een unieke ervaring waarbij rust en adrenaline bij elkaar komen

Zelden iets gehad dat goed en vlot is geregeld. het kaartje kopen ging gemakkelijk, zo ook het reserveren. De locatie is goed te vinden en het spreekt voor zich op de locatie zelf. Het inchecken is zo gebeurt (wij hadden de formulieren online ingevuld) en er stond vriendelijk personeel dat je snel gerust stelt. ook het filmen/foto's maken is goed geregeld en spreekt allemaal voor zich. Je krijgt duidelijke instructies en wordt overal bij geholpen. Net voor de vlucht kwam de instructeur en stelt zich netjes voor en stelt je ook op je gemak (voor de personen die gespannen waren was dit erg fijn). ze nemen je mee in het hele traject en instrueren je goed. De vlucht liep soepel en was ontspannen te noemen. Wij hadden als groep verwacht dat het kijken uit het vliegtuig (net voor de sprong) erg spannend zou zijn, maar niets was minder waar. We ervaarden geen hoogtevrees en ook hier complimenten aan de instructeurs die je tot het einde goed begeleiden (voelde bij iedereen vertrouwd). De vrije val was een unieke ervaring waarbij rust en adrenaline dicht bij elkaar komen. ik persoonlijk werd eigenlijk ontspannen tijdens de val en je voelt een soort vrijheid. ook toen de parachute openging was het ontspannen en heb je een prachtig uitzicht van Antwerpen tot Rotterdam. De landing verliep ook soepel en hierbij kreeg je korte duidelijke instructies. Het filmpje/foto's worden netjes binnen 24 uur verstuurd naar de mail en is wat mij betreft ook echt een aanrader. Kortom, dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer!! complimenten aan de organisatie.

Zalig

Voor mijn verjaardag ben ik met 7 vrienden gaan skydiven in Zeeland. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en zocht een unieke manier om mijn verjaardag te vieren. Iedereen van het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De instructeurs gaven veel vertrouwen door hun jarenlange ervaring en waren ook zeer geruststellend. Ik kan Skydive Zeeland zeker aanbevelen.

Onvergetelijk en adembenemend.

Helemaal vanuit zuid Limburg gekomen, kon ik op geen betere eerste ervaring met het skydiven kunnen hopen. Vanaf aankomst zijn we fijn ontvangen en eenmaal in het vliegtuig was de sfeer perfect. Alle instructeurs hadden er evenveel zin in als mij, zowel als mijn vader, en lieten ons enorm op ons gemak voelen. Onderhand heb ik de filmpjes al 20 keer opnieuw bekeken. Top ervaring, en hoop het nog eens te kunnen doen !!

Bizar, extreem spannend!

Wij komen uit het heuvelland in Zuid Limburg, zijn wel wat gewend, maar ik zat al een halfjaar te denken hoe ik onder dit cadeau uit zou kunnen komen, zo spannend! Maar een maal daar op Walcheren, viel alle spanning van me af, wat een goede relaxte sfeer, en in het vliegtuig geen gebabbel over wees niet bang etc etc, maar continu werd alles inclusief bevestiging gecheckt, zonder woorden vuil te maken die alleen averechts zouden werken.en dus was de spanning te doen. En werkelijk, wat een ervaring, wat een sprong. Jongens, bedankt, alleen door jullie wil ik wel nog een keertje! En dat op mijn leeftijd! (Bouwjaar 1964). Chapeau!

FANTASTISCH! Professioneel en erg vriendelijke service.

Dit was een geweldige ervaring! De service was enorm goed. Duidelijk en de staff is erg vriendelijk en professioneel. Zorg ervoor dat je er genoeg tijd voor vrij maakt. Wij hadden om 12 uur geboekt en waren om 13:00 uur klaar voor vertrek. Neem rustig een drankje en de tijd vliegt :)

Een geweldige ervaring!

Ik vond het erg gaaf en een geweldige ervaring. Iets om nooit te vergeten. :)

Ik was letterlijk en figuurlijk in de wolken met mijn instructeur!

Een ervaring voor je leven. Alle superlatieven zijn waar. Dit MOET je een keer gedaan hebben. Spannend: ja! Beetje eng: ja! Spijt van: NEE!!! nog een keer doen: JA!!! De begeleiding van de instructeur was zeer vriendelijk. We waren met het hele gezin en zo hebben we het allemaal ervaren. We komen beslist terug!! In the arms of the sky I come flying by A colourful piece of cloth Is carrying us both This is feeling alive Today I thrive

Onwerkelijke te gekke ervaring

Ik kan het niet omschrijven hoe leuk ik het vond, ik zit nog steeds een beetje in de wolken er van :) maar het het is vet bijzonder om mee te maken en het personeel is vet lief !!

Het was echt fantastisch, geweldige ervaring!

Het was echt een super toffe ervaring. We werden bij de balie super geholpen en ik had echt een hele leuke instructeur waar ik mee sprong. Alles zag er netjes uit en ze wisten waar ze mee bezig waren. Zeker voor een herhaling vatbaar!

Adrenalinekick van begin tot eind!

Eind mei ‘22 skydive gepland in Texel paracentrum. Helaas kon deze niet doorgaan omwille van hevige wind. Zowel per mail als aan het onthaal correcte duidelijke informatie ontvangen. Onmiddellijk skydive kunnen herboeken naar paracentrum Zeeland. Hier gisteren de ervaring van mijn leven beleefd! Onthaal ter plaatse (en op voorhand per mail) was opnieuw correct en duidelijk. Na even wachten werd ik dan het harnas aangedaan en kort gebriefd omtrent de Skydive. Na korte kennismaking met de instructeur was het het vliegtuig instappen en eenmaal de 9000 ft bereikt werd was het gaaaaannnn! ☺️ Tijdens de skydive heb ik me steeds op mijn gemak gevoeld bij de instructeur. Hij gaf een veilig gevoel. Daarnaast legde hij de beleving leuk vast op beeld. Ik ben nog aan het nagenieten van de beelden samen met vrienden en familie… Tijdens mijn skydive werd mijn vriend en mijn ouders geïnformeerd door een instructrice aan de grond zodat ze juist wisten wanneer ik zou springen. Mijn vriend kon tevens ook volgen via een verrekijker. Echt waar, BEDANKT allemaal. Ik heb er ten zeerste van genoten en kan jullie paracentrum in Texel/ Zeeland alsook de ganse skydive-beleving alleen maar aanbevelen aan iedereen!!!

Mooie ervaring!

Geweldige ervaring en voor mij persoonlijk zeker voor herhaling vatbaar!

Enorm vette ervaring!

Van begin tot eind is het skydiven goed geregeld. De instructeurs begeleiden je erg goed en zorgen voor een fantastische onvergetelijke ervaring. Na ontvangst moet je wel redelijk lang wachten totdat je aan de beurt bent. Hier kan wel wat duidelijker over worden gecommuniceerd. Ook zijn de aanwezige faciliteiten behoorlijk verouderd.

Super gaaf

Alleen jammer van de lange wacht tijd Zouden 14.00 uur gaan dus 1/2 uur van tevoren Gingen 16.15 uur de lucht in

Fenomenaal

Amai wat een belevenis …goeie instructeur …ben zijn naam vergeten maar was van Portugal …de vrije val wou ik al lang eens meemaken .en die WAAAW die adrenaline die door je lijf gaat …en dan het zicht die hebt eens de parachute open is …ook de teugels mogen vast houden en sturen …echt het was van begin tot einde TOP

Ridiculously mad - crazy awesome adventure.

Sky diving appears on almost everyone's bucket list, right? Together with two crazy nutter friends we chose Skydive Zeeland to take our skydive virginity. Of course we were tremendously nervous before our jump, but luckily all our instructors knew how to calm us down by humouring us with ramdom chit chat. Every second is nerve wrecking until....you jump. All goes quiet, you feel so much peace, the view is breathtaking, the sensation is mindblowing; indescribable really. Skydive Zeeland took all our worries away, everything went smoother than smooth, we were able to focus 100% on our jumping experience. If you are reading this review, than honestly, I have no idea what you are wating for. Live life. Dive!

Ge-wel-dig! Wat een top mensen.

Super ervaring. Hele lieve mensen, passen zich aan naar hoe jij je voelt en wat je nodig hebt. Je merkt het plezier in het parachutespringen bij de crew, wat het nog leuker maakt. Een dag om nooit meer te vergeten!!

Fantastisch en een ervaring om niet meer te vergeten!

Super vriendelijk. Goede begeleiding. Alles verliep heel vlot. Ik zou het zo opnieuw doen!

Top instructeur, geweldige uitleg en een super sprong, voor herhaling vatbaar.

Waan-zinning

Een zeer professionele toch hartelijke ervaring gehad met de staff. Geen vraag was te veel voor de zeer lieve Sandra. De kans gehad om een tandemsprong te maken en met enkele sportspringers het vliegtuig te delen. De sfeer was geweldig. Leander stelt je echt op je gemak tijdens de vlucht. Videomateriaal bijkopen is een aanrader! Zeer mooie en professionele beelden. Wij zijn gelukkig terug naar België gekeerd!

Na de geboorte van mijn kinderen de mooiste ervaring uit mijn leven.

Eerst wikken en wegen om het al dan niet te doen. De knoop doorhakken en een boeking doen samen met mijn zoon. De dag zelf toch wat oplopende spanning. Goede opvang en begeleiding ter plaatse wat weer rust bracht. De sprong die een fantastische ervaring werd van het begin tot het einde.

Geweldig!

We hebben wel 2 dagen langer moeten wachten ivm het weer. Maar het was het wachten waard!

A dream come true!!!!

Ongelooflijke ervaring, top instructeur, grappig, ervaren en super professioneel.. wondermooie beelden, zeker aan te raden om na te kunnen genieten want het gaat zo snel!! Ook ontvangst en begeleiding ter plekke is persoonlijk, vriendelijk en vlot. Ook leuk dat je nadien daar kan blijven om anderen nog te zien springen. Eens je dit gedaan hebt kriebelt het al om nog eens te springen, wat een TOP ding om te doen!!!! In één woord, WAUW!!!!!

Fantastisch

Leuke tandemspringers! Fantastische begeleiding voor een van mijn kinderen die het toch best eng vond. Geweldige ervaring!!

Hele toffe ervaring gehad

Hele toffe ervaring gehad. Doordat het slecht weer was kon ik mijn tandemsprong pas in de middag maken. Fijn dat je niet op de locatie hoefde te wachten, maar dat je iets amders kon doen tussendoor. Ik werd gebeld wanneer ik die kant op moest komen, heel fijn! Hele vriendelijke instructeurs. Top dag!

Great communication and preparation led to a delightful day

We had a wonderful experience skydiving at Skydive Zeeland. The weather was spotty but they communicated well and made sure we were aware of the situation at all times. They called us when our jump window had opened and worked with our larger group to make sure we could jump together. The instructors and tandem jumpers were all very well trained, experienced, knowledgeable, helpful, and friendly. I would recommend Skydive Zeeland for anyone looking for a skydiving experience, whether it is your first time of you're a seasoned pro. We will definitely be back in the future!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden