perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige service en top klantvriendelijkheid bij bezorgers

voldoende, een redelijke ervaring

Bijzonder dat jullie enkel feedback vragen betreft de bezorging (en totaal oordeel?).. Dit lijkt me maar een klein onderdeel van de hele afhandeling. Ik heb eerder een mailtje gestuurd over de afwerking van de kast en deze is bevestigd, daarna eigenlijk niks meer gehoord.

goede service, goed behandeld

Bezorger belde van te voren of ze eerder konden afleveren. Keurige en nette uitvoering levering. Goed advies mbt gebruik etc.

goede service, goed behandeld

Jullie kwamen mooi op tijd, vriendelijk personeel en hebben de stoelen boven afgeleverd. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

prima, niets op te merken

goede service, goed behandeld

Goede website en goede aftersales na plaatsen van bestelling .

perfect, zeker aan te bevelen

Deliver on time, quick set up of the couch. Friendly people

perfect, zeker aan te bevelen

Fijn dat je zelf de bezorgdag kunt kiezen. Tussentijds diverse herinneringen ontvangen. Alles is prima verlopen. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Bed gekocht, kreeg later een mail dat er geen bodem en ombouw bij zit, apart bestellen, erg rare manier van verkopen. Heb nog nooit een half bed gekocht....was onduidelijk op de website

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie stoel voor weinig geld..... vriendelijke bezorgers die al om 6 uur van huis waren gegaan en vroeg in de ochtend bij ons in het noorden des lands waren.... complimenten voor deze jongens!!... met vriendelijke groet, M. Kuper

slechter dan verwacht

Weinig keuze in bezorgmomenten. Mijn bestelling was al betaald maar dat was niet bekend bij de bezorger. Er moest nogmaals betaald worden bij de bezorger anders kon die het product niet afleveren. Het teveel betaalde bedrag is later terug geboekt.

perfect, zeker aan te bevelen

Keurige bezorging, vriendelijke mensen, alle info vooraf van Goossens was zoals iedereen hetzou moeten doen, ik wist precies waar ik aan toe was.

Ga zo door.

voldoende, een redelijke ervaring

Na een eerdere grote bestelling hebben wij een duur kastje via de webshop bijbesteld. We wisten niet dat het kastje niet op zijn plek gezet zou worden en ontdaan van verpakkingsmateriaal. De bezorgers hebben het kastje wel naar boven getild, maar gaven aan, dat zij het alleen maar over de drempel hoeven te zetten. Jammer dat de service zo slecht is voor zo'n duur kastje en dat dit ook niet bekend gemaakt werd bij de bestelling. Dit viel me wel een beetje tegen van Goossens. Het kastje zelf is verder prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed product, uitstekende levering. Bezorgers moesten veel moeite doen om bankstel naar boven te krijgen. Dat deden ze heel goed.

goede service, goed behandeld

Netjes op tijd geleverd, het meubel op de plek gezet. Website duidelijk en overzichtelijk. Heel tevreden.

goede service, goed behandeld

Het enige minpuntje was de lange levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Webshop was duidelijk. Kleur was niet goed te zien op plaatje. Verder geen problemen. Aflevering ging perfect. Binnen afgesproken tijd en keurig geplaatst en afval mee genomen.

goede service, goed behandeld

Kwaliteit goed en bezorging en instellen kast uitstekend

goede service, goed behandeld

Ik ben eerst in de woonwinkel Alexandrium Rotterdam mij gaan oriënteren en werd daarbij geholpen door Linda. Zij heeft gekeken naar mijn wensen en foto's en gaf aan de hand daarvan advies. Na overleg thuis kon ik mijn meubel via de webshop bestellen.

goede service, goed behandeld

Was prima in orde. Op tijd en de kadt prima in elkaar gezet. Leuke bezorgers.

De Beeke 4

5469 DW Erp