Onwijs leuk, iets om van de bucketlist af te strepen!

Ontzettend leuke ervaring. Wij hadden de rondvlucht speciaal, waarbij we in de lucht zelf mochten sturen. Dat sturen was nog best spannend, omdat het erg gevoelig reageert. Maar wel een leuke toevoeging aan de vlucht! De piloot deed het ook erg leuk. Ging leuk met de kleintjes om en er is een zitverhoger aanwezig zodat ze makkelijker uit het raampje kunnen kijken. Wij waren met twee groepjes en in eerste instantie onhandig ingepland. We werden vervolgens nog eens omgeroepen waarbij zij op eigen initiatief een andere indeling hadden gemaakt, zodat we niet te lang hoefden te wachten.

erg leuke ervaring

Prima begeleid, fijne uitleg was echt geweldig.

Geweldig!!

We zijn elke zomer op Texel en gaan elk jaar vliegen. Telkens weer een geweldige ervaring en Texel is prachtig vanuit de lucht.

Geweldig en prachtig!

Een jonge piloot stelde onze dochter gerust die het erg spannend vond. Hij nam hier echt de tijd voor en hierdoor hebben we allemaal genoten van een prachtige vlucht!

Super leuk om te doen, en heel gaaf

Ja in een woord geweldig heel gaaf om zelf ff te mogen vliegen. En boven een heel mooi eiland Texel. Ook de instructeur was heel aardig en stelt je op je gemak. Bij mij niet nodig want ik vond het geweldig. Had er eigenlijk wat vliegtijd bij moeten kopen. Om het eiland Texel nog meer te kunnen zien.

Ontspannen vlucht!

Vooraf had ik niet echt verwachtingen en was ik wat nerveus. Bij aankomst konden we gelukkig makkelijk vinden waar we konden inchecken en daarna was het wachten op de piloot. Terwijl je wacht kun je zien hoe anderen de lucht in gaan of juist neerkomen met een parachute dit maakt dat de wachttijd snel genoeg verloopt. Toen werden we opgeroepen en konden we met de piloot naar het toestel toelopen. We kregen een korte maar prima uitleg en al snel waren we bezig met instappen, gordels vastzetten en taxiën over het weiland. Een laatste motorcheck en daar gingen we dan, de lucht in! De vlucht was super ontspannen, we zijn richting Vlieland gevlogen en hebben nog een aantal zeehonden zien liggen. De piloot gaf afentoe wat informatie over wat we konden zien en zorgde ervoor dat iedereen mooi zicht had door bv 2 keer een rondje erover te vliegen (eerst links draaiend en derna rechts draaiend). We begonnen de vlucht met zon en bewolking en eindigden met wat lichte regen dat mocht de pret echter niet drukken. Voor de landing hadden we nog even mooi uitzicht op Texel en op het paracentrum. De landing had een vlaagje extra wind maar verliep verder prima. De piloot beantwoorde daarna nog wat vragen voor we uitstapten en bood ook aan om een foto te maken van ons voor het vliegtuigje. Supertof om mee te maken en fijn dat alles zo ontspannen verloopt! Ik kan het echt aanraden om een keer mee te maken.

Het was geweldig

Na een leerzame uitleg een zeer leuke proefvlucht gemaakt.

Het was geweldig, zeker aan te raden!

Als verrassing een rondvlucht gemaakt van 30 minuten. Roel was onze piloot en vroeg van te voren wat we graag wilden zien. We hebben een rondje over Texel en Vlieland gevlogen en het uitzicht was geweldig! Ook mochten we zelf nog even vliegen en heeft Roel ons een paar kleine trucjes laten zien in het vliegtuig. Zeker aan te raden om te doen als je een dagje op Texel bent!

Absolutely breathtaking and amazing!!!

My experience of flying a plane with TESSEL AIR was amazing!!!! I loved every minute of it. Experience and Customer Service is 5 star. It is a scenic flight with breathtaking views. Pilot explained everything in detail and happily answered all questions. He was making sure of that you are comfortable alongwith making the experience fun.

Super geweldige vlucht!!

We hebben genoten...onze kleindochter mee,zij was voor het eerst..ze vond het geweldig .. Heel erg leuke piloot!! Prachtig uitzicht zo naar beneden..gaaf!!

Geweldige vlucht gehad

Leuke rond vlucht boven texel gehad met ons vieren. 2 kleine kinderen mee. Hadden stoel verhoger en een leuke piloot die onderweg dingen vertelde over het eiland.

Aanrader en voor herhaling vatbaar

Een leuke ervaring om zelf te sturen in de lucht. En goede begeleiding van de piloot.

Leuk! Aanrader

Ondanks de drukte 5 dagen van tevoren een 15 minuten rondvlucht geboekt. Aardige piloot, veel verteld tijdens de vlucht. Toegegeven het weer zat ook mee. Al met al een erg leuke ervaring!

Fantastisch leuke vlucht gehad met super piloot!

Mijn vriend heeft voor zijn verjaardag een vliegles gekregen. Wij zijn met onze vriendin (een ras echte Texelse, welke nog nooit boven haar eigen eiland had gevlogen..) vrolijk geïnstrueerd door Roel de piloot in opleiding. Het was een prachtige ervaring en onze vriendin heeft rondjes boven haar boerderij gevlogen. Ze vond het een sensatie! Voor haar was t 1 groot feest. Vervolgens een paar "stunts" en een rondje naar Vlieland en de vuurtoren. We hebben gegierd van t lachen! Dit willen we nog wel een paar keer meemaken. Mijn vriend vond het een "werelds kado" en is met vlag en wimpel geslaagd ;)

Geweldige ervaring

Voor de kleinkinderen de eerste keer.zeer onder de indruk. Goede,vriendelijke piloot.

Een top avontuur door de lucht!

Een mooie 45 minuten in de lucht. Zeehonden gezien en zelf een stukje mogen vliegen, echt FANTASTISCH!! Ook een zeer aardige piloot die mij leuke en nieuwe dingen over het vliegtuig(c206) heeft geleerd! Bedankt voor deze top ervaring tesselair!

10/10

Warm ontvangst. Leuk personeel die je ontvangt met een leuk praatje. Instructeur legt alles duidelijk en rustig uit zodat je snapt wat je aan het doen bent en ook op jou eigen enthousiasme oefeningen aanbied. Er wordt erg goed rekening gehouden met alle inzittende. Kortom een ervaring om nooit te vergeten.

Mooie vlucht

Vanochtend samen met mijn vader, die zijn hele leven in de luchtvaart heeft gewerkt, eindelijk eens een rondvlucht vanuit Texel gemaakt. We hebben een prachtige vlucht gehad, het weer was perfect, de piloot vloog goed en legde hier en daar wat uit en het weer was perfect! We hebben genoten.

Jump seat ! nee ik blijf zitten wat een adembenemende ervaring !!

Wauw !!! Wat een ervaring Wat een uitzicht ! Wat een leuke piloot Wat een leuke informatie Wat een aan rader voor anderen !!

Wauw!

Vandaag met 4-jarige dochter mogen genieten van een rondvlucht op Texel. Het waaide flink, maar met twee coole kikkers achter het stuur ging het prima. Vaders had het zweet op de rug, dochter vond het prachtig! Echt een aanrader, wel even reserveren via de site.

Geweldig. Erg leuke piloot, met goed uitleg! We komen terug

Geweldig. Samen met mijn zoon van 5 gevlogen. Erg goed georganiseerd en een leuke piloot. Veel dank.

Geweldig!

Mooie ervaring. Alles goed geregeld. Goede uitleg vriendelijke mensen en geen wachtrijen bij de incheckbalie!

Onvergetelijke ervaring!

Mooie rondvlucht gemaakt waarbij ik zelf deels mocht vliegen. Is een prachtige ervaring en tevens leuk dat je twee passagiers mee kan nemen. De piloot gaf duidelijke uitleg en was vriendelijk en enthousiast. We hebben het eiland en Den Helder e.o. heel mooi vanuit de lucht kunnen zien. Geweldig! Een echte aanrader!

Fantastisch en aanrader voor een uitje op Texel!

Vliegen over Texel met onze zoon van 16 die in de cockpit het stuur vasthield onder vriendelijke begeleiding van de ‘echte piloot’ Hij legde onze zoon enthousiast uit hoe het een en ander werkte. Allemaal (gezin van 5 personen) genoten van de vlucht en vriendelijke benadering van de piloot. Dit was voor ons de tweede keer (4 jaar geleden ook gevlogen). Volgende uitdaging wordt een duosprong…..

Het was een feestje in de lucht met een rondvlucht van Texel-Air !!

We hebben genoten en zeker m,n kleindochter want die mocht méé sturen met de piloot....... hoe gaaf is dat !!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp