goede service, goed behandeld

De klantenservice was zeer slecht bereikbaar.Diverse malen gepoogd om via telefoon de klantenservice te bellen over een voor ons dringende vraag die we hadden => bandje eraan gekregen.Diverse malen de winkel in Heerlen gebeld => weer hetzelfde bandje eraan gekregen. Email gestuurd => geen antwoord. Uiteindelijk via FB een reactie gekregen. Het product is prima, de bezorging was uitstekend, maar de bereikbaarheid van de klantenservice is behoorlijk ondermaats. Erg onpersoonlijk, wat dat betreft.

goede service, goed behandeld

Prima service! Tot voorbij de voordeur.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een prima ervaring gehad. En levering was top en duidelijk

goede service, goed behandeld

Toen de monteurs kwamen, toen miste de balkenset. Er werd toen voorgesteld om de balkenset 3 nachten later te komen brengen. Gelukkig is dit toch dezelfde dag mogelijk gebleken. Het bed is heel fijn, maar ik vind het matras te hoog liggen. Ik kom graag nog eens kijken in de winkel hoe daar de hoogte van het matras is en voor meer info hierover. Ik ben dus nog niet helemaal tevreden en "klaar" met het nieuwe bed.

goede service, goed behandeld

Bezorging verliep voorspoedig. Heren waren mooi op tijd, hebben de spullen netjes binnen afgeleverd en vrij van verpakkingsmateriaal.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend service! Bestelling snel geregeld, netjes bevestigd en binnen de afgesproken tijd gelevered. Kast perfect ingepakt

goede service, goed behandeld

Prima afhandeling van onze bestelling, op tijd geleverd en netjes verpakt

slechter dan verwacht

Kreeg op woensdag een mail dat de bestelling op komende maandag werd geleverd, zonder overleg. Lastig wanneer je fulltime werkt. Gebeld naar de klantenservice om de afspraak te verzetten, daar zouden dan kosten aan verbonden zijn omdat ik zo laat belde. Had niet eerder kunnen bellen want ik had de mail net ontvangen. Vervolgens absoluut niet flexibel en meedenkend in het zoeken van een andere bezorgdatum. In mijn ogen kan je dan beter alleen een winkel blijven.

goede service, goed behandeld

Tussen de bestelling en de levering lag wel enige tijd (ruim 2 weken), maar de bezorging verliep heel stipt, zorgvuldig en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Stoelen zijn netjes afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Bezorgers waren erg vriendelijk. Stoelen zitten heerlijk. Prijs/kwaliteits verhouding prima. Wij zijn erg te vrede.

voldoende, een redelijke ervaring

Product is beschadigd.

perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service van begin tot eind. Super.

goede service, goed behandeld

Webshop beveel ik zeker aan. De winkel Utrecht daarentegen zeker niet.

Perfecte service en levering

slechter dan verwacht

brief over bezorging (ged. 8 dec) kwam aan 4 dagen na de bezorging. Voor de bezorging had ik via email notificatie van (niet afgesproken) bezorg datum een werkdag later met waarschuwing dat ik 60 euro zou moeten betalen als ik niet thuis was). Ik heb met veel moeite iemand gevonden om bij mij thuis te wachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het contact wat er is geweest als zeer prettig ervaren. En ook het bezorgen is prima geweest!!

goede service, goed behandeld

Super goede service, kast netjes in elkaar gezet en rommel mee terug genomen

goede service, goed behandeld

Alles goed en snel geleverd. Zijn echt blij met ons dressoir

voldoende, een redelijke ervaring

Tot 2 keer toe onjuist informatie gekregen op een per e-mail gestelde vraag. Bezorging van een product “op voorraad” moest minstens 11 dagen duren. Voor meubels niet ongebruikeljk hoor ik maar ik had dat graag sneller gezien. Bezorging zelf is prima verlopen, ook binnen het aangegeven tijdvak.

Snel, correct, kwaliteit

Niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

De kast is erg mooi maar ik had hem iets groter verwacht. Is dus wat lastig inschatten van een foto. Over levering en communicatie ben ik erg tevreden.

De Beeke 4

5469 DW Erp