Helemaal geweldig

Na lang wachten in verband met de weersomstandigheden uiteindelijk toch de sprong mogen doen. Wat een heerlijke ervaring. Vriendelijk personeel en goede uitleg. Ik heb me heletijd op mijn gemak gevoeld

Super toffe ervaring die ondanks het weer toch doorging.

Door lage bewolking konden we niet op onze geplande tijd (09.00) de lucht in. De medewerkers hielden ons goed op de hoogte en gaven aan dat we de vlucht naar een andere dag konden verzetten of in de buurt konden blijven. Mocht het toch kunnen dan zouden we gebeld worden. We zijn naar het strand gegaan en dat zorgde ervoor dat het geen wachten meer was. Om 17.00 uur gingen we toch de lucht in. Super gaaf om te springen en de instructeur maakte dat het helemaal niet spannend was. Dus trek een hele dag uit voor het c springen dan ben je ook niet teleurgesteld als het wordt uitgesteld.

Klantvriendelijk en super toffe ervaring

Op 11-09 om 09.00 uur stond onze sprong gepland. Door lage bewolking kon het helaas niet doorgaan en moesten we maar hopen dat het open zou trekken later die dag. We werden heel goed op de hoogte gehouden. Om 12.30 uur werd aangegeven dat we tot 16.00 uur sowieso niet zouden mogen vliegen, dus we konden iets anders gaan doen en op stand-by blijven staan, voor het geval het misschien na 16.00 uur wel zou kunnen. We zijn iets anders gaan doen en om 17.00 uur mochten we dan toch de lucht in! Gelukkig waren we in de buurt en zo weer op locatie. Het springen was geen moment spannend. De instructeurs zijn heel ontspannen en je weet dat je in goede handen bent. Springen zelf was super gaaf! Dus een top ervaring, ondanks dat we lang moesten wachten.

helemaal top

was beetje gespannen maar is erg leuk om te doen . het was gelukkig mooi weer dus konden we alles vanuit de lucht goed zien prima begeleiding, goede service. hebben zelfs onze volgende vakantie geboekt op Texel 14 dagen ,zodat ik het de volledige cursus kan gaan volgen ben helemaal verkocht door deze tandemsprong in zeeland

Geweldige beleving

Ik heb al jaren de droom gehad ooit eens een sprong te wagen, maar doordat ik hoogtevrees (eigenlijk valvrees) durfde ik het nooit aan. Toch gedaan en na de site te hebben gelezen (met veelgestelde vragen) kwam ik al veel te weten. Op mails krijg ik snel antwoord wat erg fijn is! De dag zelf was geweldig, vooraf helpt iedereen je en er hangt een ontspannen sfeer, met mijn spanning niet overbodig! Toen ik aangaf dat ik het heel eng vond werd ik goed op mijn gemak gesteld en wordt je goed begeleid. De sprong was geweldig en ze laten het je echt ervaren. Vanmorgen vroeg had ik mijn film en foto's al binnen echt geweldig gemonteerd en een ultieme ervaring....! Als ik ooit nog eens ga, ga ik zeker vanuit hier!

Das beste Sky Diving Team ever!

Mein erster Fallschirmsprung und eine der schönsten Erlebnisse meines Lebens! Die Landschaft atemberaubend, das gesamte Team ist so kompetent, nett und fürsorglich, ich hab mich so sicher gefühlt, dass meine anfängliche Angst sich sofort in riesen Freude verwandelt hat. Ich bin total geflasht! Danke an Euch alle und ganz besonders an Leander, you are great! Ich komme auf jeden Fall wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

No guts no glory no fear no story

WTF! instructeurs zijn echt helden en fantastisch meiden en gasten en allemaal knettergek echt heerlijk. Kan letterlijk heel de wereld aan na deze ervaring. Denken dat je dood gaat maar toch niet is een heeeeeel fijn gevoel. Thanks voor alles gister en tot de volgende

Onwijs gaaf!

Gisteren heb ik voor het eerst een tandemsprong gemaakt. Het was echt onwijs gaaf. Instructeur was heel aardig en ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. Eenmaal uit het vliegtuig gesprongen was het alleen nog maar genieten. Al met al een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Super!

Goede begeleiding en precies wat ik ervan verwacht had. Zeker een aanrader!

Je wordt goed begeleid door de instructeur. Ze geven alles goed door en voeren een leuke vlotte babbeltje waardoor ik mij op mijn gemak voelde!!! In een wordt het was geweldig!!

Bizar gaaf

Onwijs mooie beleving waar ik nog van aan nagenieten ben. Begeleiding super leuke vent waar ik me gelijk bij me op me gemak voelde. De vrije val van een minuut is niet beschrijven wat voor fantastisch gevoel dat is. Onwijs bedankt voor deze ervaring en de super prachtige foto’s en video’s die ik kan blijven kijken. Dat is wel een aanrader om die erbij te boeken om de belong nogmaals te ervaren. Thanks priscilla van veenendaal

Fantastisch , super leuke ervaring was een leuke ,zonnige dag.

Meer gezien en genoten dan de eerste keer. Weer kon niet beter lekker gestuurd en kom zeker terug misschien voor meer. Heb de smaak te pakken.

Super ervaring !! Geweldige crew !!

Alles super en tof verlopen, ik zou het zo opnieuw doen !!!

Wat een geweldig mooie ervaring

Na even te wachten tot het weer op was geklaard, heb ik 1 van de mooiste belevenissen van mijn leven mee gemaakt. Had een hele aardige instructeur die met me mee sprong. Na alles duidelijk uit was gelegd hebben wij hoogste sprong genomen. Ik was licht gespannen. Maar alles viel me mee. De vrije val was gaaf om mee te maken! En eenmaal aan de parachute te hangen, was het echt genieten van het uitzicht. Een leuke omgeving om te springen. (Met de landerijen en water) Tijdens mijn sprong zijn er video's en foto's gemaakt. Heel leuk om terug te zien en te delen met je familie of vrienden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Verlichtend op extreme wijze

Een vrije val (9000FT) maken is het waanzinnigste wat ik in m'n leven gedaan heb, de grootste achtbaan in de wereld volstaat nu ook echt niet meer haha. Niet alleen de ervaring zelf maar ook erna, ik ben zo ontspannen sinds ik geland ben en elke keer als ik eraan terug denk zit ik met een grijns van oor tot oor, met andere woorden: dit was absoluut NIET de laatste keer voor mij! Het is niet alleen een enorme kick, het is goed voor je gezondheid ook (mentaal), eigenlijk zou het gewoon in het basispakket van je zorgverzekering moeten zitten.

Onbeschrijfelijk

Er was een vriendelijke en familiale ontvangst, er werd voldoende info voorafgegaan aan het springen en tijdens de vlucht kreeg ik een geweldige en heel lieve begeleider mee. De sprong zelf gaf echt een kick en wat een uitzicht ook! Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring, het was mijn eerste keer dat ik mee aan een sprong waagde en heb er geen seconde spijt van gehad. Ik ben direct voor 13 000 ft gegaan. Ik heb voor mijn sprong een uur en een half gewacht, wat op zich goed meeviel. Je kan kijken naar andere sprongen, gezellig aan een tafeltje zitten of naar de parachutevouwers gaan kijken. Je krijgt heel leuke video's en veel foto's mee als je hiervoor kiest, dit is echt de moeite. Gelukkig dat ik deze erbij heb gevraagd. Bo (20j)

Geweldig!

Prima geregeld. Voor je springt kan je kijken in de hangar waar de parachutes worden gevouwen en in de tassen worden gedaan. Als het jouw beurt is wordt je geholpen met je uitrusting aantrekken en kort daarna mag je het vliegtuig in om te springen. Let er op dat een aantal van de springers enkel Engels spreekt. Voor ons geen probleem maar wellicht iets om aan te geven bij je boeking als je daar wel moeite mee hebt.

Een geweldige ervaring

Ik vond het voor aanvang wel spannend, ik had nl. Nog nooit in een vliegtuig gezeten, maar ik had er ook heel veel zin in. Toen ik het harnas aan had Was de spanning weg en had ik er super veel zin in om te springen. Het uitzicht was geweldig vanuit het vliegtuig, de vrije val gaf een kick en het zweven boven Zeeland was fantastisch Ik heb super genoten en ga het zeker nog een keer doen

Genoten

Mijn partner en ik voor het eerst een parashuut sprong, dat was in het begin even wat zenuwen maar die werden al heel snel weggenomen. We hadden prachtig weer en toen we aankwamen verliep alles heel erg soepel. We hebben echt genoten van begin tot eind. Ik vond het uitzicht en de sprong zelf echt het gaafste wat ik tot nu toe heb gedaan in mijn leven. Alles ging zo snel voorbij dat ik daarna wel echt even moest bijkomen en beseffen wat er was gebeurt. Al met al, wil ik zeker nog een keertje springen maar hoe wat wanneer ga ik nog even bezien. Wel wat lichte blauwe plekken wegens het strakke aangetrokken tuig. Het was het waard!.

Een waanzinnige ervaring om nooit te vergeten!

Zondag 5 september vanaf 9000 ft gesprongen in Arnemuiden. Stralend blauwe lucht, weinig wind, klein uurtje wachttijd, begeleid door een professionele super relaxte instructeur, beter kan het niet! Ik heb genoten vanaf de sprong uit het vliegtuig, de vrije val, de rust toen de parachute uit ging, het zelf mee sturen en de werkelijk fluweelzachte landing! En nu aan het nagenieten van het geweldige filmpje en alle foto's. Dus een echte aanrader!

Topervaring!

Met een zeer bang hartje toegekomen bij Skydive Zeeland maar het was het ervaring om nooit te vergeten. Mooie omgeving, supervriendelijke instructeurs en een zalige 'dive'. Zou het meteen opnieuw doen en aan iedereen aanraden!

Super ervaring

De gehele ervaring rondom mijn tandemsprong was uitstekend. Goede informatie vooraf, goede instructeur en een leuke locatie. Complimenten aan het SKYDIVE ZEELAND team.

Magnifiek!

5de keer goede keer! Eerste twee boekingen konden niet doorgaan wegens herstellingen aan het vliegtuigje, derde boeking was het te slecht weer, vierde boeking was ik aanwezig maar de zon brak maar echt laat door zodat de mensen van s'morgens nog moesten kunnen springen en het te laat werd voor de namiddagspringers en dan om 20u s'avonds het verlossende telefoontje dat ik de dag nadien om 11u werd verwacht! Een half uur later zat ik al in het vliegtuigje helemaal onder de indruk van alles rondom mij! Prachtige mooie uitzichten en een goede begeleiding! Ik heb genoten en ik kan alleen maar zeggen dat het voor herhaling vatbaar is! Ik geniet nog na van mijn filmpjes en foto's en het certificaat wordt ingekaderd en komt aan de muur! Dank je wel voor de mooie ervaring!

Enorm cool, echt aanrader!!

Dit was wel echt een unieke ervaring. Het is net als vliegen wat ik al mijn hele leven heb willen doen, echt heel cool! Door de kalmte en zekerheid van de instructeurs heb ik ook geen moment angst gehad dat er iets fout zou gaan. Zou dit aanraden aan iedereen!

Een echte 'must' !

Ondanks dat het weer even niet mee zat en de sprong werd uitgesteld naar het einde van de dag was het top! Wat een geweldige ervaring !! De instructeur waarmee ik de sprong heb gemaakt was erg leuk! Het was voor hem natuurlijk heel gewoon maar voor mij helemaal nieuw en daar stond hij goed bij stil. Al met al een top sprong & ervaring!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden