Beste Nicole, Wauw, een 10! Daar zijn we erg trots op! We wensen je veel plezier met je meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Gekochte stoelen geheel naar onze verwachting en keurig netjes afgeleverd .
Beste Harry, Bedankt voor de leuke beoordeling. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe stoelen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Vond dat de bezorgers erg netjes hun werk deden
Beste Imke, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je ons zou aanbevelen. We wensen je veel plezier met je nieuwe Goossens-meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
De kast was lastig in elkaar te zetten daar de onderdelen niet genummerd waren
Goedemiddag I. Johnson, Hartelijk dank voor je beoordeling! We vinden het vervelend om te horen dat je het in elkaar zetten van de kast lastig vond. We zullen dit intern bespreken en meenemen als feedback. We hopen je snel weer te mogen begroeten in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
To have your delivery men place an item inside the house, do any necessary assembly "Montageservice" and remove packaging "All-in bezorgservice" a person have to pay twice which cost 90 + 69 = 159 euro. This is quite expensive. With this all done, I notice that the closet I bought have a bent hinge as well which speaks of bad quality as well.
Dear Werner, We're so sorry to hear that you are not happy with our 'Montageservice'. Would it be possible to send us an e-mail to: [email protected] so we can look at your complaint about the closet? We hope to hear from you soon. Kind regards, Goossens Wonen & Slapen
Beste Brian, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je ons aanbeveelt! We wensen je veel plezier met je nieuwe meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
leverancier/klantcontacten zijn duidelijk en transparant, bezorgen valt mooi binnen het tijdblok en de bezorgers zijn vriendelijk en beleefd.
Beste Manon, Bedankt voor de fijne beoordeling! Het complimentje geven we door aan onze bezorgers. Veel plezier toegewenst met je nieuwe meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Super blij met mijn aankoop!! Service bij levering was fantastisch. Zulke aardige jongens en enorm behulpzaam. Niets was teveel en zeer zorgvuldig meubel naar binnen gebracht. Dikke pluim!!
Beste Soumaya, Bedankt voor deze mooie beoordeling! En fijn om te horen dat de bezorging naar wens verliep. We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s) en we zullen het compliment doorgeven aan onze bezorgers. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Het is een fijne stoel en de bezorging verliep goed. Het is lastig dat je geen inspraak hebt in het bezorg moment. Twee dagen van tevoren hoor je wanneer de bezorging plaatsvinden en daar heb je je maar naar te schikken.
Beste Anna, Bedankt voor de 8! Op deze beoordeling mogen we trots zijn. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we dit uiteraard graag. We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Erg tevreden!
Beste Joline, Fijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Duidelijk en snel. Chauffeur en bijrijder netjes en correct.
Beste Frank, Bedankt voor deze mooie beoordeling, hier mogen we trots op zijn! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Bedankt voor dit mooie cijfer, Wim! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
alles prima, echter de levertijd 7.10 uur was wel erg vroeg
Beste Nic, Wat fijn om te zien dat je ons een 10 geeft! We wensen je alvast veel plezier met onze meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Alles goed gegaan aardige bezorgers.
Beste Elly, We vinden het fijn om te horen dat alles naar behoren is gegaan. We mogen trots zijn op deze 10! Veel woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Prima service, product binnen gebracht en uitgepakt. Doos weer meegenomen. Super!
Beste Anneke, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Een 9, wauw! We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Alles prima en vlot verlopen. Geholpen door vriendelijke mensen.
Beste Adie, Wat fijn om te horen dat alles naar behoren is gelopen en dat je goed geholpen bent. We wensen je alvast veel woon-plezier met onze meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Beste Nicole, Een 9, wauw! We bedanken je voor deze beoordeling en het is fijn om te lezen dat je ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Mooie en solide producten
Beste Monique, Wat een fijne beoordeling! We wensen je alvast veel woon-plezier met je Goossens meubel. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Bij selectie van een kast moet het bestellen van extra planken aangeboden worden
Beste Conny, Hartelijk dank voor de beoordeling. We stellen het op prijs dat je je mening aan ons kenbaar maakt en zullen je suggestie over de mogelijkheid van het bestellen van extra planken doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, kun je een e-mail sturen naar: [email protected] Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Hele mooie producten bij Goossens en mooie winkels, maar de service is geen 2 sterren waard! Omdat mijn dochter en haar vriend zijn gaan samenwonen wilden wij hen verrassen met een leuke hanglamp voor de nieuwe woning. Deze lamp is bezorgd op 18 april jl. Een zware metalen hanglamp (hanglamp Vorm, zwart metaal) die goed bevestigd moet worden om ongelukken te voorkomen. Omdat wij problemen ervaarden bij het boren in het plafond besloten we er een bouwexpert bij te halen. Deze constateerde dat het onverantwoord is om deze lamp op dit plafond te monteren omdat het plafond een soort van zandkoek is. Goossens Wonen Slapen toonde geen enkel begrip na deze uitleg en mijn verzoek om de lamp te mogen retourneren en had maar 1 antwoord: wettelijk gezien had u 2 weken kans op respijt, deze zijn nu voorbij dus wij nemen niets retour. Allereerst dacht ik nog dat dit antwoord op een misverstand berustte maar tot mijn ergernis lees ik op diverse review sites dat deze vorm van service zeker geen incident is ...
Beste Yvonne, We vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Dit is uiteraard niet de bedoeling. We hebben zojuist vernomen van onze afdeling klantenservice dat we je een oplossing geboden hebben. We hopen dat dit een passende oplossing voor je is! Mocht dit niet het geval zijn, kun je ons een e-mail sturen naar [email protected], dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
2 maanden geleden hebben we een bank telefonisch besteld. Onze ervaring met de klantenservice was prima. Netjes te woord gestaan en geholpen. Het lange wachten was het meer dan waard. De bank is gister ,precies in het tijdsvak zoals aangegeven, geleverd. De bezorgers waren netjes, gaven ons advies en namen alles mee en scheidden zelfs het plastic van het karton. Wij zijn erg happy met onze nieuwe bank!
Beste Esther, Wauw, wat een mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over ons en we wensen jullie heel veel plezier met de bank. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Goede aanbieding voor 'n 2 persoons matras, meteen gekocht. Van Goossens eigen merk. Er stond eigenlijk een levertijd van 10-12 weken, maar toch binnen enkele dagen geleverd. Een flinke meevaller, want vanwege de lange levertijd hadden we bijna niet gekocht! Het product is trouwens prima, we zijn er heel blij mee. Wel jammer dat het niet tot boven gebracht werd, want dat was een flinke klus.
Beste Jonathan, Bedankt voor je positieve beoordeling! We hopen dat het matras in goede orde boven is gekomen en wensen je heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Goede service, goede bezorging, mooie bank!
Beste Emiele, Wij vinden het erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de bezorging en de bank. We wensen je veel plezier met jouw Goossens meubel! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Duidelijke bestelsite goede response na aankoop prima levereing
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en fijn om te horen dat je Goossens zou aanbevelen. Wij wensen je veel plezier van je Goossens meubel! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Keurig bezorgd en snel geleverd.
Beste Erna, Wij vinden het fijn om te horen dat je onze bezorging en levertijd als goed hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw Goossens meubel en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Goossens. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen