Fantastisch

De piloot was erg aardig. Het weer was fantastisch. Het uitzicht was prachtig.

Heerlijk

Naast gewone vliegreizen heb ik alleen eens een vlucht per helicopter gemaakt. Maar deze rondvlucht per cesna 172 vond ik veel relaxter. Werkeijk een feest.

Mooie belevenis voor jong en oud.

Mooie ervaring om boven de wadden te vliegen. Veel zeehonden gezien, het mooie landschap en zee, strand en duinen. Aardige piloot die extra weetjes over de omgeving weet te vertellen. Een aanrader voor een vakantie op Texel.

Genieten

Onze rondvlucht over de Waddeneilanden was geweldig om te doen. We hebben genoten van de mooie kleuren van de zee en het prachtige uitzicht over de eilanden. De piloot was enthousiast en had veel info over de eilanden. Kortom, een aanrader voor iedereen!!

Awesome

Nog nooit gevlogen in mijn leven, vandaag was de dag dat dat zou veranderen. Had een vlucht staan om 13:05. Helaas door het weer met hele dichte en laag hangende bewolking werd het uitgesteld in de hoop dat het eind van de middag beter zou worden. Gelukkig rond 16:00 was het enigzins zo opgeklaard dat ik een belletje kreeg dat we konden vliegen. Na een korte introductie van het vliegtuigje konden we opstijgen. Super leuke ervaring, met een allemachtig mooi uitzicht van Texel (desondanks het nog enigzins beetje bewolkt was). Zeker de moeite waard geweest!

Fijne mensen en ontzettend leuke ervaring

De vlucht deed ik kado voor mijn zoon van 16, hij vond het beetje spannend maar ontzettend leuk om te doen. We werden super ontvangen en de uitleg was erg leuk om kennis te maken met het vliegtuigje. De piloot was erg enthousiast en aardig waardoor mijn zoon met veel vertrouwen zijn vlucht begon. Hij vond het een super ervaring en straalde van oor tot oor. Top team zijn jullie!!!

Mijn 13 jarige zoon krijgt deze dag z’n lach niet meer van z’n gezicht. Het allerliefste heeft hij dat ik nog een x voor hem boek! Wat een ervaring

Keigaaf!

Superleuk om een korte rondvlucht te maken met mijn zoon. 10 min. Over de Koog en Cocksdorp gevlogen en daarna de landing weer ingezet. Volgende keer gaan we parachute springen.

mooie vlucht , vriendelijke piloot

Een uur wezen vliegen, over Julianadorp gevlogen. Het was mooi om de kustlijn uit de lucht te zien met daarachter de gekleurde bollenvelden. De vuurtoren in Den Helder stond er mooi bij. vervolgens zijn we via Texel naar Vlieland gevlogen om daar te keren en ons klaar te maken voor de landing het was een heel leuke ervaring het is de moeite waard om nog een keer te gaan. Vriendelijke piloot. Heeft goed verteld waar we vlogen.

Geweldig om dit een keer te mogen doen!!!

Voor het eerst een Chesna mogen besturen wat was dit een super ervaring. Een geweldig uitzicht over Texel en een hele leuke vriendelijke piloot naast me zitten die alles goed begeleide. Het vliegschema liep wel een beetje uit vandaag. Maar er was genoeg te zien op het vliegveld. Een dag om nooit te vergeten!!!

Het was de eerste keer maar zeker niet de laatste. Ontzettend leuk om mee te maken. Goede begeleiding. Goed verzorgd. Alleen wel lang moeten wachten. Maar verveelt niet. Veel te zien. Top!

Texelvanuitdeluchtookmooi!

Goeie en leuke vlucht! Mooi en leerzaam. Vriendelijke piloot.

In één woord een fantastische ervaring!

Het weer was iets minder dan de dagen ervoor, maar dat maakte voor onze ervaring niets uit. We kregen de full pacage; Texel, Vlieland, Terschelling, zeehonden, afsluitdijk en Den Helder. Fantastische ervaring!

Fantastisch

Goed geregeld, leuke ervaring en piloot ;))

Wat een top ervaring.

Wat fantastisch, mijn schoonzoon als “piloot” samen met een bijzonder vriendelijk en ervaren echte piloot. Gevlogen boven Vlieland en natuurlijk Texel. Prachtig weer en gezellig met mijn kleindochter achterin.

Fantastisch

Roel is geweldig. We hebben ontzettend genoten. Beste vliegtuig, beste piloot en super weer☀️

Prachtig uitzicht, leuke instructeur

Ik heb een proefvlucht geboekt en een prachtig rondje gevlogen boven Vlieland en Texel. Van alles te zien vanuit de lucht, je kan blijven kijken!

Twee jaar geleden zouden we al gaan vliegen, toen kwam corona. Maar nu was het zover, weer een puntje afwerken van mijn bucked list, een rondvlucht van een uur boven onze woonplaats. Fantastisch weer, een aardige en goeie piloot, en een andere blik op ons mooie landje. Het was schitterend, onwijs genoten. Bedankt!

Dikke prima

met 3 personen + piloot pas je met gemak in het cesna vliegtuig. De persoon voorin mag zelfs tussendoor sturen (als je geluk hebt). Fantastisch weer en uitzicht. De vleugels zitten boven de ramen, dat is super Voor het uitzicht! We hebben de versie van een uur gedaan en niks verveeld. Helaas moet er een minimum hoogte aangehouden worden van 500 meter (om de zeehonden niet te storen), je ziet ze liggen maar van een afstand.

Superlekker zelf gevlogen!

Heerlijk relaxt zelf gevlogen, uiteraard onder begeleiding van een ervaren piloot. Enige wat jammer is, is de uitloop. Tuurlijk staat daar iets over in de mail, maar op het vliegveld wordt je niet op de hoogte gehouden. Je checkt op tijd (20 minuten vooraf in) en je vliegt pas precies een uur later. Dat kan ook beter, want een uitloop van 40 minuten is volgen mij wel bekend op het moment van inchecken. Verder erg fijn, ook altijd leuk om eten te kijken op het vliegveld.

Bijzonder en uniek!

Op de mooiste dag van de week mochten mijn dochters om de beurt (mee) vliegen. Super ervaring, echt heel gaaf en indrukwekkend. Heel veel foto's en filmpjes en een heus certificaat rijker

Heel leuk

Ik was bang dat ik misselijk zou worden . Maar daar heb ik gelukkig geen last van gehad

Een meer dan unieke ervaring!

Ik had vandaag mijn eerste proefles boven Texel bij Tessel Air. De instructeur was enorm enthousiast om over het vliegtuig te vertellen en legde alles ook super goed uit, dit is natuurlijk prettig zodat je weet hoe alles werkt! Eenmaal begonnen met de vlucht was alles ook goed duidelijk te voelen hoe het nou in zijn werk gaat en de instructeur begeleiden mij ook helemaal goed tijdens het vliegen. Deze ervaring was meer dan uniek en raad het dan ook zeker iedereen aan!

Geweldige belevenis met een piloot die ook nog het een en ander wist te vertellen.

Genieten met mijn prachtige Texel onder mij wegglijdend

Ik had een proefvlucht geboekt. Maar ik genoot meer van het kijken om mij heen. Het was goed dat er een ervaren piloot naast mij zat… dus ik wil graag op herhaling een langere vlucht boeken en alleen maar om mij heen kijken. Én foto’s maken natuurlijk!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp