Prachtige ervaring

Wat een geweldige ervaring was dit. We hebben samen met ons zoontje van 2 een vlucht gemaakt. Het was echt prachtig!

Echte aanrader

Dit was mijn 3e rondvlucht en het blijft leuk om te doen. Je krijgt eerst goede instructies en uitleg over het vliegtuig zelf. En elke keer dat je vliegt mag je steeds meer uitproberen. Dus wil je de ervaring mee maken om zelf een stukje te vliegen is dit echt een aanrader

Fantastisch!

Dit hadden we niet willen missen! Een bezoek aan Texel is echt niet compleet zonder een rondvlucht boven de Waddenzee. Frits, onze leuke en gezellige piloot vloog ons o.a. naar geweldige plekken met honderden zeehonden. De wadden zijn vanaf de grond al mooi, maar dit was echt next level! Dit moet je ook eens doen!

prachtig zowel op de grond als in de lucht

Bij vakantieveilingen een proefles vliegen gekocht. Gemakkelijk online kunnen boeken op de site van tessel air. We hadden geluk met mooi weer die dag. Eerst 10 min uitleg gehad van de piloot over de werking van het vliegtuig. Hierna konden we instappen voor het vliegen zelf van ongeveer 10 min. De piloot deed de take off en daarna mocht je met aanwijzingen van de piloot zelf een rondje over texel vliegen. Door het mooie weer hadden we prachtig uitzicht en konden we ver kijken. Hierna zette de piloot de landing in en mocht je onder begeleiding de landing uitvoeren. De Piloot legde gedurende de vlucht veel uit. Een leuke ervaring die zijn geld waar is.

fantastische ervaring

Via vakantieveilingen een proefvlucht/les geboekt. Ging samen met een vriend die dit ook had geboekt. Eerst 10 min uitleg van de piloot en daarna 10 min vliegen. Het was goed weer dus genoeg te zien.

Super leuk

Vriendelijke piloot leuke rond vlucht en mocht veel vliegen !

Relaxed en bevlogen: aanrader!

Vliegles gehad. Enthousiaste docent, leerling nóg enthousiaster! Na afloop meteen nog een vlucht geboekt. Wat een leuke club mensen.

Fantastische vlucht met piloot Frits.

Zodra wij in het vliegtuig zaten liet Frits ons kiezen wat we wilden zien. Frits vloog een extra ronde boven het bungalowpark waar wij zitten en vloog daarna met ons door naar Vlieland. Tijdens de vlucht zocht Frits contact over de radio met het vliegtuig waarin onze vrienden zaten. Zo konden we in de lucht naar elkaar zwaaien, foto’s van elkaars vliegtuigen maken en landden wij vlak na elkaar. Dit was een fantastische vlucht dankzij Frits en de piloot in het andere vliegtuig.

Unieke ervaring

Mooi, tof, geweldig, bijzonder, te weinig woorden voor!

Het was een heerlijke ervaring om zelf weer eens te mogen vliegen. De laaste x was ruim 20 jaar geleden.

Echt genoten van de vlucht

Was een vlucht van 45 minuten Mooie vlucht gehad van texel naar Terschelling en terug.

Genoten van een zonovergoten Texel vanuit de lucht

De rondvlucht was echt prachtig.De zon bescheen de variatie aan kleuren in het Texelse landschap.Door het heldere weer was het eiland goed te zien.Bijzonder om de verschillen in het landschap zo te kunnen zien.Helemaal rondgevlogen,voor de tweede keer iets lager gevlogen.De slufter was de top.

Super gaaf!

Dit was het leukste verjaardagscadeau ooit!

Te gek!

Helemaal te gek! Wij hebben genoten van de rondvlucht met onze dochters van 6 en 8 jaar!

Geweldige ervaring

Superrrrrr

Na een vriendelijke ontvangst op de luchthaven eerst even geluncht en van het uitzicht genoten op de luchthaven en toen...Wij vlogen op 21 september met piloot Frits, eerst vertelde hij waar we overheen zouden vliegen en toen was het “ buckle up” voor vertrek. Het gehobbel naar de startbaan, het vaart maken, het opstijgen, en toen....allemachtig prachtig..het vliegen, het schitterende uitzicht, in het bijzonder , de Slufter, ons rondje over de Koog en natuurlijk de Razende Bol met haar zeehonden rustplaats, de bijbehorende uitleg, het geronk van de motor en af en toe de hoorbare conversatie tussen de verkeerstoren en andere vliegtuigen. Een ervaring om nooit te vergeten. Een aanrader.

Een leuke ervaring

Een rondvlucht boven Texel en Noord-Holland is een leuke ervaring en heel mooi het van uit de lucht te zien, De piloot vertelt je, waar je vliegt en geeft leuke informatie. Een aanrader om te doen

Leuk om 1 keer mee te maken

Piloot gaf goede uitleg , was erg vriendelijk. Leuk dat hij tijdens de vlucht ook foto van mij maakte. Verbaasde me wel dat het vliegtuigje zo'n oud ding was , maar ach dat had ook z'n charme . 2de kaartje gratis via Albert Hein , maar anders zou ik het veel te duur vinden .

Fantastisch

Fantastisch, Alleen jammer dat het niet mogelijk was om foto's te nemen met de camera's van het vliegtuig.

Geweldig!

Het vliegen was echt kicken en we hadden een toppiloot!

Super leuk!

Mijn hele leven woon ik al op texel. Waarvan een derde in de polder. En dan nog nooit een rondvlucht gemaakt. Dat kan natuurlijk niet! Vandaag was het dan eindelijk zo ver. Het was een hele leuke ervaring. Je ziet texel met een heel ander perspectief. Dan besef je pas hoe groot sommige dingen zijn, en vooral hoe klein. Onderweg word af en toe iets verteld over wat je ziet. Bedankt voor deze bijzonder leuke ervaring!

Topervaring

Op 20.9.2020 was het prachtig mooi helder weer. Dat werkte al lekker mee. De piloot zette ons beiden aan de rechterzijde van het vliegtuig neer zodat hij zo kon vliegen dat wij beiden een goed uitzicht hadden! We vlogen over Texel en vlieland. Hij vertelde eea over wat we allemaal zagen. Het half uurtje was in een zucht voorbij. Het was druk in de lucht met parachutisten en andere vliegtuigjes. Maar alles verliep soepel. Een erg leuke aan te raden ervaring.

Veilig en gastvrij met TexelAir door God's vrije natuur gefladderd

Met attentie voor Corona veiligheid een heerlijk half uur boven Texel gevlogen. Al onze bezienswaardigheden werden, zo ver mogelijk, binnen het half uur aangedaan. Ook moeder van 89 keurig opgevangen en in het vliegtuig geholpen door de piloot. Dit is nog echt vliegen. Jammer dat er geen headsets zijn zodat je nog met elkaar had kunnen praten. Maakt de beleving nog mooier.

Super!!!!

Ik vloog niet zelf maar een cliënt van ons. Ik ben Een vrijwillige begeleider Bij Leon reizen. Reizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze cliënt had een schouder blessure dus was het lastig om hem in een vliegtuigje te krijgen maar met veel geduld en hulp van jullie is het toch gelukt. Super fijn dat jullie Dit wilden doen voor hem. Het was altijd al een wens van hem. Hij zegt nooit zo veel maar hij was echt heel blij dat hij met jullie gevlogen heeft, er kwamen steeds meer verhalen los over wat hij heeft gezien. Heel erg bedankt.

Whooooh dit was echt super gaaf!!!

Het begon met een cadeau voor mijn vriend, maar gelukkig ben ik zelf ook een rondje gaan "proefvliegen" De kids mochten met ons mee en ook voor hun was het een geweldige ervaring! Wij komen zeker nog een keer terug! Dank voor de goede uitleg en het regelen van een strak blauwe lucht voor onze foto's :-)

Postweg 128

1795JS De cocksdorp