Professioneel maar toch met een lach.
Na dat onze sprong in september niet door kon gaan i.v.m. hebben we het 31 mei weer geprobeerd. Net als in september werden we door de dames van de incheck met open armen en een glimlach ontvangen.
Hier bleek dat wij zelf dingen niet helemaal goed hadden geregeld wat Ingrid fantastisch heeft opgelost voor ons.
Hierna uitleg en harnas aan, alles super veilig maar ook ontspannen. Daarna contact met je buddy, daar geef je je dan aan over. Allemaal zeer ervaren mensen. Samen met andere en buddy het vliegtuig in. (volgens mijn nu geen weg meer terug)
Nadat we op hoogte zijn gekomen, en vooral ook hebben genoten van het uitzichtschuiven de eerste richting de uitgang. Mijn instructeur begeleide mijn ook en vertelde heel duidelijk wat ik moest doen. Dan bijna uit het vliegtuig, dat voelt redelijk onnatuurlijk. Maar daarna de vrijeval.... uh dat gaat vrij vlot naar beneden, okay ik moet hier van genieten. Ik vind toch wel beetje eng. Dan doet buddy de parachute open en is er rust, veel rust en stilte. En ik geniet van het zweven, de buddy maakt nog een aantal heerlijke bochten, en dan zie ik de grond en het vliegveld naderbij komen.
Veel eerder dan ik zou willen staan we na perfecte landing op de grond.
WAT EEN ONGELIJFELIJKE ERVARING WAT WAS DIT MOOI.
SKYDIVE TEAM ZEELAND DANK JULLIE WEL VOOR WAT JULLIE MIJN MEE HEBBEN GEGEVEN.