Geweldig gaaf

Super tof personeel, en wat een ervaring. Wat ik zeker nog een keer ga doen! Bedankt

Als je op zoek bent naar adrenaline…

Ik vond dit echt een bijzondere ervaring. Bijna niet te omschrijven. Ik was best zenuwachtig, maar Leander maakte het een stuk minder eng. Echt bijzonder.

Wonderful

I Love it a very beautiful experience ,I will be back. Jast the waiting time little longer. But best memory.

• Would you recommend us? Yes

Om nooit te vergeten!

Geweldige ervaring, topbegeleiding!

Top ervaring

Super georganiseerd met geweldige en enthousiaste mensen.

Zeer professionele organisatie Fijne begeleiding We hebben Onwijs genoten Groet Ralph

Vlekkeloos en prachtige landing!

Top enkel voor verbetering zou ik durven zeggen dat er wat meer aan groepsdynamiek mag gewerkt worden, zodat je opstijgt als groep en weer aankomt als groep.

Amazing experience

Het was in woord een geweldige ervaring. Ik heb hoogte vrees en heb altijd gezegd dit nooit te doen. Zo zie je maar ...zeg nooit, nooit .... Totaal nergens last van gehad en wil eigenlijk nog een keer omdat de angst nu volledig weg is. Mede door de ervaren instructeurs die mij super op mijn gemak hebben gesteld . Ik heb de controle los kunnen laten en vertrouwd op de instructeur dat het goed kwam en dat is zeker gelukt . Dankbaar. Het kwam zo , na een hersenscan gaven ze aan iets te zien op de hersenstam en mocht het zo zijn wat ze dachten had ik nog maar max 2 jaar . Wat zou ik nog willen doen dan ?? Een parachute sprong ......try before you die .... Zo gezegd zo gedaan, de sprong afgesproken. Maar na 3 weken de uitslag van de scan waarop niks meer te zien was ...een raadsel, maar de sprong stond nog en ik besloot om die sprong in het diepe toch te wagen en met succes . Het was zo gaaf , echt zo gaaf alleen duurde het veel te kort , maar zoals ik al zei , goed excuus om nog een keer te gaan !!! Super super super

Wat een geweldige ervaring!

Een super gezellige en vrolijke instructeur, waardoor je de spanning in het vliegtuig heeeeeeel eventjes vergat. Mocht zelf sturen en de instructies waren duidelijk waardoor je je volledig veilig voelde. Thanks Leander!

Fantastische ervaring!

De sprong was geweldig! Mocht je twijfelen om een keer te gaan sky diven, zou ik dit zeker aanraden. Een hele bijzondere ervaring. De locatie is super gelegen in een omgeving met een mooie combinatie van water en land. Het personeel is vriendelijk en kundig. Het was redelijk druk (hoogseizoen), maar er wordt vlot doorgevlogen, zonder dat je daarbij het idee kreeg dat het massa productie is. Tevens wordt de veiligheid goed in acht genomen. De harnassen worden goed gecheckt. Al met al een aanrader!

GEWELDIG !!!!!!!!!

Dag van mijn leven gehad. Wat een ervaring. Heel goed georganiseerd met super positief ingesteld personeel Een aanrader voor iedereen (Ook mensen met hoogtevrees) Groetjes bob kool

Fan-tas-tisch!

Wat een geweldige ervaring was dit! Samen met m'n beste vriendin de sprong durven wagen. Super instructeurs, heel aardig, mega goede begeleiding en een heerlijke sfeer. Zou het zo weer doen!

Unique experience, highly recommended to everyone

good communication with detailed description of necessary information that should be known before the jump. The personnel was also very motivated and kind! Great customer service, thus great experience and overall I am very satisfied.

een geweldige ervaring

ondanks dat dit mijn 2e sprong was (2011 boven Gran Canaria) vond ik dit geweldig. goede begeleiding. fijne mensen. kortom een hele fijne dag.

Bizar!!!

Mijn eerste tandemsprong Van te voren kan je geen voorstelling maken over hetgeen je gaat beleven. Wat een enorme kick als je het vliegtuig verlaat, die vrije val, je moet het echt meemaken!! M.n tandembuddy stelde me enorm op m.n gemak, wat een topper(s) Hopelijk snel weer!!

GEWELDIG!

Gisteren heb ik samen met een vriendin een parachute sprong gedaan bij skydive zeeland en het was in 1 woord geweldig! Nadat je ingecheckt bent wordt je omgeroepen als je aan de beurt bent. Alles wordt goed uitgelegd en vervolgens leer je diegene kennen waar je mee samen springt, allemaal super enthousiaste mensen! En dan de sprong ja echt fantastisch, zo'n mooi uitzicht hier in zeeland. Het was gewoon top! Zou het zo nog 20 x doen!!

Top ervaring gehad met dank aan helder een top sprong gemaakt

Super geregeld! Geweldige sprong!

Alles was super goed geregeld, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg!

Wat een top ervaring !

Gewoonweg fantastisch! Top locatie , top instructeurs!

Super, een ervaring om nooit te vergeten!

Grandioze ervaring! Zeer vriendelijke ontvangst en uitleg op de locatie ontvangen. Iedereen is erge behulpzaam, vriendelijk en enthousiast dat je deze sprong gaat wagen. Ondanks de knikkende knietjes de sprong gemaakt vanaf 13000 feet. Het uitzicht dat je hebt is met niets te vergelijken. degene waar ik de duo sprong mee gemaakt heb was erg vriendelijk en gaf nog even extra wat instructie, die had wel in de gaten dat ik het spannend vond. Wij hebben er ook de video en foto's bijgekocht en dat is echt een aanrader. Super filmpjes en heel veel foto's. Zo kun je nog nagenieten of aan iedereen laten zien dat je het echt gedaan hebt! mocht je twijfelen om een sprong te maken, ik zou zeggen doen. Ze weten hier echt waar ze mee bezig zijn en zijn zelf na zoveel sprongen nog enthousiast dat jij dit voor het eerst gaat doen!

Top; echt geweldig

Mooie locatie. Enthousiaste begeleiders daar en zeer behulpzaam. Een echt aanrader als je sprong overweegt.

Het was gezellig en fantastisch!

Wat een aardige mensen allemaal! Super goed geholpen en hele leuke instructeurs/instructrices!! Mede door goed vertrouwen heb ik een geweldige eerste sprong kunnen maken!!! Dank jullie wel voor deze fantastische ervaring!

Geweldig!!

Een ervaring om niet te missen, helaas 2 uur moeten wachten tot we konden gaan maar het wachten was het zeker waard!! Video er bij gekocht, en kreeg 3 goede video's en ontzettend veel foto's, helemaal geweldig!! Aardig personeel, voelde me op me gemak en heel veilig! Tot de volgende (;

2e sprong vanaf 4000 meter indrukwekkend

Voor mij was het na 8 jaar een weerzien met skydive Zeeland voor een 2e sprong nu vanaf 4000 meter. Een beetje nerveus maar met de professionaliteit van het sky team was dat snel voorbij. Mijn sprong met instructeur Ilia was bijzonder en wil hem daarvoor nog graag bedanken. Onvergetelijke ervaring

Fantastisch

Hello! Ik vond het een fantastische ervaring. Eerst en vooral was de organisatie top! We hebben niet lang moeten wachten en de check-in is heel vlotjes verlopen. Na het afroepen van onze namen, ging alles in stroomversnelling en waren we binnen de 20 minuten klaar voor vertrek. Mijn begeleider heeft alles heel goed uitgelegd en stelde mij ook constant op mijn gemak. De sprong zelf verliep vlekkeloos en we hadden natuurlijk ook geluk met het stralende weer. Ook al voelde ik mij op het einde niet super, mijn begeleider heeft mij heel goed begeleid tot aan beneden! Credits voor hem. Wij hadden ook de optie aangeduid om alles te laten filmen. Het beeldmateriaal hebben wij dezelfde dag nog gekregen. Deze optie kan ik zeker aanbevelen om te nemen bij een eerste sprong. Altijd leuk om het nog eens te kunnen herbeleven op video. Ik raad het zeker iedereen aan om te doen! Groetjes, Jane

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden