Filters

8

Een zorgeloze en weergaloze sprong!

Op het allerlaatste moment besloten om toch die sprong te gaan wagen, het bleek die ochtend prachtig weer. Er was nog plaats, en omdat het maandag was kon ik hoger springen voor dezelfde prijs, doen! Na een tijdje wachten in een fijne ligstoel werd onze groep dan eindelijk opgeroepen en was daar mijn top instructeur die mij vrolijk begroette, en vervolgens op professionele wijze uitleg gaf over het pak, de procedure en steeds bij mij checkte hoe het met me ging. Als haringen in het vliegtuig, gezellig ervaringen uitwisselen, foto's maken en steeds checken of alles goed zit en goed voelt. Daarna de sprong, wow, wat gaaf! Mooi weer, prachtig uitzicht, een geweldige ervaring. De wind benam me soms de adem bij de vrije val, maar dat was niet erg. Lastiger was, dat ik spontaan misselijk werd zodra de parachute was uitgeklapt en we rond gingen draaien, zo jammer! Maar goed, diep ademen en blijven genieten, want wat zijn Nederland, de Waddenzee, de eilanden, mooi vanuit de lucht!

 • Aanbevelen? Ja
4

Bijbetalen met cadeaubon

Had een cadeaubon gekregen voor een tandemsprong. Toen ik ging boeken moest ik extra bijbetalen omdat ze de prijzen verhoogd hadden. Volgens het paracentrum is de cadeaubon gekoppeld aan een waarde terwijl dit nergens vermeld is en de op de bon duidelijk staat "cadeau bon tandem skydive".

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoe fucking gaaf was dit

Het was een mooie ervaring en heel.erg vet om mee te maken. De adrenaline heeft nog de hele dag door mijn lijf gegierd. Een ervaring om nooit te vergeten en een hele mooie herrinnering

 • Aanbevelen? Ja
10

Fenomenaal

Wat een toffe ervaring. Aan de balie goed ontvangen en is ons duidelijk gemaakt wat ons te wachten staat. In de hangar leggen we onze spullen in de kluis en vanaf dan is het wachten in een ligstoeltje terwijl we naar andere springers kijken voor we worden omgeroepen voor de instructie van de tandemsprong. Daan en Jake nemen het woord voor we tegen ze aan kruipen in het vliegtuig, vergezeld door Tjalle die onze beelden schiet. Op 13000ft glijden we richting de 50 seconde vrije val om de laatste meters richting de landing te glijden in serene rust met een open chute in niets minder dan volledige "awe". Een lifetime experience.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige ervaring

Ik heb geweldig genoten van mijn tandemsprong. Wat een super ervaring! Bij het Paracentrum hangt een relaxte sfeer, waardoor ik geen tel nerveus ben geweest voor mijn eerste sprong uit een vliegtuig. Het Paracentrum heeft de organisatie goed op orde en veiligheid gaat boven alles. Dat zie je , merk je en voel je. De instructeurs zijn ter zake kundig en vinden het leuk om met jou te gaan springen. De vlucht naar naar boven is iets minder, maar daarna de sprong en vrije val is geweldig. Ik ga zeker weer springen en bij voorkeur bij deze club op Texel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnige sprong!

Op de laatste dag van het seizoen hebben we een super gave tandemsprong gemaakt. Het personeel was enthousiast en behulpzaam en het weer zat ook mee. Alles om ons een onvergetelijke ervaring te bezorgen en dat was het! Wat een onwijs gave sprong!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch gevoel

Mijn 2e sprong ooit heb in gister op texel gedaan. Fantastische ervaring en een super mooi uitzicht door het mooie weer. Adrenaline weer even op peil gebracht. Alles perfect geregeld Super bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig goede begeleiding.

Sensationeel en fijne instructeur. Geen moment bang geweest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect.

Ik ben rolstoelafhankelijk. Vanwege mijn fysieke beperking had ik best wel wat hulp nodig. Met een paar man werd ik het vliegtuig in geholpen. De daling was echt genieten. Beneden stonden weer een paar man op mij te wachten om mij op te vangen. Wat een geweldige, vriendelijke, enthousiaste mensen. Ik heb een prachtdag gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische adrenaline kick!

Goede informatie aan de balie. Top instructeur. Voelde me veilig in een spannende situatie. Ervaring om nooit te vergeten Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Het was een fantastische ervaring. Voor mij een 8 omdat het geweldig was alleen ik daarna erg misselijk was:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnig!

Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten! De begeleiding was super relaxed en de sprong was totaal buiten mijn comfortzone. Maar ik ben blij dat ik dit bucketlist-item heb gedaan en kan afstrepen. Ik laat m stiekem ook staan op mijn lijst voor een volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes perfect

Mijn deelname aan het 13000 ft tandem parachutespringen bij paracentrum Texel was ontzettend geslaagd. Ik had niet verwacht dat uit een vliegtuig spring zo veilig zou voelen! Er word veel tijd en aandacht besteedt aan jou als springer. Je krijgt duidelijke instructies er word op een leuke en geruststellende manier uitleg gegeven over hoe de vlucht zal verlopen. Het paracentrum ziet er zeer netjes en schoon uit. De locatie is werkelijk waar fenomenaal. De instructeur waarmee ik sprong was echt top! Zijn passie, het enthousiasme en de prettige manier van omgang heb al zeer positief ervaren. Het fijne personeel maakte deze bijzondere ervaring helemaal compleet. Volledig in focus, 100% scherp, je staat aan op maximaal niveau en neemt de sprong vol adrenaline. In vrije val breek je los van tijd en ruimte in een extase van sereniteit. Je bent een met het moment, volledig in het hier en nu. De parachute schiet open, het ruizen van de wind stopt, oog strelend uitzicht verwelkomt je terug terwijl gedachtes weer langzaam indalen. Na een adembenemend afdaling land je weer met beide voeten op de grond. Met een hele bijzondere ervaring rijker.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een geweldige ervaring om nooit te vergeten !

Kriebels in het vliegtuig en dan de sprong in het diepe OEHAA. Na een paar seconden is mijn oriëntatie terug en begint het genieten van de sprong en het uitzicht. Na de soepele landing is het echt kicken. Wat een geweldige ervaring om nooit te vergeten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en super leuk

Ik vind het fijn dat er geen harde leeftijdsgrens is waardoor ik ook gewoon kon springen. De instructeurs zijn aardig en helpen goed. De sprong was ook geweldig en lekker gekletst. Kortom een geweldige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een ervaring

De ervaring van je leven, goed geregeld allemaal en duidelijke instructie ik raad iedereen aan om een parachute sprong te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Einfach nur perfekt

Der Fallschirmsprung war eine der besten Erfahrungen meines Lebens! Immer gerne wieder!!!

 • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

5 Stars are not enough!

I had an incredible experience at Paracentrum Texel. It was my first skydive jump ever and I would like to thank the team from the bottom of my heart for being so professional and kind. I think it is so important, especially for first timers that the instructor is uplifting and positive. Thankfully I had just that person with me! Big thanks to Nuno for being energetic, motivating and calm. It made a world of a difference. I know for certain this won't be my last skydive at Paracentrum Texel. The entire experience was smooth and flawless, instructions were clear, staff was friendly. I will be sure to recommend this to my friends and family. Thank you again!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bucketlist ervaring

Van begin tot eind goed verzorgd door de organisatie. Duidelijk gecommuniceerd over de vlucht. En heb geweldige ervaring gehad en nooit onveilig gevoeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van aanloop erheen tot de landing: ik werd er heel gelukkig van!

Nuno was een fantastische instructeur met wie ik de duo-sprong deed. Vriendelijk, gaf me het gevoel waar ik naar verlangde: jij hoeft maar een ding te doen en dat is genieten! En dat heb ik gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geweldig machtig spannende ervaring

Vond het echt heel erg spannend aangezien in hoogtevrees heb, maar wilde dit wel graag een x doen. Gelukkig een hele relaxte mede springer, waardoor ik wel het gevoel kreeg dat het goed zou komen.. maar nog stroomde m’n bloed als een sneltrein door m’n bloedvaten.. wat was het spannend maar het het voor geen goud willen missen. Maar was heel erg blij met m’n kont weer op het gras te zitten

 • Aanbevelen? Ja
10

Zooooooooo vet

Ik was best bang, het was ook zo hoog maar toen we eenmaal.uit het vliegtuig waren, was t zooooo vet en mooi en geweldig!!! Thanks 2 Jake die dit voor mij een ervaring heeft gemaakt om nooit te vergeten!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

SUPER GAAF!!!!

Ik wilde al heel lang een tandemsprong doen maar stelde deze steeds uit. Een collega van mij heeft 7-8 weken geleden de sprong gemaakt bij jullie en door zijn verhalen en zijn enthousiasme heb ik mijn sprong geboekt. Het was echt SUPER GAAF om te doen en met de filmpjes en foto's geniet ik nog elke dag opneuw van deze fantische ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
8

Adembenemende ervaring!

Het was een fantastische ervaring om het eiland op zo'n unieke manier te mogen zien en ervaren. We waren heel snel aan de beurt wat super was, verder ging het voorbereiden etc ook heel snel waardoor er bijvoorbeeld weinig ruimte was om nog een foto o.i.d. te maken. Instructeur was heel prettig en gaf mij zeker een veilig gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend gaaf

Geweldige ervaring, echt nog nooit zoiets vets gedaan. Begeleiding was ook super.

 • Aanbevelen? Ja

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd