Filters

10

Vakmanschap!

De vloerdokter kwam precies op tijd aan, heeft de situatie opgenomen, besproken en zeer professioneel onder handen genomen. Wij zijn meer dan tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt vak(man en vrouw-)schap!

Na het plaatsen van de pu vloer waren er wat oneffenheden zichtbaar. Deze zaten duidelijk in het zicht. Na het bezoek van de dokter is hier werkelijk helemaal niets meer van te zien:). Echt top werk geleverd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste dag van het jaar

Vanaf het eerste contact tot het eindresultaat ben ik goed geadviseerd en geholpen. In onze nieuwe houtenvloer zaten meer dan 30 lichte beschadigingen (butsjes en deukjes). MvdB van de Vloerendokters kwam met heel veel passie binnen en maakte direct een plan, waarna in 3 uur tijd alle ellende was verdwenen. Hij nam de tijd en had grote zorg voor het ideale eindresultaat. Laat de zon maar weer schijnen over de houten vloer. Prachtig!

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH! Isa is geen vloerendokter, ze is een miracle worker!

De vloer ziet er echt fantastisch uit! Alles wat we wilden heeft ze zo mooi gefixt. En ze is ook nog eens superaardig en kundig in de omgang. Echt helemaal top! Dank je wel, Isa!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vakwerk!

Door een hond(van derden) urinevlekken in onze pas 4 maanden oude houten vloer opgelopen die zwart waren uitgeslagen. Zelf geprobeerd om het op te lossen maar tevergeefs. De leverancier van de vloer kon ons helaas niet helpen dan alleen de vloer compleet te schuren. Onderweg een busje van de vloerendokters tegengekomen en direct contact opgenomen. Erg vriendelijke dames en begripvol dat het vanuit ons langer duurde ivm verzekering kwestie. Hierna vrij snel een afspraak gepland en heeft Marleen fantastisch werk geleverd en heeft alle vlekken als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Erg lieve vrouw en verstaat haar vak duidelijk! Zeer aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel mooi gedaan !

Bij het plaatsen van een dakkapel zijn er verschillende beschadigingen in onze gietvloer terecht gekomen, ook hadden we op onze woonbeton vloer een grote vlek en kleine beschadigingen. Marleen is gister bij ons geweest en heeft echt bijna alle beschadigingen onzichtbaar gemaakt, de meeste zijn niet meer te vinden. Marleen was onwijs aardig en heeft ons goed geïnformeerd, ze heeft de beschadigingen ook zeer professioneel laten verdwijnen. volgens Marleen worden de plekken die iets meer glans hebben of iets doffer zijn (enkel zichtbaar in strijklicht) in de loop van de tijd steeds minder, voor ons is het nu al helemaal goed. Marleen bedankt, we zullen jullie en zeker jou aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Marleen is een topper!

Wat een vakkundige dame is Marleen. Ze werkt netjes, secuur en heeft ieder foutje in de vloer keurig hersteld. Daarbij is het een fijne persoonlijkheid om in huis te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Luistert erg goed en een levert perfect resultaat

Top service en prima waar voor je geld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Toppers die mijn vloer helemaal mooi gemaakt hebben.

Mijn gietvloer was aan de randen erg lelijk. Met de grootste zorgvuldigheid en oog voor detail hebben de vloerendokters het gemaakt. Je ziet totaal geen verschil met de vloer zelf. Echt top! Hele fijne personen om in huis te hebben. En ze ruimen alles keurig netjes weer op.

 • Aanbevelen? Ja
10

De flinke kras in onze gietvloer is top hersteld.

Bij het verschuiven van de bank was er een flinke kras in onze bijna nieuwe gietvloer gekomen. Flink balen, maar Marcel heeft topwerk geleverd. Zeker gezien de moeilijke cherry kleur van de vloer. Het resultaat is boven verwachting en we zijn er heel blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en zorgvuldig

Uitstekend visueel herstel van cirkel spots in nieuwe vloer.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een top prestatie!

De vloerendokter langs laten komen om onze gietvloer te herstellen met vele gaten en scheuren vanwege waterschade. Bij veel bedrijven moest de gehele vloer eruit en de gietvloer weer opnieuw leggen, maar de vloerendokter durfde de uitdaging aan en heeft de 6 m2 gietvloer in een aantal stappen hersteld en ze zeiden nog "je gaat wel een verschil zien achteraf". Nou ik kan je zeggen wij zien niks meer en zijn erg tevreden over het eindresultaat. Als extra service hebben zelfs nog kosteloos 2 scheuren in de gietvloer hersteld op 2 andere locaties. Kan ze zeker aanraden en zal ze als ik ooit weer eens zo een probleem heb zeker gebruik maken van hun vakmanschap!!! Groeten Charif en Samah uit Den Haag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvoering

Contacten, procedure, service en Nick ter plekke: gewoon heel goed werk. Zeer aanbevolen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch. Creatief. Vriendelijk. Professioneel.

De Vloerendoktors zijn zeer professionele en creatieve specialisten. Weten alles van Gietvloeren. Werken secuur gingen pas weg toen alle problemen naar tevredenheid waren opgelost. We zijn super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

De beschadiging in mijn gietvloer is onzichtbaar gerepareerd, super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi resultaat.

Vandaag onze vloer op verschillende plekken bijgewerkt. Echt de moeite waard, kleur van de bijwerkingen niet meer te onderscheiden. Hopelijk blijft het zo.

 • Aanbevelen? Ja
10

Epoxy kunstwerk vakkundig hersteld!

Door een fout bij het ophangen had mijn kunstwerk een paar lelijke zwarte kitplekken opgelopen. Tot overmaat van ramp zaten deze plekken onder de laag epoxy en laklaag. Marleen en Marcel van De Vloeren Dokters hebben de zwarte plekken weten te verwijderen en hebben de ontstane schade vrijwel onzichtbaar gerepareerd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Laser precisie!

Ambachtelijke precisie met het wegwerken van kleurverschillen op groter vlak als ook bij kleine imperfecties.

 • Aanbevelen? Ja
10

The are magicians

Marcel and Frank repaired our concrete floor - including some large areas that were missing the top layer of the concrete. At the end of a long day, no one could notice what was repaired or what was the original floor. Highly recommended,

 • Would you recommend us? Yes
10

De naam de vloerendokter zou ook toverdokter in vloeren kunnen zijn.

Zeer professioneel en prettig geholpen. Je ziet niets meer terug van de beschadiging in onze vloer! Erg blij met het resultaat! Super dank. Leuke bijkomstigheid is de vriendelijkheid en behulpzaamheid, gezelligheid van werken. Nogmaals super dank! Angelique Schonewille, Noordwijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk genieten van onze vloer!

Na zoveel ellende met onze PU gietvloer eindelijk eens iets positiefs, Marcel heeft onze vloer perfect hersteld, top resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en perfect resultaat

Magisch hoe een beschadigingen en vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen! Erg onder de indruk van de kennis en kunde van de vloerendokter. Ik kan ze bij iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gras voor mijn voeten weggemaaid

Ik dacht nadat onze vloer hersteld was dat het een goed idee zou zijn om een review te schrijven dat er een echte artiest over de vloer was geweest, maar dat staat al in de meeste reviews. het is dan ook echt waar. Alles op de juiste kleur hersteld in onze PU Gietvloer. Niets van te zien. Ook netjes gewerkt en een vriendelijk en professioneel contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk geleverd bij reparatie gietvloer

Mijn gietvloer had wat beschadigingen opgelopen waaronder een aanzienlijke deuk. Deze is zo goed gerepareerd door Marleen dat ik de plek van de beschadiging niet meer kan terugvinden. Dit mag als een groot compliment worden beschouwd. Een knap staaltje vakwerk door een prettig en professioneel persoon. De communicatie met De vloeren dokters verliep verder ook prima. Al met al een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Marcel heeft ons afstapje vakkundig hersteld

Marcel heeft kwaliteit geleverd. Onze afstapje van de gietvloer zag er lelijk uit. Hij heeft de plekken geschuurd en vervolgens met de juiste kleurstelling gespoten. Een vak op zich om de juiste kleur te mengen. Hij werkt daarnaast ook zeer netjes en georganiseerd. Niet onbelangrijk is, dat Marcel ook een vriendelijke man is die je dus prima over de vloer kunt hebben.

 • Aanbevelen? Ja

Over De vloeren dokters

Heeft u een goede vloer maar ziet hij er niet meer zo goed uit? Grote kans dat wij hem voor u weer als nieuw kunnen maken!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd