Mooie vlucht, maar....

We hebben een prachtige vlucht boven een deel van Texel, Vlieland, Terschelling en een stukje Ameland gemaakt. Helaas hadden wij, 2 personen, niet verwacht dat er nog een passagier bij zou komen. Resultaat was dat wij achterin belandde. Mijn ervaring was dat er meer rekening gehouden werd met de passagiers rechts in het toestel. Ik zat links achterin en heb veel zee en zandplaten gezien, ook mooi, terwijl de personen rechts de eilanden hebben gezien. Misschien had ik van tevoren meer mijn wensen moeten aangeven.

Kort maar prachtig

Vakantie op Texel toen kwam via social deals een leuke aanbieding voorbij die ik cadeau gegeven heb aan mijn man. En zelf als passagier meegevlogen. Wat een belevenis. Echt super ervaring en leuk om Texel ook eens vanuit de lucht te kunnen zien. Ik zeg boeken!

Geslaagde luchtdoop!

Een weekje op Texel en toen kwam ook een rondvlucht ter sprake. Mijn vrouw en ik hebben dit kort besproken en - ondanks de behoorlijke prijs - besloten dit als verrassing voor onze (bonus)zonen van 12 en 10 te doen. Ze vonden het fantastisch en hebben zeer genoten! Bedankt voor de fraaie vlucht!

Geweldig geweldig een prettige ervaring met eenleuke piloot.

Boven verwachting een prachtige vlucht gehad. Ook dat je zelf ook even sturen mag. Toppie.!!

Was een super vlucht, de piloot wees ons nog op de zandbank met zeehondjes. Voor herhaling vatbaar. Top.

Fantastisch!

Piloot Sam heeft er een prachtige vlucht van gemaakt. Langs allerlei leuke en herkenbare punten, vertelde over de bijzonderheden er van. Helaas liet de zon ons in de steek maar hij vond toch nog een gaatje in de wolken waardoor we boven het wolkendek kwamen. Wat een fantastisch plaatje, net een poollandschap. Door de wolken naar beneden, boven het wad waar heel veel zeehonden op de banken lagen en we Vlieland en Texel van bovenaf goed konden bekijken. Al met al een geweldige rondvlucht, dat smaakt absoluut naar meer.... Bedankt voor deze mooie rondvlucht!

Leuke ervaring

Leuke ervaring mooi zicht vanuit de lucht met een aangename piloot.

Adembenemend

Wat begon als een spontane toch wel brutale actie liep uit op een ervaring om nooit te vergeten. Het begon allemaal doordat we bij het vliegveld gingen kijken, en wanneer je al die blije mensen uit een vliegtuigje ziet stappen wordt je toch echt wel nieuwsgierig. Wij hebben onze stoute schoenen aangetrokken en binnen bij de balie gevraagd of er nog een plekje vrij was voor vandaag, en dat was er, wie had dat gedacht. Met 20 minuten konden wij een rondvlucht maken. Piloten zijn erg vriendelijk en vertellen duidelijk waar er naart oe wordt gevlogen. Tijdens de vlucht wordt er rijkelijk verteld waar we op dat moment boven vliegen en zo kom je nog meer te weten over dit prachtige eiland. En vanuit de lucht zie je zoveel mooie verscholen stukjes natuur. Na de vlucht maakt de piloot uiteraard nog even tijd om een foto te maken van de passagiers na de vlucht. Al bij al, zeker de moeite waard!

Helemaal geweldig

Een top ervaring om mee te maken komen al jaren op de eilanden maar om ze vanuit de luchtvte zien is een aparte ervaring

Fijne piloot die veel uitleg geeft wat er beneden te zien is. Voor herhaling vatbaar

Indrukwekkend mooi en bijzonder

Fijn om onder begeleiding van een piloot zelf te kunnen vliegen, na uitleg gehad te hebben. Opstijgen en landen uiteraard door de piloot. Toffe ervaring, en wat voelt het vrij om zelf te kunnen vliegen. Zeker aan te raden, want Texel zien uit te lucht is waanzinnig! Zeker aan te raden!

Geweldig mooi

Lang naar uit gekeken ivm corona, als cadeau gekregen vorig jaar en nu eindelijk uitgevoerd, zelf gevlogen, geweldige ervaring, volgende keer ga ik langer, smaakt naar meer! En een hele leuke piloot, bedankt! Groet, Eduard Dragtstra

Onvergetelijk voor de kids..

Hadden voor de kids de proefles geboekt als verrassing op vakantie. Ze vonden het super cool om zelf te mogen vliegen onder begeleiding van een ervaren en vriendelijke piloot...

Een heel leuke vlucht waarop ik veel mooie foto's kon maken

Wij boekten een vlucht van een uur, omdat we meer wilden zien dan alleen een klein rondje Texel! En de piloot liet ons veel meer zien dan wat wij vooraf bedacht hadden. Prima meegedacht dus.

Fantastisch!!

Dit was voor onze dochter de eerste keer dat ze in een vliegtuig stapte. Voor haar was deze ervaring in 1 woord fantastisch. Wat heeft ze genoten, zeker door een stop op Ameland, waardoor ze echt heel veel heeft kunnen zien. Zeer sympathieke piloot met fijne omgang.

Onvergetelijk. Aanrader!!!

Het was mijn eerste keer in een vliegtuig. Goede uitleg door de piloot en deze vlucht zal ik nooit meer vergeten.

Een unieke ervaring

Een super ervaring, een vriendelijke piloot die de leuke plekken van het eiland laat zien

Super toffe ervaring, maar administratief een zooi

Het vliegen was geweldig. De mensen zijn aardig en 1 van onze kinderen vond het super eng en daar was alle aandacht voor en er wordt met ons mee gedacht in oplossingen. Echt een dikke pluim voor de piloten! Administratief is het een zooitje, ze werken met diverse prijzen en dat weten ze zelf niet. Uiteindelijk hebben we teveel betaald en dat zouden ze terug betalen, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd. Als ook dit netjes was gedaan zeker 5 sterren waard.

Geweldige vlucht!

Hele leuke vlucht van 30 minuten boven Texel en een stukje Vlieland! Zelfs zeehonden gezien!

Leuk

Mooi om over de Waddeneilanden te vliegen. We hebben er van genoten.

Fantastisch

Een hele prettige vlucht gehad vanuit de jumpseats. Vooraf goed begeleid door de piloot die van alles wist te vertellen over de PH TEX, erg interessant. Vervolgens de vlucht gemaakt met een relaxte start en landing. Onderweg een mooie vlucht met mooie beelden vanuit de lucht op ongeveer 500 meter hoogte. De piloot wees dingen aan en legde uit. De robbenbanken waren het leukste om te zien, evenals de basis waar het leger traint op Vlieland. Een fijne ervaring en we komen zeker een keer terug!

Amazing!!

Wat een gave ervaring en wat een uitzicht! Hoe tof dat je zelf de mogelijkheid hebt om te sturen. Erg vriendelijke piloot, duidelijke uitleg van te voren! Desondanks een kleine lek van brandstof volle vertrouwen de lucht in gegaan! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Super leuke ervaring

Vandaag een rondvlucht van een half uur gemaakt met twee personen. Een dag later dan gepland omdat op de eigenlijke dag de wind te hard was. Hier werden we keurig op tijd voor gebeld en niets was te moeilijk om de afspraak te verzetten. Dus één dagje later alsnog de lucht in. Vooraf alle documenten en informatie ontvangen. Na ons gemeld te hebben mochten we even wachten en korte tijd later kwam de piloot ons halen. Vooraf een korte instructie gehad over de vlucht. In eerste instantie mochten we niet over Vlieland vliegen ivm oefeningen van de luchtmacht maar omdat deze afgelopen waren kregen we toch toestemming. Uiteindelijke Vlieland en Texel van boven en in alle rust mogen zien. De piloot gaf hier en daar nog wat uitleg en informatie over de grond beneden maar ook over het weer. Erg leuk om te doen en zeker een aanrader als je op Texel bent.

Top ervaring!

Tijdens onze vakantie een rondvlucht boven Texel gemaakt. Eerst even spannend maar bleek een super mooie ervaring te zijn! De slufter, zee, vuurtoren, Den Burg en de Koog gezien, allemaal dankzij goede piloot Roel! Uiteindelijk zonder angst geland, is zeer de moeite waard!

Geweldig.. Gaaf

Vond geweldig had ook naast me ook een topper van een piloot

Postweg 128

1795JS De cocksdorp