Filters

10

Gaaaaaaaf

Aller eerst mijn complimenten naar het personeel. Wat een leuk en gezellig en duidelijk personeel. Alles krijg je duidelijk uitgelegd en na een korte briefing komen de springers je halen. Onderweg leggen ze dingen nogmaals uit en vertellend ze wat er te zien is in de omgeving. Heb mij geen moment onveilig gevoeld. Dan de sprong wat een super ervaring is dat en echt iedereen aan te raden. Ik ga het zeker nog een keer doen. Het is prijzig maar het geld zeker waard. Ik had mijn eerst ervaring met het springen niet beter kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend

Het was gewoon een groot hoogtepunt van begin tot het eind kan niet anders zeggen

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een gave ervaring mogen meemaken

De eerste keer een tandemsprong maken en wat een ontzettend gave en toffe ervaring om mee te mogen maken samen met mam. De instructeurs die meegaan hebben ervoor gezorgd dat mam en ik samen zaten in het vliegtuig en ook nog zowat samen sprongen. Ik zou zo nog een keer gaan wat een leuke dag een die je niet gaat vergeten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige ervaring!

Het meest gave wat ik ooit heb gedaan. Echt een beleving die ik iedereen kan aanraden. Het doen is echt super gaaf en de begeleiding die ze bij het paracentrum geven is echt super!

 • Aanbevelen? Ja
10

An experience for lifetime

Wát een fantastisch gevoel om een Tandem Skydive te maken samen te maken met een instructeur -ik had Daan-. Heel rustig alles uitleggen (van tevoren een kleine briefing gehad over je positie voordat je het vliegtuig uitgaat) en je de kans geven om écht te genieten van je skydive. Zelf nog mogen sturen en dat gevoel, dat heerlijke gevoel van vrij zijn en dan de rustige landing terug op Texel. Nu begrijp ik inderdaad dat je “hooked” kunt raken aan deze geweldige sport. Wellicht komt er een vervolg. En o ja, als je ook voor de Tandem Skydive gaat zorg er dan voor dat er beelden gemaakt worden van je sprong. Je blijft terugkijken hoe het was!! Al met al een FANTASTISCHE ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gaaf!

Nog nooit gevlogen en een vliegtuig uit was een dingetje , maar instructies stelde me op me gemak Het was een top ochtend alles was goed geregeld Ik / wij komen zeker een x terug

 • Aanbevelen? Ja
10

Droom kwam uit

Al jaren op mijn bucketlist. Nu eindelijk gesprongen. Wat een ervaring. Dit is zeker niet de laatste

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Was eerst beetje gespannen...maar na uitleg en super relaxed omgeving en staff heerlijk genoten van de sprong

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit was echt het vetste wat ik ooit gedaan heb!

In verband met te harde wind kon onze geplande vlucht niet doorgaan. Hiervan werden we keurig ruim van te voren per SMS en mail op geattendeerd. We hebben via het omboek formulier aangegeven graag een dag later te willen springen en binnen een uur was dat geregeld. Eenmaal op locatie ging alles heel vlot en binnen een uur waren we op weg met het vliegtuig omhoog. Instructeur had van te voren netjes uitgelegd wat er zou gaan gebeuren en waar we op moesten letten. Tijd om je te bedenken als het deurtje open gaat heb je niet want binnen enkele tellen hang je al in de lucht! En wat was dat VET! Iets onder het wolken dek schoot de parachute open en vlogen we rustig naar beneden. Mocht nog even zelf de parachute besturen. Dit was echt fantastische ervaring, Paracentrum Texel is zeer kundig met goede instructeurs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Wij hebben in mei 2023 een tandem parachutesprong gemaakt bij Paracentrum Texel. Het was een geweldige ervaring. We werden vriendelijk ontvangen en het inchecken en alles ging vlot. We hadden beide een hele aardige springer, die beiden ook hun best deden om een leuk filmpje te maken onderweg. We hadden de extra hoge sprong (13k ft.) geboekt en dit was het zeker waard, de vrije val duurt zo lang genoeg om het echt bewust te ervaren. Texel is een geweldige plek om te springen, van deze hoogte zie je heel Texel, Vlieland, Noord-Holland en Friesland heel duidelijk, wat de sprong nog toffer maakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Best adrenalinerush ever.

Dankzij de goede uitleg vooraf en tijdens de sprong door Jessica en de mooie beelden van Julia was dit voor mij een onvergetelijke ervaring. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een onvergetelijk avontuur

Ik ben 69. Wilde voor mijn 70e een tandemsprong maken. Ik kan jullie verzekeren, voor mijn 71e nog een keer. De begeleiding was super! Het contact met degene waarmee ik sprong en de wijze waarop hij instructies gaf maakte dat bij mij de spanning snel overging naar opwinding van alles wat er gebeurde. Ik vond het GEWELDIG!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

het is eeen hele leuke ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Een hele toffe ervaring om nooit meer te vergeten. Met super vriendelijke instructeurs. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een adrenaline rush!

De 60 sec vrije val met cameraman gekozen en daar geen spijt van gehad. 60 sec gaan snel voorbij in de lucht en de beelden zijn geweldig! Leuke interactie met de instructeurs, ze geven je zelfs op een drukke dag meer dan genoeg aandacht om je ervaring zo leuk mogelijk te maken. Ook heel gaaf dat ik zelf even de parachute mocht besturen. Het was mijn eerste keer, maar zeker niet de laatste!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch, een zeer unieke ervaring!!

Alles goed geregeld, duidelijke instructies en ze stelden je echt op je gemak! De sprong was fantastisch om mee te maken! Alles met elkaar was het een ervaring om nooit meer te vergeten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tweede keer komt er aan, echt te gek!

Van het begin tot het einde perfect geregeld. Er heerst totaal geen stress gevoel,heel ontspannen stap je het vliegtuig in, leuke informatie onder het vliegen door waardoor je totaal niet denkt dat je uit het vliegtuig valt . Je hoort van die verhalen dat je uit het vliegtuig valt , maar dat merk je niet door dat je met de wind word meegevoerd en heerlijk ( met grote snelheid) word meegevoerd op de wind. In een woord fantastisch! Ga zeker weer voor de tweede keer. Bedankt voor alles. Gr.henk.

 • Aanbevelen? Ja
10

AMAZING, JUST DO IT!!!

Voor de 2e keer gesprongen en wat een belevenis is en blijft het!! Nu ik wist wat mij te wachten stond heb ik nog meer kunnen genieten. Goede begeleiding gehad door een enthousiast team van ervaren springers. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik heb gesprongen van 4000ft. JUST DO IT!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bij twijfel, gewoon doen! Geweldige ervaring om nooit meer te vergeten!

In één woord waaaaauw! Wat is het eiland Texel mooi vanaf bovenaf. Eenmaal aangemeld bij de balie en alle papier zaken te hebben geregeld, moest ik wel een tijdje wachten (2uur). Dit was op het vliegveld van Texel echt geen straf, er is een heerlijk terras en over het gras verschillende picknick tafels verspreid en genoeg te doen voor kids. De parachutisten gaan af en aan en kreeg ik geen genoeg van om naar te kijken! Eenmaal zelf aan de beurt gingen we met de groep het vliegtuig in en heb ik genoten van het uitzicht. De kriebels in mijn buik om eruit te moeten kwamen op het laatste moment, maar daar moet je je gewoon aan overgeven. Je kan echt super ver uitkijken over verschillende eilanden en Nederland. Na de vrije val ging de parachute uit en kreeg ik nog goede instructies van de parachutist, waardoor er een veilige en goede landing hebben gehad! Bij enige twijfel, gewoon doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Onvergetelijk

Toch wel angstig, maar ik ga het gewoon doen! Wat had ik geluk met mijn "springmaatje" vanwege de adrenaline zijn naam vergeten, of is toch mijn leeftijd? Hij wees mij op alle mooie dingen die we van bovenaf konden zien en stelde mij gerust. Achteraf zo trots op mezelf en blij dat ik mezelf dit gegund heb, een onvergetelijke ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Niet te beschrijven hoe geweldig het was Personeel super aardig en vriendelijk Komen zeker nog een keer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!!!

Ik heb het 1x eerder gedaan ik 2016 dat is dus heel lang geleden. Ik was toen 7 en wist er dus niet heel veel meer van. Nu ik het weer heb kunnen doen was echt amazing! Van te voren was ik best een beetje zenuwachtig maar mijn instructeur, Nuno, was super aardig en legde alles goed uit waardoor het een stuk minder werd. En even, het uitzicht dat je ziet is zooo vet! Ik zou zo nog een keer doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een ervaring!

Wat was dit een geweldige ervaring! Samen met mijn 2 zonen naar 13000ft en springen... Mooier cadeau voor mijn 50ste verjaardag is er niet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professionele begeleiding en relaxte sfeer

Eerst heerlijk ontspannen in een strandstoel kijken hoe anderen springen en dan zelf het harnas aantrekken en kennis maken met de instructeur. Peter heeft me heel vriendelijk begeleid bij deze super ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gaaf!

Gister heb ik voor het eerst een tandem parachutesprong gemaakt. Dit was een mega vette ervaring!! De instructeurs zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en veilig. Bedankt :)

 • Aanbevelen? Ja

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd