De meeste indrukwekkende ervaring van mijn leven

Ten eerste heel vriendelijk onthaal. Een goede uitleg over wat doen bij het springen. Had in mijn leven nog maar een keer in vliegtuig gezeten dus dat was toch ook wel nog redelijk nieuw. Maar de sprong zelf is eigenlijk moeilijk te omschrijven, gewoon fenomenaal!!! Het was een onvergetelijke ervaring. Bedankt aan de persoon die mij heeft begeleid. Topgast !!

Echt een unieke ervaring met leuk personeel. Begeleiding echt goed en leuke locatie. Al met al een ervaring om nooit te vergeten. Vader zoon dagje ;-)

Onvoorstelbaar machtige ervaring !

Je wordt hier ontvangen met de breed mogelijkste glimlach. Van begin tot eind zijn de mensen hier zo relaxt dat al uw twijfels verdwijnen zoals sneeuw voor de zon. Het skydiven zelf is een fantastische ervaring, voor herhaling vatbaar en nog eens, en nog eens. Top organistaie. 1000 x dank !

Fantastische ervaring

Wat een perfecte ochtend. Goede begeleiding, waanzinnige omgeving, fijn personeel en bovenal een veilig gevoel.

Alles wat ik ervan had verwacht, en misschien een beetje meer ;)

Wat een ervaring - ik kan het iedereen aanraden eens een skydive te maken. En mocht je dat van plan zijn is Skydive Zeeland een zeer goede aanrader. Professioneel maar vooral persoonlijk ontvangen en begeleid van aankomst tot sprong & erna. Leuke, open mensen met passie voor hun werk - dat straalt ervanaf. De kick van een skydive zal overal op de wereld hetzelfde zijn, maar de locatie van Skydive Zeeland met water (zee / Veerse meer) in afwisseling met land en dorpjes (ook Middelburg) is uniek.

Magnifiek

Een supervriendelijk en enthousiast team staat voor je klaar, zorgt dat alles in orde is en leidt alles in goede banen. Het enige wat jij moet doen is go with the flow, genieten van het prachtig landschap en de adrenalinekick beleven. Aanrader!

Onvergetelijk

Echt een onvergetelijke, geweldige en bizarre ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal geweldig, aanrader!!

Kado gekregen van mijn 2 zoons en schoondochter. Spannend, maar ik heb van iedere seconde genoten. Mede dankzij mijn buddy uit Portugal is het een geweldige ervaring geworden waar ik met zoveel plezier op terugkijk. Als je de kans krijgt: doen!!! Making memories :-)

Ontzettend gave ervaring!

Zoals (waarschijnlijk) bijna iedereen vond ik het doodeng. Alle lof en credits voor mijn instructeur die me daar doorheen geloodst heeft door precies te vertellen wat er ging gebeuren, waardoor het uiteindelijk een spannende maar wel hele vette evaring was. In de auto op de heenweg dacht ik "dit doe ik nooit meer!" Maar eenmaal geland wilde ik eigenlijk nog een keer! Al met al alles top geregeld en een super ervaring.

Schitterend

Gekozen voor de sprong van 13000ft. Goeie briefing vooraf, vriendelijke mensen. Dan vliegtuig in en naar boven. Heel mooi uitzicht op een heldere dag. Alles gefilmd door instructeur. Eenmaal boven deur open en hop eruit. En dat is pas echt kicken ! Het gevoel van de vrije val is onbeschrijfelijk. De adrenaline giert door je lijf. Dan kom je tot rust na openen van de parachute om dan lekker zwevend de landing in te zetten. Een echte aanrader dit !

FANTASTISCH!

De sprong was een verassing voor mijn 16de verjaardag. Ik had nooit durven dromen van dit mee te maken. Bij aanvang had ik weinig stress, ook in het vliegtuig viel dit enorm mee. De vlucht naar boven was gevuld met rijke uitzichten, veel adrenaline en enthousiasme! En dan, de sprong. Die sprong was onbeschrijfelijk, er zijn werkelijk geen woorden voor. Ik voelde me zo overdonderd en vrij tegelijk. Ik kon aan niks denken buiten wat ik voelde op dat moment. De landing verliep vlot, boordevol emoties. Toen zag ik mijn zus en broer, die overspoeld waren door dezelfde emoties, ook landen. Sindsdien kunnen we niet meer stoppen met deze ervaring te bespreken en te herhalen. De beelden bevestigen dit, toen ik ze nogmaals bekeek heb ik gelachen tot mijn kaken pijn deden. Zo ongelooflijk dat ik beelden (van hoge kwaliteit) heb die mijn gevoelens perfect weergeven. Kortom, zonder twijfel willen we allemaal nog een keer!

Geweldige ervaring dankzij vriendelijke enthousiaste springers

Een geweldige 13.000 feet tandemsprong gedaan. Instructeur Eli was enthousiast en gaf goede en duidelijke uitleg, met oog voor veiligheid maar de nadruk op ‘geniet er van’. Bij het clubhuis/hangar hangt een ontspannen en gezellige sfeer, en verloopt alles vlot. Aanrader!!

Het was echt vet gaaf!

Het personeel was erg vriendelijk en wist je goed op je gemak te stellen. Het weer was super, er was genoeg te zien en we hebben een topdag gehad! We even opletten: neem contant geld mee als je iets wil drinken/eten. Pinnen is niet mogelijk.

GEWELDIG

Zeker vaker doen!

geweldige ervaring

vond het fantastisch, echt een geweldige ervaring... voor een herhaling vatbaar!

Fantastisch!

De tandem sprong van 13.000 ft is echt een aanrader. De instructeur is niet alleen vakkundig, maar ook een super gezellige en relaxte gozer! Hierdoor was ik zelf ook ontspannen en de uitleg onderweg over wat we zagen maakte het helemaal af!

Het gaafste wat ik ooit gedaan heb!!!!

Wat een ervaring! Ik verwachtte doodsbang te zullen zijn, maar die doodsangst heeft precies 3 seconden geduurd. Het moment dat ik mijn benen uit het vliegtuig moest steken was spannend, maar vanaf toen was het alleen maar puur genieten. Zo gaaaaaf!!!!!

Adembenemend

Wat een geweldige ervaring, de kick die je krijgt het moment je uit het vliegtuig springt is een ongelofelijke adrenalinekick. Om daarna te genieten van een geweldig zicht. Om nooit meer te vergeten, een echte aanrader voor degene die nog twijfelt.

Flexibel, vriendelijk en bizar!

We hebben een leuke middag gehad bij Skydive Zeeland. Het personeel is erg vriendelijk (niet allemaal Nederlandstalig) en gezellig. Tof dat je vanaf de grond kunt meekijken met de sprongen vanaf het veld. Wat we jammer vonden was dat, gezien de duur van de wachttijd (en wij waren nog relatief snel aan de beurt) er vrij weinig voorzieningen / horeca opties zijn om je een beetje te vermaken of een fatsoenlijke kop koffie te kunnen drinken. De video's en filmpjes waren binnen een dag binnen op de mail, super makkelijk en tof om terug te zien. Zeker doen! De sprong zelf was een beleving. Bizarre ervaring! Zeker een aanrader. Qua locatie / verzorging gedurende het wachten kan er wat mij betreft nog wel een slag geslagen worden, je legt toch een flink bedrag neer. Dan mag er om heen ook wel een beleving worden gecreëerd.

Superman bij SkydiveZeeland

Wat een geweldig avontuur om net voor mijn 52e samen met mijn zoons van 13 en 14 te gaan springen. Nu wilden ze al te graag met moeders mee, terwijl deze pubers anders liever alles zonder hun ma willen doen! Ze gaven mij de Extreme sprong om op 13.000 foot voor en achter mij aan te springen. In de lucht was ik ze tijdens de skydive uit het oog verloren. Adrenaline een minuut lang behoorlijk voelend tijdens deze duik naar beneden. Echter zo hangend aan het personeel van Skydive Zeeland, kon ik heerlijk genieten van deze unieke ervaring en heb mij geen moment onveilig gevoeld. Geen moment heb ik getwijfeld of ik het wel kon en terug op de grond, zag ik dat ook mijn jongens weer goed waren geland met hun parachutes. "MORGEN WEER", zeiden we tegen elkaar toen we allemaal beseften wat we hadden gedaan. Het maakte mij in ieder geval bewust, hoe mooi het land onder mij was, toen ik als een sterke superman (of vrouw) naar beneden suiste!

Fantastische ervaring!!

Wat een geweldige ervaring om te doen! Helaas liep de sprong uit door vertraging opgelopen tijdens de dag maar dit werd al snel goedgemaakt toen we uit het vliegtuig sprongen! Hele fijne instructie en de medewerkers creëren een zeer veilig gevoel. Nadeel was wel dat we helaas lang hebben moeten wachten op de beelden (+48 uur), maar desondanks een geweldige ervaring!

Onvergetelijke sprong met onze (schoon)moeders

Mijn vrouw en ik hebben mijn moeder deze sprong voor haar verjaardag gegeven. Mijn schoonouders kwamen kijken en foto's nemen. Mede door jullie goede en enthousiaste advies is mijn schoonmoeder overtuigd geraakt om ook te springen. Dus daar gingen we met z'n 4en, en onze parachutisten natuurlijk. De tandemspringers hebben ons allen erg goed gerustgesteld en bijgedragen aan de geweldige ervaring. Een ervaring om nooit te vergeten!

Prachtige ervaring!

Mijn eerste tandemsprong was dankzij de goede zorgen bij Skydive Zeeland een prachtige ervaring. Mij werd aangeraden een upgrade bij te boeken naar 130000 ft. Dit was een goed advies, geen spijt van het bijboeken. Ik heb de sprong ervaren als veilig en zou het zeker opnieuw willen doen. Het uitzicht van boven met de parachute is waanzinnig.

Een ervaring voor het leven

Na 8 jaar plannen hebben we de sprong eindelijk gewaagd. Samen met mijn twee dochters met lichte spanning maar heel veel zin. Zo benieuwd om te ervaren hoe het zou zijn. Nou, het was van begin tot eind een super ervaring. De instructeurs zijn geweldig. Ontzettend aardig en enthousiast, ook al springen ze de vijftiende sprong van die dag. (Eén van de instructeurs had niemand om mee samen te sprongen en deed zijn vijftiende sprong dan maar alleen, gewoon omdat hij er geen genoeg van krijgt.) Dat ze genieten van hun werk is overduidelijk en dat geven ze ook echt aan je mee. Je wordt heel snel op je gemak gesteld. De vrije val is één seconde heel eng en dan ben je los. Meteen. Je zit meteen vol adrenaline en je kan je nauwelijks bevatten wat er met je gebeurt. Dan ineens wordt het stil. De parachute is open. En dan in een paar minuten naar beneden zweven (met een beetje geluk mag je zelf sturen) terwijl je over het prachtige landschap van de Zeeuwse Eilanden kijkt. Je kan bijna half Zeeland zien. Voor iedereen die twijfelt. Stoppen met twijfelen. Het is fantaaaaastisch!!!!

Fantastisch

Een ervaring die je iedereen zou willen geven.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden