Filters

9

Heerlijke stress, alles staat op springen

Ik vond het erg spannend, je ervaart in zo'n sprong verschillende dingen, het langzaam op hoogte komen, uit het vliegtuig springen en de diepte in suizen. Als de parachute opent, word je voor je gevoel weer omhoog getrokken. Dan is het plotseling stil om je heen en draai je met een prachtig uitzicht weer naar de aarde waar je letterlijk wordt neergevlijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Gisteren mijn eerste sprong gemaakt. Het was een geweldige ervaring! Mede door het relaxte personeel en super toffe instructeur! Iedereen super bedankt, ik zou het zo nog eens doen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ik vond het een geweldige ervaring en ga zeker vaker springen de adrenaline die door je lichaam gaat echt geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gaaf

Ik was wel zenuwachtig voor de tandemsprong maar werd erg op mijn gemak gesteld door zowel het personeel als mijn springinstructeur echt zo super. Voor het vertrek werdt uitgelegd wat je moest doen en ook tijdens het opstijgen van het vliegtuig en met de sprong wordt alles super goed verteld echt vak mensen. Het is echt voor herhaling vatbaar ik heb zelfs al mensen uitgenodigd om mee te gaan omdat dit zo'n ervaring is die moet eens in je leven echt doen. Al het personeel van paracentrum texel super bedankt voor deze onvergetelijke dag jullie zijn een SUPER TEAM

 • Aanbevelen? Ja
9

Schitterend.

Een geweldige ervaring en prachtig kado wat ik van mijn zoon heb gekregen voor mijn 65 ste verjaardag. Een belevenis om nooit te vergeten . Zeker met de filmpjes erbij

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring en een vrij gevoel boven mijn favoriete Waddengebied

Ik heb deze tandemsprong als een fantastische ervaring ondervonden. Dat begon al bij de loods waar de parachutes werden opgevouwen en waar een prima sfeer hing. Vervolgens onder begeleiding naar het vliegtuig waar wij aan vriendelijke maar zeer professionele instructeurs letterlijk werden gekoppeld. De sprong uit het vliegtuig was fantastisch en de de rust daarna wanneer de parachute open ging. Maarten de instructeur deed er alles aan op je optimaal te laten genieten. Wat een geweldig uitzicht en een vrij gevoel! Kortom meer dan de moeite waard om nog een keertje te gaan. Dit is verslavend. Dank jullie wel Paracentrum Texel en in het bijzonder Maarten en Zaca. Zeer zeker tot ziens!

 • Aanbevelen? Ja
8

Skitterend!!!

Wat een ervaring! De stilte, het uitzicht en de enthousiaste begeleiding zowel op de grond als aan de parachute!!! AANRADER

 • Aanbevelen? Ja
10

First jumps are alway memorable and it was unequivocally amazing.

It was truly amazing. Before the jump, during the jump, till I reached the land everything was mesmerising. A big shout out to "Julia", she is an awesome instructor. She made sure I am comfortable and to explained all the steps. She also briefly explained what part of the islands are good for exploring, also showed me the place where F-16, F-25 airforce planes are being flown. P.S - I am gonna jump again, also I would request the same instructor again.

 • Would you recommend us? Yes
10

Echt heel gaaf

Wow wat was dat gaaf zeg De spanning die je van te voren hebt en dan de vrije val waarna je het hele mooie texel vanaf een grote hoogte kunt bekijken . Super leuke dag gehad bij jullie en jullie instructeurs zijn allemaal top Een dag om nooit meer te vergeten voor mij en mijn zoon . Dank jullie daarvoor

 • Aanbevelen? Ja
9

Me-ga vet!

Ik besloot om te gaan springen, de aanmelding was makkelijk. De mailtjes met info waren duidelijk. Op de dag zelf goede instructies gekregen, ik werd gerustgesteld en goed geholpen. Ik besloot daar om toch met foto’s en filmpjes te doen, wat geen probleem was. Fijne duidelijke uitleg. En toen de sprong zelf, ja echt fan-tas-tisch! Kort na de sprong al mijn foto’s en filmpjes ontvangen die ook heel mooi waren. Kortom het was het waard om te gaan doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG

Aardige instructeur, geweldige ervaring, prachtig uitzicht :?

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Dit kreeg ik als verrassing van mijn gezin. een tandemsprong van 13.000 foot samen met mijn zoons in 1 woord geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat was het vet!! een must als je op texel bent

Met gezonde spanning mijn sprong van 13.000 feet gedaan . Wat was het vet!! De adrenaline die vrij komt tijdens de val en daarna het mooie uitzicht de stilte als je parachute geopend is . Ook mijn tandemmaster wat een coole gast !!! En wat een mooie beelden en foto's zijn er gemaakt . Een ervaring van mijn leven !!! Aanrader als je op texel bent

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische ervaring

Dit was mijn eerste sprong. Het was ronduit fantastisch. Het moment dat je je realiseert dat je echt gaat springen (je bent aan de beurt) duurt gelukkig maar erg kort. En daarna is het een overweldigende ervaring, je zit ergens tussen 'hemel' en aarde. De vrije val is super, spannend en met hoge snelheid, en dan gaat de parachute uit en is het vervolgens helemaal rustig. Mooi uitzicht over Texel. En verder was alles goed geregeld, dit geldt voor zowel de aankomst (voldoende parkeerplaatsen) als de aanmelding (verliep vlot). Het wachten totdat je aan de beurt bent duurde even, maar dit kwam omdat er drie uur niet gesprongen werd (vanwege het weer).

 • Aanbevelen? Ja
9

GE-WEL-DIG !!!

Vetste ervaring ooit! Met gezonde zenuwen begonnen maar echt een superleuke instructeur die goed wist om je gerust te stellen en er een fantastische sprong van te maken ! Toen mijn voeten de grond aanraakte wilde ik alweer in het eerstvolgende vliegtuig stappen !

 • Aanbevelen? Ja
10

GE WEL DIGE ervaring!!!!

Voor wie nog twijfels heeft, gewoon DOEN!!! GEWELDIGE ervaring bij Paracenter Texel. Vriendelijke en enthousiaste begeleiding. Misschien toch nog 'n keer cursus om zelf te springen, bedankt, TOP!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Es war ein sehr tolles Erlebnis, aber die Wartezeit und die Kommunikation dazu ist ausbaufähig.

Es war ein sehr schönes Erlebnis, welches ich weiterempfehlen und selbe nochmal machen würde. Es wäre schöner gewesen wenn uns die Wartezeit gesagt worden wäre.

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Helemaal te gek!!!

Het was super mooi!! Zal het zo weer doen maar dan alleen zei Mees (14 jaar)

 • Aanbevelen? Ja
10

Unbeschreiblich

Die grösste Sensation im Leben. Texel Paracentrum ist der beste Platz zum Parajump. Beste Aussicht, bestes Personal

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Unforgettable

Complete pleasure to experience this level of adrenaline storm! Professional attitude and excellent performance on the Paracentrum Texel 's side. I have already recommended the place and shared my feelings about the perfect challenge I had:)

 • Aanbevelen? Ja
10

WHAUW

Het was fantastisch. Fijne instructrice en een geweldige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Was een gaven ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een geweldige en bizarre ervaring

Gisteren parachute gesprongen met m’n vriendin en het was echt geweldig. Ik zou het iedereen aanraden. Wij hebben ook de film ontvangen van de sprong en het is allemaal echt heel erg leuk gedaan door Paracentrum Texel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een super gave om nooit meer te vergeten ervaring.ing

Dit smaakt naar meer. Op een zonovergoten dag met strak blauwe hemel mij sprong van 13.000 ft gemaakt. Alles goed georganiseerd, van begin tot einde. I'll be back.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

vroeger static-line gesprongen nu wou ik ook de vrije val meemaken geweldig wat een mooi gevoel niet te beschrijven! Dank paracentrum texel en instructuurs dat jullie dit mogenlijk maakten. VEELDANK

 • Aanbevelen? Ja

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd