Een te gekke sprong gemaakt!

Afgelopen weekend m'n 1e sprong gemaakt en het was een geweldige ervaring. Vanaf het moment dat ik het vliegtuig in ging tot en met de landing op het veld.... geen enkel moment angst gevoeld. Goede, gezellige instructeur, die me door zijn manier van praten, volkomen op m'n gemak stelde. Een volgende keer? ....ik zou zo nog een keer springen.

Fantastische ervaring

In het begin word je zeer goed en op een vriendelijke manier geholpen door alle werknemers. Nadien kan je genieten van een geweldige sprong samen met je begeleider. Samengevat een geweldige ervaring

Een geweldige adrenaline shot!

Het was een dikke vette kick mijn eerste tandemsprong in Arnemuiden. Goed relaxte ontvangst en vrij snel daarna aankleden en de eerste uitleg aanhoren. Tevens in het vliegtuig een beknopte herhaling van de eerdere uitleg. Leuke gezellige ontspannen sfeer in het vliegtuig en dan …. springen!! VET.. Geweldige zondagochtend beleefd…

Superfantastisch!

Al jaren rijd ik Skydive Zeeland voorbij. Als geboren Middelburgse, nu wonende in de drukke randstad net voorbij Rotterdam, kom ik op weg voor een bezoek aan mijn moeder steeds langs het vliegveld. Al jaren is het steeds kijken bij het langsrijden “is er iets te zien”? Parachute springen stond aan top in mijn bucketlist, dus nu moest het er maar eens van komen! Door een leuke (kortings) actie gelijk maar gegaan voor een extreme sprong. Een geweldige ervaring rijker!

Prachtige unieke ervaring

Alles is heel vlot verlopen. Het was meteen aan ons en mijn instructeur stelde mij direct gerust waardoor ik helemaal geen stress meer had en volop kon genieten van de sprong. Wat een prachtige ervaring!

Een ervaring om nooit te vergeten!

Personeel was super vriendelijk, de gene waar mee ik samen sprong was ook heel vriendelijk! Alles is duidelijk geregeld en de uitleg die je van te voren krijgt is heel duidelijk! De sprong zelf is super vet om te doen, de instructies zij duidelijk en het uitzicht dat je hebt is super mooi! ik had erg mooi weer tijdens mijn sprong en dit maakte de ervaring nog mooier! Ik raad het andere zeker aan om een keer te doen en ik zou zelf graag nog een keer terug komen!

Een unieke ervaring die iedereen moet meemaken!

Ik sprong met een ervaren springer (meer dan 9000 sprongen op zijn naam) en voelde me meteen helemaal veilig en op mijn gemak! Hij hielp bij elke stap en legde alles duidelijk (en meerdere keren) uit! Dit hielp enorm met mijn zenuwen. Ook had ik de go pro footage erbij gekocht, deze zijn perfect eruit gekomen en zaten dezelfde dag nog in mijn mail! Ik ga skydive zeeland zeker aanraden aan al mijn vrienden en iedereen proberen te overtuigen om het ook eens te doen!

Geweldige ervaring!

We zijn hier met ons groepje heel vriendelijk ontvangen en we voelden ons meteen welkom. Als je ziet hoe professioneel het er aan toegaat weet je meteen dat je geen schrik hoeft te hebben. Maar het blijft wel kicken, zeker voor de eerste keer!

Topervaring!!

Super vriendelijke staff, hele aangename spring gehad. We hebben wel lang moeten wachten, beetjemeer duidelijkheid over wanneer de sprong doorgaat.

Fenomenaal!

Alles in het leven is nu een 'eitje' ;-) Verrast en ondertseboven voor m'n 50e verjaardag!

First jump of many!

Wauw! Dit was zo gaaf om te doen. Super fijne crew en alles werd als een geoliede machine geregeld. Ik ben zo enthousiast dat ik het graag nog een keer zou willen doen. Deze toffe ervaring zou ik iedereen 100% aanraden! Je voelt echt dat je leeft en bent helemaal in het moment. Dit gevoel wil je niet missen! Dus gewoon boeken!

Mooie locatie en personeel is er erg leuk, vriendelijk.

Wel eventjes moeten wachten, maar het was het waard, een leuke sprong gedaan, ik heb ervan genoten.

Waanzinnig!

Voor de aller eerste keer een tandemsprong gedaan. Alle instructies worden goed uitgelegd en ik werd heel hard op mijn gemak gesteld door de instructeur. Eens het vliegtuigje op begin je al te genieten van het uitzicht. Het was een prachtige sprong die voor herhaling vatbaar is! Bedankt voor deze aangename ervaring!

Once in a lifetime experience

Echt een aanrader om dit in in zeeland te doen. Geweldig zicht boven, op de zee en de waddeneilanden. Vriendelijke mensen ook!

Magnificent

Wat een mooie ervaring. Ik werd 60 en kreeg een parachutesprong met alles erop en eraan van mijn schoonfamilie. Ik dacht: willen ze van mij af ofzo. De parachutesprong staat en stond niet op mijn bucketlist. 18 oktober 2025...de dag van de sprong. Een drukte vanjewelste bij skydive. De ene na de andere vlucht ging omhoog met parachutisten. Ik dacht: ik ben dus niet de enige gek die dit gaat doen. Vriendelijke mensen bij skydive die goed uitleg gaven over hoe en wat. In een overal gehesen en toen de lucht in. Op 4 kilometer ging de deur open....wat ben ik aan het doen joh? Je gaat op de rand van de uitgang zitten met een ervaren springer (was een tandemsprong), benen gekromd, handen tussen de banden op je borst, hoofd achterover.....jump. wat je dan voelt en ervaart? Bijna niet te beschrijven.....dat moet je zelf ervaren. Totale overgave....freedom! Je gaat ongeveer 1 minuut in een vrije val naar beneden. Dan gaat de parachute open....complete stilte. Het uitzicht is zoo mooi. Een echte aanrader!

GE-WE-LE-DIG

Wauw, de sprong het was een gevoel dat je niet kan beschrijven, 10000x genieten ! De sprong was super en ook het personeel was lief en stelde je op gemak!,

Adembenemend gaaf!!!

Sprong samen met Leander gemaakt. Onvergeetelijk en machtig mooi. Gelukkig zat het weer opeens mee en konden we het vliegtuigje in . Hoop dat mijn camerabeelden mij spoedig worden toegezinden kan niet wachten hahaha . Mvg D Boogerd

Ongelooflijk mooi en spannend

De vrees was onterecht want van de sprong heb ik alleen een mooie avontuur aan overgehouden. De panoramische beelden zijn voor altijd op mijn netvlies gebrand. Zowel de spanning en de intensiteit van de sprong zijn gewoonweg een leuke en positieve ervaring geweest.

Wat was dit gaaf!!

Samen met mijn vader en zusje zijn we een hele gave ervaring rijker. Het was super!! Het gevoel van adrenaline en spanning is niet te beschrijven. We hebben een supper sprong gehad die we nooit zullen vergeten! Op naar de volgende keer ;)

Waanzinnig!

Het stond al enige tijd op m'n bucketlist en gisteren was het eindelijk zover. Van te voren probeerde ik er nog een idee van te maken hoe het zou zijn. Nou, ik kan je vertellen dat dát er niet bij in de buurt komt! Het gevoel van vallen, het uitzicht.. het is fantastisch. Wat was het prachtig boven de wolken. De zon scheen zo mooi. Het was er sereen. De schoonheid die het biedt is onbeschrijfbaar. En nu heb ik echt zelf mogen ervaren: "Ja, achter de wolken schijnt écht de zon." En niet zomaar, maar op een manier dat ik voelde dat het leven écht geleefd mag worden. Onwijs bedankt!

Fantastisch

Goed geregeld en goede begeleiding Hele ervaring

Zoon vrij gevoel kan je niet anders ervaren

Tijdens de vrijeval zelf ervaar je zoon gevoel van vrijheid, dat het niet te beschrijven valt. De drop geeft zo veel aderline dat ik op de grond nog een beetje moest trillen :-) Echt een unieke ervaring om dit gedaan te hebben, dit hoort thuis op je bucketlist, is het liefst afgevinkt ;-)

De meest geweldige ervaring!

Op mijn 30e verjaardag werd ik als verrassing meegenomen naar Skydive Zeeland. Ik zou samen met mijn vader gaan springen. De uitleg en alle hulp was erg professioneel! Tijdens het wachten hoorden we dat we langer moesten wachten dan gepland (dit i.v.m. wat regenbuien die over zouden komen). Maar toen was de tijd daar! Onze namen werden omgeroepen en we mochten ons gaan klaarmaken voor de sprong! Een mooie overall aan, kennis maken met de instructeur met wie je zou gaan springen en daar kwam het vliegtuig aan! Alle adrenaline in het lichaam kwam naar boven toen we naar de deur van het vliegtuig gingen. Ook waren er foto's en filmpjes bij besteld. Vanaf het instappen werden de eerste beelden gemaakt! Toen we eenmaal op de juiste hoogte waren, werden de laatste instructies opnieuw uitgelegd. De deur van het vliegtuig ging open en daar ging de eerste springer. Toen de 2e, de 3e en 4e. Voor ik het wist hing ik half uit het vliegtuig, benen onder het vliegtuig, hoofd naar achter, armen in het harnas... En daar gingen we! De eerste 2 à 3 seconden had ik geen flauw benul wat met te wachten stond. Maar de adrenaline gierde door mijn lijf! De vrije val duurde ongeveer een minuut en we behaalden een snelheid van rond de 200 km/uur(Werd mij later verteld)! Dwars door de wolken heen met daarna uitzicht over het mooie, zonnige Zeeland! Na een eeuwigheid, voor mijn gevoel, ging de parachute open. Een vermindering van snelheid en daar hingen we. Zwevend in de lucht. De instructeur hield ook van adrenaline, want we maakten de ene na de andere scherpe bochten. De G-krachten voelde ik tot in mijn kleine teen. Hoe gaaf was dat! We gingen steeds verder en harder de bochten in. Uiteindelijk oefenden we nog even het landen, want er kwam helaas ook een einde aan de sprong. Toen we weer met beide benen op de grond stonden, kwam het gehele gevoel weer opnieuw bij mij binnen. WAT VET! ZO F****** GAAF!!! Ik zou zeker opnieuw willen gaan springen, want wat een ervaring!!!!

Top ervaring en top personeel!

Wij werden enthousiast ontvangen en moesten niet wachten om ons aan te melden. Het aanmelden zelf ging vlot en doordat het mooi weer was en er geen vertragingen waren, gingen we nog geen halfuur later in de lucht. We kregen uitleg die duidelijk was en ook je instructeur zelf gaf nog eens diezelfde uitleg. Wij kozen voor foto’s en video’d extra en dit was een goede keuze want hierdoor hebben wij mooie herinneringen aan deze ervaring. Zeker de moeite waard om nog eens te doen.

Goed georganiseerd

Alles was zeer goed georganiseerd. Uitleg, afroepen, klaarmaken. Soms was de uitleg een beetje snel om deze voor het eerst te horen, maar ze stonden open voor vragen en namen daar de tijd voor. Zeer leuke ervaring!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden