Om nooit te vergeten!

Geweldige ervaring!! Instructies waren helder, vond alles soepel verlopen. Prachtige dag en een super ervaring met de duosprong! Dikke aanrader voor iedereen!

Super geweldig magnifieke beleving

Super goede begeleiding en een hele sympathieke instructeur. Zeer geruststellend en een mooie beleving . Zeker voor herhaling vatbaar.

Wat een ervaring en wat voor een team

Vanaf mijn vertrek thuis tot terug thuis heb ik genoten van elke minuut. Wat was dit voor een ervaring, zalig. De omgeving, heel het team, de sprong,...... Gewoon zalig. Ik kom zeker terug.

Amazing

Wat een super ervaring! We werden goed ontvangen. Een eerste skydive is altijd spannend, gelukkig hing er een relaxte sfeer. De sprong was een geweldige ervaring, zou het zo nog een keer over doen.

Springen met Skydive Zeeland is voor herhaling vatbaar!

Zelfs in coronatijd is een tandemsprong aan te raden bij Skydive Zeeland! De uitleg die werd gegeven (door professionele leuke mensen) was duidelijk. Alles op afstand van elkaar en we kregen daar ook mondkapjes. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld en van begin tot einde was er goede begeleiding. Super ervaring!

Fantastisch !

Een geweldige ervaring !

super waanzinnig verschrikkelijk ontzettend gaaf!!!!!

Ik heb echt super genoten van de sprong. Leuke, aardige mensen. Het enige punt dat voor verbetering vatbaar is, is dat de instructie wel heel erg ontzettend snel gebeurt. Voor je het weet zit je in het vliegtuig. Iets meer de tijd nemen om vooraf instructies te geven zal de mensen die het erg spannend vinden, wat meer op hun gemak stellen. Nogmaals ik heb super genoten en de films en foto's zijn ook geweldig!!

Een van de leukste ervaringen ever!

Het was een perfecte dag! Hele aardige en chille mensen, waardoor het nog leuker werd. De zon scheen en daarom was het uitzicht fantastisch en de sprong zelf was zo gaaf! Ik kan niet wachten om opnieuw te springen! :)

Goede ontvangst en heel vriendelijk team!

Was cadeau voor mijn twee zonen en ze vonden het een super ervaring!

Een onvergetelijke dag!

Bij Skydive Zeeland zijn ze duidelijk, vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. In mijn ogen zijn het stuk voor stuk chille gasten die hier hun ding doen waar ze van houden terwijl het ondertussen hun werk is. Je kan en mag alles vragen en ze leggen het je gerust uit. Ik raad iedereen aan om hier eens langs te gaan want het was een onvergetelijke dag.

Fantastisch!

Zowel de begeleiding als de ervaring op zich waren echt super. Een dag om nooit meer te vergeten, één woord: waanzinnig!

Fantastische ervaring

Het stond al mega lang op mijn bucketlist. Ik heb het cadeau gekregen voor mijn 16de verjaardag. Het was een waanzinnige ervaring! Ik raad het iedereen aan die er ooit de kans toe zou krijgen.

Een prachtige onvergetelijke top ervaring!!!

Ik heb de duosprong cadeau gekregen van mijn man en kinderen voor mijn 50ste verjaardag. De dag was super!!! Echt een ongelofelijke toffe ervaring. Ook jullie team is geweldig! Zeer goede service!! Een echte aanrader voor wie graag iets spannend meemaakt. Ik zou zo direct terug springen. Het uitzicht was ook fenomenaal! Kortom DE MAX!!!

ik wil nog eens springen

Het was mijn eerste sprong, maar zeker niet mijn laatsten. Het was een fantastische ervaring. Het ging heel vlot van aanmelding bij aankomst tot instappen in het vliegtuig. Ik had om 11u geboekt en ging ook om 11u de lucht in. De springbegeleider, Dean, was ook super. Hij heeft voor een prachtige ervaring gezorgd. De vrije val, het openen van de parachute, zelf mogen sturen met de parachute en de zachte landing zorgden voor een zalig vrij gevoel. Eens geland wou ik direct opnieuw de lucht in.

Supertof

Tandemsprong gedaan. Degene met wie ik mee sprong was echt top! Heel gezellig, leuk gekletst, liet vanuit de lucht ook verschillende punten zien. En de dive zelf is natuurlijk heel gaaf. Niks slechts over te zeggen.

Fantastisch

Zeer leuke ervaring !!! Top !

Een ervaring om steeds aan terug te denken!

Bij aankomst werden we gelijk goed opgevangen, de crew is super enthousiast en duidelijk ervaren! Ook de video die gemaakt is is super helder en mooi. Je krijgt bij de video ook genoeg foto's dus je kan zelf zien welke foto goed is voor op je Social media... Als je haar maar goed zit ;)

De sprong was geweldig!

Ik vond het een hele mooie ervaring! Ik was samen met mijn vriendin. De sprong was echt super Beide schreeuwden we het uit van WAUW! Maar helaas bij het draaien werd mijn vriendin heel erg misselijk en heeft ze daar de rest van de dag wel last van gehad. Ze zei misschien had ik toch voor de tijd even moeten eten ze vond het echt jammer dat door de misselijkheid het niet de dag werd dat we gehoopt hadden. We hebben wel besloten deze dag nog een keer over te doen want de sprong was echt gaaaaaf! Bij mij ging verder alles goed en zou het super gaaf vinden dat ik en mijn vriendin de sprong boven Texel kunnen doen en het samen op nieuw kunnen beleven met vooraf natuurlijk eerst een etentje :))

Het is een ervaring om nooit te vergeten!

Voor mijn 21e verjaardag kreeg ik een ballon met een foto van een duo sprong. EINDELIJK zou ik de sprong gaan maken van mijn leven. Iets wat op mijn bucketlist stond. De sprong was al 4 keer uitgesteld vanwege het weer. Uiteindelijk was het zo ver. Spullen aan, zenuwen door je lichaam en een camera gericht op jou. De sprong voor ons had prachtig weer, helaas was hij bij ons wat anders. Tijdens de sprong begon het hard te waaien en te regenen. Maar dat maakt de sprong niet minder gaaf. Want wat was dat gaaf! Ik zou het dan ook maar al te graag een keer overdoen met lekkerder weer.

GEWELDIG!!!

Heb afgelopen donderdag 27 aug 2020 mijn 1ste skydive gedaan van 3 km hoogte! Samen met Leander heb ik dit geweldig avontuur mogen beleven, en hij heeft er dan ook voor gezorgd dat de sprong voor mij een geweldige ervaring was. En doe het zeker nog een keer!!! Daarom wil ik Skydive zeeland en Leander hartelijk bedanken voor dit avontuur, waar ik nog vaak aan terug zal denken. groetjes en zeker tot ziens Petra Siegmund Zeijlmans

Heel gaaf om gedaan te hebben!

Ik had samen met mijn vriendin een sprong geboekt om 10:00. Vanwege regen hebben we een uurtje moeten wachten in het restaurant naast de locatie wat geen straf was. Toen we mochten springen kregen we van tevoren een heldere uitleg over hoe alles in zijn werk gaat. De zenuwen vielen bij ons gelukkig mee van te voren maar de instructeurs helpen bij het afnemen hiervan door lekker relaxt te zijn tijdens de voorbereidingen. Vervolgens het vliegtuig in gegaan en omhoog gevlogen. Nogmaals te horen gekregen wat er van ons verwacht werd en daarna konden we. Het was fijn dat ze gelijk sprongen zodra je goed zat in het vliegtuig, dit helpt wel bij het afnemen van de spanning. Het springen zelf was heel gaaf maar dat spreekt voor zich lijkt me. De landing was soepel en toen iedereen klaar was konden we terug naar locatie. Al met al een super leuke ervaring en het personeel was vriendelijk/behulpzaam. Zeker een aanrader!

Super dag gehad vriendelijk personeel leuke instructeurs en goed geregeld echt een aanrader

Je moet het gewoon een keer gedaan hebben om te ervaren hoe geweldig de vrije val is. Nog mooier dan het rustige hangen. Alles gaat lekker gemoedelijk en met een beetje geduld een mooie ervaring rijker.

Unieke ervaring,weer iets dat ik kan aanvinken,zeer vriendelijke begeleiders goed georganiseerd. Zekers een aanrader

Geweldige ervaring

Het was ontzettend gaaf om te doen, de instructeur was top. Ondanks het weer goed geregeld.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden