Een geweldige ervaring met zeer deskundige piloot

Mooie ervaring om Texel en meer vanuit de lucht te zien. Ook het uitstapje naar Den Helder (marine-haven) was een schot in de roos. Eén van de passagiers had namelijk gediend bij de Marine. Goede en praktische uitleg van het toestel, het vliegen en de omgeving. Ook rustig verteld. Stond open voor vragen en kon deze prima beantwoorden. Was een prachtig moment om met mijn vader van 90 die al tientallen jaren op Texel komt dit een keer mee te maken. En dat dankzij jullie voortreffelijke uitleg

Het was een hoogtepunt

Samen met mijn vrouw genoten van een korte vlucht. Ze twijfelde eerst, maar uiteindelijk is ze blij dat ze het heeft meegemaakt. Mooi even een rondje Texel, de natuur is mooi.

Leuke nieuwe ervaring

De piloot was erg vriendelijk heeft netjes uit gelegd hoe het vliegtuig werkt Dana zijn we de lucht in gegaan en als kado van mijn vriendin mocht ik zelf vliegen de piloot de het eerst voor met duidelijke uit leg en Dana mocht ik het zelf doen het was een mooie nieuwe ervaring en zeker voor herhaling vatbaar en een leuke aanrader voor een leuk kado

Rijkdom!

Oma en haar 2 kleinzoons hebben enorm genoten van de rondvlucht en de zeer gezellige piloot! Bedankt voor deze ervaring!

Fantastische ervaring en voor herhaling vatbaar!

Ik heb geboekt voor mijn zoon en de piloot heeft er alles aan gedaan om het voor ons een super ervaring te laten zijn. Bedankt!!!

JAWDROPPING!

Geweldig en fantastisch, wat een belevenis! Hele leuke relaxte piloot ook. We hebben genoten!

Even voelde het alsof je in een mooie droom zat

Wat een verassing! Ik kreeg een rondvlucht voor mijn verjaardag waarbij ik zelf het vliegtuigje mocht besturen bij Tessel Air. Ik had geboekt op zaterdag en gelukkig was het mooi weer. Het was gezellig druk met veel mensen die een tamdemsprong waagden. Maar ondanks de drukte was het personeel rustig en namen ze de tijd voor mij. Na het inchecken werd ik omgeroepen en kreeg ik samen met wat anderen uitleg over het vliegtuig. En leuke jonge man vertelde met passie het verhaal. We hadden en zin in! Vertrouwen, dat straalde de piloot uit. Dat is fijn, want je zit toch behoorlijk hoog in de lucht. Samen met een vader en zoon die mij onbekend waren stapte we in. Aan mij werd kort uitgelegd wat er zou gebeuren. Na het opstijgen kreeg ik direct het stuur in handen en daar vlogen wij! Het uitzicht was prachtig en het vliegtuigje vloog mooi. We vlogen met wat leuke bochtjes een rondje om het eiland. Even voelde het alsof je in een mooie droom zat. De landing deed onze piloot zelf en heel bekwaam. Zonder schudden of stoten reden we weer met drie wielen over het gras. Ik ben Roel, onze piloot, erg dankbaar voor deze ervaring. En gelukkig vonden onze passagiers het ook 'te gek', om in hun woorden te spreken.

Waanzinnig toffe rondvlucht gehad vandaag!

Wat een superleuke rondvlucht hebben we vandaag gehad! We werden heel hartelijk ontvangen en konden onze vlucht wensen 1 op 1 bespreken met de piloot! We wilden graag over Vlieland vliegen en dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Echt een hele mooie ervaring! Goed gedaan Tessel Air!

Een fantastische ervaring!

Wat een fantastische ervaring. Vriendelijke ontvangst en een enorm vriendelijke crew. De piloot heeft goede instructies gegeven en heeft veel over het vliegen in het algemeen en over het toestel verteld. Na de "rondvlucht speciaal" zit ik eraan te denken om zelf vliegles te nemen om het brevet te halen.

Supergaaf met goede begeleiding

Mijn zoon (13 jaar) heeft onder begeleiding mogen vliegen en ik mocht achterin mee. Wat een geweldige ervaring om de eilanden zo vanuit de lucht te kunnen zien. Mijn zoon heeft ondanks de harde wind de stuurknuppel mogen besturen, echt te gek om mee te maken.

Geweldige ervaring en super flexibele service!

Vorig jaar ivm Corona kon de rondvlucht niet doorgaan en nu opnieuw ingepland en tussendoor op ons verzoek nog een week verplaatst. Zeer tevreden over de prachtige ervaring en de flexibiliteit van het inplannen en de snelle mailreacties. Voor herhaling vatbaar!

Fantastisch

Wat geweldig om vanuit een vliegtuigje van Texel Air Texel, Vlieland en West Terschelling vanuit de lucht te bekijken, waarbij het mooie weer het helemaal prachtig maakte. Beslist een aanrader om de Waddeneilanden en de Wadden- en Noordzee op deze manier te bewonderen. In één woord: fantastisch !! De hulp bij het instappen voor mijn echtgenote die wat moeilijk in kon stappen is ook een compliment waard. Vele vliegreizen gemaakt met grote toestellen, maar dit was een bijzondere ervaring.

Een adembenemende , schitterend mooie ervaring

Rondvlucht donderdag 2 juni 2022, een dag om nooit meer te vergeten. Mede door Corona was onze cadeau-bon voor een rondvlucht door TESSELAIR behoorlijk verlopen, maar daar werd totaal niet moeilijk over gedaan: Chapeau !!! De route die we met piloot Paul ( een uiterst zorgzame vriendelijke en alerte man) afspraken voerde ons van Texel over het Eierlandse Gat naar de Vliehors, langs het strand van Vlieland, over de Engelmansplaat, naar Terschelling. Over Terschelling draaiden we naar het Wad, over de schitterende haven, van West-Terschelling vervolgens langs het Wad van Vlieland naar de Noordkant van Texel met de Schorren. De tocht voerde ons verder over de haven van Oudeschild, langs de Teso-haven en naar de Razende Bol, dit was de kers op de pudding. Het was schitterend mooi weer en het was Laagwater wat de uitzichten door de droogvallende zandbanken nog mooier dan mooi maakte. Adembenemend mooi was het. Het was al met al echt een SUPERGAVE ervaring, waar we nog heel lang met genoegen aan zullen terugdenken. Hans en Marijke Eelman

Supermooie rondvlucht!

Texel is zo super mooi vanuit de lucht! Je ziet de zee met het wit van de branding, het geel van het strand, de duinen de weilanden en daarachter zie je het wad. Een eiland zoals Texel is vanuit de lucht geweldige om te zien. Pracht ervaring. Deze rondvlucht was 10 minuten en ging wel snel. De volgende keer doe ik die van 20 minuten zodat we ook stukje over Vlieland kunnen vliegen.

Het was super!

Echt een belevenis, leuke jongen gaf uitleg wat we onder ons allemaal zagen!

Super leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!

Eerst een leuke en leerzame uitleg op de grond gehad. Daarna de lucht in en zelf gevlogen. Super leuk en makkelijker dan gedacht. En wat een mooi uitzicht, wat is texel toch mooi. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Een ervaring om de Wadden "van boven"te zien

Wij hadden voor onze 80 jarige verjaardagen tijden ons verblijf op Texel als verjaardagscadeau van onze kinderen een vlucht van 1 uur bij Tessel Air gekregen. Een echte ervaring om ook de Wadden van boven te bekijken. Wij hebben nog al wat vliegervaring maar dit was een belevenis Onze captain Bram heeft ons op allerlei wetenswaardigheden gewezen en ik heb minstens een half uur zelf mogen sturen (ik had ervaring i Afrika). Alleen landen was aan hem voorbehouden en dat meer dan verstandig van hem. Een aanbeveling aan het adres van Tessel Air is wel om een intercom te monteren. Een meer als 40 jaar oude Cessna 172 maakt dermate veel lawaai dat een conversatie in de cockpit onmogelijk is. Maar we zouden het zo weer willen doen Vr. Gr, Greet en Klaas van Dam

Fantastisch!

Het was echt super gaaf, ook nog zelf deels vliegen. Te gekke ervaring. Dus heel graag een rondvlucht!

FANTASTISCH!!!

De wereld ziet er zo veel mooier uit vanuit de lucht! Hartstikke vlotte medewerkers, een aanrader voor alle leeftijden...

Geweldige ervaring

Vlucht was super! Piloot vertelde vanalles over vliegtuigje en het landschap, deed dit met veel passie. Wij hebben genoten.

Zag er als een berg tegenop want ernstig oorpatient. Maar het was het waard. Wat een prachtig gebied is het hel was toch. Zou het iedereen zeker aanraden.

Vliegangst kleine toestellen???

Jaren heb ik "vliegangst" voor kleine toestellen gehad. Grote toestellen stap ik zo in. Nu op Texel heb ik het gewaagd en een rondvlucht met Tesselair gemaakt. Het was bijzonder en een hele mooie ervaring. Ik wil nog wel een keer.

Geen betere manier dan je 50e verjaardag te vieren!

Wat een geweldige ervaring! Fijn & vriendelijk personeel bij het inchecken. Roel, de piloot, was zeer duidelijk in de uitleg en gaf mij de ruimte om het zelf vliegen verantwoord te ervaren. Geweldig! Nogmaals alle complimenten, het was helemaal top!

Een prachtige ervaring voor ons als gezin!

Op zaterdag 28 mei 2022 hebben wij (45min vlucht) gevlogen met onze piloot Roel. Samen met mijn man en onze twee dochters van 5 en 2 jaar oud. Het was een hele mooie ervaring voor ons zelf en onze meiden. Roel vroeg ons wat we graag wilde zien en zou er dan voor zorgen dat we daar allemaal langs vlogen. Zo gezegd, zo gedaan. Heel vriendelijk en we voelden ons allemaal comfortabel in het vliegtuig. Onze oudste dochter werd na +/- 35 min wat witjes en stil.. wij vroegen Roel om terug te vliegen en te gaan landen. Dit deed hij direct. Nogmaals bedankt Roel!!

Super mooi

Je ziet Nederland nu van boven. Een supermooie ervaring. Leuke piloot vertelt veel en verstaat zijn vak goed.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp