Een unieke ervaring

Een super ervaring, een vriendelijke piloot die de leuke plekken van het eiland laat zien

Super toffe ervaring, maar administratief een zooi

Het vliegen was geweldig. De mensen zijn aardig en 1 van onze kinderen vond het super eng en daar was alle aandacht voor en er wordt met ons mee gedacht in oplossingen. Echt een dikke pluim voor de piloten! Administratief is het een zooitje, ze werken met diverse prijzen en dat weten ze zelf niet. Uiteindelijk hebben we teveel betaald en dat zouden ze terug betalen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Als ook dit netjes was gedaan zeker 5 sterren waard.

Geweldige vlucht!

Hele leuke vlucht van 30 minuten boven Texel en een stukje Vlieland! Zelfs zeehonden gezien!

Leuk

Mooi om over de Waddeneilanden te vliegen. We hebben er van genoten.

Fantastisch

Een hele prettige vlucht gehad vanuit de jumpseats. Vooraf goed begeleid door de piloot die van alles wist te vertellen over de PH TEX, erg interessant. Vervolgens de vlucht gemaakt met een relaxte start en landing. Onderweg een mooie vlucht met mooie beelden vanuit de lucht op ongeveer 500 meter hoogte. De piloot wees dingen aan en legde uit. De robbenbanken waren het leukste om te zien, evenals de basis waar het leger traint op Vlieland. Een fijne ervaring en we komen zeker een keer terug!

Amazing!!

Wat een gave ervaring en wat een uitzicht! Hoe tof dat je zelf de mogelijkheid hebt om te sturen. Erg vriendelijke piloot, duidelijke uitleg van te voren! Desondanks een kleine lek van brandstof volle vertrouwen de lucht in gegaan! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Super leuke ervaring

Vandaag een rondvlucht van een half uur gemaakt met twee personen. Een dag later dan gepland omdat op de eigenlijke dag de wind te hard was. Hier werden we keurig op tijd voor gebeld en niets was te moeilijk om de afspraak te verzetten. Dus één dagje later alsnog de lucht in. Vooraf alle documenten en informatie ontvangen. Na ons gemeld te hebben mochten we even wachten en korte tijd later kwam de piloot ons halen. Vooraf een korte instructie gehad over de vlucht. In eerste instantie mochten we niet over Vlieland vliegen ivm oefeningen van de luchtmacht maar omdat deze afgelopen waren kregen we toch toestemming. Uiteindelijke Vlieland en Texel van boven en in alle rust mogen zien. De piloot gaf hier en daar nog wat uitleg en informatie over de grond beneden maar ook over het weer. Erg leuk om te doen en zeker een aanrader als je op Texel bent.

Top ervaring!

Tijdens onze vakantie een rondvlucht boven Texel gemaakt. Eerst even spannend maar bleek een super mooie ervaring te zijn! De slufter, zee, vuurtoren, Den Burg en de Koog gezien, allemaal dankzij goede piloot Roel! Uiteindelijk zonder angst geland, is zeer de moeite waard!

Geweldig.. Gaaf

Vond geweldig had ook naast me ook een topper van een piloot

Geweldig.

Zo gaaf om onze favoriete plekje vanuit de lucht te zien, en nieuwe plekken te ontdekken. Onze piloot vertelde veel over texel tijdens de vlucht, gaf aan waar de hotspots waren en de onbekende plekjes.dit alles op ee 'n rustig tempo vliegend.hij gaf duidelijk aan waar we gingen draaien en bij lucht zakjes almetal..een bijzondere ervaring

Leuke ontvangst en belangstelling. Enthousiaste piloot. Echt een aanrader!

Geweldige ervaring!

Wat een mooie ervaring, en wat mooi om Texel zo van bovenaf te zien. Heel gaaf om dit een keer meegemaakt te hebben. Ook een hele fijne piloot.

Supergaaf

Ik vond het een supergave beleving, het is niet moeilijk en toch ben je echt gefocust op het vliegen, hoogte en richting… Gelukkig zit de echte piloot naast je dus kan er niks gebeuren en heb je ook tijd om van het schitterende uitzicht te genieten. Echt een aanrader!!

Super mooie ervaring

Wij maakte voor de eerste keer een rondvlucht met ons dochtertje van 5 jaar. We vonden het super leuk. En de piloot ( blonde jongen ben even zijn naam kwijt) vertelde van alles onderweg dus we hebben ook dingen geleerd :)

Rondvlucht met gezin

Het was super Uitleg van Jos gehad en smooth and easy de lucht in. Daarna kort zelf het vliegtuig overgenomen Was een leuke ervaring en zeker een aanrader

Mooie vlucht gehad.

Na een kleine angst om te vliegen, toch gedaan, goede begeleiding van de piloot gehad. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Samen met mijn vrouw genoten van een fijne, rustige en prachtige rondvlucht boven Texel .

Mooie ervaring

Prachtig om de waddeneilanden vanuit de lucht te zien. Jammer dat mijn raam vies was, die tip heb ik de piloot wel gegeven voor mensen die graag foto's maken. Misschien heb ik niet goed gelezen, als er militaire oefeningen zijn op Vlieland is het niet mogelijk om naar Ameland te vliegen en kun je dus alleen richting Den Helder met een lange vlucht. Of je gaat vanaf dat moment boven de wolken vliegen.

Grandioos!

Texel is prachtig, maar vanuit de lucht helemaal. Zelfs met een "jumpseat" ticket is het een prachtige ervaring!

mooie vlucht gehad met mijn kleinzoon

het mooie weer hielp er zeker mee maar het was vooral een mooie vlucht met een prettige piloot

Onvergetelijk mooi

Gisteren (24-8-2021) om 18:00u een rondvlucht gemaakt van een uur. We hadden geluk omdat er iemand af gezet moest worden op Ameland. We zijn iets later vertrokken dan gepland maar daarna volgende er een fantastische vlucht boven de wadden. Super helder zicht en een bijzonder mooi uitzicht op de eilanden en de Waddenzee. Na een korte stop op Ameland vlogen we weer terug naar Texel waar we met een brede glimlach en een mooie herinnering uitstapte. Wij zouden iedereen een rond vlucht aanraden en doe de rondvlucht van een uur dan maar, want je raakt niet uitgekeken daar boven de eilanden. Een dikke 10 voor de piloot en Tessel air.

Geweldig voor de kinderen.

Doen! Rondvlucht van 15min is al super.

Ge-wel-dig

Als verjaardagscadeau met mijn twee zoons een rondvlucht gedaan. Via de website was het volgeboekt maar we zijn op de bonnefooi naar het vliegveld gegaan en daar bleek nog een rondvlucht van een uur voor drie personen beschikbaar. Gelijk geboekt. De prijs viel me eigenlijk nog reuze mee. Aardige piloot die met ons over de Waddeneilanden heeft gevlogen tot Ameland! Ook zeehonden gezien. Wat een belevenis. Jongste zoon (16) mocht zelfs even zelf sturen/vliegen. Hij is zo trots! Echt een ge-wel-dige vlucht.

Geweldig!

Het was echt super leuk! Goede uitleg ook gehad. Zouden het zeker nog een keer doen.

Geweldige ervaring met een goede instructeur

Vandaag mijn eerste vliegles gehad bij TesselAir. Een kadootje van mijn vriendin. Echt genoten van de vlucht én het zelf mogen vliegen. Super relaxte instructeur (al moet ik eerlijk bekennen dat ik zijn naam niet meer weet) die alles rustig en duidelijk uit heeft gelegd! Hij had rood/blond haar en aangezien wij beide roodharigen zijn was dat een grappig aanknopingspunt. Kortom; Mooie vlucht over Texel met waanzinnig uitzicht en super ervaring om zelf te mogen vliegen!

Geweldig om het eiland van boven ook te zien

We (vader met twee zoons) werden netjes ontvangen en alles ging heel snel bij het inchecken. De vlucht was fijn en we vlogen eerst richting het noorden van Texel en daarna langs de kust naar het zuiden en over Noorderhaaks via Oudeschild weer terug. Erg leuk!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp