Ongelooflijk mooi en spannend

De vrees was onterecht want van de sprong heb ik alleen een mooie avontuur aan overgehouden. De panoramische beelden zijn voor altijd op mijn netvlies gebrand. Zowel de spanning en de intensiteit van de sprong zijn gewoonweg een leuke en positieve ervaring geweest.

Wat was dit gaaf!!

Samen met mijn vader en zusje zijn we een hele gave ervaring rijker. Het was super!! Het gevoel van adrenaline en spanning is niet te beschrijven. We hebben een supper sprong gehad die we nooit zullen vergeten! Op naar de volgende keer ;)

Waanzinnig!

Het stond al enige tijd op m'n bucketlist en gisteren was het eindelijk zover. Van te voren probeerde ik er nog een idee van te maken hoe het zou zijn. Nou, ik kan je vertellen dat dát er niet bij in de buurt komt! Het gevoel van vallen, het uitzicht.. het is fantastisch. Wat was het prachtig boven de wolken. De zon scheen zo mooi. Het was er sereen. De schoonheid die het biedt is onbeschrijfbaar. En nu heb ik echt zelf mogen ervaren: "Ja, achter de wolken schijnt écht de zon." En niet zomaar, maar op een manier dat ik voelde dat het leven écht geleefd mag worden. Onwijs bedankt!

Fantastisch

Goed geregeld en goede begeleiding Hele ervaring

Zoon vrij gevoel kan je niet anders ervaren

Tijdens de vrijeval zelf ervaar je zoon gevoel van vrijheid, dat het niet te beschrijven valt. De drop geeft zo veel aderline dat ik op de grond nog een beetje moest trillen :-) Echt een unieke ervaring om dit gedaan te hebben, dit hoort thuis op je bucketlist, is het liefst afgevinkt ;-)

De meest geweldige ervaring!

Op mijn 30e verjaardag werd ik als verrassing meegenomen naar Skydive Zeeland. Ik zou samen met mijn vader gaan springen. De uitleg en alle hulp was erg professioneel! Tijdens het wachten hoorden we dat we langer moesten wachten dan gepland (dit i.v.m. wat regenbuien die over zouden komen). Maar toen was de tijd daar! Onze namen werden omgeroepen en we mochten ons gaan klaarmaken voor de sprong! Een mooie overall aan, kennis maken met de instructeur met wie je zou gaan springen en daar kwam het vliegtuig aan! Alle adrenaline in het lichaam kwam naar boven toen we naar de deur van het vliegtuig gingen. Ook waren er foto's en filmpjes bij besteld. Vanaf het instappen werden de eerste beelden gemaakt! Toen we eenmaal op de juiste hoogte waren, werden de laatste instructies opnieuw uitgelegd. De deur van het vliegtuig ging open en daar ging de eerste springer. Toen de 2e, de 3e en 4e. Voor ik het wist hing ik half uit het vliegtuig, benen onder het vliegtuig, hoofd naar achter, armen in het harnas... En daar gingen we! De eerste 2 à 3 seconden had ik geen flauw benul wat met te wachten stond. Maar de adrenaline gierde door mijn lijf! De vrije val duurde ongeveer een minuut en we behaalden een snelheid van rond de 200 km/uur(Werd mij later verteld)! Dwars door de wolken heen met daarna uitzicht over het mooie, zonnige Zeeland! Na een eeuwigheid, voor mijn gevoel, ging de parachute open. Een vermindering van snelheid en daar hingen we. Zwevend in de lucht. De instructeur hield ook van adrenaline, want we maakten de ene na de andere scherpe bochten. De G-krachten voelde ik tot in mijn kleine teen. Hoe gaaf was dat! We gingen steeds verder en harder de bochten in. Uiteindelijk oefenden we nog even het landen, want er kwam helaas ook een einde aan de sprong. Toen we weer met beide benen op de grond stonden, kwam het gehele gevoel weer opnieuw bij mij binnen. WAT VET! ZO F****** GAAF!!! Ik zou zeker opnieuw willen gaan springen, want wat een ervaring!!!!

Top ervaring en top personeel!

Wij werden enthousiast ontvangen en moesten niet wachten om ons aan te melden. Het aanmelden zelf ging vlot en doordat het mooi weer was en er geen vertragingen waren, gingen we nog geen halfuur later in de lucht. We kregen uitleg die duidelijk was en ook je instructeur zelf gaf nog eens diezelfde uitleg. Wij kozen voor foto’s en video’d extra en dit was een goede keuze want hierdoor hebben wij mooie herinneringen aan deze ervaring. Zeker de moeite waard om nog eens te doen.

Goed georganiseerd

Alles was zeer goed georganiseerd. Uitleg, afroepen, klaarmaken. Soms was de uitleg een beetje snel om deze voor het eerst te horen, maar ze stonden open voor vragen en namen daar de tijd voor. Zeer leuke ervaring!

Vriendelijke / fijne mensen die je helpen aan een geweldige ervaring

Deze bucketlist ervaring heb ik mijn moeder cadeau gegeven. Er was een fantastisch team dat ons super tof hielp en een enorm vette ervaring aan mijn moeder heeft gegeven! We komen zeker terug en dan gaan we ook echt beide springen!

Dat kan nog veel vaker

Extreme skydive op 13.000 ft gedaan als first timer. Alles was erg duidelijk en de mijn "tandem-maatje" enorm gezellig en geruststellend. Dat heeft voor mij de ervaring gemaakt, ik wist wat ik kon verwachten en kon daarom optimaal van de ervaring genieten. Dat ga ik zeker nog een keer doen!

Een geweldige ervaring

“Wat een onvergetelijke ervaring! Gisteren heb ik de sprong van mijn leven gemaakt: een duosprong op de hoogste hoogte. Het moment dat je in het vliegtuig zit, de deur open gaat en je boven de wolken hangt, geeft een mix van gevoelens en pure adrenaline. Zodra we sprongen, voelde ik een ongelooflijke vrijheid – de wind, de snelheid en het uitzicht zo ver als je ogen konden reiken. En dan dat magische moment wanneer de parachute opent en alles ineens stil en vredig wordt: zweven boven de wereld, genieten van de rust en het panorama. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten, een perfecte combinatie van spanning, avontuur en schoonheid. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders!” Bedankt aan de organisatie, piloot en instructeur om alles veilig te doen verlopen. Top!

Wat een absoluut fantastische ervaring!

Het was op de dag van de sprong even spannend of de sprong die dag door kon gaan vanwege wat laaghangende en dichte bewolking. Hierdoor moesten wij even wachten tot het (hopelijk) wat opgeklaard zou zijn. Na 1,5 uur wachten brak de zon door, werd ik meteen gebeld met de mededeling dat alles direct in gang gezet werd voor de tendemsprongen en het verzoek zo snel als mogelijk naar het paracentrum te komen. Er waren drie groepen en iedere groep werd apart van elkaar opgeroepen en klaargemaakt voor hun sprong. Zo kregen wr instructies om alles goed te laten verlopen. Alles was zo goed geregeld en veiligheid voor alles stond bovenop. Met de toegewezen instructeur gingen we het vliegtuig in. Het moment was daar. Tijdens de vlucht werd nog een keer kort alles herhaald wat ik als prettig ervaarde. Het is toch enigszins een spannende en overweldigende ervaring. De sprong verliep goed en was helaas zo voorbij. Maar hé wat een fan-tas-tische ervaring was het en absoluut voor herhaling vatbaar! De beelden die van de sprong zijn gemaakt volgenden ook vrij vlot. Nagenieten kon dus al erg snel :) Skydive Zeeland ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

Fantastische Ervaring ga ik zeker nog doen

Wat een ervaring! Een top instructeur die de ervaring zeker een boost gaf Zalig zicht dat elke ansichtkaart jaloers maakt. Zalige landing

Beste wat ik ooit gedaan heb in me leven!!

Het was echt super leuk alles was goed geregeld alles werd duidelijk uitlegt en voelde me de heledag veilig en zou het graag nog een keer doen dit was mijn beste dag van me leven ga het nooit meer vergeten

Het was een onvergetelijke ervaring!

Mijn zus is in de wolken! Vrijdag maakte ze als verrassing een duosprong. We werden onthaald en goed geïnformeerd door een zeer vriendelijke dame. Tijdens het wachten exploreerden we de omgeving. Dit kon omdat ze ons telefonisch contacteerden wanneer ze paraat moest staan. Er volgde een zeer professionele briefing en toen maakte ze kennis met een lieve, zorgzame instructeur. Ze maakten de sprong... Ze vond het fantastisch, een onbeschrijflijk mooie ervaring! Mijn zus is nog steeds in de wolken!

super

goede uitleg en zeer vriendelijke mensen

Once in a lifetime experience!

Het was zo leuk en spannend, ik kon alleen maar lachen! Het was ook verschoten van mezelf dat ik geen enkel moment schrik heb ervaren, ik voelde me veilig bij jullie! Bedankt voor het vlotte verloop!

Wat een superleuke ervaring. De locatie is makkelijk te vinden en ligt ook nog eens op een mooie locatie. De service was goed en een vriendelijke instructeur, wat voor een fijne sfeer zorgde. Enig minpuntje: er is op de plek zelf niet heel veel te doen. Maar de activiteit zelf maakt dat helemaal goed - echt een aanrader!

Onvergetelijke belevenis

Op vrijdag 19.09.2025 deed ik samen met mijn zoon Jan een tandemsprong in het Paracentrum Midden Zeeland. Ondanks mijn 88j keek ik hier werkelijk naar uit. Het werd een onvergetelijke belevenis: zeer vriendelijk onthaal, duidelijke briefing en adembenemende, prachtige tandemsprong met instructeur Joost die me vanaf de start tot de landing geruststelde en er een feest van maakte! Ik ben het Paracentrum zeer dankbaar en zal niet nalaten het bij vrienden en kennissen aan te bevelen. Jacques Sels

Uitstekend !

Wat een ervaring! Professionele aanpak en begeleiding van begin tot eind. 100% voor herhaling vatbaar!

The best experience on my life !!!!

Great organization. We had some delays due to the weather, but they did everything they could to make sure everyone could jump! Quick and clear instructions... nothing more, nothing less. Personally, I'm afraid of heights and thought I'd never jump in my life, but this was the best and most challenging experience for me, and thanks to you, it happened, and I have to admit, I felt incredibly safe! Thank you! You're amazing! And I'll definitely do it again, because it's something you can't describe; you have to experience it!

• Would you recommend us? Yes

Waanzinnige ervaring & iedereen super super vriendelijk

Het was allemaal perfect geregeld. De ontvangst was heel warm en ook de briefing en het omkleden ging heel vlot. De sprong zelf was waanzinnig. Ga dit zeker nog eens doen. Een echte aanrader!

****ing vet!!!

Dit was mijn tweede tandemsprong, eerste keer in Texel. Echt waanzinnig tof, spannend maar zooo genoten. Niet te beschrijven in woorden hoe dit voelt. Misschien nog spannender dan de eerste keer. Alles liep soepel die ochtend en zelfs het weer zat mee. Fijne en betrouwbare instructeurs die alles goed met je doornemen voordat je het vliegtuig uitspringt. Ook mocht ik de parachute vasthouden in de lucht, echt een ervaring. Bedankt weer voor de adrenaline stoot, de veilige vlucht en landing :)

Top organisatie

Er staat een razend professioneel team klaar waardoor elke schakel erg vlot verloopt. Een geoliede machine van a tot z waarbij men hun klant - die hier komt voor een unieke ervaring of speciale gelegenheid - centraal stelt en zich speciaal doet voelen. Top!

Een zaaa-aaaalige ervaring

2 jaar geleden heb ik m'n eerste tandemsprong gemaakt en toen een vriendin vroeg of ik met haar mee wou, heb ik geen seconde getwijfeld om opnieuw voor Skydive Zeeland te kiezen! Een ervaren team, perfect georganiseerd en een prachtige omgeving. Zaterdag was het dan terug zover. Helaas was het weer nogal onvoorspelbaar maar de communicatie was super. In de namiddag is het gelukkig opgeklaard en hebben we een prachtige sprong gemaakt. Een echte aanrader!!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden