Klasse!

Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Sfeer is fantastisch. Nog nooit zo'n sfeervol en gezellig vliegveld gezien/meegemaakt. Voorzieningen zijn ook uitstekend. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Heerlik.

11 jaar en 6 weken na mijn laatste tandem sprong. 30 Juli 2021. 11.40. Aan de balie. Nog wat papierwerk. Done. Naar buiten, de rust keert weer (innerlijk). Op weg naar het vliegtuig. Rechtsomkeert. Regenbui. Ff later. Sigaretje of 2. Klaarmaken. Ben helaas héél erg slecht in namen, dus ik weet de namen van zowel mijn tandem master alsook van mijn cameraman niet meer. Vliegtuig staat klaar, spanning. Instappen, relaxmodus. Starten. De Cessna vreet de lucht op. Heerlijk geluid, heerlijk gevoel. Iedereen int vliegtuig is blij. Achter mijn rug nog wat musketonhaken vastmaken. Doorschuiven naar de rand. Ready? Yes. 1-2 go. Wat een heerlijk gevoel. Alweer. Door de wolken. Shake hands. Chute open. Mocht m besturen. Geweldig uitzicht uiteraard onder de wolken. Klasse landing. Dank jullie wel Para Center Texel. Ga mijn jubileums sprongen maar elk jaar doen. Is handiger. Groetjes Georg Kaczorowski.

Fantastisch

Goede uitleg, goede begeleiding. Fantastisch gevoel is de vrije val en de vergezichten die je hebt als je omlaag komt

GEWELDIG!!

Wat een schitterende ervaring. Ervaren parachutisten die met ons de sprong deden. Spontaan en goede uitleg! In voor een grapje en vooral zorgen dat je helemaal veilig voelt! Bedankt!

GEWELDIG, COOLSTE ERVARING IN HEEL MN LEVEN!

Ik vond het suuuuper leuk. Ik heb er echt van kunnen genieten je voelt je vrij en kan even weg van alles om je heen. Het is zo heerlijk en oplichtend. Ook super aardige mensen die heel vriendelijk waren en goeie tips gaven! Ik zou het graag vaker doen!

Sooo exciting!

Goede uitleg en instructie! Hele gave ervaring! Topdag gehad!

GEWELDIG

Afgelopen week in het paracentrum in Texel geweest en voor het eerst in mijn leven een tandem sprong mogen maken. In één woord fantastisch! Dit was zeker niet de eerste en de laatste keer!

Tolle Erfahrung, lockere Atmosphäre

Der Sprung war super. Meine Tandempartnerin war sehr nett. Die Atmosphäre auf dem Flugplatz ist sehr entspannt. Ich hätte mir noch ein Briefing gewünscht, in dem der Ablauf erklärt wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Was een prachtie ervaring

Voor het eerst een sprong gemaakt. Sprong was van 13.000 ft. De vrije val was echt supergaaf om mee te maken. Ook de landing was geweldig.

Dit was het gaafste wat ik ooit heb gedaan

In het begin had ik geen idee wat ik kon verwachten. Gelukkig werd alles stap voor stap rustig en duidelijk uitgelegd wat de spanning al erg afnam. De aanwezige mensen waren vriendelijk en gezellig. De sprong zelf wat echt een geweldige ervaring. Het was prachtig weer en kon dus vanaf boven een boel zien. Dit is zeker aan te raden om eens te doen. Ik ga zeker voor een tweede keer.

Een geweldige avontuurlijke ervaring.

Het was super gaaf. De sprong en de vlucht waren beide super leuk en spannend. Zeker een aanrader ik zou het zeker nog een keer doen.

GEWELDIG!

Wat een geweldige ervaring. Veel spanning vooraf maar zodra we aanwezig waren en de instructeur ontmoeten was de spanning weg en ging ik met een gerust hart met het vliegtuig mee. De vrijeval die je maakt.... WoW! Echt een aanrader. Wij deden de sprong van 13000 ft

Een van de vetste ervaringen die ik ooit heb meegemaakt.

De tandem sprong bij paracentrum Texel is zeker een aanrader! We moesten even wat langer wachten dan normaal doordat het hard ging regenen, maar dat was ook fijn zodat we konden zien dat ze zorgden dat alles veilig verliep en ze geen risico’s namen omtrent het weer. Toen we eenmaal aan de beurt waren kregen we duidelijke instructies en super aardige tandem springers en camera mannen. Kortom het was een super ervaring en ook nog eens erg gezellig! Ik kom hier sowieso een keer terug!

Super mooi! Leuk team! Life experience!!!

Als iemand met hoogtevrees en valangst was dit behoorlijk grenzen verleggen. Maar wat een sprong!! Super steun gekregen van de jongen met wie ik sprong, en ook de cameraman kon me goed geruststellen.. In de lucht is het zomaar jouw beurt om te springen, en tijd om terug te krabbelen heb je niet meer, maar door de supervriendelijke begeleiding denk je hier ook niet meer aan. Blij met de ervaring, dankbaar voor de vriendelijke medespringers, onbeschrijfelijk mooie ervaring!!

Wat een ervaring om gedaan te hebben in je leven

Ik vond het eerst spannend maar later in de vrije val vond ik het super gaaf en het uitzicht wat je had was ook niet normaal echt een aanrader om gedaan te hebben ik ga misschien mijn brevet halen na deze tandemsprong

Geweldigen ervaring

Deze ervaring was geweldig en zeer goed geregeld.

Het was geweldig.

Daan was voor mij de man van de dag geweldige uitleg ik kan alleen nog maar zeggen gaan jullie zo door het was supper.

Bijzonder

Dit was fantastisch je moet dit doen aardige mensen goed geregeld !!

Sprong door de wolken !

Ik vond het zooo eng om door de wolken heen te springen !! Maar het is wel een heel leuke belevenis! Het is absoluut het leukste wat ik deze vakantie gedaan heb. Ik heb de filmpjes al wel 30 keer bekeken. Als ik mezelf de vrije val zie maken vind ik dat zo cool om terug te zien! Ik ga zeker nog een keer een sky dive maken

Geweldig avontuur!!

Ik wilde al jaren een skydive maken maar het kwam er nooit van. Uiteindelijk toch een skydive geboekt. Ik had er zo’n zin in. Er wordt bij binnenkomst al goede uitleg gegeven en als je al zenuwachtig bent dan stellen ze je zo op je gemak dat je helemaal niet meer zenuwachtig bent. De instructeurs zijn stuk voor stuk zo ervaren. Wij hebben de sprong geboekt met video en fotobeelden. Zo blij dat we de beelden nog hebben. We kunnen elke dag nog nagenieten van deze fantastische beleving.

Goede professionals en fijne begeleiding!

Bij para centrum Texel werken goede professionals! Ze zijn allemaal enthousiast en zorgen ervoor dat het parachutespringen een onvergetelijke ervaring wordt!

Welcome to the dropzone.

Gisteren gesprongen samen met mijn dochter. Een geweldige ervaring met prima uitleg en zeer kundige instructeurs en personeel. We doen het zo weer. Vrije val is supergaaf en zodra de parachute is geopend genieten van het mooie uitzicht. Ook fijn dat we zelf mochten sturen.

Awesome

Binnekomst een zeer enthousiast persoon achter de bali die eigenlijk hypt om te gaan springen heerlijk vrij en blij. Moesten even wachten tot ik eindelijk kon springen en dit kon lekker in het zonnetje op hun terrein bij het landings gebied. Eenmaal omgeroepen kreeg je een brieving ook weer door een goed enthousiast persoon wat te doen bij er uit gaan en tijdens de jump. Duidelijk en helder werd dat uitgelegt. We moeste nog even wachte en in dat moment komt de spinger even kennis met je te maken. Omdat ik de hand cam erbij had geboekt werd alles meteen vast gelegt op video(wat ik trouwens echt wel aan raad gewoon om dan je ervaring terug te zien en het te herbeleven van a tot z) Eenmaal bij het vliegthuig gekomen word je in geladen met zijn alle lekker knus bij elkaar en dan ga je de lucht in gauw klimmen naar 13000 foot ondertussen dropte we nog wat freestylers en dan kwam mijn moment je mruipt naar de deur beentjes naar buiten en flop je bent er uit en dan val je met zon snelheid naar benede mocht me handen los hebben en een smile van oor tot oor wat een kick wat mooi en hoe snel het gaat niet normaal. Je bent zo aan het genieten angst is er niet want ja hoogtevrees heb je niet als je nergens op staat en gewoon naar benede dondert. Wind overal en voor je het weet gaat de chute open en hang je heerlijk te bungelen in de lucht genieten van de stilte en rust die op honderde meters boven de grond is. Heerlijk mooi uitzicht mooi weer helpt hier ook wel bij maar wow wat gaaf zodra je benede bent even weer aarden maar echt wat een heerlijk gevoel was dat en zeker voor herhaling vatbaar misschien meer in de zin van alleen maar wie weet ik kom sowieso keer terug naar deze plek. No guts no glory keep that in mind for a experience of a lifetime.

Super ervaring

Geweldige spong, met een prachtige omgeving. Zeker een aanrader!

Geweldige ervaring om nooit te vergeten.

Wat een topdag. We moesten ons melden om 11:40. Door het mooie weer, duurde het maar een uurtje voor we konden springen. We hadden de sprong van 13000 foot met cameraman. Aanrader om deze geweldige ervaring vast te laten leggen.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.