Fan-tas-tisch

Gisteren hebben we een parachute sprong gedaan in Arnemuiden en dit was niet in woorden te beschrijven. Echt fantastisch! Ook wordt je super goed begeleid in het hele proces. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en de instructeurs zijn ook allemaal even relaxed en vriendelijk. Kleine tip waar nog gewerkt aan mag worden is de tijd. Wij hebben 1.5 uur gewacht voor we konden, dit zou beter te plannen moeten zijn denk ik. Maar na de sprong ben je dit snel weer vergeten.

TOP

es war Hammer Mega Geil ich komm wieder

Waanzinnige ervaring rijker

Al jaren had ik het erover. Aug 2022, tijdens de vakantie, is het er dan eindelijk van gekomen (dankzij mijn vriendin). Ter plaatse aangemeld, daarna wel lang moeten wachten tot mijn naam eindelijk werd omgeroepen om de hangar in te gaan. Omhangen, korte duidelijk briefing en daarna meeting met een super enthousiaste en vriendelijke instructeur. Oplopen naar het vliegtuig en de lucht in. 13000ft, roldeurtje open en schuiven na de rand. Benen erover, hoofd op schouder instructeur en je harnas vasthoudend. Kort bedankje richting de piloot en daar gingen we. Vrije val van +/- 1min, wachtend op het klopje van de instructeur om je armen te strekken, je mee te laten voeren door de wind en van af te schreeuwen;). Daarna de parachute open en je zo vrij te voelen zo hoog in de lucht, wat een heerlijk gevoel!! Genietend van het prachtige Zeeuwse uitzicht. Kort de hengsels mogen vasthouden, waarna de instructeur een fijne landing maakten. Nogmaals de complimenten aan mijn instructeur, piloot, maar vergeet de Sky Dive staff leden in hangar niet. Die telkens maar weer met uiterste precisie de parachute keurig opvouwden. Onwijs mooie ervaring rijker!

Echt super gaaf!

Het was een toffe ervaring! Alles gaat soepel en er worden duidelijke instructies gegeven. De instructeurs zijn gezellig en zorgen ervoor dat je er een mooie ervaring aan overhoud.

Alles was geweldig!! De begeleiding OOK!

Hoi Ik ben Irene. Eindelijk kwam mijn lang gekoesterde wens uit! Een tandem parachutesprong maken! Een fantastische ervaring! Mede door Ilias, waar ik mee mocht springen. Kennis,humor en steeds een lach. Een goede begeleiding van aankleding, sprong en netjes teruggebracht op de startlocatie. Er hangt een heerlijke ontspannen sfeer. En met dit team van ervaren springers, voel je je helemaal op je gemak. Veel geleerd, ook omdat al mijn vragen met een lach zijn beantwoord door Ilias. Ik kom graag op herhaling!! Dank jullie wel Skydive Zeeland TIP Misschien aanvullen bij meest gestelde vragen.. de vraag; Kan ik mijn kunstgebit inhouden? Antwoord: Ja, als je het vastplakt met kleefpasta is het geen probleem. ( is namelijk niets over te vinden op internet)

Once in a lifetime!

Het was een geweldige ervaring!! Echt uniek!! Ik kan het alleen maar aanraden!

Fantastisch

Ik vond de hele ervaring geweldig. Ik had een heel fijne en vriendelijke instructeur die me alles goed uitlegde en me op mijn gemak stelde. Ik vond de vrije val van 60 seconden onvergetelijk met uitzicht op een deken van witte wolken en een blauwe lucht op de achtergrond. Door de wolken heen ging de parachute open en toen zag ik het landschap weer waar ik uitgebreid naar kon kijken vanuit de lucht. Ik raad iedereen het aan om het zeker een keer te doen. Ik had het cadeau gekregen van mijn man voor mijn 50ste verjaardag. Ik heb in ieder geval iets gedaan wat ik kan afvinken van mijn bucketlist en zou het zo weer doen!

Magnifique

Dit was een ervaring die je nooit vergeet dit was echt geweldig en een kick!

Top ervaring!!

Gesprongen bij Skydive Zeeland. Top ontvangst, ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Ervaren instructeurs die er alles aan doen om je op je gemak te laten voelen.

1 woord is voldoende. WAUW!

Super ervaring! Vriendelijke en super leuke instructeurs. Vanaf het begin tot het einde wordt alles zeer goed uitgelegd. Dan gaat de deur van het vliegtuig open en beleef je het moment van je leven. De eerste vrije val. Een waanzinnig goed maar onbeschrijfelijk gevoel tot het moment dat je parachute opent. Daarna is het puur genieten van de mooie omgeving tot je zachtjes bent geland. Aan iedereen die twijfelt, gewoon doen! Dit zal zeker niet mijn laatste sprong zijn. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Bedankt Skydive Zeeland!

Geweldige ervaring

Een ongelofelijke mooie ervaring gehad bij mijn eerste parachutesprong. Vriendelijke mensen en duidelijke uitleg. Het enige kritiekpuntje is de rijdsplannning en de communicatie daarover ter plekke. Die zou wat beter kunnen, maar dat mocht de pret niet drukken!

Wat een super ervaring was dit. Duidelijke uitleg op de site, snel en duidelijk mailcontact over een vraag, goede ontvangst, hele duidelijke uitleg, vriendelijke instructeur en als hoogtepunt de sprong zelf. Wauw! Het was geweldig.

Experience of a lifetime!!

Ik kreeg een extreme tandem skydive van 13.000FT cadeau voor mn 50ste verjaardag, mijn droom en wens was om ooit nog eens te kunnen springen na 30 jaar geleden als militair gesprongen te hebben (static line) Deze sprong is met niets, maar dan ook niets te vergelijken! De adrenaline, de spanning, de vrije val, de rust en het uitzicht onder de parachute, wow! Ook de service, briefing, het vriendelijke personeel, alles in 1 woord geweldig! Dus ik zeg: Skydive Zeeand, untill Next Time!

Gaaf!

Het was heel gaaf! Er wordt van tevoren goed uitleg gegeven over wat de bedoeling is en wat je moet gaan doen. Ik ben een hele leuke ervaring rijker! Ook de video’s die werden genomen zien er goed uit. Het enige nadeel wat ik eruit heb kunnen halen is dat de meeste springers alleen maar Engels kunnen praten.

Helemaal geweldig

Ik vond dit een geweldige ervaring en ik raad het ook iedereen aan om dit een keer te doen

Ervaring rijker!!! Iedereen aan te raden

Voor het eerst in m'n leven parachute gesprongen. 3 uurtjes ervoor wist ik nog geen eens wat ik zou gaan doen omdat het een verrassing was voor m'n verjaardag. Maar wat was dit vet!!!! Hoe loopt je dag ongeveer: Afgesproken aankomsttijd was half 2 dan wordt je ingedeeld, half 4 konden we terecht voor de spullen en het kleine beetje info wat je nodig hebt. 10 min later zit je al in het vliegtuigje naar boven toe en heb je een prachtig uitzicht. En dan eenmaal op hoogte is het verstand op 0 en vallen maar! Ik zou deze ervaring iedereen aanraden en ook om bij deze skydive groep te gaan.

Was fantastisch

Ben nog nooit wezen springen en was mijn eerste x maar zeker niet mijn laatste super aardige mensen en een fijne tandem sprong met de instructeur die het ook echt super leuk deed!

Super ervaring

Super ervaring, enkel voelde het beetje aan als de zoveelste in rij. De begeleider deed de ene sprong na de andere zodat het beetje als bandwerk aanvoelde. Er was een beetje info gegeven bij het aandoen van de gordel, enkel een klein instructiefilmpje zou een grote verschil maken. Daarbuiten kenden de begeleiders goed hun job.

Een ervaring om nooit meer te vergeten. Vriendelijke medewerkers. Dankzij ilay een geweldige extreme sprong gemaakt. Heb me geen seconde onveilig gevoeld. Over een paar jaar kom ik terug met mijn dochters

Super vet ! Wat een ervaring ! Het personeel was hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Het was alleen jammer dat we redelijk lang moesten wachten voordat we konden springen.. Maar dat vergeet je allemaal wanneer je in het vliegtuig zit!

Onbeschrijfelijke ervaring die alleen door het zelf te doen onder woorden is te brengen!

Duidelijke uitleg tijdens check-in. Ongedwongen sfeer mede door het prachtige weer op deze dag. Wij waren ingedeeld voor de 2e sprong van die dag. Na oproep onder begeleiding ons harnas aangedaan. Uitleg gekregen wat de procedure was vanaf moment kennismaken met je buddy, wat je kan verwachten en wat te doen na het verlaten van het vliegtuig. En dan gaat het rolluik van het vliegtuig open en is het moment van springen daar! Wij hadden gekozen voor een sprong vanaf een hoogte van ca 13.000 voet (kleine 4km) wat betekent dat de vrije val ca 60 sec duurt. Wow wat een ervaring om over de rand uit het vliegtuig te vallen en met een snelheid van 200km/uur naar beneden te suizen. Ook wel heftig. Het moment van openen parachute en de daaropvolgende relatieve stilte was indrukwekkend. Prachtig om zo te dalen en te genieten van het vergezicht. Perfecte landing. We waren met ons vieren en ik was als eerste op de grond. Zodoende kon ik de andere 3 zien landen. Ook heel gaaf. Met busje terug naar hangar gebracht. Goed opgevangen, harnas uit en na uitreiking van onze diploma’s, vol adrenaline in auto gestapt. Een SUPER ervaring rijker!!!! Voor geen goud willen missen!!!!

Fantastisch

Goed geregeld en zeker de moeite waard om eens te doen.

Fantastische ervaring!

Zenuwachtig en met een knoop in mijn maag begon ik aan de sprong. Het was fantastisch!! Wat een geweldige ervaring! Goede begeleiding door een zeer deskundige en erg vriendelijke crew! Skydive team; bedankt!! Ik kom graag een keer terug.

geweldige ervaring niet nadenken ma doen

Geen worden voor Je moet het gewoon doen om het te believe en te ervaren dan weet je hie het voeld

De ultieme kick

Dit stond op mijn bucketlist. Dankzij mijn partner is mijn droom in vervulling gegaan en hij heeft dit moment met mij gedeeld. De max

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden