Laden reviews...
298 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral het vriendelijke personeel, heldere briefing en de adembenemende uitzichten tijdens de sprong. Klanten waarderen de professionele begeleiding, de veilige sfeer en de goede organisatie. Consistent komen de ervaringen naar voren als onvergetelijk en betrouwbaar.
Vanaf aankomst tot vertrek is alles prima geregeld. Goeie duidelijke briefing, en rustig en gezellig personeel. Zeer gemoedelijke sfeer onder de medewerkers waar je duidelijk aan ziet dat die een passie hebben voor hun werk. Al in al top ervaring!
22 July 2026
Levi
Sint phillipsland
Het was geweldig
22 July 2026
Nadine
Wouwse Plantage
ja top geregeld, na aankomst zaten we binnen een kwartier in t vliegtuig en werden we zelfs nog even over ons huis gevlogen na gekletst te hebben met de piloot. daarna super mooie sprong gemaakt met een soepele landing. Ik hoop snel weer eens te springen! echt gaaf!
20 July 2026
Maud
Ellewoutsdijk
Ondanks ik vooraf toch de nodige stress had, was dit veruit de beste ervaring die ik al heb gehad met skydiven. Wat een topteam! Wat een prachtige beelden! Wat een unieke ervaring! Duurde het maar wat langer. Maar 1 ding is zeker, ik kom terug voor meer sprongen!
20 July 2026
Jarne Quintelier
Sint-Niklaas
Mijn zoon 16j had een droom . Jullie hebben deze perfect laten uitkomen . Een dag om nooit meer te vergeten . Super vriendelijk mensen top begeleiding. Het was de dag van zijn leven .super bedankt . Bodhy , mama en papa
19 July 2026
Debora De Puysseleyr
Sint-Niklaas
Het was fantastisch, al lang wilde ik deze sprong doen maar,van uitstel komt afstel. Tot ik deze als verjaardagscadeau kreeg, Hoe fantastisch is dat ,afspraak gemaakt en gaan. Ik ben zo blij dat ik dit mocht krijgen en beleven. En op het laatste moment,besloot mijn vriend ook te springen. Het was een dag om nooit meer te vergeten. Goede begeleiding en allemaal super vriendelijk Topdag
18 July 2026
Sn Nafa-Demeulier
Vogelwaarde
Na eerder op Texel gesprongen te hebben nu samen met mijn dochter in Zeeland geweest voor de extreme tandemsprong. Zowel Texel als Zeeland vond ik geweldig!, maar in Zeeland vond ik het uitzicht net wat gevarieerder en vond ik het uiteraard nog gaver omdat ik het samen met mijn dochter kon doen! In allebei de gevallen was het de grootste adrenaline kick die ik heb meegemaakt en een absolute aanrader!
16 July 2026
Bas
Zoetermeer
Ik ging samen met mijn beste vriendin gaan skydiven op haar verjaardag. Op zoek naar een beetje spanning en een adrenalinekick kwamen we bij skydive Zeeland terecht. We kozen meteen voor de ‘extreme’ sprong. De instructeurs waren super vriendelijk en stellen iedereen op hen gemak. Wat een prachtige ervaring. Iets om nooit te vergeten. Bedankt !
16 July 2026
Brecht
Denderleeuw
De voorpret is al leuk, met gezonde spanning de sprong gewaagd. Het was warm weer, heldere lucht en goed begeleid. Ik zou het zo weer doen. Wie had dat gedacht.
14 July 2026
Jolanda
Poeldijk
Goed en leuk om te zien dat het personeel het naar zijn zin heeft. Mijn vriend heeft een geweldige ervaring gehad en wil nu zelfs een opleiding gaan doen
14 July 2026
Marloes
Roelofarendsveen
Voor mijn 16de verjaardag kreeg ik van mijn nonkel en tante en mijn ouders een sprong kado! Het was een superleuke ervaring! Het onthaalteam en mijn begeleider stelden me meteen op mijn gemak want ik was best wel nerveus. Eens ik uit het vliegtuig sprong kon ik enkel nog genieten; de rust en de stilte waren rondom mij… zalig! Op mijn 18de spring ik opnieuw met mijn nonkel en papa erbij! Tot dan en bedankt voor de prachtige ervaring
13 July 2026
Bo
Antwerpen
Het was een geweldige ervaring om te springen bij skydive Zeeland! We werden goed geïnstrueerd vooraf en we werden goed op ons gemak gesteld. Het enige wat een beetje tegenviel was het filmpje van de sprong. Na de vrije val werd alleen vanaf de zijkant en onder gefilmd waardoor mijn gezicht niet meer zichtbaar was. Bij mijn zus die ook was gesprongen was wel goed en mooi gefilmd. Ik denk als je dat van tevoren goed aan zou geven dat je het leuk vindt als je gezicht wordt gefilmd dat ze daar wel rekening mee zouden houden. Verder was het een top ervaring!
13 July 2026
Isa
Tilburg
Das Team war super nett und der Sprung war einfach unbeschreiblich toll. Kann ich nur empfehlen!
12 July 2026
Lea
Velbert
Het onthaal heeft een hele rustige en ontspannen invloed. Je kan -als je dat wil- gezellig iets drinken met zicht op het vliegveldje, het hopelijk (grapje) deskundig inpakken van de parachutes gaan bekijken in de loods of al je overdreven :-) vragen stellen aan de bereidwillige en zeer vriendelijke medewerkers. Bij de start van je eigen voorbereiding, wordt je naam afgeroepen en krijg je een soort harnas aan met bijhorende checks en info. Ook daar gebeurde alles heel stressverlagend. Geen grapje. Eenmaal de briefing achter de rug is en je kennis maakt met de volkomen onbekende persoon die op je rug naar beneden springt met jou, krijgen de eerste kriebels pas de kans om naar buiten te springen... ;-) En dan gaat alles snel. Vliegtuig in, hoogte maken, en tieren maar. Nou, eerst banana doen als je daar de tijd toe hebt om aan te denken... Enige "minpuntje": de man die zich in het vliegtuig aan mij vasthaakte, sprak me toe in een soort Engels en als je lijf giert van de pre-adrenaline, is dat brein niet meer zo goed in staat om te vertalen/begrijpen/uitvoeren... Ik begreep wel dat ik eerder pineapple (of zei hij ananas met een Engels accent?) dan banana was maar ben toch aanvankelijk 30 seconden gillend, daarna 30 seconden genietend en daaropvolgend veel te snel maar intens gelukzalig zwevend naar beneden gevlogen! Na een supervlotte landing 'legs up!' bleef het magische overwinningsgevoel langer hangen dan gedacht. Misschien beloofde ik zelfs aan mijn dochter om het samen met haar "als ze groot genoeg was" nog eens opnieuw te doen. Dus, Skydive Zeeland, 'till we meet again! Na enkele fysieke/medische tegenslagen in amper 1 jaar tijd, voelde ik meteen dat ik wel nog/weer leefde en wat voor fijn gevoel me dit gaf. Ik geniet nog steeds na, ook al lig ik ondertussen weer geopereerd te herstellen. Bedankt, Skydive Zeeland, to make me feel alive!
11 July 2026
Grietje
Ieper
Alles verliep vlot en duidelijk. Geen tijd tot nadenken gehad. Was een super ervaring! Dit doe ik nog eens..! De beelden achteraf maken het af. Topkwaliteit!
9 July 2026
Anoeschka Noë
Sint-kruis / Brugge
Danku skydive voor deze mooie belevenis. Zo professioneel. Helemaal gerust gesteld door mijn instructeur. Echt voor herhaling vatbaar! Danku Zeeland
7 July 2026
Nathalie
Putte (Antwerpen)
Gisteren was het zover, wat al jaren op mijn to-do lijstje stond hebt ik nu dan eindelijk gedaan. En ook nog wel met mijn zoon en mijn dochter. Om 09.30 uur waren we er. De inschrijving was al verwerkt, dus harnas aan, uitleg over hoe het gaat, een meet en greet met de tandem instructeur en dan het vliegtuig in. We gaan voor de hoogste sprong 13000 feet. Spannend. Alles wordt goed uitgelegd, ik voelde me relaxt. Op het moment dat je uit het vliegtuig gaat/valt is het wel even spannend, maar dat duurt echt maar even. Geweldig, die vrije val en toen de parachute open ging genoten van de stilte en het uitzicht. De landing verloopt super zacht. Al met al een echte aanrader. Neem zeker het filmpje erbij want daar hebben we erg om moeten lachen. Geweldig, met voorbeschouwing, hoogtepunt en nabeschouwing. Super Skydive Zeeland!
Marion
Vught
Van begin tot einde top ervaring . Vriendelijke ontvangst en top begeleider bij duosprong . Kan het iedereen aanraden dit gevoel kan je nergens vinden . Adrenaline rush !!!
Tom
Meetkerke ( Belgie)
Dit was echt een geweldige ervaring. Ja het is een drempel waar je even overheen moet maar daarna dan ga je in een adrenaline kick van jewelste. Dank zij de deskundige begeleiding van het grondpersoneel en natuurlijk en vooral de springer is het een ervaring om nooit te vergeten.. AANRADER
Ralph
Weert
Hartelijke ontvangst, vrij gestroomlijnde organisatie, vriendelijke instructeurs. Minpunten waren de wachttijd en de brandstoftoeslag van €10 (terwijl we eerder al €20 extra brandstoftoeslag betaalden...). De sprong zelf is uiteraard onwezenlijk!
Thomas
Diksmuide (België)
Everything was really cool and very professional. Thank you very much to the team for this unforgettable jump.
Popov Oleksandr
SkayDiveZeeLand
Me dochter van 17 had als wens om dit te doen….. ik dacht **** kunnen we niet gewoon naar de dierentuin. Maar besloot toch om met haar mee te gaan en daar heb ik zeker geen spijt van. Ik zou het zo nog een keer doen, het was super gaaf.
4 July 2026
Jeroen
Maasdijk 172
ik heb nu voor de derde keer de extreem tandemsprong gedaan, weer geweldige belevenis! super geweldige ervaren parachutisten die iedereen op hun gemak stellen en de sprong bijzonder maken. wie weet nog een vierde keer!
4 July 2026
mieke
etten-leur
Ik heb een sprong cadeau gekregen voor Moederdag, van mijn zoon, samen met mijn zoon een parachutesprong. wist helemaal niet wat ik er van moest verwachten, dus ik heb alles maar laten gebeuren, en het was echt een super ervaring, ik geloof dat ik tijdens de sprong wel 10 keer gezegd heb hoe geweldig ik het vond. wij zijn in Zeeland, Arnemuiden gesprongen. We werden goed begeleid, aardige mensen, en ook daardoor natuurlijk een superdag gehad. We zouden het allebei zo weer doen!
3 July 2026
Heidy
Asten
Wat een geweldige ervaring! Ik heb er echt ontzettend van genoten. De vrije val was onvergetelijk en alles was perfect georganiseerd. Mijn springinstructeur was ontzettend professioneel, rustig en gaf me vanaf het begin een veilig en vertrouwd gevoel. Dankzij zijn goede uitleg en enthousiaste begeleiding kon ik volop genieten van de sprong. Dit is absoluut een ervaring om nooit meer te vergeten. Bedankt voor deze fantastische dag!
2 July 2026
Dennis