Geweldig!!!

Ik heb dit als verjaardagscadeau van mijn vriendin gekregen. Dit is ervaring om nooit meer te vergeten. Leuke en gezellige piloot met heel veel kennis van het vliegtuig. Eenmaal in de lucht mocht ik zelf vliegen. Het echt geweldig om een keer een vliegtuig zelf te besturen. Dit is dus zeer zeker een aanrader!!!

Maar 1 woord... gaaaaaaaaaf!!!!

Dit was een super cadeau, mooi weer, helder, goede piloot (Mark), een prachtig uitzicht. Het was voor ons een top dag!

Schitterende vlucht boven het wad bij laag water

Een vlucht boven het wad stond al jaren op het verlanglijstje van ons, twee enthousiaste natuur fotografen. Met onze natuurfotografie deden wij het wad regelmatig aan bij hoog water om te genieten van het gebied en alle vogels die dan dicht bij de kust komen. Nu wilden wij graag het gebied zien bij laag water om daarmee de structuur van het wad goed in beeld te kunnen brengen. In juni was het zover. De weersomstandigheden waren perfect: warm zonnig weer en niet al teveel wind. Tijdens de begroeting met onze piloot gaven wij aan dat wij vooral interesse hadden in het wad en veel minder in de eilanden zelf. Dit terwijl de meeste mensen vooral boven de eilanden een vlucht willen maken. Tijdens onze vlucht vlogen wij allereerst boven de westelijke kustlijn van Texel, Vlieland en Terschelling. Op Terschelling nog wat foto's gemaakt van het eiland zelf en toen weer langs de oostelijke kustlijn van Terschelling, Vlieland en Texel weer terug. Wat foto's gemaakt van de haven van Texel en toen weer over land richting het vliegveld. Het wad is een uniek gebied in ons land en staat terecht op de wereldlijst van Unesco. Het gebied is voortdurend in beweging door eb en vloed. Door de geulen en de zandbanken krijg je een prachtig gezicht van de dynamiek van het wad. Wat hebben wij enorm genoten van deze vlucht. Zelfs onze piloot, Niels Hordijk, was enorm enthousiast. Bij het bewerken van onze foto's kwamen de kleuren en structuren van het wad nog veel beter tot zijn recht, schitterend! Dit gaan wij zeker herhalen in de komende jaren het liefste in verschillende jaargetijden.

Voor herhaling vatbaar

Super leuk om plekken waar je bijna dagelijks komt uit de lucht te zien. Voor herhaling vatbaar en zeer de moeite waard

Geweldige ervaring

Het was heel erg mooi om mee te maken en de piloot heeft ons heel veel interessante dingen over het vliegtuigje, over vliegen in theorie en praktijk, uitgelegd en ook nog eens heel erg leuke en mooie weetjes over de waddeneilanden verteld. Al met al een geweldige ervaring!

Heel erg bijzonder

Deze 30 minuten durende rondvlucht was de beste van ons leven. We voelden ons heel veilig bij Nils. Het weer was perfect, het uitzicht magnifiek. We hadden het geluk om door een regenachtige cirkel te vliegen. Dat zullen we nooit vergeten. Dankjewel. Groetjes van Pia &Stefan

Suuuuper

Ik was heel erg bang eigenlijk had dit nog nooit meegemaakt ook mijn man niet maar het was zo super gaaf en zeker voor herhaling vatbaar ook de piloot een hele dikke pluim zo lief en aardig vind het heel jammer dat ik zijn naam niet meer weet maar jullie misschien wel dus voor de piloot een super dikke 10 groetjes elly en jack evers uit etten-leur

Wat een geweldige ervaring om nooit te vergeten.

De verjaardags verassing voor mijn vrouw was een geeeldige ervaring om nooit te vergeten. Prachtig uitzicht over Texel en Vlieland bij mooi helder weer.

Heel bijzonder!

Ik was bang om boven water te vliegen, dus heeft de piloot de vlucht zoveel mogelijk boven land gedaan. Een half uur was precies genoeg!

Geweldige rondvlucht bij TESSEL AIR

Mijn zoon, die later graag piloot wil worden, maakte samen met zijn oma een rondvlucht bij TESSEL AIR en het was in één woord geweldig! Hij kwam terug vol enthousiasme, mede dankzij de fantastische begeleiding en de vriendelijke, professionele piloot. Een onvergetelijke ervaring die we iedereen aanraden!

Mooi weer met uitstekend zicht.

Zeer indrukwekkend en de moeite waard!

Wij kozen voor een rondvlucht over zowel Texel als Vlieland als Terschelling omdat mijn partner op Vlieland woont en ikzelf op Texel. De tijd vliegt naar de piloot nam de tijd voor de vlucht en een mooie ronde boven de woning van mijn partner om zijn zus hallo te zeggen. Ik raad het een ieder aan!

Fantastisch mooie vlucht!

Het wat lange wachten werd beloond met een toppiloot. Prachtige vlucht gehad boven Vlieland en ook met harde wind ging dit prima.

Fantástische belevenis op grote hoogte!

We hadden een rondvlucht geboekt van een uur. We kozen er voor om over ons favouriete eiland Terschelling te vliegen. De tijd vloog voorbij! We zagen zeehonden die lagen te relaxen in de zon, delen van de natuur op Terschelling, die we op deze manier nog nooit gezien hadden. De weerkaatsing vsn de zon op de waddenzee (eind van de middag) was adembenemend mooi! Een TOP ervaring die we nooit zullen vergeten!

Fantastisch!!

Huwelijkscadeau, een onvergetelijke ervaring ❤️❤️En zulke lieve mensen ❤️❤️❤️

Het was een fantastische beleving

Maandag 2 september zijn wij met ons vieren met piloot Bastiaan meegegaan voor een rondvlucht van een half uur. Hij wist de mooie plekjes aan ons te laten zien. Wat is Texel en Vlieland mooi van natuur vanuit de lucht. Een piloot met passie voor zijn werk. Een mooie herinnering en ervaring om nooit te vergeten.

Gezellige mooie rondvlucht

Fijne piloot, ondanks de zware wind, een leuke rondvlucht gehad langs Texel, Vlieland en Terschelling, met zinvolle informatie.

Een sensationele fantastische ervaring

De opvang en begeleiding is professioneel en uitermate vriendelijk. Er is ruim de tijd genomen voor uitleg en beantwoorden van vragen. De lesvlucht verloopt ontspannen en ik krijg ruim voldoende de tijd om te leren. Het is en blijft een prachtige, sensationele ervaring die ik me altijd zal blijven herinneren.

Echt een top ervaring

Echt het geld waard. Het is een beleving die ik niet snel meer zal vergeten. We hadden een zeer goede en vriendelijke piloot. Echt een aanrader voor mensen die graag de waddeneilanden eens van bovenaf willen zien.

Hartelijke ontvangst en professionele begeleiding.

Mijn ervaring was dat ik het super leuk vond om zo te mogen doen. Geweldig cadeau van de kinderen.

Geweldige ervaring

We hebben een rondvlucht van 30 minuten gedaan samen met mijn kleinzoon van 9. Het was een zeer leuke ervaring. We kregen een goede uitleg van de piloot; over het vliegtuig, het vliegveld en vooral over wat er te zien was van Texel De uitleg werd dan ook aangepast voor een 9-jarige enthousiaste jongen. Dat hij enthousiast was blijkt wel uit het feit dat hij volgend jaar een rondvlucht van 60 minuten !! Dank aan de piloot (wiens naam ik spijtig genoeg vergeten ben)

Genoten!

Van mijn echtgenote kreeg ik een vliegles en het was in 1 woord :geweldig! Het boeken ging gemakkelijk het aanmelden:heel easy. De uitleg vooraf was leerzaam. Piloot Bastiaan, heel veel dank voor de onvergetelijke vlucht. We zagen Vlieland van uit de lucht, wat super mooi.

We hebben GENOTEN!!!!

Geduldig, enthousiast, aardig, deskundig en alles wat ik vergeten ben in positieve zin zijn de bijvoeglijke naamwoorden die betrekking hebben op Mark! Graag weer!

Geweldige ervaring met leuke piloot

Ik kom al 60 jaar op Texel. Dus ik ken alle uithoeken van Texel. Maar ik had Texel nog nooit vanuit de lucht gezien. Het was een geweldige ervaring om dat vanaf het vliegveld op Texel te doen. We hebben het hele eiland vanuit de lucht gezien. Het was een leuke piloot. Ik kan het iedereen aanraden om een keer te doen.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp