Laden reviews...
284 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral het vriendelijke personeel, heldere briefing en de adembenemende uitzichten tijdens de sprong. Klanten waarderen de professionele begeleiding, de veilige sfeer en de goede organisatie. Consistent komen de ervaringen naar voren als onvergetelijk en betrouwbaar.
Super tof team en instructeur. Ik heb zelf mogen sturen en we hebben strucjes gedaan in de lucht. Een ervaring om nooit te vergeten!!!
14 August 2026
Jade
Langdorp
Ik vond het geweldig en zou meteen weer instappen. De mensen bij 'Skydive Zeeland' stelden mij ondanks mijn twijfeling meteen op het gemak. De stap gezet, meteen voor 13.000ft gekozen en het voelde fantastisch om in de lucht te zweven en van het uitzicht te genieten, zo mooi! Normaal ga ik met knikkende knieen een roostertrap, zelfs een keukentrapje op, omdat ik naar word zodra ik onder mijn voeten kan kijken. Ze zeggen dat hoogtevrees niet "bestaat" als je voeten de grond niet raken, in mijn geval klopte het. Ik wil nog eens!
14 August 2026
Martine
Stein
12 augustus 2026. Een prachtige, zonnige en warme dag in Zeeland. En de dag waarop ik voor het eerst uit een vliegtuig sprong. En raar maar waar… ik had vooraf 0,0 stress. Helemaal niets. Eerder het tegenovergestelde: ik voelde me vooral ontzettend bevoorrecht. Wat een vrijheid. Wat een rijkdom om zoiets te mogen meemaken. Vanaf het moment dat het harnas werd aangetrokken tot we richting het vliegtuig wandelden, bleef alles super relaxed. De uitleg was duidelijk en mijn tandemspringer stelde me meteen volledig op mijn gemak. Je voelt gewoon dat je in goede handen bent. Eenmaal in het vliegtuig begon ik pas echt te beseffen hoe ongelooflijk mooi Zeeland is. En toen ging het rolluik open… Een lekker briesje kwam binnen en ja, toen werd het toch wel spannend. Maar stress? Nog altijd niet. Eerst de vrije springer. Tandem 1. Tandem 2… En toen was het aan ons. Wat een moment. De vrije val voelde alsof hij eindeloos mocht blijven duren. Die enorme vrijheid, de adrenaline, het uitzicht… onbeschrijfelijk. En toch was ik ook blij toen de parachute openging en we plots zoveel vertraagden. En toen dacht ik: dit is eigenlijk exact wat ik in mijn dagelijkse leven ook moet leren. Mijn parachute openen. Vertragen. Ademhalen. Rondkijken. En écht genieten. Af en toe eens op de rem gaan staan om opnieuw bij te laden en te ontspannen. Want ook dát is genieten van het leven. En dan kwam de landing… Voetjes nét terug op de grond en mijn eerste vraag aan mijn tandemspringer: “Can I go again?” Ik denk dat we het antwoord ondertussen wel weten. Ik weet alvast wat er in september op mijn verjaardagslijstje staat… En wat er in december op mijn kerstlijstje komt… Wat een geweldige, unieke ervaring. Bedankt voor de fantastische begeleiding, de duidelijke uitleg, het vertrouwen en vooral voor de herinneringen die ik voor altijd meedraag. Zeeland vanuit de lucht? 100% voor herhaling vatbaar!
Kelly
Rijkevorsel
Ik wil graag het hele team bedanken voor de geweldige ervaring, die ik inmiddels van mijn bucketlist heb mogen afvinken.
Steven
Dworp, Beersel
The skydiving experience was absolutely amazing! I enjoyed every second of it and would definitely do it again. The instructor I jumped with was fantastic and very professional, calm, patient, and understanding. As someone from abroad, I really appreciated being paired with an instructor who also spoke English, which made the whole experience much easier and more comfortable. He explained everything clearly, which made me feel safe and relaxed from the very beginning. I even got the chance to control the parachute myself for a while, which was such an incredible experience! The landing was very smooth and safe, with absolutely no problems. Everything was very well organized, and I felt completely comfortable throughout the entire jump. I would definitely recommend this experience to anyone! Just do it. Be scared but do it !
nikola
Poland
Eerder waren we bij Skydive Texel, waar we helaas naar langere tijd wachten niet meer konden springen, we werden doorverwezen naar Skydive Zeeland omdat dit dichterbij was voor ons. Achteraf was dit super fijn! Alles verliep super vlot, fijn personeel dat alles goed uitlegde en daar gingen we!! De sprong zelf was echt fantastisch, zelf gestuurd ook en een inimini beetje gestunt ;) het zijn ervaren springers en dat merk je, super fijn! Een ervaring om nooit meer te vergeten, bedankt!!
Demi
Nuland
Super leuk ontvangst bij de incheck , wordt netjes uitgelegd hoe het vanaf dat moment zal verlopen , je kan hier ook een drankje/ snacks halen. Alles wordt duidelijk uitgelegd én gecheckt zowel vóór boarden en zodra je in de lucht zit. In mijn geval was de persoon waarmee ik de tandem sprong deed top, beantwoorde me vragen en maakte het een relaxte vibe! Echt een super ervaring!
11 August 2026
Savannah
Gorinchem
Met een bang hartje en mezelf 'niet druk proberen makend' toegezegd voor een duosprong! En wat ben ik blij dat ik 'ja' heb gezegd! De 1 minuut durende vrije val was zoooo ontzettend kicken en genieten! Het 'daily office' waarvan de instructeur sprak tijdens de val met parachute was om ontzettend jaloers op te zijn! Dit wil ik nog eens meemaken! Dank je wel!
Ann
Lokeren (Eksaarde)
.. eindelijk eens de stoute schoenen aangetrokken om een skydive te boeken. Daar heb ik dus (zonder reden) veels te lang mee gewacht (!). Wat een geweldig ding om te doen. Ik ging als laatste aan boord en mocht er dus als eerste weer uit. 't Was bewolkt en sprong dus, hangend aan m'n instructeur Bob, in een volledig witte leegte (zo leek het toch). Uit de wolken dalend kregen we een prachtig uitzicht over 't Veerse meer en kon je zelfs Zeeuws Vlaanderen, De Oosterscheldedam en andere landmarks goed zien - alsof je live Google Earth aan het bekijken was. Het verschil: De gierende wind langs je hele lijf; wat een adrenalinerush! Na 60 seconden vrije val (wat is dat gaaf lang!) ging de parachute open en werden we bevangen door een serene stilte/rust om rustig cirkelend naar de landplek te dalen om na de landing nog wat na te stuiteren van hetgeen ons net overkomen was. Gaan we gelijk nog 's ..?
Martin Henry
Aardenburg
Ik had dit gekregen voor mijn 60e verjaardag. Goede service gehad ivm landing omdat ik nieuwe knieen heb
Colinda
Terneuzen
09-08-'26 mijn eerste tandemsprong gemaakt .Gekozen voor de optie van 13.000ft met foto/film pakket. Iedereen was super vriendelijk, duidelijk briefing, goede communicatie/contact via de mail en onwijs super genoten van mijn sprong. 1 Min punt, Het duurde veel te kort ;)
Sebastiaan Laport
Breda
De ervaring is zo mega gaaf. De mensen van het bedrijf zijn erg vriendelijk en doen hun werk met veel enthousiasme. Zeker een leuke aanrader als je zoek bent naar een avontuurlijke activiteit!
Melissa
Bladel
Vorig jaar op Texel zei ik tegen mij zoon als je 13 bent dan gaan we terug om te Skydiven. That plan changed 2 weeks ago. Logan is 11 jaar en we hebben afgelopen vrijdag z'n gave Jump gehad. Het is bijna niet te omschrijven. Maar zo ontzettend GAAAAF! We willen weer. En Logan zegt mama mag ik het leren als ik 16 ben? AWESOME!
Manuela & Logan
Helmond
De sprong van je leven 13000 voet met 1min vrije val en een kijk op de wereld van een andere hoek. Begeleiding met supper vriendelijke professionele mensen TOP en nog eens TOP
Noël
Drongen
Genoten van de ervaring, samen met mijn zoontje van 11. Alles ging intuïtief, rustig, professioneel en relaxed. Op deze manier lijkt het wel heel vanzelfsprekend om jezelf uit een vliegtuigje te laten keilen. Heel goed gedaan, door alle medewerkers. Tot ooit.
Frank
Goes
Welbedankt voor de ganse beleving. We vonden het super! En de begeleiders waren allemaal heel lieve mensen. Een dikke proficiat. We maakten de sprong met gans onze familie van 10 personen en vonden het allemaal een onvergetelijke ervaring.
7 August 2026
Michel
Neetesonne
Het was een geweldig ervaring. Het hele proces van aankomst tot landing is goed georganiseerd. Een vriendelijk onthaal bij de check-in met duidelijke uitleg, het omroepen van de namen, het onthaal bij de hangaar, het aanbrengen van het harnas, het ontmoeten van de instructeur... Alle stappen zijn duidelijk en overzichtelijk. Er werken buitengewoon vriendelijke mensen. Zowel aan de check-in, als in de hangaar, als de instructeurs. Stuk voor stuk behulpzame en enthousiaste mensen. Dit is wel de kers op de taart van deze fantastische beleving. De sprong was fenomenaal, het uitzicht over Zeeland adembenemend mooi. Ik kan het iedereen aanraden.
7 August 2026
Peter
Terneuzen
Heel erg genoten het uit zicht over westzeeuwsvlaanderen ooit gewoond daar. Nu van uit de lucht tezien. Het zweven over Walcheren. Geweldige toffe begeleider. Fantastisch lief team wat boven en beneden werkt. Prachtig boven de wolken er door heen vallen zwevend over het landschap als of je in sprookjes wereld komt. Zoals Dorothy van de Wizard of Oz film het beeld van zwart wit naar kleur springt wat in mijn jeugd toen heel bijzonder vondt. Dat ik op mijn 68 jaar dit heb kunnen doen. Om nooit vergeten. Heel erg bedankt misschien als gelegheid zich weer voordoet zeker nog een keer. Met dank aan Vincent mijn baas van de kringloopwinkel waar ik vrijwilliger ben die dit mogelijk heeft gemaakt. Mijn partner is heel erg ziek zo heb ik toch even me eigen kunnen ontladen. 24/7 mantelzorger is niet niks. Nogmaals dank voor deze geweldige dag. Ben de naam van de duo springer vergeten. Geweldige toffe man. Hij heeft blond dreadlocks. Top man. Vriendelijke groeten Wilfried.
Wilfried van Rijn
Amsterdam
Ik kreeg deze sprong cadeau van mijn vrouw. Als verassing. Onze zoon van 13 mocht ook mee. Voor onze zoon was het ook de eerste keer in een vliegtuig. De zenuwen waren behoorlijk aanwezig. We waren ontzettend blij met de super vriendelijke begeleiding. Ze stelden ons op ons gemak waardoor het een top ervaring was. Zeker voor herhaling vatbaar!
Evelien
Herzele
Van boeken tot springen. Alles goed geregeld. Vriendelijke medewerkers. De sprong was een geweldige ervaring.
Francien
Herkingen
Instructeurs zorgen voor een echte ervaring, zijn begaan en zorgen dat het speciaal is voor de gast. Amicaal en serieus tegelijk, geeft je een verzekerd gevoel. Het gebrek aan transparantie over de brandstoftoeslag zorgt wel voor een smet op de nabeleving. Een avond van tevoren e-mailen dat je extra moet betalen vind ik absoluut niet kunnen. Annuleren is dan niet meer mogelijk, enkel verzetten. Het tijdstip om dit de avond van tevoren pas duidelijk te communiceren lijkt me bewust, laat genoeg om de voorbereidingen die je hebt getroffen om er te komen niet meer om te komen. Wees gewoon transparant over de te verwachten kosten bij het moment van boeken; ipv mensen net voordat ze gaan springen nog extra te laten afrekenen. Bij mijn volgende sprong zal ik geneigd zijn voor een ander centrum te kiezen, 1 waarbij je op voorhand weet wat je totaal kwijt zal zijn.
3 August 2026
René Degeling
Koog aan de Zaan
Wauw... wat een fantastische ervaring ! Een skydive maken is natuurlijk al een belevenis op zich, maar het team van Skydive Zeeland heeft deze dag echt onvergetelijk gemaakt. Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak . Iedereen , zowel achter de schermen als de instructeurs en begeleiders, is ontzettend vriendelijk, professioneel en heeft zichtbaar passie voor zijn werk. Je merkt meteen dat veiligheid voorop staat en dat ze veel ervaring hebben. Daarnaast hebben ze vooral hun hart op de juiste plek. Ze nemen de tijd, stellen je gerust en zorgen ervoor dat je met een glimlach het vliegtuig instapt . De sprong zelf was adembenemend en een ervaring die ik mijn hele leven zal koesteren. Ik ben niet alleen een geweldige herinnering rijker , maar ok ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding en warme sfeer. Twijfel je nog ??? Niet doen!! Gun jezelf deze unieke ervaring. Aan het team: Ontzettend bedankt, jullie zijn stuk voor stuk toppers!
3 August 2026
Hava Durgun
Kloosterzande
⭐⭐⭐⭐⭐ Wat een geweldige ervaring! Mijn eerste sprong bij Skydive Zeeland was echt onvergetelijk. Van begin tot eind was alles perfect geregeld. Het hele team was ontzettend vriendelijk, professioneel en wist me meteen op mijn gemak te stellen. Mijn vriend had twee jaar geleden al eens gesprongen en besloot heel spontaan om deze dag nóg een keer te springen. Dat maakte de ervaring voor ons allebei extra bijzonder! De foto’s en video’s zijn echt fantastisch geworden; een supermooie herinnering aan een dag die we nooit zullen vergeten. Jullie gaan ons zeker terugzien! Sterker nog, mijn vriend denkt er zelfs over na om de opleiding bij jullie te gaan volgen. Bedankt voor deze fantastische dag. Absoluut een aanrader voor iedereen!
Marloes
Maassluis
Topervaring. Goede organisatie. Leuke sprong met sympathieke Portugese begeleider. Enig puntje van verbetering: we hadden een afspraak om 13.30 en waren pas 2 uur later aan de beurt. Eerst inschrijven maar dan voordat we onze uitleg kregen ging er nog een uur wachttijd voorbij.
Jean-Paul
Zeeland
De hele ervaring was echt fantastisch. En het personeel was heel vriendelijk. Het enigste minpuntje was dat we er om half 9 moesten zijn, we hebben 3 uur in de auto moeten zitten. Maar waren wel pas laat aan de beurt terwijl mensen die later aan kwamen eerder mochten springen. Geen probleem natuurlijk maar hadden hier wel graag wat uitleg terplaatsen over gehad.
Richard
Landgraaf