Filters

10

Met beide benen aan de grond maar nog steeds in de wolken; wat een ervaring!

De hele crew van Paracentrum Texel was zo relaxed waardoor de gezonde spanning heel snel omgezet werd in ontzettend genieten!! Dankjewel voor deze mooie ervaring! Informatievoorziening was helder en compleet.

 • Aanbevelen? Ja
10

GAAFSTE ERVARING OOIT!!

Toen we aankwamen en locatie, personeel en muziek daar hoorde. Was ik 1 en al relaxed! Personeel super aardig en chill. Alles werd goed uitgelegd en sprong met uitzicht over texel en de andere eilandjes is fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Eerste sprong gemaakt boven Texel, was een super ervaring met een hele leuke instructeur, zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige ervaring met relaxte instructeur!

Geweldige ervaring en een absolute aanrader! We hingen langer in de lucht dan verwacht. Ook de beelden zijn zeker een toevoeging om bij je sprong toe te voegen. Het slechte weer zorgde voor uitstel. Niks aan te doen, maar zou fijn zijn als je toch nog een definitieve nee krijgt ipv dat je alleen gebeld wordt als het nog doorgaat. Dus kleine tip! Maar doet zeker niet onder aan deze ervaring. De instructeur stelt je gerust en maakt een gezellig praatje. Ik zou het zo weer doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Voor mij 50ste verjaardag had ik een tandem parachutesprong bij Paracentrum Texel gekregen. Wat een goed georganiseerd bedrijf. Online geboekt. Alles duidelijk t/m de vooraf ingevulde eigen risico verklaring. Ook de ontvangst was top. Vriendelijk personeel en ook weer een goede uitleg vooraf over het springen. Mijn instructeur legde alles ook goed uit en ik kon alles vragen. De sprong was super. Totaal geen angst doordat de instructeur je geruststeld. Aanrader is de extreme sprong. 1 minuut vrije val. Zo top om dit een keer tedoen bij Paracentrum Texel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het was geweldig

Van het begin tot het eind. We werden goed geholpen door iedereen en hadden er ook zin in! Voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gastvrij, professionele organisatie.

Wij hebben een tandemsprong gedaan en vonden het fantastisch.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch

Ik vond het een top ervaring. Vooral wanneer de parachute uit is. De rust is dan fantastisch. Ontzettend genoten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Life Changing Experience!

Vroeger in de jaren '80 heb ik al eens een Static Line cursus gedaan en mijn brevet daarvoor behaald. Maar het leven is soms hectisch en tijd is maar beperkt. Tot je op een dag een stuk ouder bent en bij jezelf denkt: "Die minuut vrije val! DAT wil ik toch ECHT nog eens beleven!". En omdat ik een aantal ingrijpende chronische ziektes heb waarvan de impact van de progressie de komende jaren zeer onzeker is vond ik dat het nu maar eens tijd was om deze droom uit te laten komen. Op een dag kan dit niet meer! De luxe van een tandemsprong is dat je zonder opleiding gelijk de lucht in gaat en de volledige ervaring direct kan beleven! De tandem-partner waar ik mee sprong gaf me een veilig gevoel en maakte er een prettige ervaring van! De cameraman had enorme controle over zijn positie ten opzichte van mij en was echt onderdeel van het feestje! De sprong zelf was geweldig. Je weet niet wat je overkomt! En als je eenmaal in het gras zit zul je zien: De lucht was nog nooit zo blauw, het gras was nog nooit zo groen en de beleving van je plek in het hier en nu was nog nooit zo intens! Ik vond het zo gaaf, kon de verleiding niet weerstaan en heb de dag erna direct nog een sprong geboekt! Ook DIE sprong was geweldig maar volledig anders. Dus iedere sprong is echt uniek! De medewerkers en springers van Paracentrum Texel maken er iedere keer een top ervaring van! Ik kan dit iedereen, die het nog eens van zijn of haar bucketlist wil afkruisen, aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ge-wel-dig

Ik heb een super dag gehad. Het ontvangst was vanaf minuut 1 prettig. Daarnaast heb ik mij elk moment heel veilig gevoeld door de collega's. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld aan de expertise van de professionele instructeurs. Ook mijn complimenten aan de uitleg en aan de beelden die ik achteraf heb mogen ontvangen. Ik raad dit iedereen aan om door middel van een extra springer dit unieke moment vast te laten leggen. Ik wil jullie bedanken voor de geweldige en unieke ervaring. Vijf sterren van mij, zonder twijfel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Het is een geweldige belevenis om te doen. Leuke locatie met volop gelegenheid voor meegekomen familieleden om te kijken. Goede begeleiding en vriendelijke mensen die je ontvangen. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

mijn verrukking is niet te beschrijven.

Ben nu 75 jaar. Vanaf mijn 18e was mijn wens, ook net als de kinderen die mee waren met het astma-kamp op Terschelling, parachute te springen. 75 kinderen konden het met militairen gratis doen. De leiding, waaronder ik als vakantie-werker-kok mocht ook als er nog tijd was. Er was geen tijd over. Het geheel speelde in de tijd van de 1e maanlanding en de pil die door de paus in de katholieke kerk mocht worden gebruikt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig! Dat is genieten.

Geweldige ervaring. Mijn voornemen was om vooral te genieten van de sprong. En dat is gelukt. De uitleg vanaf het inchecken tot de sprong alles tot in de puntjes geregeld. Wij als groep van 7 personen waren gefocust. Op het moment dat de benen uit het vliegtuig hingen dacht ik even “oei…. geen weg terug.” De vrije val is alsof jezelf vliegt en daarna aan de parachute rondjes gedraaid. De landing ( wat voor mij het angstigste was) was ook fluweel zacht. Gewoon genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, en dan bedoel ik niet alleen de sprong.

Ontvangst bij dr receptie was hartelijk en kregen advies om onze sprong te verhogen naar 13.000 feet. Dan maken we meer mee van de vrije val, werd er gezegd. En terecht. Het ongevraagde advies was precies wat we nodig hadden. De ervaring van de vrije val vergeet ik nooit meer. Na incheck was het wachten. Je kon zien dat het parachutemateriaal zorgvuldig werd gecheckt en ingepakt. Dit gaf mij een geruststellend gevoel en wekte vertrouwen. Het was heerlijk weer, de zon scheen en keken tijdens het wachten op onze beurt iets wat gespannen naar al onze voorgangers. En dan ineens werden onze namen geroepen. Het was de hoogste tijd. We kregen heldere instructies en werden alvast in het harnas gehezen. We maakten kennis met de instructeurs en gingen het vliegtuig in. Holy f#ck wat spannend. Eenmaal boven, gingen eerst de benen naar buiten….. en floeps….weg was je. Tuimelend naar beneden, wind in de haren en wapperende wangen. Geweldig. Eenmaal met de parachute open kon ik genieten van het uitzicht en mocht ik sturen. ‘Houd je van achtbanen?’ werd er gevraagd door de instruteur. Na mijn volmondige ja, werd het tempo opgevoerd en scherpe bochten gedraaid. Net de El Condor in Walibi, maar dan beter. De sprong was alles waar ik op hoopte. Een gezonde mix van angst, adrenaline en genieten van het uitzicht. Om nooit te vergeten. Speciaal dankwoord aan Tjalle, die met zijn relaxte houding en heldere zorgde dat ik mij op mijn gemak en veilig voelde. Top! Al met al een geweldige ervaring bij Paracentrum Texel

 • Aanbevelen? Ja
10

een ervaring die ik nooit zal vergeten

Ik voelde me op elk punt tijdens de sprong en daarvoor volkomen veilig. Dankzij Marten heeft hij het geweldig gedaan. Alle andere skydiver waren ook geweldig en straalden zekerheid en een goed humeur uit. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend!

Voor de verjaardag van mijn man samen een skydive gedaan! Wat een fantastische ervaring, niet alleen de sprong, maar ook de entourage op de locatie zelf! Ontvangen door super vriendelijke dames bij de balie, daarna in het zonnetje vertoeft, terwijl we wachtten op t grote moment. Super fijne sfeer, allemaal mensen die echt zin in hun werk hebben. Gezelligheid onderling. Echt een leuke ervaring. T voelde niet als wachten! Daarna de sprong, wat een ervaring! Niet in woorden te inschrijven, bijna surrealistisch om t land zo van bovenaf te kunnen bekijken! Adembenemend mooi! Kortom: echt een aanrader! Een herinnering voor het leven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede vriendelijke service en een onvergetelijke ervaring!

Afgelopen zaterdag dan eindelijk mijn tandem parachutesprong gemaakt na twee jaar. Tijdens het omboeken en online plannen goed geholpen. Wat ik ook erg fijn vond is dat er mee gedacht werd. Bij het inchecken op de springdag ook. Ik zou met een vriend gaan springen die los van mij ook een sprong had gekregen en uit hun zelf kwamen ze met de mogelijkheid oma samen in een vliegtuig te komen. Dit is uit eindelijk niet gelukt door een verschil in hoogte, maar vond de moeite en het meedenken echt goed en vriendelijk. De instructies en begeleiding naar en tijdens d eisprong was geweldig gewoon helder en duidelijk. Geen moment angst gehad. Kan het iedereen aanraden om te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik wil nog een keer!

Wat was dit fantastisch! Echt genoten in de lucht. Super service! Onze sprong was helaas 2x uitgeteld door het weer, kun je niks aan doen maar super geholpen om weer een nieuwe datum te prikken met de groep! 18 mei kon het eindelijk kon het doorgaan. Binnen 1 uur waren we aangemeld, instructies gekregen en stonden we ook alweer veilig op de grond! We hadden een handcam mee en de beelden waren bij sommige al binnen toen we in de auto zaten. Super leuke filmpjes en heel veel foto's waar je uit kan kiezen! Gewoon TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

VEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

Al op een aantal plekken wezen skydiven, maar hoe het er hier aan toe gaat is wel next level. Groot en veel, maar toch aandacht voor jou terwijl de instructeurs soms al 7000 sprongen hebben. Vliegtuig is ook top. Gewoon een groot ding met vermogen en zit dus een stuk comfortabeler dan andere vliegtuigjes waar ik in heb gezeten. Wil heel graag de AFF gaan doen, en ik denk dat de keuze wel wordt om een weekje Texel te boeken en het lekker hier te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was geweldig!

Dit was een van de meest fantastische dingen die ik heb meegemaakt. Bij het inchecken bij de balie zei de dame dat 9000ft wel heel kort was om een vrije val te maken dus ze adviseerde ons om hem te verhogen naar 13000ft en we zijn blij dat we dat hebben gedaan! Alle mensen die er werken zijn supervriendelijk, behulpzaam en kundig! En wat maken ze fantastische beelden van de gehele vlucht! Als je dit een keer wilt doen (wat ik zeker aanraadt) boek er absoluut een extra springer bij met camera! Je zult er geen spijt van krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Adrenaline!

Wow! Dit was een ongekende ervaring! Ik heb vanaf 13000ft gesprongen. Ca 1 minuut vrije val en daarna rustig naar beneden. Het was echt een ongelooflijk leuke ervaring. De reden om dit op texel te doen ligt voor de hand: een fantastisch uitzicht over de eilanden, de Waddenzee en de afsluitdijk. De begeleiding was professioneel, vriendelijk en gemoedelijk. Echt een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fenomenaal!!

Dit was fantastisch. We wilden eerst de 9000 ft sprong doen, toen werden we daar geadviseerd om de 13000 ft sprong te doen en daar had hij gelijk in! Het is een onwijze toffe ervaring en van die hoogte krijg je alles net iets meer mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van mijn bucketlist afgevinkt; GEWELDIG!

GEWELDIGE ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Vakkundige mensen op de grond, rustig en duidelijk. De duo springer een leuk en secure gast die zorgde dat we veilig het vliegtuig uit sprongen. De dan de vlucht, 30sec als een baksteen naar beneden, een geweldige ervaring. Dan gaat de parachute open en dan ontstaat er rust en het genieten. Na een paar mooie cirkels boven de landingsplaats zijn we zacht en netjes geland. Het landen in mijn hoofd duurde nog wel even iets langer, wat een adrialine kick! Gelukkig heb ik de foto's (video's) nog!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvergetelijke ervaring

Het was geweldig! Vanaf moment dat je binnenkomt netjes geholpen wachten in een strandstoeltje in de zon tot je word omgeroepen. Instructeurs zijn netjes en vriendelijk en word goed begeleid. En wat een mooie ervaring om minimaal 1x in je leven mee te maken. Zelf de parachute mogen besturen en een leuke video van dese ervaring ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

[email protected]

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.