Fantastisch

Ik had een rondvlucht met zelf vliegen geboekt. Ik kreeg heel relaxte uitleg Ik mocht na opstijgen alles zelf proberen: 30°/45° bochten. Boven Vlieland, heel Texel rond. Prachtige vergezichten! Piloot Mark: bedankt voor een onvergetelijke ervaring!

Morgen weer!

Fantastische piloot en ik zou altijd voor het uur gaan. Dit is niet iets dat wekelijks gaat doen, dus als je gaat ga voor het maximale. Als je boekt let op dat je met laag water gaat. Dan het wad ongelofelijk mooi. kortom morgen weer!

Bijzonder mooie dag en super geregeld.

Deze dag zal ik nooit meer vergeten, Een geweldige ervaring om texel in een vogelvlucht te mogen zien.Dit was een voorloper op de volgende stap ,dan wil ik zeerzeker gaan springen ,om later met bijde benen weer op het mooie texel te staan.

Leuke onvangst

Geweldig zoals Niels ons texel liet zien ...prachtig

Geweldige ervaring en mooie rondvlucht

Mijn eerste keer in een vliegtuig een rondvlucht boven Texel, gekregen voor mijn 50ste verjaardag. Super gaaf vliegtuig van 1976, het voelde als zitten in een oude Rolls Roys. Leuke instructeur die er duidelijk ook weg van was van de 300pk die hem de lucht in bracht. En wat een uitzicht vanuit de lucht op Texel, Den Helder en Vlieland. Een ervaring om nooit te vergeten en om zeker nog eens over te doen.

Voor de eerste keer een mooie rondvlucht gemaakt

Het was een mooie ervaring, rondvlucht van een half uur samen met de kinderen. Het was een comfortabele vlucht, geen turbulentie, bij mooi, toch bewolkt weer. De piloot was door het vlieglawaai moeilijk te verstaan. Maar kon toch korte informatie waar we waren kenbaar maken. Er werd heel kort overlegd waar we ongeveer overheen wilden vliegen. De zeehonden op de Waddenzee zie je als kleine stipjes. Kinderen kregen een vlieg-diploma met sticker. Het was een mooie ervaring!

In één woord fantastisch!

Wat een geweldig mooie vlucht hebben we beleefd, en wat een fantastische enthousiaste piloot met passie voor vliegen, bedankt Niels voor een onvergetelijke belevenis!

Super gaaf erg van genoten.

Top, goeie uitleg van de piloot Niels. Ik ben een hele ervaring rijker. Super bedankt Sem.

Geweldig!!

Op een mooie zonnige dag de lucht in voor een rondvlucht over Texel, Vlieland en Terschelling. Mede dankzij de goede piloot, het weer en laag water hadden we een prachtig zicht op de eilanden en Waddenzee

Ultieme gevoel vrijheid

Vrijdag 4 juli 2025 zo vaak langs gereden. Maar nu op mijn cucketlist om te vliegen boven de Eilanden de wadden. Was helder weer een fijne piloot kortom was een belevenis.Een mooie herinnering van begin tot het einde genoten. Onze dag kon niet meer stuk.

Geweldig!

Vriendelijke ontvangst, aardige piloot die leuke informatie over vliegtuig en plekken waar we overheen vlogen deelde. Hij had plezier in zijn werk en maakte daarmee de rondvlucht extra leuk. Mijn kleinzoon had de dag van zijn leven!

Hele mooie ervaring

Niels niels niels 100sterren

Niels maakt het verschil! Wat een ongelooflijke ervaring — en dat is écht te danken aan Niels. Vanaf het eerste moment was duidelijk: hij is niet zomaar een piloot, maar iemand met passie, rust én het talent om mensen op hun gemak te stellen. We hadden een prachtige rondvlucht, maar het allermooiste was dat ik zelf even mocht vliegen. Dankzij Niels’ geduldige uitleg en duidelijke instructies voelde ik me meteen veilig en vol vertrouwen. Hij legt alles helder uit, voelt precies aan wat je nodig hebt, en weet van een bijzondere vlucht een onvergetelijke belevenis te maken. Echt, als je ooit een rondvlucht overweegt of gewoon eens wil voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen — doe het bij Niels. Hij maakt het speciaal.

Erg leuk.

Inschrijven soepeltjes. Konden eigenlijk gelijk het vliegtuig in. Robin de piloot leuke vent. Mede door mooie weer en goede vlucht en heel Texel gezien. Als extra boven de Marine in Den Helder. Alle vragen beantwoord door Robin. En tenslotte gladjes op de grond weer neergezet.

Een onvergetelijke ervaring bij Tessel Air!

Wjoooh, wat een gave ervaring bij Tessel Air op Texel! Onze zoon droomt ervan om later piloot te worden, en dit was voor hem echt een dag om nooit te vergeten. Hij kreeg de kans om zelf 30 minuten te vliegen — en hij mocht zóveel zelf doen! Van een stukje taxiën tot klimmen, scherpe bochten maken van 30, 45 en zelfs 60 graden, langs de kustlijn vliegen, een rondje om de vuurtoren én richting de landingsbaan sturen — hij straalde van oor tot oor. En alsof dat nog niet genoeg was, maakte hij het voor papa achterin extra spannend met een paar vrolijke ‘dipjes’ omhoog en omlaag. Piloot Niels was ontzettend aardig, geduldig en duidelijk een echte vakman. Hij nam tijdens de vlucht alle tijd om dingen uit te leggen én bleef na de landing ook nog uitgebreid praten en vragen beantwoorden. Dat maakte het voor onze zoon extra speciaal — je merkt gewoon dat Niels dit met passie doet. Voor wie op Texel is en op zoek is naar een unieke en leerzame activiteit — doen! Dit was niet alleen een fantastische rondvlucht, maar misschien ook wel het begin van een toekomst in de cockpit. Wij komen zeker terug!

Geweldig!

Gezien mijn fysieke beperking was het de vraag of ik een rondje Texel zou kunnen vliegen. En het lukte allemaal gelukkig. Scootmobile achter het hek, een trapje om verder omhoog te kunnen klimmen en ja, madam zat voorin. Geweldig goede ervaring, prettige piloot, vriendelijk die van alles vertelde. En wat voor mij meer was dat ik mijn hotel duidelijk kon zien, waar ik verblijf. De Brandaris van Terschelling gezien, evenals de vuurtoren van Texel.En niet te vergeten de zeehonden op de Razende Bol. Ik heb echt genoten van deze tocht, die mede mogelijk gemaakt werd door de medewerking van de mensen die er werken. Het uur was eigenlijk zo om helaas. Het eruit klimmen ging simpeler mede dankzij het trapje wat netjes op mijn terugkeer stond te wachten, evenals de heren die mij geholpen hadden. En ondertussen maakten we plezier met elkaar vanwege dat ene onwillige been, want dat moest uiteraard wel mee! Vliegen met Tessel Air? Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Onbegrijpelijk hoe mooi.

Het was een vlucht om nooit te vergeten. Mooi weer en een hele vriendelijke piloot. Voor herhaling volgend jaar.

Fantastische ervaring

Prachtige rondvlucht gehad samen met mijn vader. De jonge piloot vertelde de highlights rondom de eilanden en nam de tijd voor ons. Een heerlijk uurtje gehad vol ontspanning en plezier!

Super gaaf

Voor de eerste keer gevlogen Helaas dat het geen uur was maar 50 min had nog wel 10 min langer erin willen zitten had wel voor een uur geboekt

Het was geweldig !!!!

Wat een prachtige vlucht met goede uitleg, Het was erg relaxed en heel duidelijk alles te zien .

Onwijs tof!

Ik was niet enthousiast om in zo’n klein vliegtuigje te gaan vliegen. Maar uiteindelijk was het super leuk. Mooi eiland vanuit de lucht. Geen spijt!

Super leuke ervaring!

Wij waren met collega’s twee dagen naar Texel. We hadden het thema ter land ter zee en in de lucht. Met de bruuzer naar Texel en het letterlijke hoogtepunt was wel toen we met z’n allen de lucht in gingen. Helaas lukte het qua planning niet om met twee vliegtuigjes tegelijk de lucht in te gaan maar het mocht de pret niet drukken. Onze piloot Niels was super relaxed en wist leuke dingen aan te wijzen en te vertellen. Een ervaring om niet te vergeten. Texel is prachtig! Vanuit de lucht vanaf zee en natuurlijk ook op het land!

Excellent pilots and experience

Flew 2 times in a week with 2 separate pilots and they were both great and the experience was amazing. Highly recommended!

Top! Ontzettend gaaf om Texel van boven af te zien.

Een geweldige piloot die een ontzettende mooie vlucht met ons heeft besproken en deze ook heeft gemaakt. En tijdens de vlucht vertelde wat we opdat moment ook zagen. Echt TOP!

Geweldig!

Ik mocht zelf sturen in de lucht. Aardige piloot. Werkelijk geniaal!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp