Erg genoten van de rondvlucht veel gezien prima weer. Onze piloot(Ruben?) heeft wel een pluim verdient hij heeft het fantastisch gedaan heeft ons veel laten zien nogmaals mijn dank naar hem top

Super ervaring

Vanaf 5 juni was vliegen mogelijk maar het weer zat tegen. Echter zijn Daan (piloot) en ik zondag samen als EERSTE weer de lucht in gegaan. Een SUPER ervaring die je deze zomer niet mag missen. Iedereen van Texel Air bedankt die dit mogelijk hebben gemaakt. En een prachtige zomer toegewenst. Gr MvW.

Schitterend

Mooie heldere dag en vriendelijke piloot. Doen we nog een keertje!

Prachtige ervaring!

Altijd een gok qua weer in december, maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Mooi zonnetje, prachtig uitzicht, gezellige piloot. Hadden om kwart over 11 afgesproken, lang buiten moeten wachten. Piloot maakte het ruimschoots goed! Texel, Vlieland, zeehonden, we hebben het allemaal mogen aanschouwen. Ervaring om nooit te vergeten. Hadden dit geboekt als verrassing voor onze (volwassen) kinderen. Waardevolle belevenis.

Waanzinnig, fantastisch en precies waar je over droomt.

Rob, Frits en Nando hebben deze ervaring onvergetelijk gemaakt. Een ontzettend warm ontvangst, uitgebreide uitleg, begeleiding en zelfs een hoop extra aandacht. Waarom zo een belachelijk goeie service, zou je vragen? Mijn antwoord tijdens en na deze ervaring met Tessel Air: het lijkt erop dat dit in hun genen zit! Twijfel jij nog na het lezen van deze review? JUST DO IT. Je zult er geen spijt van krijgen!

Het was fantastisch

Heel fijn onvangst en goede service We hebben veel gezien en de piloot heeft onsheel veel verteld onderweg Top dank jullie wel Oscar en Claudia

Vliegles voor onze zoon

Een hele leuke eerste vliegles voor onze zoon van 8. Eerst uitleg over het toestel en daarna eindelijk echt de lucht in.

Super leuk

Dit ga ik zeker nog eens doen

Vliegen op zien tessels

Het was een gezellig, spannend, intensief, prachtig, vliegen over ouderlijk huis, door wolken. Instructeur super aardig. Op ziens Tessels. Wanneer gaan we weer...

Supergaaf! Dankjewel

Geweldige ervaring waarbij onze elfjarige zoon ook nog even zelf mocht vliegen.

Prachtvlucht

Vandaag al vroeg op pad voor een uur durende rondvlucht oven Texel. Helaas liet het weer ons in de steek en kon de vlucht niet op de geplande tijd doorgaan. Iets na de middag, het verlossende telefoontje, we kunnen vertrekken. Voor de jongste de eerste keer in een klein vliegtuig. Genoten van vlucht boven Texel en de kop van Noord-Holland. De wind maakte het extra spannend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel positieve reactie op ons verzoek!

Op ons verzoek werd de naam van mijn dochter omgeroepen. Zij werd verzocht te boarden voor vlucht A 46 (?). Deze vlucht was bedoeld als verrassing voor haar 50e verjaardag. De verrassing was groot op het moment van het noemen van haar naam. 'Ik ga niet was haar eerste reactie. Echter toen bleek dat de overige vier leden van het gezelschap de vlucht ook zouden meemaken, ging ze vrolijk accoord. Het werd een prachtige vlucht, met prima uitleg over de gebieden waar wij overheen vlogen. Veel dank voor deze prima aankondiging en vlucht!

Geweldig!!

Super ervaring en erg blij met deze introductie les. De tijd vloog voorbij en de piloot nam ruim de tijd om alles toe te lichten.

Een mooie rondvlucht bij zonsondergang!

Tijdens ons verblijf in De Vlijt wilden we graag nog een rondvlucht boven Texel boeken. Maar door alle onzekerheid vanwege het corona virus niet van te voren durven boeken, dus helaas alles vol via de website. Maar na een belletje met een vriendelijke medewerker van Texel Air alsnog een rondvlucht kunnen inplannen. Tijdens de vlucht, met een enthousiaste piloot, die ons het een en ander vertelde over het vliegtuig en Texel onwijs genoten van het uitzicht. Het was prachtig! Bedankt voor deze ervaring!

Geweldige ervaring!!!!!!!

Zoontje, 12, had speciale rondvlucht, waarbij hij wat instructies kreeg en daarna grotendeels zelf het vliegtuigje mocht besturen. Enthousiaste instructeur die goed en leuk uitleg gaf en veel vertrouwen gaf. Week van mijn zoontje kan niet meer stuk, alle verwachtingen overtroffen. Een aanrader. Texel en stuk Vlieland gezien. Het meevliegen als passagier zeker de moeite waard, ik had die gelukkige glimlach en stralende ogen niet willen missen. Wij kunnen het iedereen aanraden, een onvergetelijke ervaring!!!!!!

Wat een vette rondvlucht!

Mijn grote wens was een rondvlucht boven Texel en die had ik voor mijn verjaardag gekregen. Met mijn vader heb ik de vlucht gemaakt, het was heel bijzonder en super uitzicht. De piloot was heel vriendelijk en vertelde veel. Ik wil heel graag nog een keer bij jullie vliegen!

Geweldig mooie ervaring

We hebben in oktober een proefvlucht gemaakt boven Texel. Het weer was prachtig, de zon scheen en de lucht was helder. We hadden er zin in. Aangekomen op het vliegveldje heerste er een gezellige najaarsdrukte. Mijn zoon en ik meldden ons bij de receptie waar we hoorden dat als we wilden we direct naar het vliegtuig konden. En ja, dat wilden we graag. Bij het vliegtuigje aangekomen kregen we uitleg over het vliegen. Vervolgens gingen we het vliegtuigje in en kreeg mijn zoon, die als co-piloot naast de piloot plaatsnam, instructies. Behalve het opstijgen en het dalen, mocht hij het vliegen overnemen onder toezicht van de piloot. Wat een geweldig mooie en onvergetelijke ervaring was dat. Prachtige vergezichten over Texel, de Waddenzee en de sensatie van in het kleine vliegtuigje zitten op honderden meters hoog in de lucht maakten dat het voor ons een naar meer smaakt. Wij komen heel graag nog een kee terug.

zelf gevlogen in een vliegtuig

ik heb voor het eerst zelf gevlogen in een vliegtuig. hartstikke spannend maar vooral heel leuk geen seconde onveilig gevoelt en was zo een vette ervaring ik kom graag terug om nog een keer de lucht in te gaan.

Prachtige ervaring zo boven Texels natuurgebied

Mijn ervaring was met een rondvlucht speciaal. Ben al vaak bij Texel air wezen vliegen blijft prachtig zo in de lucht boven Texel met vriendelijke instructeurs. Heb al veel van hun geleerd omdat ze het op een leuke manier uitleggen

Geweldig!!

Ik wou onze herfstvakantie een beetje extra speciaal/spannend maken voor onze zonen van 16 en 18jaar, die allebei nog nooit hadden gevlogen. Thuis gereserveerd en toen we binnen kwamen bij het vliegveld was het direct allemaal heel gemoedelijk. Piloot Frits vertelde ons van alles over het vliegtuig en de vlucht was geweldig. Een ontzettend leuke belevenis die nog geregeld in onze verhalen langs zal komen. Echt top!

Super, vet, cool, zeker doen...

Zo'n geweldige ervaring om met je gezinnetje te doen. Een aardige piloot die alles duidelijk uitlegt. Een fantastisch uitzicht over Texel.. echt een super ervaring. Bedankt tessel air..

Vriendelijk goede uitleg en leuk

Het ontvangst was zeer vriendelijk, de medewerkers en de piloot zijn erg aardig. We kregen een goede uitleg en een mooie rondvlucht waarbij we zelf mochten zeggen wat we wilde zien.

Best day ever: volledig het stuur in eigen handen!!

Wat een ontzettend leuke airline en een leuke piloot die alles uitlegde. Het kwam over alsof hij er zelf ook van genoot om de info met ons te delen en het voelde niet dat hij het deed op de "automatische piloot". Je voelt je zo gewaardeerd. De mensen met mail contact, incheck, en andere staff die er rondliepen waren allemaal zo vriendelijk! Er hing echt een leuke gemoedelijke sfeer waar iedereen welkom is. Er was een lief stel die gewoon kwamen kijken en vroegen aan een piloot of ze even van dichtbij mochten kijken. Loop maar met me mee zei hij en er werd gewoon echt tijd voor ze gemaakt, ondanks dat ze zelf niks geboekt hadden. Hoe ontzettend attent is dat! Ik genoot ook zo van de vibe die er hing. De leraarpiloot die legde alles ook zo leuk uit en was ook erg geïnteresseerd. Ondanks dat ze dit vast tig keer doen op een dag, voelden we ons zeker niet als een nummer. Hij had zelfs een zitverhoger voor onze dochter en checkte of ze nog een kussentje nodig had zodat ook zij goed uit het raam kon kijken. Dit was ook zooo attent! Zo had hij dus niet alleen aandacht voor de leerling maar ook gewoon voor ons als passagiers. Ook heel attent hoe hij ons aanspreekt bij naam, je voelt je echt part of the crew en niet 1 van de zovelen die langskomt. Tijdens de les gaf de leraar ook volledig het stuur over en gaf de vertrouwen aan de leerling. Natuurlijk bood hij ook zeker coaching waar nodig. Echt wat een onvergetelijke dag was dit. Zo een dagje vliegen is al een hele mooie ervaring, maar de service van de piloot en de staff van incheck (en ook alle hulp die ik al via de mail kreeg) maakt het echt echt extra af!! Ik raad het iedereen aan om dit een keer mee te maken en vooral hier bij TesselAir. Bedankt allemaal!!

Een hele mooie ervaring! Opmaat naar meer?

Heel leuk om te doen, en om het eiland en de kop van Noord-Holland te zien vanuit de lucht. Beperkt idee van tijd, snelheid, hoogte maakt het een uitdaging om te vliegen. Super!

Geweldige vlucht boven het mooiste stukje Nederland!

Samen met mijn bejaarde vader de rondvlucht van 45 minuten gemaakt. Zeer vriendelijke en behulpzame piloot. Prachtig om de eilanden vanuit de lucht te bekijken. Wat een fantastisch uitzicht! Zeehonden op de zandbanken en nooit geweten dat er zoveel kleur in het landschap zit.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp