t Was superleuk, mijn kl zoon en ik hebben genoten.Ik vond t veel te kort haha . Ik heb nog 5vouchers , dus volgend zullen jullie me vaker zien, een oma tilly van 80 jr oud. Ik vind t leuk om mijn kids en klein kinderen met deze te verwennen, t is toch “iets aparts” lieve groeten van Oma Tilly Krijnders

Voucher van mijn vrouw gekregen. E zelf niet durft vliegen maar,op het laatst moment toch mee ging heel stoer als je vliegangst hebt. Toch nog samen genoten

mijn kleinkinderen en ik vonden 't toppie!!

op 26 september jl. heb ik, oma van 74 , samen met 4 kleinkinderen een rondvlucht van een half uur gemaakt. Voor alle kinderen was t de eerste vliegervaring en ze vonden t allemaal GRANDIOOS Ze waren zo enthousiast dat het 5e kleinkind ( met vliegangst ) t nu ook heel graag wil proberen. Ook een pluim voor de piloot, alles wat ze graag wilden zien heeft hij in de rondvlucht laten zien. Chapeau!

Het was geweldig en zo anders dan een flightsimulator

Vooraf werd ik door de piloot ingelicht over de werking van het vliegtuigje waar we mee zouden vliegen. De take off deed de piloot en na ongeveer 1 minuut mocht ik het roer overnemen en mocht ik zelf een rondje vliegen tot voor de landingsbaan. Vanaf daar nam de piloot het weer over en zette het toestel weer veilig aan de grond. Tussendoor praatten we wat over de flightsim en hoe het echt was en de verschillen. Ik vond het heel erg leuk en ga het nog eens doen.

Bijzonder leuk

Erg leuk om mee te maken en Texel is vanuit de lucht óók geweldig. Gevlogen met Daan, aardige kerel die zelf ook plezier heeft in het vliegen

Super, geweldige ervaring om zelf een vliegtuigje te besturen.

Zelf vliegen, wat een beleving. Door strenge veiligheidscontrole was de vlucht afgelast. Na het oplossen van een technisch probleem werden we gebeld dat de vlucht een uur later toch door kon gaan. Alles was prima geregeld, en ik ben een gewrldige ervaring rijker. Dank jullie wel

Had veeeel langer gemogen!!!

Leuke uitleg op de grond en daarna de lucht in!!! Wij hadden prachtig weer dus dat was genieten!!!

Het was een vlucht om niet te vergeten!

Super mooie ervaring om een keer mee te maken!

De mist verwijderen lukte Tesselair niet, alsnog de rondvlucht regelen wel!

Een geweldige ervaring! Helaas liep de planning door de mist compleet vast. De inzet van het team, middels mail en telefoontjes was echt TOP geregeld! Door de goede communicatie zijn we alsnog naar tevredenheid geholpen en een prachtige vlucht boven Texel en Vlieland gehad!

Prachtig het waddengebied vanuit de lucht

Prachtig zo’n rondvlucht over Texel, Vlieland en Terschelling. In de verte Ameland gezien. De zonnende zeehonden, de brede stranden, de uitgestrekte landerijen en duinen. De grote zandplaten waar de veerboten en vissersboten omheen moeten. Door het lage water leken alle eilanden met elkaar en sommige met het vaste land verbonden. Leuk om voorin naast de piloot te zitten en de verhalen en uitleg te horen. Een prachtige, soepele vlucht. Zeker een aanrader!

Was een mooie beleving en een aardige piloot!

Gewoon doen, superleuke

Superleuke ochtend gehad met prachtig weer. De instructeur was echt bewaam en had plezier in zijn werk. Ondanks dat het een introductie les was, was er veel tijd om praktisch te werk te gaan. Vrij snel na het opstijgen mocht ik al aan de bak. Ik vond het heel leuk om te doen, en zeg eerlijk (zelf) vliegen boven Texel is eigenlijk al de moeite waard. Misschien volgend jaar weer proeven aan deze leuke ervaring :-)

GEWELDIG!!!!

Wat een super ervaring om een proefvlucht met zelf leren vliegen mee te mogen maken! Dit stond altijd al op mijn bucketlist! Ik heb onwijs genoten en kom volgend jaar zeker terug voor een nieuwe vlucht! Supet bedankt voor deze gave ervaring! Groetjes, Marjolein Verkruijsse

Hele bijzondere ervaring

4 vluchten geboekt voor familie en mijzelf. Hele gave ervaring. Vriendelijk en kundig personeel, nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Aanrader!

goede ontvangst bij het boeken van de rondvlucht en ook voor de rest

de vlucht was super goede uitleg en zicht op het eiland,zee en Slufter.

Supergaaf en een top instructeur

Ik heb een nieuwe hobby super gaaf om dit te doen dikke 10

Geweldige ervaring

We waren met zijn drieën, mijn vader mocht even vliegen, hij vond het geweldig. Net zoals ik en mijn moeder die achterin zaten.

Fantastisch

Hele leuke vlucht gehad met een hele leuke piloot! Hij wist veel te vertellen over de omgeving. Zeker een aanrader op een mooi stukje van Nederland!

Fantastisch

Voor herhaling vatbaar was eerste keer dat had ging vliegen, was super kom zeker terug,

Mijn man had voor zijn verjaardag een kleine vliegles gehad en het was helemaal toppie.

Wat een mooie vlucht!

Een mooie rondvlucht over Texel en Vlieland en de wadden. Wat gaaf om het eiland zo te mogen zien. Ook zeehonden gespot op de zandbank. Fijne aardige medewerkers. Voor herhaling vatbaar!

Heel leuk goede ontvangst en een top van een vlieginstructeur.

Was heel leuk top gewoon mocht zelf vliegen natuurlijk onder toezicht.

Was gewoon super

De piloot liet mij zelf vliegen na een goede uitleg van de machine. Kom snel terug maar dan wel in een weekend zodat we ook over de andere eilanden kunnen vliegen. Gr Jan Scholten

Het was ontzettend gaaf!

Aangekomen op locatie maken we kennis met de piloot, leuke sympathieke man. Na duidelijke instructies gaan we opstijgen. Het is een mooie ervaring en we krijgen veel kennis! Het was echt een prachtige ervaring, we hopen nog weer terug te keren!

geweldige ervaring

Het was een kado van mijn kinderen, ik heb alleen maar zitten genieten. De instructie van de piloot was heel duidelijk en leerzaam, en dan daar boven zelf even het stuurtje over te nemen was een hele leuke ervaring. Ik heb genoten !

Postweg 128

1795JS De cocksdorp