Geweldige service en top klantvriendelijkheid bij bezorgers
Hoi Kitty, Hartelijk dank voor deze super beoordeling! We wensen je veel plezier met je nieuwe Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Bijzonder dat jullie enkel feedback vragen betreft de bezorging (en totaal oordeel?).. Dit lijkt me maar een klein onderdeel van de hele afhandeling. Ik heb eerder een mailtje gestuurd over de afwerking van de kast en deze is bevestigd, daarna eigenlijk niks meer gehoord.
Hoi Roos, Hartelijk dank voor je beoordeling. We vernemen graag je feedback van de gehele bestelling. Je kunt ons een mailtje sturen naar [email protected]. Dan nemen we spoedig contact met je op hierover. We wensen je veel plezier met je Goossens kast! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Bezorger belde van te voren of ze eerder konden afleveren. Keurige en nette uitvoering levering. Goed advies mbt gebruik etc.
Hoi Hans, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en advies. We wensen je heel veel plezier met onze meubel(s) en mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Hoi Henk, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je heel veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Jullie kwamen mooi op tijd, vriendelijk personeel en hebben de stoelen boven afgeleverd. Helemaal top!
Hoi Leon, Fijn om te horen dat alles naar behoren is gegaan. We wensen je heel veel plezier met je Goossens stoelen! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
prima, niets op te merken
Hoi Maartje, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met je nieuwe Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Goede website en goede aftersales na plaatsen van bestelling .
Hoi Loek, Fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen en wat een prachtige beoordeling! Veel plezier toegewenst met je nieuwe meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Deliver on time, quick set up of the couch. Friendly people
Dear Miguel, Thank you for this great rating! We are very glad to hear that everything went well for you. Kind regards, Goossens Wonen & Slapen
Hoi A.J. Segboer, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn we erg trots op. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Fijn dat je zelf de bezorgdag kunt kiezen. Tussentijds diverse herinneringen ontvangen. Alles is prima verlopen. Zeer tevreden.
Hoi Laura, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Bed gekocht, kreeg later een mail dat er geen bodem en ombouw bij zit, apart bestellen, erg rare manier van verkopen. Heb nog nooit een half bed gekocht....was onduidelijk op de website
Beste I. Duller, Wat vervelend om te horen dat je het bestellen van het bed als onduidelijk hebt ervaren. We gaan dit intern oppakken! Is het mogelijk om ons een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je gegevens en ordernummer? Dan gaan we het spoedig oppakken en zullen we contact met je opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Mooie stoel voor weinig geld..... vriendelijke bezorgers die al om 6 uur van huis waren gegaan en vroeg in de ochtend bij ons in het noorden des lands waren.... complimenten voor deze jongens!!... met vriendelijke groet, M. Kuper
Beste M. Kuper Hanko, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier mogen we als bedrijf erg trots op zijn. We gaan het compliment doorgeven aan onze mannen van de bezorging. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Weinig keuze in bezorgmomenten. Mijn bestelling was al betaald maar dat was niet bekend bij de bezorger. Er moest nogmaals betaald worden bij de bezorger anders kon die het product niet afleveren. Het teveel betaalde bedrag is later terug geboekt.
Beste Martijn, Wat vervelend om te horen dat er iets niet goed is gegaan in onze administratie. We hopen dat alles netjes is opgelost. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen kun je ons een e-mail sturen naar: [email protected]. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Beste Antoine, Bedankt voor deze beoordeling! We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Keurige bezorging, vriendelijke mensen, alle info vooraf van Goossens was zoals iedereen hetzou moeten doen, ik wist precies waar ik aan toe was.
Beste Nelleke, Fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop en de bezorging hiervan. We gaan het compliment doorgeven aan onze bezorging. We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s)! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Ga zo door.
Beste Sercan, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Na een eerdere grote bestelling hebben wij een duur kastje via de webshop bijbesteld. We wisten niet dat het kastje niet op zijn plek gezet zou worden en ontdaan van verpakkingsmateriaal. De bezorgers hebben het kastje wel naar boven getild, maar gaven aan, dat zij het alleen maar over de drempel hoeven te zetten. Jammer dat de service zo slecht is voor zo'n duur kastje en dat dit ook niet bekend gemaakt werd bij de bestelling. Dit viel me wel een beetje tegen van Goossens. Het kastje zelf is verder prima.
Beste Nannie, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden was over de bezorgservice. Kun je ons wellicht een e-mail sturen met je gegevens, zodat we contact met je kunnen opnemen hierover? Dit mag naar: [email protected] We wensen je veel plezier met je nieuwe Goossens kast. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Goed product, uitstekende levering. Bezorgers moesten veel moeite doen om bankstel naar boven te krijgen. Dat deden ze heel goed.
Beste Ernst, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Een 10, wauw! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Goossens bank en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Netjes op tijd geleverd, het meubel op de plek gezet. Website duidelijk en overzichtelijk. Heel tevreden.
Beste Rikst, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Hier mogen we trots op zijn. We wensen je heel veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Het enige minpuntje was de lange levertijd.
Beste Krijn, Bedankt voor deze beoordeling! Wat jammer dat de levertijd tegenviel. We zullen je ontevredenheid over de levertijd intern meenemen. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Beste Jamie, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in één van onze winkels of op onze website. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Webshop was duidelijk. Kleur was niet goed te zien op plaatje. Verder geen problemen. Aflevering ging perfect. Binnen afgesproken tijd en keurig geplaatst en afval mee genomen.
Beste Hans, Wauw, een 9,5! Wat een mooi cijfers, daar mogen we trots op zijn. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Kwaliteit goed en bezorging en instellen kast uitstekend
Beste Henk, Wat een mooi cijfer! We wensen je nog heel veel plezier met je Goossens kast. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Ik ben eerst in de woonwinkel Alexandrium Rotterdam mij gaan oriënteren en werd daarbij geholpen door Linda. Zij heeft gekeken naar mijn wensen en foto's en gaf aan de hand daarvan advies. Na overleg thuis kon ik mijn meubel via de webshop bestellen.
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Linda in Rotterdam. We wensen je heel veel plezier met je Goossens meubel(s)! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Was prima in orde. Op tijd en de kadt prima in elkaar gezet. Leuke bezorgers.
Beste Annet, Hartelijk dank voor deze goede beoordeling. We wensen je veel plezier met je Goossens meubel(s). Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen