Geweldig!

Schitterend beeld van het eiland gekregen

Liefde voor en boven het eiland

Om op deze manier mijn vriend kennis te laten maken met het eiland waar mijn roots liggen...dat was een geweldige ervaring! Niet alleen voor hem, ook voor mijzelf, want ook ik had het prachtige eiland nog niet eerder van bovenaf had gezien. Nog trotser ben ik en enorm genoten. Dank voor deze mooie herinnering!

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring om zelf het het vliegtuig te besturen in een rondje boven het prachtige eiland Texel! Yoeri is een uitstekende instructeur.

zelfs voor een Texelaar is dit adembenemend

Ik woon zelf op Texel en weet nu echt hoe mooi Texel is. op de grond is het prachtig maat vanuit de lucht is het adembenemend mooi. Onze ( uiterst vriendelijke en kundige) piloot Jacco liet ons de keus wat we wilden zien. en gaf tijdens de vlucht uitleg. het was in een woord een geweldige ervaring. Tessel air bedankt.

Wat een fantastische belevenis

Voor de tweede keer mogen meevliegen in een klassieke Cesna. Ondanks het verouderde model een fantastische belevenis gehad. Mede mogelijk gemaakt door de sociale / bekwame piloot welke ook met een stugge zijwind een mooie landing kon maken. Op naar een volgende vlucht.

Erg mooi om zelf te vliegen!

Ik heb een proefles vliegen gedaan. De mensen aan de balie waren zeer behulpzaam en de piloot heel vriendelijk. Ik kreeg veel informatie en mocht dus ook zelf een stukje vliegen. Naast dat dat natuurlijk al supermooi is, heb je ook een geweldig uitzicht! Never a dull moment. Het enige minpunt is dat de tijd letterlijk voorbij vliegt haha

Super, aanrader!

Mooi uitzicht! Aardige piloot. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Top ervaring heel erg leuk

kan het iedereen aanraden

Waanzinnig tof om zo het eiland en de zee te zien vanuit de lucht.

Wat een geweldige ervaring, hele mooie vergezichten, leuke vriendelijke piloot. Helemaal te gek!

Het was onvergetelijk...

Al jaren komen wij op Texel, maar nu pas boekten wij een rondvlucht van een half uur. Het was geweldig om alle bekende plekken uit de lucht te zien, zo ook Den Helder. Maar de Slufter springt er uit. Poëtisch mooi. Wij gaan vast nog een keer! Ron Oudt

Formidabel !

De organisatie is top. De timing wordt zeer goed gerespecteerd. De piloot legde uit wat we zagen. De vlucht was gewoon ongelooflijk. Bedankt voor deze geweldige ervaring.

One of my greatest experiences

We booked a 45 minutes flight above Texel and it was a great experience! You could see the island, some seals and Vlieland from above which was pretty cool! Something you have to do if you love Texel! The pilot was super nice and courteous. We will absolutely do it again in the future!

Fantasties en goed zicht.

Wij hebben een mooie rond vlucht gehad en van wege het mooie weer hebben wij alles goed kunnen zien.

Een bijzonder mooie ervaring

Wij waren met onze twee kleinkinderen en hebben genoten van de vlucht. Als aanbeveling zou ik willen aanraden om de passagiers ook een koptelefoon op te zetten van bescherming tegen de behoorlijke herrie van het vliegtuigje. Door deze behoorlijke geluidsoverlast geef ik slechts een 6. Jammer.

Toppie

Toppie

Dit gun je iedereen!

Wanneer de sky inderdaad voor even de limit blijkt te zijn. Een geweldige ervaring, rustige en sensitieve piloot. Geweldig uitzicht en heel netjes zeker de tijd volgemaakt. Absolute aanrader!

Waanzinnig

Als bezoekers van al onze Waddeneilanden was het heel bijzonder de plekken vanuit de lucht te zien die we eerder fietsend en wandelend gezien hebben. Echt een bijzondere belevenis.

Prachtige ervaring zo'n rondvlucht

Ik en mijn nicht hadden een rondvlucht gedaan van 30 min. Het was echt super mooi weer dus we konden alles goed zien. Onze piloot was super aardig tijdens de vlucht heeft die van alles verteld aan ons over Texel en Vlieland waar we overheen zijn gevlogen. Op ten duur vroeg die aan mij of ik even wou sturen na een kleine twijfel ja gezegd. Na wat instructies zelf een aardig stukje gevlogen. Onze ervaring in een woord fantastisch.

Een complete verassing , schitterende vlucht , top ontvangst en boeiende uitleg

Ik kan alleen maar benadrukken dat het echt een must is met dit prachtige weer en een ervaring die je moet beleven .

FANTASTISCH!

Ik heb deze vlucht van mijn dochter Kim Kado gekregen voor mijn 60ste verjaardag. Inmiddels ben ik 63...moest er even op wachten. Vanuit de lucht is de wereld zo anders...zo rustig en Texel zo Mooi! Wij hebben 3 kwartier gevlogen boven Texel en Den helder. Deze tijd had mijn dochter gedaan omdat mams zo heel erg graag de wadden eilanden van boven wilde bekijken. In ieder geval Vlieland en Terschelling. Helaas was dit niet mogelijk omdat je doordeweeks vaak geen toestemming krijgt om daar te vliegen.(helaas voor ons dus het geval want wij vlogen vrijdagochtend)Dat was wel heel erg jammer. Zeker ook voor mijn dochter omdat ze zich daardoor zorgen maakte of mams het wel leuk vond.Toch was het prachtig!

In een woord fantastisch

Wat hebben wij genoten,echt super gaaf. Een ontzettend sympathieke piloot,kers op de taart was dat we zelf een stukje mochten vliegen. Zo mooi om alles een keer van boven te bekijken. Dit gaan we zeker nog een keer doen. Bedankt Bob&Sandra

Geweldig leuk

Nu alles bij elkaar met drie kleinkinderen gevlogen. Geweldige ervaring!! Nu wil 1 kleinkind ook springen en oma zei vol bravoure dan gaan we met zijn tweeen (oeps) Dus over twee jaar………wie weet

Fantastisch

Heb genoten van een geweldige vlucht, bij helder weer, boven Texel ,Vlieland en Terschelling. Echt een aanrader en de moeite waard.

Beeindruckend

Toller Blick auf die Inseln von oben. Da sieht man erst wie groß die Inseln sind. Auch sieht man schön wie sehr Texel von Wasserläufen und Kanälen durchzogen ist. Leider erschwert der Flugzeuglärm die Unterhaltung

Schitterend

Ruim veertig jaar vakantie op Texel en nog nooit gevlogen. Een verrassing voor onze 44-jarige huwelijksdag die samenvalt met mijn 75e verjaardag, maakte daar een eind aan. Een onvergetelijke belevenis, tranen in mijn ogen van de schoonheid van het Wad. Iets mooiers krijg ik niet snel meer. Dank, ook aan onze voortreffelijke (Friese!) piloot.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp