Super!!

We kwamen aan en de reservering was verplaatst. Uiteindelijk geen probleem aangezien we als nog om de geboekte tijd konden vliegen. De piloot had ook interactie waardoor de vlucht nog leuker werd. Zou het zo nog maals boeken echt een aanrader

FAN-TAS-TISCH

Samen met mijn dochter een rondvlucht gemaakt van 30min boven texel, het wad en een stuk van vlieland. Caitlyn was helemaal happy dat ze mee de lucht in mocht, piloot hielp haar prima (ook met wat joud water vrees ;-). Samen heerlijk genoten, aanrader!

Prachtige vlucht, beetje kort

We hadden een rondvlucht van 45 minuten geboekt. Vriendelijke piloot Daan vloog ons eerst een stukje over Texel, daarna Vlieland en bij Terschelling keerden we weer terug naar Texel, waar we nog een klein rondje maakten voordat we weer een zachte landing maakten op het gras. Onderweg wees Daan ons op de zeehonden, die op de wadden lagen te zonnen. Een schitterend gezicht! Je gaat echt anders naar het waddengebied kijken als je het vanuit de lucht hebt gezien. Dan zie je pas hoe alles met elkaar is verbonden. Ons enige puntje van kritiek is, dat de vlucht bijna 10 minuten korter was dan waar we voor hadden betaald. Ook inclusief het taxiën.

Prachtige duo vlucht!

Dinsdag 27 juli hebben wij een prachtige duo vlucht gemaakt van een uur boven de wadden eilanden. Wij waren met 6 personen dus pasten niet in één vliegtuig, dat was geen probleem we zijn gelijktijdig met twee vliegtuigen de lucht in gegaan. De piloten vlogen af en toe naast elkaar zodat wij foto's van elkaar konden maken. Het weer was super, helder en volop zon, het water stond laag, kortom perfect! Piloten Sam en Kimo hartelijk dank voor deze onvergetelijke ervaring! Met vriendelijke groet, Familie Kamphuis

Absoluut een geweldige ervaring!

Prachtige rondvlucht boven Texel! Mooi zich en hele fijne rustige piloot die veel uitleg gaf Piloot Kygo deed het ontzettend goed! Dank!

Super fantastisch om dit te mogen doen.

Mijn ervaring was super van het uitleggen hoe alles werkt tot aan het vliegen. Je moet dit zo wie zo een keer gedaan hebben als je er op texel bent.

Daan heeft ons een mooie vlucht gegeven en laat het vliegtuig rustig dalen. Onderweg goede uitleg Het was een mooie ervaring

Superfijn!

Met z'n drietjes (mijn kids van 8 en 9 & ik) zijn er vlot en vriendelijk ontvangen. Met piloot Sam mochten we meteen mee naar 't vliegtuig. Sam had oog voor de spanning bij m'n dochter en mijn reisziekte, dus we voelden ons echt gezien We hadden voor een korte vlucht gekozen, maar volgende keer willen we langer. Zoontje zat voorin en mocht héél eventjes het stuur vasthouden: dát was gaaf!!!

Vriendelijk personeel. Erg duidelijk en goede service. In een woord geweldig!! Prachtige vlucht boven Vlieland

Helaas niet helemaal tevreden. Vlucht was mooi.

Helaas kunnen we niet helemaal tevreden terug kijken op een mooie ervaring. Mijn zoon heeft deze vlucht gekregen voor zijn verjaardag. Dus vroegtijdig gereserveerd zodat we op zijn verjaardag een vlucht zouden hebben. We zouden om half 4 vliegen. Bij het inchecken stonden er mensen voor ons en gingen om 15.20 uur vliegen. zij boekten ter plekke. Deze mensen werden om 15.40 uur opgehaald en gingen in een apart vliegtuigje. Wij waren pas om 16.10 uur aan de beurt en moesten samen met andere mensen in een vliegtuigje die ook hadden gereserveerd. Het viel ons op (ook die andere mensen) dat wij met onze reservering in een groter vliegtuigje moesten waar de andere gereserveerde mensen ook in zaten terwijl als je ter plekke boekt dan kreeg je een apart vliegtuigje. We hebben navraag gedaan en we werden eigenlijk beetje afgesnauwd door de mensen bij de balie. Tevens wij met de reservering moesten meer dan een half uur wachten terwijl de mensen voor ons in de rij bij het inchecken op de goede tijd aan de beurt waren. En mensen die veel later aan kwamen en toen reserveerden ook nog eerder aan de beurt waren. Voor een kind die jarig is is dit geen nette omgang met je klanten. De vlucht zelf was geweldig. De piloot was interactief en wees ons ook op hetgeen wij onder weg zagen. De piloot en de medepassagiers waren erg gezellig en leuk.

Vloog voorbij

Voor de kinderen de eerste keer in een vliegtuig. Ze konden op de zitverhogers goed naar buiten kijken en dus alles zien. We hebben Texel en Vlieland kunnen bekijken en onderweg ook nog zeehonden gezien. De tijd vloog letterlijk voorbij.

Leuk maar kort

Leuk om te doen. We hadden de 15min. vlucht geboekt, maar dat is wel heel kort.... nog geen 10 min in de lucht geweest. Wel erg leuk om Texel vanuit de lucht te zien.

Unieke attractie om de vakantie compleet te maken

Adembenemend ervaring voor jong en oud welke mooie beelden van Texel en omgeving oplevert.

Unieke ervaring

Bijboeken aan de balie voor 2 kids kon niet; was vol. Dat is andere info dan op de site staat. Uiteindelijk kon het toch. Prijs was niet conform de site. Vervolgens 1,5 u gewacht (het liep uit, er was een defect). Mensen die later kwamen, konden eerder. We werden nauwelijks op de hoogte gehouden. Geen excuus, geen drankje aangeboden ter compensatie. In de lucht was het supergaaf en mooi! Een aanrader! Maar de piloot zei na afloop geen gedag. Informatie en communicatie is echt een leerpunt en verbeterpunt! Mbt de kosten heb ik een klacht ingediend. Ik hoop dat ik het verschil nog terug krijg. Inheb daar ook mijn hele verhaal gedaan. Als je boekt; neem de tijd; het kan dus zomaar 1,5 u vertraging opleveren.

Deze ervaring was echt heel gaaf!

Wat een mooi uitzicht! Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Fantastisch

Een super leuke ervaring, vooral voor de kinderen van 4 en 8!! Erg leuk om te doen.

Zeer uniek!

Vanmorgen samen, vader en zoon (12 jaar) een fantastische vlucht gehad. Mijn zoon mocht plaatsnemen naast de piloot, dit vond hij geweldig. Uniek om mee te maken. Een hele aardige piloot, die ook veel verteld en alles goed uitlegd. Leerzaam voor onze zoon. Er was een stevige wind, spannend met steigen en dalen. Maar zo gaaf om Texel van boven te bekijken.

Mooie ervaring

Geweldige ervaring!

De rondvlucht boven de Wadden was fantastisch, ik werd er stil van. Wat een mooie manier om de schoonheid van de Wadden te zien en ervaren.

Texel adembenemend mooi, ook vaniit de lucht

prachtig, onze zoon van 11 voor de 1e keer in zijn leven in een vliegtuig en ook nog zelf mogen sturen. Wat een top ervaring!! Zelf achterin mee in de Cessna, ondanks de turbulentie toch geniten van het uitzicht op De Koog, slufter, vuurtoren en de Cocksdorp

Fantastisch

Vandaag in formatie gevlogen met gezin en aanhang in 2 vliegtuigen en was een speciale en bijzondere ervaring. Voor ons speciaal omdat mijn vrouw ernstig ziek is en dit waarschijnlijk de laatste gezamenlijke vlucht is geweest. Super strakke lucht en 2 toffe en ervaren piloten. Aanrader om 45 minuten of langer te gaan, je ziet dan ook nog iets van Terschelling en Vlieland en wadden waarop zeehonden liggen. Gaan we zeker nog een keer doen.

Outstanding! Highly recommended!

Very friendly pilot and cozy flight! So more seals on the plane than when we did a boat tour.

Gewoonweg geweldig

Fijne piloot die erg zijn best heeft gedaan om over je vakantie verblijf te vliegen. Ook stuk Vlieland meegenomen met militair oefenterrein en ook het geluk gehad dat we de zeehonden nog hebben gezien. Kortom een topvlucht en een geweldige ervaring om ook eens de boel van boven te aanschouwen. Zeker doen als je op Texel verblijft

Geweldig om Texel zo te ervaren

Wat een fantastische manier om Texel te zien. Echt bijzonder en kids ook helemaal onder de indruk.

Wij hadden een vlucht van 60 minuten. Mooie over de eilanden gevlogen en was super te zien! Piloot was ook aardig.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp