Gewoon doen ..die rondvlucht

Voor ons 45 jarig huwelijk een rondvlucht (voucher)boven Texel gekregen van de kinderen. Maar ik(moeder) durfde(bang/angst)eigenlijk niet. Dan maar geld terugvragen maar dat kon helaas niet zei de jongeman bij de receptie. Maar mw het is helemaal niet eng…ik zou er toch nog over nadenken het wel te doen, aldus de jongeman van de receptie. Dat hebben we gedaan en ik zag de vele vliegtuigjes (Chessna)staan en gingen een afspraak maken voor de rondvlucht. Ook daar weer 2 aardige dames die mij gerust stelde het gewoon te doen en het niet eng is. Mijn man en ik stapte in het vliegtuigje en onze piloot Roel vroeg wat we wilden zien. van het eiland rn ook hij stelde gerust en vertelde wat we zoal zagen. In de verte Vlieland,Terschrlling De rondvlucht was in een woord geweldig en wat een supermooie ervaring. Heel indrukwekkend En bang ben ik niet meer dankzij de geruststelling van al die medewerkers van Rondvluchtje Texel Een Topteam zijn jullie allen. Bedankt

Relaxt en superleuk!!

Vandaag rondvlucht boven de Waddeneilanden gemaakt, met piloot Daan, en drie medepassagiers. Prachtig uitzicht gehad en superrelaxt gevlogen. Tot boven Ameland gevlogen, de ondieptes in de Waddenzee waren goed zichtbaar en dat zorgde voor mooie kleuren en een levendig schouwspel, de meeuwen en zeehonden als figuranten. Heerlijk!!

Voor herhaling vatbaar

een ervaren die ik niet had willen missen

Tolles Erlebnis

Es war ein tolles Erlebnis.

Vorig jaar met heeft mijn zoontje van 3 met mij zijn eerste vlucht gehad in de Cessna 172 Skyhawk PH-BAD. Nu weer in hetzelfde toestel waar hij naast de piloot even de stuurknuppel mocht vasthouden. Hij vond het geweldig en was niet bang.

Mooie rondvlucht

Super service, vriendelijke piloot

Geweldige ervaring

Vandaag een vliegervaring rijker, goede instructeur die alles uitlegde voor we vertrokken. Ook het zelf mogen ervaren om zelf te vliegen. Kortom een fantastische belevenis

Een ervaring om niet snel te vergeten!

Samen met mijn zoon een rondvlucht speciaal gemaakt, we hebben er genoten van de vlucht, we komen zeker weer terug.

Supergaaf

Wij hadden een jumpseat waarbij er iemand mee vliegt die naast de piloot zit en af en toe het stuur overneemt. De piloot was zeer relaxed, legde alles goed uit en checkte regelmatig of iedereen oke was. In de lucht gaf hij het stuur over en gaf duidelijke instructies. Wij als meevliegers hebben hier enorm van genoten. Al met al een bijzondere ervaring die heel relaxed was. Top piloot!

Fantastisch.

Geweldige les op een mooie vliegdag. Heldere instructies, kundige piloot. Top!

Waanzinnig

Deze vlucht was een cadeau voor de 75e verjaardag van mijn moeder. Mijn moeder had het geluk dat ze naast de piloot zat, terwijl mijn zoon (5) en ik daarachter zaten. De vlucht duurde 30 minuten en was perfect van lengte. We hebben erg genoten van de vlucht over de vuurtoren, Texel en Vlieland. Hartelijk dank aan onze vriendelijke piloot voor een geweldige take-off, soepele vlucht, en zachte landing.

Fantastisch!

Het personeel was vriendelijk en alles was goed geregeld. Het is ontzettend leuk om zelf het vliegtuigje te kunnen besturen en/of om achterin te zitten tijdens een vlucht. De piloot was vriendelijk, legde alles goed uit en vertelde gedurende de vlucht het een en ander over de omgeving. Een super leuke ervaring!

Vliegen was geweldig! Alleen het van 'Hot naar her' gestuurd worden was niet fijn als je 'slechter te been bent'

Do it - beleef het unieke Waddengebied vanuit de lucht!

Met de uiterst attente en sympathieke piloot Kimo maakten we een fantastische rondvlucht. Natuurlijk boften we met een zonnige dag met prachtig licht, maar los daarvan is deze activiteit een 'beleving' die ook duidelijk maakt hoe uniek dit stukje Nederland is, dat dan ook terecht op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Doen!

Fantastisch verjaardagscadeau!

Ideaal om op deze manier kennis te maken met vliegen. Heel bijzonder om zelf te mogen sturen. Mede hierdoor hadden wij een heerlijk dagje Texel!

Super ervaring. Top instructeur met heerlijk weer.

Ik had een rondvlucht van 10 min geboekt, maar ik werd na het zien van de vliegtuigen zo enthousiast, en keek hier zo naar uit dat ik van m'n boeking een RVS (ik denk 40? Haha) heb laten maken. Roel (instructeur) had feilloos door hoe enthousiast ik was en deed z'n best er een super ervaring van te maken. Veel dank!

Geweldige, indrukwekkende en lang in de herinnering blijvende ervaring.

We hadden een prachtig uitzicht. Helder weer en we maakten twee vluchten achter elkaar. De foto's spreken voor zich.

Gewoon top

Top waren optijd dus konden meteen gaan. Zelf mogen proberen en een stall ervaren dit was gewoon top

Lang naar toegeleefd en niet teleurgesteld!

Aardige instructeur, ook leer je weer wat van hoe een vliegtuig werkt. Erg leuk omdat je zelf mag sturen. Alleen jammer dat het zo kort was.

Amazing experience

1h round flight around Texel, Vlieland and Terschelling. One of the most amazing view of the wadden area one can encounter.

Top!

Spontane actie om te gaan vliegen, van mijn dochter en mij. We waren eigenlijk opweg met de auto naar de Vuurtoren in Cocksdorp, toch even kijken bij Tessel air....Zo'n gezellige boel daar, veel jonge mensen met passie voor vliegen en parachute springen. De piloot heeft langs de kust van Texel en rond Vlieland gevlogen. Het weer was top, wij hebben super mooie foto's kunnen maken tijdens deze adembenemende vlucht!

Om nooit te vergeten..

Fantastische beleving.. wat zijn de Wadden mooi en hebben we dankzij Tessel Air een onvergetelijk trip gehad, met een geweldige piloot, aardig, flexibel en met een veilig gevoel ons gevlogen.. Dank jullie wel..en misschien onhandig om te zeggen, maar prijs/kwaliteit is top!!!

Super leuke ervaring!!

Erg vriendelijk persoon en alles word duidelijk uitgelgd voor de vlucht! Voor herhaling vatbaar!!

Super leuke ervaring

Super leuke ervaring, mooi uitzicht, super leuke piloot! Voor herhaling vatbaar

Bijzondere ervaring

Ervoor gekozen om in plaats van de standaard rondvlucht een korte vliegles te nemen, dat maakte het voor mij ontzettend veel interessanter dan gewoon een rondvlucht. Korte theorie vooraf en dan zo snel mogelijk de lucht in. Hele vriendelijke instructeur en mocht best een hoop zelf proberen. Voor mij waren de normale prijzen wat aan de hoge kant, maar had via Groupon een mooie deal gevonden. Zeker voor dat geld zou ik iedereen aanbevelen dit een keer te proberen als ze op Texel zijn!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp