Met de billen dichtgeknepen op grote hoogte (13.000ft)

Als eerst de steeds maar klimmende vlucht van het vliegtuig naar de top. Dan de brute loslaat van het vliegtuig en de immense rust na de opening van de parachute. Met beide benen weer veilig op de grond. Leek geen einde aan te komen. Dit vergeet je niet!

Zeer goed geregeld, begeleid en spectaculair

De site was helder en het inschrijven verliep prima. Handig om de weaver vooraf in te vullen, zodat dat op de dag zelf niet meer hoeft. We waren keurig binnen de tijd aan de beurt. Zeer helder opgezet: 'springplanning' zichtbaar en alles werd goed omgeroepen en uitgelegd. Erg vriendelijke 'duo': maakte vooraf een gezellige babbel en vertelde tijdens de vlucht van alles over wat er vanuit de lucht te zien was. Ook liet hij mij regelmatig zijn hoogtemeter zien om te laten weten of we bijna bij de 13000ft waren. Hij benadrukte en paar keer dat ik echt moest genieten. De sprong vanuit het vliegtuigje verliep vlekkeloos. Even erg spannend (uiteraard), maar daarna heb ik volop genoten: geweldig uitzicht, uitleg over het uitzicht, uitleg over het parachutespringen en kort even zelf de parachute gestuurd. Landing verliep ook heel soepel. Ik had dit zo vaak voorbij zien komen en wilde het al zo lang doen. Ik ben erg blij en trots dat ik dit nu heb gedaan!!! (Na de sprong moesten alle materialen worden ingeleverd. Het zou leuk zijn geweest als je bijvoorbeeld het 'sjaaltje' als aandenken mee zou mogen nemen.)

GRUWELIJK GAAF!

Dit was echt te gek. Onbeschrijfelijk! Het is echt een aanrader om een video-opname bij je sprong te boeken. Ongelofelijk hoe mooi ze dit kunnen vastleggen. Degene met wie ik sprong, de instructeur, stelde mij daarnaast enorm gerust. Hoewel ik zenuwachtig was had ik er toen ik eenmaal in het vliegtuig zat ontzettend veel zin in! Absolute aanrader, wat een geweldige ervaring. Dit ga ik zeker nog een keer doen!!!

Prachtige middag gehad voor jong en oud

Mijn man ging een sprong doen en we waren er met de hele familie, de kinderen hebben zich prima vermaakt op het terrein er is ook zoveel te zien. genoeg zit plek en alles goed voor elkaar

Bij zijn is meemaken!

In eerste instantie hield ik het tegen en zei ik, ik heb het niet op hoogtes dus laat staan dit. Toch over gehaald en wat was dit gaaf. Dit nemen ze mij niet meer af!! De instructies zijn duidelijk en worden rustig uitgelegd waardoor ik mezelf met mijn buddy en fotograaf op mijn gemak voelde!

Een sensationele ervaring in 1 woord geweldig

Een geweldige ervaring en super strak georganiseerd. Top organisatie

Een fantastische, onbeschrijflijk toffe ervaring!!!

Wat heb ik genoten zeg! Ik vond het eerst wel heel spannend, maar mijn geweldige instructeur stelde me goed op mijn gemak zodat ik alleen nog maar kon genieten… En zoals hij zei: “I touched the cloud”!!! Fantastisch, een onvergetelijke dag was het. Bedankt Paracentrum Texel!

ABNORMAAL

Het was echt fantastisch mooi. Ik had lekker weer dus ik kon heel Texel zien en zelfs een groot stuk van den Helder. Hele aardige instructeur en de sprong was totaal niet eng. Ik heb echt genoten! Volgend jaar weer!

Dit zou iedereen een x moeten doen!

Ik vond het geweldig! Ook erg leuk dat iedereen kan kijken Wij gaan als groep nog een x !

Fanastisch, weerzinwekkend, adrenaline

Enorme gave ervaring. Duidelijk en heldere uitleg van de ervaren springers waar je aan vast zit en leuke enthousiaste man aan de balie. Sommige staff medewerkers spreken wel engels omdat ze uit een ander land komen. Voor mij was dat geen probleem. Ik ben overigens diabeet, nergens last van gehad.

WAUW fantastisch!

Spanning toen ik aankwam en het ‘pak’ aankreeg. Zodra ik op het vliegtuig stond te wachten werd ik gekoppeld aan mijn springbuddy en daardoor kreeg ik meer rust. Gaf mij een gevoel van vertrouwen. Eenmaal in het vliegtuig ging het wel, maar toen gingen de deuren open… Nog meer spanning!! Eenmaal de sprong gemaakt had ik geen spijt. Wauw wat was die vrije val gaaf en op t moment dat de parachute uitgeklapt was, kon ik genieten van een heel mooi uitzicht!

Een dag om nooit te vergeten!

Wat een gave dag was dit. In het begin natuurlijk erg spannend maar als je eenmaal uit het vliegtuig springt ben je alles meteen vergeten. Zo'n bijzonder uitzicht! Zou het zo weer doen.

Ongekend mooie ervaring.

Met super veel zin en weinig zenuwen heen gegaan. Het was een prachtige dag en hing een super gezellige sfeer. Dit nam het restje zenuwen dan ook snel weg. Leuk ontvangen en alles ging lekker vlot. 13000ft en een cameraman erbij en daar ging ik. WOW. DIT IS FANTASTISCH.

Een van de spannendste, maar fantastische ervaringen ooit!

Het was een fantastische dag, ongelofelijk dat ik dit met mijn broer en zus samen kon doen. Ik was het meest gespannen van de drie, maar heb me geen moment onveilig gevoel met mijn tandempartner. En wat een fantastische dag om te doen, tussen de wolken door gevlogen, fantastische uitzichten. Ik begrijp waarom mensen dit niet maar een keer doen.

FAN-TAS-TISCH!!!

De mensen, de sfeer, de uitleg... Alles was in een woord geweldig!! Gister een tandemsprong gemaakt waar we lang naar uitgekeken hadden. 's Morgens bij het van huis gaan was het heel slecht weer, maar hoe dichter we bij Texel kwamen hoe beter het werd met uiteindelijk een middag vol zon. Op het vliegveld is veel te beleven wat die twee uurtjes wachten alleen maar ontzettend leuk maakt. Uiteindelijk de lucht in en een geweldige sprong gemaakt. Morgan en Floris, een extra bedankje voor jullie dat jullie ons weer veilig op de grond gezet hebben maar iedereen van Paracentrum Texel bedankt voor de onwijs leuke en onvergetelijke dag!

Echt super leuk om ooit te doen

De gezelligheid was zeker aanwezig, aardige mensen. De sprong zelf was ook erg mooi en indrukwekkend. Zeker voor herhaling vatbaar

Dit was a life changer, wow: onvergetelijk!!

Dit was zoooo gaaf om te doen! Dit ultieme vrijheidsgevoel!! Het mooiste vond ik de vrije val, om dat mee te maken op mijn 69ste!! En nee, ik was niet zenuwachtig of bang: geen tel... In de deuropening van het vliegtuig was ik alleen maar bezig met mijn instructies ivm mijn houding en ik dacht o het is koud!! Fantastische ervaring en je merkt echt niet dat je met 200 km per uur naar beneden valt, je ligt op een soort luchtkussen. Er is geen hoogtevrees daar, dat gelooft niemand. Een aanrader! Genoten van begin tot eind, ook van het even zelf mogen sturen van de chute!

Fantastisch

De service is super goed. Je wordt vrolijk ontvangen en alles wordt duidelijk uitgelegd. De sprong is zelf is het vetste wat ik ooit heb gedaan!

Heel vet

Goede begeleiding en een unieke ervaring!

Ongelofelijke ervaring en nog steeds kriebels in mijn buik als ik er aan terug denk!

Mijn ervaring is eigenlijk onbeschrijfelijk, het gevoel als je uit het vliegtuig gaat en vervolgens door de lucht zweeft is heerlijk. Eenmaal beneden was het eerste wat ik zei: Wauw ik voel me herboren! De mensen bij paracentrum Texel zijn onwijs vriendelijk en behulpzaam. Ik raad het iedereen meer dan aan!

“GEWELDIG” smaakt naar meer!!!!!

Op 10-08 heb ik samen met mijn twee dochters een tandemsprong vanaf 13.000 ft gedaan. We wilden dat op deze dag doen omdat het de sterfdag van onze vrouw/moeder was en we zodoende even dichter bij haar konden zijn. De ontvangst was prima en het inchecken verliep prima. Daarna was het wachten totdat we aan de beurt waren, dit heeft ongeveer twee uur geduurd. De tandemmasters en fotografen/filmers waren allemaal erg aardig en wij waren in onze ogen absoluut geen ‘nummers’ die snel afgewerkt moesten worden. Alles ging relaxed en met een goede uitleg. En ja dan de sprong, die was FANTASTISCH Het resultaat is dat ik een AFF ga volgen en mijn dochters gaan sparen voor een volgende sprong!

Spannend supergaaf een echte levenservaring

Ontspannende aankomst je mag alles bekijken het vouwen van de parachute chillen op de strand stoelen kijkend naar de springers uitleg wat je kan verwachten van de sprong. leuke spraakzame buddy’s waar je mee springt de sprong was echt geweldig niet met worden te omschrijven dat niet je gewoon meemaken super kick

waanzinnig

Toffe instructeurs en goede cameramensen. Met als resultaat een geweldige ervaring die we terug kunnen kijken.

Als je aarzelt groeit je angst, als je waagt groeit je moed.

Fantastische ervaring en een blijvende herinnering. Spontane acties zijn het leukst. Begeleider was rustig en stelde mij gerust omdat ik toch een beetje nerveus was. Enige minpuntje wat ik heb is dat er een te lange tijd zat tussen melden en daadwerkelijk voorbereiden voor de sprong. In dit geval bij mij ruim 3 uur. Wel heerlijke reggae muziek tijdens het wachten en leuk om de bedrijvigheid te zien.

GEWELDIG

Dit was de eerste sprong voor mij. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik heb een geweldige ervaring gehad! Nu zal ik zeker vaker gaan skydiven!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.