Toppertje

Leuk ontvangst en kennismaking piloot Leuke weetjes onderweg vlucht gemaakt met 3 kinderen ging helemaal fantastisch!!

Fantastisch!

Heel bijzonder om Texel vanuit de lucht te zien. Vriendelijke piloot, die ook uitleg en informatie gaf. Een unieke ervaring!

Blijft een fantastische ervaring

Vliegen blijft bijzonder en helemaal in de kleinere vliegtuigen. Top

Uitstekend ervaring

Mijn ervaring is uitstekend goed informatie en uitleg

Na 44 jaar op de grond en van af zee gekeken te hebben mu eens uit de lucht, top!!

Een hele mooie goede ervaring, zeker een aanrader!!

Gave vlucht!

Super ervaring met goede piloot die kennis van zaken heeft. Een aanrader

Goede pilot en vertelde veel van Texel erg leuk

Het was een fantastische beleving

Bij aankomst kwam de piloot gelijk naar ons toe en schudde ons de hand en stelde zich voor. Na een kort verhaal over met welk vliegtuig we vlogen was het tijd om de lucht in te gaan, het leuke was dat we ook zelf mochten kiezen waar we heen wilden vliegen. Wij hadden de rondvlucht van 45 minuten en besloten om de route boven Vlieland en Terschelling te kiezen. Het was een fantastische beleving en het uitzicht was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar, Tessel Air bedankt!

Het was een geweldige ervaring met een geweldig uitzicht

Ooit een keer gevlogen maar daar herrinner ik we weinig meer van. Te jong om het goed te onthouden. En nu heel veel jaren later een uur boven texel den helder vlieland en een stukje terschelling. Wat is dit een gigantisch vette ervaring om te doen. Echt de moeite waard om te doen boven de eilanden

Wow, wat een fantastische belevenis!

Mooie belevenis met man en kleinkinderen! Piloot ging zelfs in op verzoek om even boven ons huis een ronde te maken.

Geweldige ervaring

Voor de 2e keer een vliegles op Texel ervaren. Zeer vriendelijke instructeur die vooraf goed uitlegde hoe het vliegtuig werkt. Daarna de lucht in met een mooie route en nog enkele oefeningen om echt te leren vliegen. Aanrader voor iedereen die eens achter het stuur van een vliegtuig wil zitten.

Geweldig !!!

Een prachtige dag gehad De vlucht was zeer indrukwekkend en met een zeer vriendelijke piloot Mijn complimenten naar de piloot

Fantastische ervaring!!

Wat was dit gaaf om mee te maken! Piloot Niels legde alles keurig uit voor we gingen vliegen! Eenmaal onderweg wees hij ons op de hoogtepunten! We wisten werkelijk niet meer waar we moesten kijken! De start en landing waren uiterst zacht! Ervaren piloot dus! Kan het iedereen aanraden!

Was super leuke ervaring

Was een mooie vlucht ,de piloot vroeg van te voren al om wat we van Texel wouden zien ,daarbij zijn we over Den Helder gevlogen via de kust richting Vlieland waar we van alles hebben gezien, dus met een woord fantastisch. Tevens de piloot heeft vanalles verteld tijdens deze mooie vlucht. Groetjes Klaske

Prachtige rondvlucht over Texel & Vlieland!

Met onze 2 jonge zoontjes van 2 en 5 hebben we deze rondvlucht gedaan, wat een fantastische ervaring was! De hele beleving is, zeker voor beide mannen, geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!

Wij allen zeggen .gelijk weer bedankt voor deze prachtige ervaring

Ich finde es gut das das Flugzeug erst eine Runde gemacht hatte vorher es ganz hoch ging. Der Pilot ganz toll und gut auch bei der spannende Landunf. Justin 11 Jahre Gut da er so gut gevlogen hat daneben das er so gut geflogen hat und spass gemacht hat. Amadou 12 Jahre Geweldig Tijmen 12 jaar Ik vond het super met een top piloot met persoonlijke aandacht voor een ieder Marijke 59 jaar De piloot gaf stabiliteit door zijn kwaliteiten als piloot en gastheer naast het gevarieerd aanbod van diverse landschappen en info. Als iemand met vliegangst wist hij mij direct gerust te stellen ondanks de stevige wind en kon ik intens van deze vlucht genieten. Ronald 62 jaar

Prachtige ervaring!!!

Aardige piloot die genoeg uitlegt, het was een goede rondvlucht om genoeg te zien. Van het eiland en de haven van Den Helder.

Gesmeerd

Vanaf de boeking (online) tot eind van de rondvlucht liep het als een geoliede machine. Zeer goed gecoördineerd tijdschema. Mooie vlucht gehad met mijn dochter op de jumpsuit. Een heel attente en ervaren, maar vooral zeer jonge piloot. We gaan zeker nog een keer!

Twee fantastische vluchten in één week!

Wat een leuke ervaring om ook met kinderen Texel eens van boven te zien. En samen herkenbare locaties spotten. Na een vlucht eerder in de week met de oudste dochter, was ze zo enthousiast dat ook de jongste mee wilde. Dus twee vluchten in een week, we hadden het geluk om tweemaal het vliegtuigje voor onszelf te hebben, en piloot Niels wist de hotspots haarfijn te vinden. We hebben zelfs nog wat zeehonden op de zandplaat kunnen zien. Fantastisch!

Genoten!

Mijn Kids hadden nog niet eerder gevlogen, ze hebben er ontzettend van genoten! Er werd ook uitleg gegeven door de piloot en leuk om van bovenaf te zien waar we allemaal al waren geweest deze vakantie!

Ongelofelijk gaaf!!

Na een heldere, interessante en leuke uitleg van Niels ( de piloot ) stapte we in het vliegtuigje. Na nog wat uitleg in de cockpit stegen we op. Voor ik het wist kreeg ik de controle en hebben we een fantastische vlucht gemaakt. Tijdens de vlucht heeft Niels nog even de highlights van Texel aangewezen. Ook de zeehondjes op de zandbank bekeken toen ik een bocht maakte, dan zie je het extra goed. Na het landen had ik een ervaring voor het leven gemaakt! Super bedankt Niels!! Dit ga ik zeker nog een keer doen!

2pers

Goede middag De heren zijn wezen vliegen Ze waren dol enthousiast Ze vlogen richting Den Helder Toen ze weet geland waren Gingen we ff lunchen bij t restaurant En ze bleven maar vertellen wat ik had gemist . Ik ga zeker ook binnenkort met de dames een keer . Want na al die foto’s ben ik om Gr Elle

Erg genoten

Super leuke vlucht en vriendelijke piloot

Wat een unieke ervaring

Wat een mooie ervaring. Zelf nog nooit gevlogen maar door de piloot gelijk op gemak gesteld. Echt genoten van hoe mooi Texel en de natuur er van boven uit ziet. Ga zeker nog eens een rondvlucht maken.

Masterlijk

Super leuke ervaring! Echt de moeite waard en een fantastische piloot! Een aanrader, wij vinden het geweldig!!!!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp