By far het engste en gaafste wat ik ooit heb gedaan!

Alle credits naar mijn tandem buddy! Hij stelde me enorm op mijn gemak, want ik vond het echt eng en spannend. Maar wat was het gaaf! Ik kan het iedereen aanraden, zelfs als je hoogtevrees hebt. Een ervaring om nooit te vergeten!

GE-WEL-DIG

Wat een topervaring genoot ik gisteren. Zeer professionele werknemers, vriendelijk en bovendien een fijne upgrade gehad. Thx en tot ziens! Aanrader!

Mooiste ervaring van mijn leven

Vanaf begin tot eind gelachen en fijne instructeurs. Alles verliep super!

Mega

Zalig team goede organisatie en zalige ervaring

Fantastisch

Dat had ik veel vroeger al moeten doen!!!

Super ervaring bij Skydive Zeeland!

Mijn vriend en ik gingen skydiven voor zijn verjaardag. Eerst ging de sprong niet door ivm regen maar gelukkig kon het later in de middag alsnog doorgaan. De instructeurs en mensen die er werken, zijn allemaal ontzettend aardig en er hangt een heel relaxte sfeer. Hierdoor zakken de zenuwen ook. Alles wordt goed uitgelegd. Wij sprongen van 13.000ft, een ontzettend mooie en bijzondere ervaring!

Superleuke ervaring!

Mijn cadeau voor de 18e verjaardag van mijn plusdochter was een fantastische ervaring voor ons beiden! De ervaring van de vrije val is met niets te vergelijken. De slapeloze nachten voor de rest van het gezin namen we er graag bij :) De organisatie loopt zeer vlot en veilig en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Geweldige ervaring

De sprong was geweldig, goede uitleg en allemaal even vriendelijk en enthousiast. - punt ik zal in de toekomst geen bon meer kopen reden is dat het door de week goedkoper is dan in het weekend, er staat dan nog tegoed op je bon. Als er op het moment van de sprong een aanbieding is kun je hier geen gebruik van maken omdat je een bon hebt gekocht.

Top-Beleving !

Na een vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg op men eerste skydive sprong gingen we zl snel de lucht in. Onderweg nog wat extra instructie’s gekregen van men skydive-compagnon, en off we go. Wat een beleving ! Een echte aanrader voor iedereen.

Leukste ervaring ooit

Topervaring en heel veel adrenaline ! Voor herhaling vatbaar

Echt een leuke ervaring! Ik raad het iedereen aan!

Als je van adrenaline houd en je limiet wilt opzoeken is dit iets voor jou.

Eerst lekker van de vrije val genoten en daarna zwevend naar beneden, heerlijk!

Alles goed en professioneel geregeld in Arnemuiden

Zeeland op zijn best!!!

Als geboren en getogen Zeeuw super gaaf om in eigen provincie voor het eerst te kunnen skydiven! Het is voor herhaling vatbaar! Complimenten ook aan mijn begeleider Leander. Het voelde super vertrouwd om met hem naar beneden te mogen. Hij draaide tijdens de vrije val zowel linksom als rechtsom rondjes waardoor ik Zeeland (en omstreken) goed zien. Heel erg leuk!

Onvergetelijk. De vrije val gaf me pure adrenaline. Toen de parachute openging werd alles stil en sereen, met een mooi uitzicht. Echt een van de mooiste ervaringen.

Mooie ervaring!

Mijn eerste sprong: fantastische ervaring, en eigenlijk helemaal wat ik ervan verwachtte. De camerabeelden zijn duur maar wel van zeer hoge kwaliteit. Ik had wel de indruk dat mijn 'buddy' iets minder proactief de ervaring met de vrienden filmde dan die van mijn mede-springers; het moest snel gaan. Ook was hij minder sociaal... niet dat dat een must is.

Een fantastische belevenis

Een ervaring om nooit te vergeten. Ik zou dit iedereen aanraden. Nu voel je hoe het moet zijn als een vogel in de lucht. Daar kan ik nu jaloers op zijn.

Amazing Experience. A Dream Come True.

The reason for a dream come true is that I used to dream about being able to fly like a glider over various places. I have missed those dreams. Now that I have experienced Skydive Zeeland, those dreams were a message that I had to fly through the skies in real life. Thank you for making that happen.

• Would you recommend us? Yes

First time

Fantastic

Zonder woorden een unieke belevenis

Wij waren met een groepje van 4volwassenen en kind. Wij werden hartelijk ontvangen en kregen de nodige info over het verloop van ' onze dag'. We moesten niet lang wachten, op het afgesproken uur mochten we naar de loods. Daar werden we geholpen en kregen we een korte instructie. Wij kozen om onze sprong te filmen. We werden met een glimlach voorgesteld aan de instructor. Deze stelden ons allemaal op ons gemak, vertelde en vroeg ons naar ons dagelijks werk,.. om onze zenuwen te bedaren. Tijdens de sprong mochten we zelf 'sturen'. De landing was aangenaam en ze vertelden ons dat we an 214km/u naar beneden zijn gekomen tijdens de vrije val. Het was magnifiek. Een dikke chapeau voor de organisatie.

Super mooi en heer gecontroleerd.

Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat ik onveilig was. Ook mijn begeleider tijdens de sprong was super vriendelijk. Vanaf het moment dat we er aankwamen tot het moment dat we vertrokken zijn we goed begeleid geweest! Het uitzicht is ook echt prachtig!

Wat een enorm gave ervaring

Wauw wat ben ik blij dat ik samen met je vader voor z’n 70ste verjaardag parachute ben gaan springen voor hem z’n 105ste sprong voor mij de eerste maar wat een geweldig gevoel heeft het als je op de rand van het vliegtuig zit en dan ineens vliegt door de lucht GEWELDIG

Dankzij de goede organisatie vol vertrouwen de "jump" gemaakt, een belevenis om nooit te vergeten!!!

Een super ervaring! Goede en enthousiaste begeleiding vanaf het begin tot het einde. Kundig en enthousiaste mensen. Ik was al vol vertrouwen, maar dat werd alleen maar versterkt. Ik kan het iedereen van harte aanraden, wat een kick!! Voor mij vast niet de laatste keer, dit smaakt gewoon naar veel meer......

Skydiven is de max en ultieme vrijheids gevoel.

Een skydive is zeker weten een aanrader en iets wat je naar mijn mening sowieso is gedaan moet hebben. De instructeurs voor een duosprong zijn ook heel relaxed, dit zorgde ervoor dat ik er ook veel vertrouwen in had. De reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat ik het enorm duur vind voor een vrij korte activiteit.

Het meest uitmuntende verjaardagsgeschenk dat ik mezelf cadeau kon doen!

Een van de beste beslissingen in m'n leven om de sprong te wagen. Ervaring: De spanning die werd opgebouwd eens in het vliegtuigje smolt als water voor de zon eens uit het vliegtuigje. Ik heb me nooit onveilig gevoeld. Integendeel! Dank aan m'n tandemmaster. Hij heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke ervaring werd! Organisatie: Zéér professionele omkadering.

Het was een geweldige ervaring!

We werden vanaf het begin goed begeleid. Toen ik me harnas aankreeg kwam Thomas (de persoon waarmee ik zou gaan springen) zich alvast voorstellen en deden wij samen alvast een beetje de voorbereidingen. Echt een hele aardige Man die me de hele vlucht + sprong goed heeft begeleid. Toen we geland waren was al snel de conclusie dat we volgend jaar weer gaan!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden