Adembenemend

Wat een mooie dag om af te zakken naar Zeeland. voor ons uit het Gentse een goeie 45 minuten rijden. Ik werd zeer vriendelijk onthaald en kreeg de gepaste uitleg. Een uurtje na aankomst zat ik klaar op het vliegtuig. ✈️ Mijn instructeur, een iets oudere heer gaf mijn een heel gerust gevoel. waardoor mijn sprong volledig zonder stress verliep. Het was een waanzinnige ervaring, ik vergat door alle indrukken zelfs te ademen! Heerlijk was het !

Wauw wat een ervaring

Deze dag vergeet ik nooit wat een pracht ervaring met leuke begeleiders tijdens de skydive en mooie uitzichten . Echt een aanrader om dit mee te maken . Groetjes Erik.

Superrrrr

Leuke locatie met enthousiaste ontvangst aan de inschrijfbalie. Daarna lekker in het zonnetje kijken naar de “springers” tot jezelf wordt omgeroepen in je harnas gezet wordt en je eerste instructies krijgt. Dan 20min later als een sardientje in een tonnetje in het vliegtuigje om na weer instructies en wat filmpjes en weer instructies te krijgen je op hoogte eruit valt. Wat een belevenis is dat geweest als ik weer zachtjes op de grond zit.

Te zot voor woorden!

Een ongelooflijke ervaring die nergens mee te vergelijken valt! Wat een kick! Wat een uitzichten! Wat een crazy gevoel daarboven! Zou het voor geen geld van de wereld hebben willen missen! 60 seconden vrije val aan 200 km/u, dat is echt te zot voor woorden! Dit vergeet ik nooit meer!

Waanzinnig

Wat een belevenis om zeeland vanuit de lucht te zien en super goede begeleiding, zeker een herhaling waard

Fantastische ervaring!

Mijn partner en ik hebben een fantastische ervaring gehad bij Skydive Zeeland. Alles was super goed georganiseerd en er werd veel belang gehecht aan veiligheid. Je krijgt een duidelijke uitleg en de instructeurs zijn toffe, gezellige mensen. Ze stellen je op je gemak, leggen alles goed uit en zorgen ervoor dat je een fantastische ervaring hebt. De videobeelden die je erbij kan nemen zijn best duur maar zeker een aanrader. De beelden zijn van goede kwaliteit en ook krijg je enorm veel foto’s in de plaats. Wij hebben ook een trui van daar genomen en dit vonden we een leuk extraatje om aan te doen tijdens de sprong. Wij komen zeker nog een keertje terug!!!

Een Geweldige Ervaring Rijker.

Ik Heb Een GEWELDIGE ERVARING Meegemaakt Bij SKYDIVE ZEELAND. Alles ging Perfect en ook het weer was uitstekend. Dit was een mooi verjaardagscadeau van mijn man en zoon., en heb ook op mijn deze sprong in het diepe gewaagd.

De max

Dit was iets dat al een tijdje op mijn bucketlist stond die ik dankzij jullie nu heb kunnen afschrijven mercie hier voor ik kom zeker nog eens terug

Onvergetelijke ervaring!

Hele bijzondere ervaring, met heel fijn personeel die de ervaring alleen maar beter maakt!

Dit was onze tweede sprong en iedereen was erg vriendelijk en de communicatie over het proces was erg duidelijk. Instructeurs deden hun best om je op je gemak te stellen en het ging erg soepen en georganiseerd. Een ervaring om niet te vergeten!

Fantastisch

Ik had een zeer leuke ervaring met mijn vader!

Fantastische ervaring

Ik heb altijd al willen skydiven en heb een bon kado gekregen om het hier te doen. Dit is enorm meegevallen. Alles was mooi geregeld en heel erg duidelijk. Het skydiven zelf was een echte adrenaline rush en zou ik onmiddellijk wel nog eens willen doen! Absolute aanrader!

Tandem skydiven in Zeeland, een onvergetelijke ervaring

Recent een unieke ervaring opgedaan: een tandemsprong vanop 13.000’ hoogte bij Skydive Zeeland. Na de sprong uit het vliegtuig, 50 sec vrije val aan ongeveer 200 km/u en uiteindelijk 5 minuten in alle rust zwevend aan een parachute naar beneden en een zeer zachte landing. Iets om nooit te vergeten!

Voorafgaande aan de 'grote' dag diverse keren contact gehad. Vragen werden snel en goed beantwoord. Op de dag van de sprong werden we zeer vriendelijk ontvangen. Zat wel behoorlijk lange tijd tussen aanmelden en moment dat we aan de beurt waren, maar het was het wachten meer dan waard! Vanaf het moment van 'aankleden' tot en met de landing op de grond was 1 grote beleving met als hoogtepunten de vrije val en het zelf besturen van de parachute. Begeleider was zeer vriendelijk en legde alles prima uit. Kortom een ervaring om nooit te vergeten

Dit was een onvergetelijk avontuur!

Het is iets dat ik nooit zou vergeten en zeker en vast nog een keertje zou doen. Het was een Moederdagcadeau dus echt een moeder en dochter moment waar we altijd samen naar zullen terugblikken. Ik raad iedereen dit aan om eens te doen in je leven. De mensen zijn er super lief. Danku voor dit leuke avontuur!

Waardevolle ervaring bij een goed georganiseerd bedrijf

Deze sprong niet voor de lol maar om mezelf uit te dagen. Fijne begeleiding (“in Jack we trust”) en goede organisatie. Thank you & we’ll meet again

Unieke ervaring van begin tot einde

Perfecte organisatie van begin tot einde. We hadden vragen hoe te boeken omdat we Bongo bonnen hadden. Snel antwoord met duidelijke instructies. Vlotte boeking met duidelijke follow-up, snelle omboeking omdat op originele datum owv weer sprong niet door kon gaan. Vlotte registratie bij aankomst, acceptabele wachttijd tot sprong. Duidelijke instructies voor de sprong en vlotte begeleiding tijdens de sprong. Vriendelijk, enthousiast en bekwaam personeel.

Voor iedereen die twijfelt, ik zeg doen. Goed geregeld en aardig personeel

WONDERBAARLIJK

Ontvangst was hartelijk en professioneel Briefing kordaat en duidelijk Kennismaking met begeleider geruststellend Vlucht ideaal voor opdrijven adrenaline Sprong ; GEWELDIG In deze club voel je dat he parachutespringen primair is ! Kort samengevat : ideale omstandigheden voor dit avontuur

buitengewoon fantastisch

als 48-jarige heb ik een jaar getwijfeld om hiermee door te gaan. uiteindelijk dan toch een datum vastgelegd en zonder enige stress naartoe gegaan. De spanning begint op te stijgen op het moment dat ik naar het vliegtuig stap, gewikkeld in een harnas en een speciaal pak aan. Hoe hoger we gaan hoe spannender het wordt. En dan gaat het luikje open en is het moment van springen aangekomen. Heel eventjes gedacht: "wat doe ik toch allemaal" en veel "oh my God" , maar dankzij mijn instructeur bleef ik rustig. En dan de sprong! Een kick, onbeschrijflijk! Fantastisch, zot, trots, emotioneel, ongeloof, alles tegelijkertijd. Niet normaal! Voor herhaling vatbaar!!!

Heel leuk!

Superleuke ervaring, had wat stress ervoor maar was nergens voor nodig! Jammer dat het zo snel gedaan was, voor je het weet sta je alweer beneden :). Klein verbeterpuntje: het had leuk geweest als er in het vliegtuig een beetje uitleg werd gegeven over het uitzicht, wat je kon zien etc. Mijn begeleider was een buitenlander dus vermoedelijk kende die de omgeving minder. Anders top!

Ongelofelijk ervaring prachtige beleving super!!!!

Alles kort samengevat fantastisch prachtig mooi een ongelofelijk gevoel zeker een aanrader. Om nog eens te doen . Je voelt je letterlijk en figuurlijk in de wolken echt top Alles was dik in orde zeer goede ontvangst en iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam

Wat een ervaring!

Het springen is ongelooflijk—je weet niet wat je meemaakt! De eerste paar seconden denk je: waar ben ik aan begonnen? Maar dan komt het moment waarop je begint te genieten en jezelf dankbaar bent dat je dit hebt aangedurfd!

Geweldig!

Met mijn hoofd door de wolken... bijna breeze freeze, kreeg ik één van de meest fantastische ervaringen die ik ooit gehad heb. Vriendelijke, gezellige staf en mijn vriendin en ik hebben helemaal niet lang hoeven wachten. Alles werd goed gecontroleerd. Ik heb nooit een gevoel van onveiligheid ervaren (wel leuke spanning!) Wil je een ervaring die je de rest van je leven niet meer zult vergeten? Doe dan zeker dit!

Mooie sprong locatie, super ervaring!

Zicht op prachtige Zeelandse Delta, Rotterdam, Antwerpen, WW2 bunkers! De 13.000ft jump is geweldig! Een relaxte vibe in de hangar en duidelijke instructies. Gave eerste ervaring!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden