adembenemend

Voor haar 18° verjaardag kreeg onze dochter Margaux geen horloge of auto, maar iets veel beters: vleugels. Of althans, het gevoel ervan. Op 13000 voet hoogte, met een bonkend hart en een hoofd vol adrenaline, sprong ze met haar uitstekende tandeminstructeur de lucht in boven het adembenemende Zeeland. Het voelde symbolisch: de sprong naar beneden was tegelijk een sprong naar voren - en een sprong naar volwassenheid. Voor ons als ouders ook het loslaten van je kind naar een volwassen vrouw. Deze ervaring was dus meer dan een vrije val- het was vrijheid, schoonheid en volwassen worden in één duizelingwekkend moment.

Geweldig!

Ons dagje skydiven - wat een belevenis! We sprongen letterlijk uit onze comfortzone... en uit een vliegtuig! Vanaf het moment dat we opstegen tot het zachte landen was het puur genieten, adrenaline en verwondering. De vrije val was intens en onbeschrijfelijk en het uitzicht? Adembenemend! Dankzij het professionele team voelden we ons de hele tijd veilig en goed begeleid. Een ervaring die we nooit meer vergeten en die absoluut op je bucketlist moet staan!

“Daarna had ik eigenlijk het gevoel dat ik met pensioen kon – beter wordt het niet.”

Voor mijn 70e kreeg ik deze sprong van onze geweldige dochter aangeboden. Bij aankomst een vriendelijk en ontspannen ontvangst die ik vanaf het begin tot het eind voelde en ervaarde, zowel bij het aankleden, briefing, instructeur, instappen/uitstappen en een prachtige super zachte landing landing waardoor ik volledig kon genieten van deze ervaring samen met mijn dochter. En ik GENOOT! Al het personeel is kundig en ieder heeft zijn eigen taak, waardoor ik geen seconde een onveilig gevoel heb gehad. Ik heb nog gekeken om een cursus parachutespringen te gaan doen, maar daar zit een leeftijdsgrens aan van 55 jaar. Potverdikkie, was ik nog maar jonger. Maar dit had ik voor geen goud willen missen. Iedereen heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag. ps. Wat een geweldige video opname’s die ik mocht ontvangen. Ik draai ze helemaal stuk, zo gaaf!

Schitterende tandemsprong

Het was een heel leuke belevenis deze tandemsprong Iedereen was heel professioneel De uitleg was zeer goed en ik heb een hele mooie video en foto reportage De parachutist waar ik deze sprong heb mee gedaan vertelde alles heel duidelijk wat en hoe het werkte Voor mij was het de eerste keer dat ik dit mocht meemaken maar er komt beslist nog een tweede maal Het was gewoon top en een pracht ervaring

Onvergetelijk!

Wat een super vette ervaring. Zo gaaf! Indrukwekkend. Je voelt je meteen welkom. Alles wordt goed uitgelegd. Ontspannen en professionele sfeer. Ervaren instructeur met gevoel voor humor. Is zeker niet mijn laatste sprong!

A once in a lifetime experience !!!!!

Ongelooflijk ! Super ! Wat een ervaring !!! Na twee dagen is de gelukzalige roes nog niet helemaal verdwenen !!! Mijn hartelijke dank aan het ganse team om deze ervaring , in alle veiligheid , mee mogelijk te maken !!!

Het was een fantastische ervaring!

Ik heb dit als cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Afgelopen zondag (27juli 2025) kreeg ik pas te horen dat ik vanuit 9000ft, oftewel 3 kilometer hoog uit een vliegtuig ging springen! Natuurlijk zenuwachtig en nog nooit gedaan. Eenmaal aangekomen op de locatie in Zeeland, was alles erg duidelijk en verliep gelukkig soepel. Ik had als begeleider: Mr. Helder. Wat was dat een top gast ! (Thank you Mr. Helder for this experience!) De sprong zelf was echt ongelooflijk vet om te doen. Heb mezelf echt vermaakt en het was prachtig! Zou het iedereen aan willen raden. Thanks voor deze ervaring!

Fantastisch

Ik heb gisteren een fantastische dag gehad. Alles was keurig in orde gebracht. De mensen daar waren super vriendelijk. Mijn sprong was 1 om nooit te vergeten!!!

Het was een geweldige ervaring.

Een ervaring die je nooit meer vergeet. Zowel de vrije vlucht als het zweven door de lucht, hangend aan een parachute, was een bijzondere belevenis. Ik heb geen enkele seconde spijt dat ik een sprong in het diepe gemaakt heb. Een woord van dank aan de vakkundige en zeer prettige begeleiding.

Sensationeel

Een geweldige ervaring. Vanaf het moment van de sprong, de vrije val tot de vlucht onder de parachute. Fijne en duidelijke begeleiding tijdens de briefing en de sprong. Ik wil dit zeker nog een keer doen.

Waanzinnig!

Bedankt voor de gastvrije en professionele ontvangst. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Bedankt!

Fantastische, onvergetelijke ervaring!

De dag begon met laaghangende bewolking. Via de mail de info gekregen dat springen onzeker was vanwege de bewolking, maar dat Skydive Zeeland hoopte alle sprongen te kunnen maken. Ondanks dit nieuws toch vanuit Brabant (Riel) in de auto gestapt met goede hoop. Beetje bij beetje verdween de hoop gedurende de dag, want de bewolking bleef hangen. Tot ineens rond 15.30u het wolkendek open brak en alles in een sneltrein vaart ging. Voor we het wisten werden de eerste namen omgeroepen, kreeg je een harnas aan, werd de eerste instructie gegeven door een hele enthousiaste dame, maakte je kennis met je degene waar je de tandemsprong mee ging maken en was je op weg naar het vliegtuig. Na een fantastische vlucht omhoog met toch wel wat gespannen gezichten om me heen was het moment daar dat je naar de open deur schoof om aan de mooiste ervaring van je leven te beginnen! Het was top, bizar, gaaf en ontzettend cool om te doen. En minder eng dan van tevoren gedacht!

Fantastisch!!!

Geweldige tweede sprong gemaakt van 9000ft. Echt een geweldige instructeur. Stelde me heel erg gerust, kundig en een super optimistische en vrolijke kerel! Bedankt! Ik kom zeker terug voor een derde sprong.

Geweldige ervaring, maar begeleider kan beter.

De ervaring en de organisatie ter plekke is geweldig, niets op aan te merken. Wat ik jammer vond is dat mijn begeleider in mijn ogen te gebrekkig Engels sprak. Vooral omdat hij een helm op had, kon ik hem zowel bij de kennismaking als tijdens de vlucht onvoldoende verstaan. Bij de landing kreeg ik nog een opmerking na dat ik op zijn commando had moeten gaan staan (na wel mijn knieën goed te hebben opgetrokken). Ik vond niet prettig het gevoel mee te krijgen dat ik niet goed luister ofzo. Misschien vooraf vragen of het oke is om een begeleider mee te krijgen die geen Nederlands spreekt?

Hele fijne en one in a lifetime ervaring

Ik had de vliegtuigsprong als verjaardagscadeau gekregen, maar jammer genoeg hebben we dit tot 3 keer toe moeten verplaatsen door slecht weer. De medewerkers van Skydive Zeeland waren super vriendelijk en hebben zich hieromtrent telkens heel flexibel en behulpzaam opgesteld wat voor mij de teleurstelling wegnam. Nu het gisteren dan eindelijk kon doorgaan, ben ik enorm blij met deze ervaring : vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg, goede foto's en video's van de sprong en het springen op zich was zo leuk en gaf zo'n kick, ik zou het echt zo opnieuw willen doen! Diezelfde namiddag had ik mijn mediabeelden al, wat naar mijn beleving best snel is. Het uitzicht was ook prachtig, ik had op voorhand wat onderzoekwerk gedaan naar welk paracentrum voor mij de beste fit was (uitzicht, uitleg, mogelijkheden) en ik ben zo blij dat ik voor Skydive Zeeland heb gekozen! Echte aanrader! Het was de trip vanuit België meer dan waard :)

Must do for bucketlist

Absolute adrenaline kick. Great expercience. Very friendly and professional staff, cool venue and astonishing view (I jumped in Zeeland). So glad I did it!

Met 1 woord: fantaaaastisch

Samen met mijn dochter naar skydive Nederland. Het stond op haar vader-dochter bucketlist. Wat een ervaring! En wat een geweldige instructeur met wie ik mee mocht. Ik kan het iedereen aanraden. Gr Olaf en Ymke

Onvergetelijk!

Het was mijn tweede keer dus ik wist wat me te wachten stond. Desondanks dat blijft het fijn dat de begeleiders zeer professioneel zijn, en gewoon toffe mensen zijn die je op je gemak doen voelen. Begeleider Thomas is alleszins top! Het inplannen van de sprongen ging zeer vlot, in die mate dat mijn mama en zus de dag zelf ook nog spontaan besloten om te springen omdat het er zo fantastisch uit zag en al 2u later ingepland konden worden. Topervaring!

prachtig

zeer mooi geweldig prima geregeld

AWESOME

I have been dreaming about this moment since I turned 18! I’m so happy I finally may my dream come true ! I’ll definitely do it again and I might even learn how to jump on my own. The team was amazing, Super friendly and made us feel safe. Thomas was an amazing coach !!

Zeer goeie ervaring gehad bij mijn tandemsprong werd ook zeer goed uitgelegd en hielpen goed om je op je gemak te voelen

Mijn 1st het was een geweldige ervaring ik kom zeker nogmaals Dankjewel

Geweldig, bucketlist item afgestreept!

Super ervaring. Vriendelijk geholpen door al het personeel, ik kon vrij snel na aankomst de lucht in, super lieve begeleider die zijn uiterste best deed om leuke foto's en video's te maken en mij op mijn gemak te stellen. Het uitzicht was fantastisch en de sprong echt super, wow, wat een kick!!

A dream came true

Na een jarenlange droom een sprong cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Spannend spannend spannend. Na een groot uur rijden daar toegekomen en wat een bewondering voor iedereen. Alles zo goed georganiseerd. Instructeurs die je heel rap op je gemak stellen en wel alles 4x dubbelchecken. En dan het vliegtuig in en dan gaat die deur open. 2 seconden efkes van WOW en dan 30 seconden vrije val. Zo een bijzondere ervaring. Na de paar minuten in de lucht genietend van het uitzicht land je heel zacht op de grond. Zeker voor herhaling vatbaar. Zo leuk dat we zelfs een cursus overwegen. Een superteam. Bedankt iedereen die heeft geholpen om een droom waar te maken.

Fenomenaal

Het was 27jaar geleden en was met de onnodige stress vertrokken...maar het was een zalige ervaring om met zulke snelheid de vrije val te beleven...kom zeker terug...

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden