Filters

10

Eenmaal besloten werd het een heftige, fantastische ervaring.

Na een week wel niet wel niet toch de knoop doorgehakt. Tandemmaster en cameraman ontmoet. Instructie gekregen en de lucht in! Het uitzicht was vanuit het vliegtuig al fenomenaal. Voordat ik t wist, zat ik al op t randje van de deur en hop daar ging ik. Geen enkele last van mijn hoogtevrees. De vrije val was echt geweldig. Hard, vrij, echt kicken! Toen kwam de rust toen de parachute uitging. Ik was wat misselijk en daar hield mijn tandemmaster echt goed rekening mee. Nog een scherpe bocht en een prima landing. Ik kan alleen maar zeggen: bij twijfel DOEN!

 • Aanbevelen? Ja
10

GE-WEL-DIG

Op je 50ste verjaardag parachute springen is niet in 1 woord te beschrijven. Het is zo'n unieke ervaring wat je gewoon zeker eens in je leven gedaan moet hebben. En als je het dan gedaan hebt wil je dit nog een keer mee maken. Het eerste wat ik zei op de grond was : dit is F###ing GE-WEL-DIG !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG

Iets wat je gedaan moet hebben als je naar Texel gaat

 • Aanbevelen? Ja
8

Onvergetelijk!!

Een prachtige zonnige dag met een fantastisch uitzicht op texel en de andere eilanden! Goed begeleid en een veilig gevoel door de medewerkers, als kers op de taart een mooi filmpje als dierbare herinnering!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Wat een fantastische ervaring was dit! Hele goede uitleg, aardige instructeurs, die je zeker op je gemak stellen en een súper toffe ervaring rijker!

 • Aanbevelen? Ja
10

Really incredible.

I am so glad I got to come here for my first time to jump. From the beginning everything was explained very well and I know (mostly) what to expect. I had an experienced tandem instructor that made me feel much safer, and who also explained each step really clearly. The view was absolutely incredible and they also checked in with me on the way down to make sure everything was going well. Overall it was incredibly professional and made me feel a lot less nervous, and I would absolutely come again.

 • Aanbevelen? Ja
2

Klantenservice is heel slecht

Bij het boeken ben ik (ondanks dat dit duidelijk op de site staat) vergeten de 'actiecode' in te vullen bij het boeken van mijn sprong. Direct na mijn online boeking heb ik gebeld en aangegeven dat ik zo stom was maar kreeg direct te horen dat ik geen refund kreeg. Ook werd mij verteld dat ik een mail kon sturen met mijn 'klacht'. Alleen kwam mijn 'klacht' aan bij dezelfde persoon als die ik aan de telefoon had. Raar voorstel als je bij voorbaat al weet dat je hetzelfde antwoord gaat geven/krijgen! Dit alles heeft de ervaring voor ons wel een stuk minder gemaakt. Als je als klant via een Google advertentie op de pagina land wil je de korting wel gebruiken. Slecht dat je dan zegt 'Wat vervelend om te horen dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt en aangeeft dat er verder geen oplossing is.' Slechte service en mij zien jullie daarom niet meer terug. Mijn ervaring zal ik delen via verschillende kanalen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Ha Roy, Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad met onze klantenservice. We proberen natuurlijk juist om iedereen helemaal happy te maken. Het is nooit leuk als dat niet lukt. Helaas zijn onze regels met betrekking tot refunds zowel super duidelijk als super strikt. Tijdens het boekingsproces moet je bijvoorbeeld expliciet aanvinken dat je begrijpt, en akkoord gaat met, het gegeven dat we nooit een refund uitkeren. Daar staat natuurlijk bij dat je een sprong kunt omboeken, (3 jaar) kunt uitstellen of op een van onze andere locaties kunt maken. Het kan dus niet zo zijn dat onze strenge refund policy een verassing voor je geweest is. Je kunt namelijk in ons boekingssysteem ook alleen maar een succesvolle boeking maken als je met deze voorwaarde akkoord gaat. Natuurlijk begrijpen we goed dat het vervelend is dat we geen uitzondering voor je hebben willen maken. Maar we vinden het te belangrijk dat de regels voor iedereen gelijk worden toegepast, hoe graag we je ook tegemoet hadden willen komen. We hopen natuurlijk dat de sprong fantastisch was (jullie hadden geen mooier weer kunnen wensen) en dat uiteindelijk alleen de herinnering aan de mooie sprong en ervaring blijft hangen!

9

Blissful Experience I ever had ....Totally Amazing... Must try this activity once with Paracentrum.

Its a beautiful experience which cannot be describe into words .One should try this Activity with Paracentrum group .Thankyou Paracentrum Texel for such a wonderful memory of Skydiving.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed geregeld

Super ervaring, mooi weer en deze uitdaging.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geweldig

Hele vriendelijke medewerkers en de ervaring is buitengewoon toff. Super bedankt paracentrum texel

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo VET gaaf. Once in a Lifetime ervaring. Moet je zeker 1x gedaan hebben@

Super, wilde het al langzo graag. Nu op mijn 65e eindelijk deze ervaring opgedaan. Deze herinnering pakt niemand me af!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring en goed geregeld

Ik heb een tandemsprong gedaan. Dit was goed geregeld, alles duidelijk. Daarnaast een onvergetelijke ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

The best experience in my life

It was one of the best experiences that I had. Very professional staff which helped and explained everything. Very smooth jump with awesome videos and pictures after,

 • Aanbevelen? Ja
10

Just an insane experince!!!

It was the best feeling ever! Although I was scared for the jumping part, the professional instructor's guide and the mood inside the plane made it easy and really unforgettable. I was lucky to jump on a sunny day so the views were just gorgeous. The whole free fall I was feeling like a bird - and I can't imagine another way to have this feeling. During the flight itself, the instructor let me stir the parachute - well, I didn't manage to do that because it's way too hard! But the tricks the instructor made were sooooo exciting! And the landing was so soft and calm. I will definitely come back for the second jump and I think this is the experience everyone should get! P. S. If you're doubting whether it's worth jumping or not I have a short story for you. I had a camerawoman who filmed me and before the jump, she asked whether I am happy. I answered "YES" because I thought I was. Well, I didn't know what happiness meant then: for real, I was really happy during and after the jump - that's, I think, the best way to express what a person feels during this experience.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tandem parachutesprong moederdag cadeau om nooit te vergeten!

Door goed organiseren en professionele instructeurs voel ik me veilig. Ik voel geen spanning. Op 13.000 ft vrije val vond ik over geweldig te gek gaaf. Op het moment parachutes ging open kon ik lekker rustig rond genieten hoe mooi is het Nederland, prachtig kustlijn, landbouwen. Trouwens ik mocht ook parachutes even sturen. Ik kreeg een beetje duizelig van. Graag wil ik weer tandem parachutes. Echt een aanraden voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergaaf geweldig

Al lange tijd staat dit op de to do list. Nu als cadeau voor mijn verjaardag gehad. En het is echt geweldig om te doen en supergaaf om zo boven texel te vliegen. Kortom Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal gaaf

Wat een unieke en hele gave ervaring. Ik ben 14 jaar en mocht samen met mijn vader springen!!!! Nja samen allebei apart met een cameraman erbij. De lach ging niet meer van onze gezichten. Mijn moeder en oma vonden het zo leuk dat ze in augustus gaan springen. Mijn zusje van 8 wilt heel graag een rondvlucht dus wie weet gaat dat ook wel die dag gebeuren. Groetjes quinty

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed georganiseerd en gave ervaring

We hadden een super mooie dag bij Paracentrum Texel. Mooi weer speelde ook mee maar de mensen die het organiseren ook! Alle lof voor alle mensen die dit organiseren voor de mensen die komen springen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaring om niet te vergeten!

Wat begon als een grap met een cadeau voor een vriend, eindigde met de hele vriendengroep skydiven. Enthousiaste medewerkers en ervaren instructeurs geven je een veilig gevoel. + cameraman is een aanrader om de beelden nog eens terug te kijken. Lach op je gezicht is gegarandeerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldig

parachutesprong en voorbereiding geweldig alleen kan er administratief wel iets veranderen hier ben ik in het geheel niet over te spreken deze krijgt dan van mij een 4

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige ervaring, zeker een keer doen

Wat opvalt is de positieve houding van het personeel dat de tandemsprongen uitvoert of die het camerawerk doen. De instructie is duidelijk, maar uiteraard zullen er niet veel mensen zijn die even stoïcijns uit een vliegtuig stappen. De instructeurs spelen heel goed in op wat mensen nodig hebben om de spanning iets weg te nemen en ze herhalen waar nodig de instructie nog eens op het moment zelf. In mijn groepje sprongen een dame van vijftig en een jongen van dertien mee, door de aandacht voor de springers kwamen ze beide tevreden aan de grond. Ook leuk dat je zelf even de parachute mag besturen als je daar behoefte aan hebt. Vlak voor de landing wordt de procedure nog eens doorgenomen en geoefend. Zeer professioneel allemaal. Het is lang geleden dat ik zo strak heb gestaan van de adrenaline, ik ben bang dat er een nieuwe hobby op het menu staat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Overweldigend cool

Jaren geleden heb ik al een paar keer een tandemsprong gemaakt, en eigelijk wil ik de AFF opleiding. Om nog een keer te testen of het echt wat voor me is, nogmaals een tandemsprong gemaakt. En wederom, overweldigend cool. De ervaring verslaat de verwachtingen elke keer weer. Zo gaaf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mega vette ervaring

Ik ben voor de tweede keer gesprongen, eerst van 9000 voet en nu 13000 voet, en ik kan iedereen aanraden het nog een keer te doen na de eerste keer. De volgende keer maakte ik alles veel actiever mee en leek de sprong veel langer hierdoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergaaf!!!!

Keurig geregeld, leuk ontvangst, safety first, leuk personeel, geweldige super gave ervaring!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Geweldige ervaring! Bucketlist vinkje!

Op Texel parachutespringen is werkelijk fantastisch! Wij zijn al enkele keren op Texel geweest en dan toch kijk je elke keer naar de springers.. nu toch de stap gezet, werkelijk dood zenuwachtig, maar eenmaal in de lucht is het alleen maar genieten!!

 • Aanbevelen? Ja

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd