Geweldig.

Zo gaaf om onze favoriete plekje vanuit de lucht te zien, en nieuwe plekken te ontdekken. Onze piloot vertelde veel over texel tijdens de vlucht, gaf aan waar de hotspots waren en de onbekende plekjes.dit alles op ee 'n rustig tempo vliegend.hij gaf duidelijk aan waar we gingen draaien en bij lucht zakjes almetal..een bijzondere ervaring

Leuke ontvangst en belangstelling. Enthousiaste piloot. Echt een aanrader!

Geweldige ervaring!

Wat een mooie ervaring, en wat mooi om Texel zo van bovenaf te zien. Heel gaaf om dit een keer meegemaakt te hebben. Ook een hele fijne piloot.

Supergaaf

Ik vond het een supergave beleving, het is niet moeilijk en toch ben je echt gefocust op het vliegen, hoogte en richting… Gelukkig zit de echte piloot naast je dus kan er niks gebeuren en heb je ook tijd om van het schitterende uitzicht te genieten. Echt een aanrader!!

Super mooie ervaring

Wij maakte voor de eerste keer een rondvlucht met ons dochtertje van 5 jaar. We vonden het super leuk. En de piloot ( blonde jongen ben even zijn naam kwijt) vertelde van alles onderweg dus we hebben ook dingen geleerd :)

Rondvlucht met gezin

Het was super Uitleg van Jos gehad en smooth and easy de lucht in. Daarna kort zelf het vliegtuig overgenomen Was een leuke ervaring en zeker een aanrader

Mooie vlucht gehad.

Na een kleine angst om te vliegen, toch gedaan, goede begeleiding van de piloot gehad. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Samen met mijn vrouw genoten van een fijne, rustige en prachtige rondvlucht boven Texel .

Mooie ervaring

Prachtig om de waddeneilanden vanuit de lucht te zien. Jammer dat mijn raam vies was, die tip heb ik de piloot wel gegeven voor mensen die graag foto's maken. Misschien heb ik niet goed gelezen, als er militaire oefeningen zijn op Vlieland is het niet mogelijk om naar Ameland te vliegen en kun je dus alleen richting Den Helder met een lange vlucht. Of je gaat vanaf dat moment boven de wolken vliegen.

Grandioos!

Texel is prachtig, maar vanuit de lucht helemaal. Zelfs met een "jumpseat" ticket is het een prachtige ervaring!

mooie vlucht gehad met mijn kleinzoon

het mooie weer hielp er zeker mee maar het was vooral een mooie vlucht met een prettige piloot

Onvergetelijk mooi

Gisteren (24-8-2021) om 18:00u een rondvlucht gemaakt van een uur. We hadden geluk omdat er iemand af gezet moest worden op Ameland. We zijn iets later vertrokken dan gepland maar daarna volgende er een fantastische vlucht boven de wadden. Super helder zicht en een bijzonder mooi uitzicht op de eilanden en de Waddenzee. Na een korte stop op Ameland vlogen we weer terug naar Texel waar we met een brede glimlach en een mooie herinnering uitstapte. Wij zouden iedereen een rond vlucht aanraden en doe de rondvlucht van een uur dan maar, want je raakt niet uitgekeken daar boven de eilanden. Een dikke 10 voor de piloot en Tessel air.

Geweldig voor de kinderen.

Doen! Rondvlucht van 15min is al super.

Ge-wel-dig

Als verjaardagscadeau met mijn twee zoons een rondvlucht gedaan. Via de website was het volgeboekt maar we zijn op de bonnefooi naar het vliegveld gegaan en daar bleek nog een rondvlucht van een uur voor drie personen beschikbaar. Gelijk geboekt. De prijs viel me eigenlijk nog reuze mee. Aardige piloot die met ons over de Waddeneilanden heeft gevlogen tot Ameland! Ook zeehonden gezien. Wat een belevenis. Jongste zoon (16) mocht zelfs even zelf sturen/vliegen. Hij is zo trots! Echt een ge-wel-dige vlucht.

Geweldig!

Het was echt super leuk! Goede uitleg ook gehad. Zouden het zeker nog een keer doen.

Geweldige ervaring met een goede instructeur

Vandaag mijn eerste vliegles gehad bij TesselAir. Een kadootje van mijn vriendin. Echt genoten van de vlucht én het zelf mogen vliegen. Super relaxte instructeur (al moet ik eerlijk bekennen dat ik zijn naam niet meer weet) die alles rustig en duidelijk uit heeft gelegd! Hij had rood/blond haar en aangezien wij beide roodharigen zijn was dat een grappig aanknopingspunt. Kortom; Mooie vlucht over Texel met waanzinnig uitzicht en super ervaring om zelf te mogen vliegen!

Geweldig om het eiland van boven ook te zien

We (vader met twee zoons) werden netjes ontvangen en alles ging heel snel bij het inchecken. De vlucht was fijn en we vlogen eerst richting het noorden van Texel en daarna langs de kust naar het zuiden en over Noorderhaaks via Oudeschild weer terug. Erg leuk!

Mooi uitzicht

Goede service ze zijn ook erg klant vriendelijk ,leuk tegen de kids. En het uitzicht is ongelofelijk! :)

Super ervaring!

Met ons gezin (4 personen) een rondvlucht van een kwartier mogen maken. Onze zoon had nog nooit gevlogen. Het was een super ervaring, heel anders dan de commerciële luchtvaart. Texel beleven vanuit de lucht, we hebben genoten, het was helaas zo voorbij!

Onvergetelijke vlucht!!

Ontzettend genoten van deze vlucht. Uniek om Texel en een stuk van Vlieland zo te zien!! En ook wel een beetje spannend! :)

Het was fantastisch.

We hadden een vlucht van een half uur. De piloot vroeg wat we wilden zien. Graag richting Vlieland over de noordpunt van ons eiland, het Eierlandse gat en de Vliehors. Halverwege Vlieland draaiden we om om over de Waddenkant terug te vliegen. Veel zeehonden zien liggen op de plaat. Toen we wilden landen was er een vliegtuig op onze landingsbaan zodat we nog een rondje over Oosterend en Oost "moesten". Niet verkeerd! Een fantastische ervaring met een (v)aardige piloot.

Geweldige ervaring.

Erg gaaf om Texel en de waddenzee van bovenaf te zien. Piloot Sam was zeer kundig en aardig. Op verzoek doet hij een flyby op de veerboot van Terschelling waar op dat moment vrienden zaten. Zeehondjes gezien op de zandbanken, echt top. Een half uur lang genoten!!!

Geweldig!

Geweldige rondvlucht van een uur gemaakt boven de Waddeneilanden! Leuk om dat van bovenaf te bekijken! Super ervaring en de piloot was zeer kundig! Soepele start en landing!

Fantastisch

Had uit de reviews gelezen dat 15 min te kort was.Hierom vlucht van 1 uur genomen en dat was echt toppie!Raad dat ook iedereen aan.We hebben genoten thnx hiervoor!

Super gaaf!

Wat een mooie rondvlucht! 45 minuten genoten. Gevlogen boven Texel, Vlieland en Terschelling. Prachtig uitzicht over de mooie natuur. We gaan zeker nog een keer!

Super leuk Super mooi Super bijzonder!!!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp