Ik vond het echt een enorm gave ervaring en erg leuk om te doen! Ik zou het zeker aan al mijn vrienden en familie aanraden! Wel vond ik de locatie zelf een beetje smoezelig, het logo zou iets duidelijker mogen en de faciliteiten iets schoner, maar al met al een fantastische dag gehad!
Wij hebben de normale prijs betaald €285 en een paar dagen later kwam er een kortingscode op de site. Een korting van €75 per persoon. Wij waren met 4 personen. Maar omdat de korting na de aankoop was, kregen wij de korting niet. Ook mochten wij niet meer annuleren. Het vliegen zelf was een avontuur en de uitleg voor de sprong was ook goed. Alleen jammer dat ze niet met een oplossing zijn gekomen. Dit verpeste de stemming.
Ha Ani, Wat vervelend dat je een nare ervaring hebt gehad met betrekking tot het laten toepassen van een kortingscode die gepubliceerd is nadat je je boeking hebt gemaakt. We proberen natuurlijk juist om iedereen helemaal happy te maken. Het is nooit leuk als dat niet lukt. Helaas zijn onze regels met betrekking tot refunds en kortingen achteraf toepassen zowel super duidelijk als super strikt. Tijdens het boekingsproces moet je bijvoorbeeld expliciet aanvinken dat je begrijpt, en akkoord gaat met, het gegeven dat we nooit een refund uitkeren. Daar staat natuurlijk bij dat je een sprong kunt omboeken, (3 jaar) kunt uitstellen of op een van onze andere locaties kunt maken. Verder staat er bij elke korting actie duidelijk vermeld dat kortingen achteraf niet toegepast worden. Het kan dus niet zo zijn dat onze strenge refund policy een verassing voor je geweest is. Je kunt namelijk in ons boekingssysteem ook alleen maar een succesvolle boeking maken als je met deze voorwaarde akkoord gaat. Natuurlijk begrijpen we goed dat het vervelend is dat we geen uitzondering voor je hebben willen maken. Maar we vinden het te belangrijk dat de regels voor iedereen gelijk worden toegepast, hoe graag we je ook tegemoet hadden willen komen. We hopen natuurlijk dat de sprong fantastisch was en dat uiteindelijk alleen de herinnering aan de mooie sprong en ervaring blijft hangen!
Dit keer met mijn zoon geweest om te springen , 5 je geleden met mijn dochter en dat was wel een verschil. De sprong blijft fantastisch maar de verdere beleving was wel anders. Waar vijf jaar geleden er echt tijd genomen werd , voelde ik mij nu een nummer.. lopende band werk en ondanks het aangegeven in de mail en website dat kijkers mee mochten naar de landingsveld mocht dat helemaal niet dit keer. Erg jammer ook voor de kijkers die nu totaal niet konden zien wie wie was. Nee mijn ervaring 5 jr geleden was een tien en nu maar hooguit een 7. Best jammer .
Buiten de geweldige ervaring van de tandemsprong, die een genadeloze adrenalinekick opleverde wil ik vooral ook de klantenservice en dan met name de dames aan de desks een groot compliment geven. Mijn zoon stond nl door een fout mijnerzijds een week te vroeg op de stoep en er is alles aan gedaan om hem, ondanks het drukke schema toch nog in te plannen! En met een brede glimlach. Nogmaals mijn dank hiervoor.
Het duurde iets langer voordat we omhoog konden, maar dit is logisch aangezien het weer goed moet zijn. Ik had een erg leuke begeleider die mee sprong!
Super geregeld. kregen avond ervoor een mail dat we eerder konden komen ivm het slechte weer wat er s middags aan zou komen. We kwamen aan en was al erg druk maar de inschrijving ging als een trein. En 45 min later zaten we al in de lucht. Super ervaring. ik ga zeker nog een keer met mijn vrouw want die had zo’n spijt dat ze niet mee was gegaan.
Ik vond het enorm spannend, maar mijn instructeur legde alles rustig voor me uit en kalmeerde mij. Dit was erg prettig en hierdoor voelde ik me veilig en op mijn gemak! Wat een adrenaline kick als je uit dat vliegtuig valt! En vervolgens geniet van het mooie Zeeland! Ik zou het graag nog een keer doen.
Ik heb een tandem sprong gemaakt en het was geweldig, de dag van te voren kreeg ik een mailtje of ik een half uur eerder kon komen ivm de weersvoorspelling wat erg fijn was, ze gaven wat slecht weer op dus door mij eerder te melden kon het toch door gaan, het was wat bewolkt wat ik eigenlijk super tof vond in plaats van een strakke lucht. We sprongen door de wolken heen wat het allemaal wat meer diepte gaf. Ook de jongen waar ik aan vast zat gaf me een heel veilig gevoel en bleef continue communiceren hoe ik me voelde en wat ik moest doen. Al met al een geweldige ervaring! Ik zou het zo weer doen.
Voor mijn 38e verjaardag, na ruim 10 jaar al zoooo graag te willen (bucketlist dingetje), kreeg ik deze tandemsprong van mijn man en zoon cadeau. Echt een Ge-Wel-Dig cadeau en een fantastische ervaring, voor zowel jong als oud, die ik nooit meer zal vergeten! Prachtig uitzicht over Zeeland, zoals ik mijn Zeeland nog nooit heb gezien behalve op luchtfoto's. De foto’s en videos is ook zeker een aanrader bij te boeken om je sprong te delen en een kleine herbeleving voor jezelf en die je dezelfde dag nog ontvangt. Fantastisch en vriendelijke instructeurs met heldere uitleg en die je op je gemak stelt. Je kan zelfs een kijkje nemen bij het inpakken van de parachutes. Je ziet ook ander vliegverkeer opstijgen en landen. Over het algemeen zeer vriendelijk personeel. Ik heb de ones-in-a-lifetime ervaring gehad maar het smaakt naar zoveel meer. Dus op naar Texel en/ of buitenland en ook zeker nog eens Midden-Zeeland.
Voor de sprong is er duidelijk gecommuniceerd met betrekking tot de weersomstandigheden, alles wat je nodig hebt, route en wat je te wachten staat. Bij aankomst wordt je zeer vriendelijk ontvangen en wordt alles duidelijk uitgelegd. Nadat je je harnas hebt aangetrokken word je voorgesteld aan je tandem instructeur en ga je het vliegtuig in, op naar de wolken. Eenmaal op hoogte aangekomen gaat het luik van het vliegtuig open en ben je klaar voor de belevenis! De vrije val was fantastisch, van 13000 voet naar beneden vallen is echt fantastisch! Dwars door de wolken heen! Toen eenmaal de parachute open ging was het tijd om echt van het uitzicht te genieten. Ik werd in de lucht zelfs nog gefeliciteerd met mijn verjaardag! Na een veder zachte landing werden we opgehaald met een busje en die bracht je weer terug naar de hanger. Ik heb ook videobeelden laten maken tijdens de sprong en die zien er geweldig uit! Skydive team Zeeland, onwijs bedankt voor deze fantastische ervaring! Groetjes, Sanne van der Tak
Heel lang naar uitgekeken voor deze skydive. Als 1ste moeten springen, beetje stress maar was snel verdwenen na de sprong. Prachtige locatie. Toffe instructeur, bedankt Leander. Alles zeer goed geregeld en prachtige foto's en filmpjes! 10/10
Mijn eerste parachutesprong! Upgrade naar 13.000 ft, vrije val! Super netjes geregeld allemaal, op het Paracentrum Zeeland in Arnemuiden. Duidelijke briefing en vertrekken, super weer, geweldig uitzicht over Westerschelde, Vlissingen, Terneuzen, Oosterscheldekering en natuurlijk het Veerse Meer. En dan de sprong, wat een super belevenis! Echt genieten! En 's avonds kwam de mail al met alle foto's en filmpjes, wat een hoop. Nog dagen nagenoten van deze belevenis!
Geweldige ervaring. De vrije val is zo bijzonder om mee te maken. Ik raad het iedereen aan.
Voor mijn 24e verjaardag heb ik de extreme tandemsprong cadeau gekregen. Het was in één woord fantastisch. De vrije val was onwijs gaaf, niet te beschrijven. Na de vrije val zweef je door de lucht. Op dat moment is het zo sereen en stil en heb je een prachtig uitzicht op ons mooie Nederland. Je zou kunnen zeggen dat ik jaloers ben op het uitzicht dat de vogels iedere dag hebben. Ik heb me geen enkel moment onveilig of zenuwachtig gevoeld vanaf het moment dat ik in het vliegtuig stapte. Dit mede door de vriendelijke instructeur die ik had. Ik raad iedereen een tandem parachute sprong aan.
Afgelopen week samen met mijn zus gesprongen. In een woord GEWELDIG. Na terugkomst wilde wij weer aansluiten voor de volgende vlucht/sprong. Totaal niet zenuwachtig. Goede instructeur en zeer vriendelijk. Zodra je terug bent op locatie gaan de instructeurs gelijk verder met de volgende springers, dus echt even kletsen zat er helaas niet in. Het enige minpuntje was het weer. De weersomstandigheden waren heel twijfelachtig waardoor het springen later op de dag moest. Voor toekomstige springers goed om te weten dat je sprong met een paar uur vertraagd kan worden. Handig om een boek, tablet of iets dergelijks mee te nemen om de tijd te doden.
Gister heb ik samen met mijn familie mogen springen en dat was geweldig! Mijn instructeur die stelde mij heel erg op me gemak waardoor ik 0 zenuwen had. Ik zou dit iedereen aanraden om een keertje te doen, want dit pakt nooit iemand je meer af!
Was erg nerveus maar dankzij degene die met mij sprong was ik in het vliegtuig, eenmaal uit de deur hangend, helemaal in m'n element. Jammer van de regen en dat we 3 uur langer moesten wachten, maar het was het helemaal waard. Leuke locatie en goed te bereiken. Aai voor de lieve hond.
Afgelopen week mijn vriend verrast met een parachute sprong. We moesten door de harde wind lang wachten (5 uur), toen we eenmaal de lucht in mogen gingen de groepen snel achter elkaar aan. Eenmaal aan de beurt ging het allemaal vrij snel, misschien zou ik het (persoonlijk) fijner vinden als ik van te voren te horen krijg wat ons te wachten staat. Dit hoorde we pas in het vliegtuig en voor ik het wist vlogen we door de lucht. Eerste 2 seconden dacht ik dat ik de dood tegemoet sprong, daarna was het echt ge-wel-dig!! Wat een ervaring… de vrije val was echt zo gaaf! Dat zou iedereen eens moeten ervaren. Eenmaal veilig op de grond te zijn geland zit je nog vol adrenaline. We waren nog wel een uurtje van de wap. Maar ik zou het iedereen aanraden. Aardige instructeurs en de andere mensen die er werken. Top!!!! Het lange wachten is het uiteindelijk allemaal waard geweest. * 1 klein puntje, De wc’s/locatie vond ik wel erg oud. Die mogen wel een opknapbeurt gebruiken.
Ik was eerst heel bang en vond het heel spannend, maar ze hebben me heel goed gerust gesteld en toen ik ging springen vond ik het helemaal niet eng meer maar vooral super gaaf! Het uitzicht was echt heel mooi en het was gewoon een super coole ervaring!
Het was een geweldige sprong met het team van Skydive Zeeland. Ze zijn zo relax, hartelijk bedankt. Ik heb een ervaring opgedaan die ik nooit ga vergeten, en ga zeker nog een keer. Een aanrader is om het te laten filmen, wordt zo mooi gedaan, en is super leuk om terug te kijken.
Wat een dag! Eén om nooit te vergeten. Het was mijn eerste sprong in Zeeland. 17 jaar geleden sprong ik al eens op Texel. Beiden fantastisch. Goed georganiseerd, veilig gevoel, een unieke ervaring, leuke beelden. Echt fantastisch. En het uitzicht boven Zeeland is prachtig. Super enthousiast en vriendelijk team.
Spannend, Adrenaline Kick, Geweldig en Veilig!!
Het weer was twijfelachtig. Eerlijk verteld en de keuze gegeven. Je mag wachten want er is hoop dat we kunnen springen maar je mag ook een andere dag kiezen. Nu hebben we gewacht en toch kunnen springen . De dag ervoor niet afgereisd.. Dus de keuze is fijn. Korte instructie omdat t tussen de buien moest. Jongere zoon begreep de engelse instructie in t vliegtuig minder goed kwam ook door de herrie. Dus iets meer tijd voor instructie zou fijn zijn. Ik werd misselijk tijdens t sturen in de lucht dus tip neem reistabletjes in als je hier gevoelig voor bent. Verder alles top en fantastisch.
It was my first jump but I felt really comfortable with the employees doing a good job
Ben zelf net 15 jaar en mijn vader heeft vroeger zelf gesprongen. Ik wilde deze ervaring ook graag beleven maar dan wel met een vrije val van extreem hoog 13000 voet. Deze ervaring hebben jullie voor mij waar gemaakt en mijn vader ging zelf ook mee. We zijn beide helemaal uit ons dak gegaan wat was dit fantastisch! En niet alleen deze sprong maar ook het hele professionele team hier achter ,geweldige mensen deze wil ik nogmaals allen super bedanken voor deze geweldige dag om nooit meer te vergeten ! Mvg Wesley en Mike
Calandweg 44
4341RA Arnemuiden