Mooie ervaring super mooie locatie en team ga zeker nog eens een sprong maken !!

Aderaline kick

Heel bijzonder en onvergetelijk om een keer mee te maken. Door de hoge druk op mijn hoofd en hoofdpijn zou ik daar graag advies over gehad hebben. Kreeg een angstig gevoel over mij voor hersenbloeding. Maar het was echt super mooi en heel lief personeel. Ook de instructeurs waren bijzonder aardig.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Wauw! Wat was dit gaaf…. Het is niet te beschrijven wat je voelt als de deur van het vliegtuig open gaat en het moment daar is als dat je gaat springen. Mijn vriend en ik hadden beiden een fijne begeleider die met ons sprong! Stuk voor stuk hele vriendelijke mensen met lekker veel humor die de ervaring zeker nog een stukje leuker maken!

Fantastisch

Eerste keer tandemsprong. Alles verliep soepel en de sprong was fantastisch.

Een GEWELDIGE ervaring!!

Wat een geweldige ervaring is het. Zeker een aanrader voor iedereen!!

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring om deze parachute sprong te maken. Je moet wel wat geduld hebben. We hadden gereserveerd om 16.00 en om 18.15 gingen we het vliegtuig in. Gelukkig is er een restaurant vlak bij waar je wat kan eten en/of drinken. Ze waren verder vriendelijk, prettige sfeer.

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Het is een ervaring om nooit meer te vergeten. De parachutesprong was geweldig, de medewerkers waren aardig en de uitzichten waren fantastisch. Dus het is zeker aan te bevelen om de sprong te wagen.

Nooit gedacht dat dit zoóoo gaaf zou zijn…!!!

Ipv zeefvliegen de keuze gemaakt om onze voucher t verzilveren voor parachute springen… in eerste instantie dacht ik dat ik dit echt niet zou durven. Ik ga toch niet uit een open vliegtuig springen Met een kriebel in mijn buik sprongen we uit t vliegtuig en tijdens de vrije val kon ik alleen nog maar heel hard lachen. Wat een kick…!!! Het ( na-) genieten begon al toen de chute uit ging .. en ik een beetje kon kletsen met de instructeur uitkijkend op het prachtige uitzicht over Zeeland. Met een mooie zachte landing kwamen we in t veld terecht. Echt een fantastisch leuke ervaring! Een gewéldige sprong met top begeleiding Dit moet je een x gedaan hebben !!

Geweldige belevenis

Geweldige tandem sprong gemaakt in Zeeland met mijn dochters. Top begeleid door enthousiaste staff. Het was t wachten absoluut waard en ook dat maakt t gewoon een bijzondere ervaring!

geweldig!

ik ben gister wezen springen en het is echt de moeite waard vooral de upgrade dus zeker doen

In een zin is het niet te benoemen wat een kick dit heeft gegeven

Zon Zee Zeeland! Gisteren ben ik samen met een vriendin uit het vliegtuig gesprongen met jullie begeleiders. Hele toffe mensen die hier werken. Wat voor jullie dagelijkse kost is, is voor de meeste daar de eerste keer. Naderhand de filmpjes en foto’s in mijn inbox gekregen. Wat gaat. We zijn een ervaring rijker. Het was heel tof. Tankqz! En zeker tot een volgende keer.

I loved it !!

Een super leuke ervaring, leuke sfeer in het team wat voor je gereed staat. Ze hebben er zin in , nemen je mee, zijn professioneel en alles is goed geregeld. Smaakt naar meer!

GE-WEL-DIG

Wij hebben parachute gesprongen vanaf 13.000 ft en ik zou het iedereen aanraden! We voelden ons erg op ons gemak en zowel het team in de lucht als op de grond laten alles vlot verlopen, en een vleugje humor ontbreekt ook niet. Er zijn ook nog eens supertoffe beelden gemaakt, een mooi aandenken aan deze gave ervaring! Echt een aanrader, zelfs met hoogtevrees!

Personeel is erg lief en willen je graag helpen. Degene met wie ik sprong lette goed op mij en corrigeerde mijn houding tijdens de sprong waar nodig (zodat ik optimaal kom genieten van het ontzettend mooie uitzicht en de ervaring zelf natuurlijk)

Helemaal goud

Ik ben voor de 2e keer gesprongen, maar nu van grotere hoogte. Mijn ervaring bij skydive Zeeland is super, van het boeken via de site, de gemoedelijke sfeer, instructies in de hangar t/m de soepele landing in het gras. Als de kans zich voor doet ga ik zeker nog voor een 3e keer. Vriendelijke groet Michel evers

GEWELDIG

Zondag 22-8 een gave tandemsprong gemaakt. Super begeleiding gehad van Bert. Ook de briefing en begeleiding opdracht grond was super. Zeker een aanrader en een ervaring om nooit te vergeten.

Fantastische ervaring!

VS ochtends vroeg ontvangen en het aanmeldproces verliep snel en vlekkeloos. Als eersten waren we meteen aan de beurt en na goede instructies, aantrekken van het harnas, kennismaking en laatste controle stapten we in het vliegtuig. Wat volgde was een zeer bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Ben dit bedrijf en zijn mensen zeer dankbaar

ONBESCHRIJFELIJK

Eén van de meest geweldige gevoelens van de wereld, die vrijheid, die blijheid, die kick en het vertrouwen is niet te beschrijven in woorden! Alles eromheen ook super goed geregeld, top personeel en deskundige instructeurs. Een droom die uitkwam welke als van kinds afaan leefde, is in vervulling gegaan door de bijzondere tandem skydive sprong. Echt wauw, GE-WEL-DIG! Enorme aanrader voor een ieder en bij twijfel zeg ik, DOEN! Ikzelf kan niet wachten tot de volgende sprong hihi. B-)

ADRENALINE

Een dag vol spanning! Het weer zat niet mee … “Ja, we kunnen ! Of toch niet?” Omtrent 13.30 uur was het zover! Ready for take en gewoon GAAN. Geweldige ervaring, ik doe het zo opnieuw. Thanks!

New day, new freaking adventure!!!

We waren een tijdje geleden al op Texel geweest, maar helaas was het weer daar niet goed genoeg om te springen. "Willen we dan echt nog wel?" Uiteindelijk zagen we dat er ook een locatie in Zeeland was, dus onze booking kunnen omzetten naar Zeeland: Top! Echt heel veel zin had ik er niet in, maar ik wilde het toch gedaan hebben. Hele gave ervaring en alles werd netjes uitgelegd. Heb me geen moment onveilig gevoeld. Blij dat ik weer op de grond stond wel :-)

Vriendelijk personeel

Het is echt een ervaring voor het leven! Personeel gaf goed uitleg en was erg vriendelijk.

Mooi

Met vrienden gesprongen Zeeland is prachtig vanuit de lucht Weer een ervaring rijker

Fantastisch

Wauw, gisteren bij jullie een tandemsprong gemaakt van 13.000ft. Met één woord “FANTASTISCH” Een adrenaline kick van begin tot het eind! Het moment dat je het vliegtuig instapt en je de gezonde spanning al voelt borrelen, je instructies krijgt van een top instructeur, een geweldige vrije val maakt van 1 minuut lang #zozovet en als daarna de parachute uitgaat je kan gaan genieten van het prachtige uitzicht, met als slotstuk de perfecte landing, waarbij, als je de highfive geeft aan je instructeur, die grijns en blijheid op mijn gezicht voor altijd zal blijven!!! Bedankt voor dit onvergetelijk moment met mijn vriend. Jullie waren allen FANTASTISCH!!

De vrije val was heel gaaf!

De instructeurs waren ervaren mensen en stelden iedereen gerust. De sprong was heel gaaf en ik zou het zo nog een keer doen.

Professionele organisatie voor de leukste activiteit van je leven!

Het was in een woord geweldig. Ik werd goed begeleid, m'n vragen werden beantwoord waardoor ik zonder angst het vliegtuig in kon stappen. Het was een geweldige ervaring. Ik zou het iedereen aanraden.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden