krijgt geen band, terwijl je wel aan hem vast zit en dus " afhankelijk " bent. Hij kon niet vertellen wat we zagen vanuit de lucht, liet alleen de zee kant zien. Moest zelf draaien om meer te zien. Etc. Ondanks dat ga ik volgend jaar zeker weer.

Fantastisch

Samen met mijn zoon gesprongen. De ontvangst was vriendelijk. De sprong werd eerst uitgesteld doordat het te bewolkt was maar op het einde van de dag kon het toch. Spannend, klotsende oksels maar de instructeur gaf ons het vertrouwen dat je het wel kan. De begeleiding was fantastisch en dan hang je ineens in de lucht. Prachtig, geen woorden voor. Al met al een topdag! We hebben genoten!

Ontzettend gaaf

Was het helemaal niet van plan om te gaan springen. Maar omdat er elke keer parachutisten over ons vakantiehuis vlogen en ik hier de hele dag naar kan kijken, heeft mijn dochter me overgehaald om samen te gaan springen. Heb er geen moment spijt van gehad. Zo geweldig. En wat begeleiden jullie ons goed. Helemaal super. Bedankt dat jullie dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Groetjes, Jolanda Zwaan

Goed geregeld en heel erg leuk

Ik was eerst bang dat het heel eng zou zijn, maar uiteindelijk was het alleen maar super vet en kon ik genieten van het mooie uitzicht

Heel netjes en verzorgt en goede serieuze mensen die weten waarover ze praten. Met ervaring en gewoon menselijk en een leuke up tot date sfeer.

Klanttevredenheid is sky high!

Vriendelijk personeel zowel op de grond en in de lucht. Duidelijke instructies voorafgaande aan de sprong, enthousiaste medewerkers die graag alle vragen beantwoorden en zorgen wegnemen. Tijdens de vlucht nog de nodige instructies en dan gaan! Ook nog eens mooie beelden overgehouden aan deze experience! Niet alleen van de sprong zelf, maar ook van de informatie op de grond en beelden vanuit het vliegtuig. En ja, iets waar ze weinig aan kunnen doen, maar wat een gave locatie!

Te gekke ervaring!!!

Wat een te gekke ervaring was dit!! Gisteren op mijn 30ste verjaardag een sprong in het diepe gewaagd! Super fijne mensen bij Paracentrum Texel! Hele fijne sfeer waar je je welkom voelt, de instructeur en de cameravrouw stelde mij ook echt op mijn gemak en waren spontaan in de omgang! Ontzettend genoten van de mooie omgeving en van de fijne sfeer die er was! Een ervaring om nooit meer te vergeten!! Bedankt!! Ik zou het zo weer over doen!

een onbeschrijfelijke ervaring

We gingen met het vliegtuig omhoog met je instructeur. dat was al redelijk spannend maar vooral mooi! je kon van alles zien. Toen we op de hoogte waren dat we er uit moesten kwamen de spanningsrillingen pas echt je zit zelf voor en valt er uit. De eerste paar seconden van je vrije val is echt fantastisch (ik was doodsbang en super enthousiast tegelijk) gillend deed ik mn vrije val en met de instructeur gingen we over in het gedeelte met de parachute open prachtig uitzicht je ziet van alles texel, vlieland, stukje terschelling en een stuk van noord-holland ( wij hadden heel mooi weer) de rit verloopt soepel en je kan lekker genieten! Super vriendelijk iedereen aan het begin moet je wel even wachten

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.