Producten zijn precies als op de foto weergegeven
Heel goede service.
Bezorgers wilden de dressoirs in de doos leveren. Op verzoek hebben ze deze wel uitgepakt omdat ik wilde zien of alles intact was. We moesten zelf de poten bevestigen, waarbij er 1 ‘voetje’ ontbrak. De dressoirs waren ronduit stoffig; dik zwart poederig stof, zowel binnen als buiten. Voor de prijs die er betaald is mag er toch wel verwacht worden dat meubilair afgemonteerd wordt geleverd, en dat het schoon is.
Alles keurig op tijd afgeleverd ,
Communicatie tussen klantenservice en bezorging is onvoldoende. Bezorgers zijn daardoor bij All-In Service onvoldoende op de hoogte van en voorbereid op hetgeen zij bij de klant moeten doen. Verder vind ik het achterlaten van een TV meubel met 4 dunne ronde viltjes onder lange smalle kastpootjes en een scheef afgehangen deurtje ook niet servicegericht.
Een prachtige bank besteld bij Goossens. Pas vlak voor de afgesproken bezorgdatum zag ik dat ik vergeten was door te geven dat ik op de 4de verdieping woon, zonder lift. Ik heb het doorgegeven via de klantenservice, maar het bleek geen enkel probleem. Met de all-in service is mijn bank zeer vlot de trappen opgesjouwd en in mijn woonkamer geplaatst. Het verpakkingsmateriaal is meegenomen, wat erg prettig is. De bank staat geweldig! Ik ben zeer tevreden.
Wij waren tevreden over de levering. Stielen netjes in elkaar gezet in de vrachtwagen
Ik zou €20 korting ontvangen door ontvangen van de nieuwsbrief. Bij het invullen van de code werd dit echter niet verrekend. En het is ook niet duidelijk waarom niet
uiteindelijk besloten een kleinere maat te nemen en dat was totaal geen probleem. Bestelling gewijzigd en teveel betaalde snel teruggestort
Was geweldig. Een heel goed ervaring echt een aanrader.
Beste Surisha, Wat fijn om te horen dat je bestelling in goede orde én netjes op tijd is ontvangen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop. Bedankt voor je bestellen én beoordeling! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Toen ik de kast bestelde was er een lopende kortingsactie. Deze was niet verwerkt, dus heb ik er een opmerking bij gezet. Bij levering nogmaals naar gevraagd. Bezorger was vriendelijk en heeft gebeld met kantoor. De afdeling die hij moest bellen vanwege vakantie ging over banken en die wisten niks over kasten (terwijl het een algemene actie was) Er zou nog contact opgenomen worden maar niets gehoord (misschien ook vanwege vakanyie?) Wel het volledige bedrag betaald.
Beste Lisette, Vanwege de vakantie inderdaad een latere reactie, maar inmiddels is de € 40.- teruggeboekt op jouw bankrekening. Veel plezier met de nieuwe buffetkast
The company representatives were very supportive from order until installation. They called me 40 min. before arrival, arrived in time, brought the table inside and installed it in 5 min. max! I had nothing to do, not even to collect the packaging materials, they were collected by the company representatives. Great services, congratulations!
Hi, Lizetta. Thank you so much for your reaction. How good to hear that our service has been to your satisfaction, as it should be ;) Have fun with your new Goossens furniture(s)! Kind regards, Goossens living & sleeping
Bezorgers erg behulpzaam en alles keurig neergezet.
Hoi Dax, ontzettend bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat onze service naar wens is geweest, zoals het hoort ;) Heel veel plezier met je nieuwe Goossens meubel(s) ! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
We hadden 6 eetkamerstoelen besteld, de bezorger was onbeleefd niet bereid de stoelen uit de verpakking te halen en de verpakking en de oude stoelen mee te nemen. Slechte service!!!Wij zijn overigens zeer tevreden met de aankoop.
Beste Hans, Wat vervelend dat de levering niet naar wens is verlopen. Bij bestelling zijn er 2 opties voor levering: - drempelservice (kosteloos) - all in bezorgservice ( € 79.-) https://www.goossenswonen.nl/klantenservice/bezorgservice In de order zie ik dat er gekozen is voor de drempelservice. De bestelling dient dan netjes tot over de drempel van je woning thuisbezorgd te worden, en daar hoef je dus helemaal niks voor te betalen! Je dient wel zelf de producten op de juiste plaats te zetten, te monteren en daarnaast moet je ook zelf zorgen voor het opruimen van het verpakkingsmateriaal. Wil je liever dat onze bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide all-in service. Onbeleefdheid is natuurlijk niet zoals het hoort en ik koppel dit ook terug naar de bezorging. Fijn om te horen dat de eetkamerstoelen Dax wel helemaal naar de zin zijn
Bezorging was te vroeg. bezorgers waren onbeleefd. Ik had een servicepakket gekocht. in eerste instantie wooden ze de kast voor de deur zetten pas na lang aandringen (omdat ze niet geloofden dat we zo een packet hadden en ze niet wisten (deden of) wat het inheild) waren ze bereid de kast in de huiskamer te zetten maar niet op de plek waar we we wooden omdat daar nog een klein tafeltje stond met tv. Omdat ze onverwachts veel eerder en kwamen hadden we geen tijd om het tafeltje en TV te verplaatsen. wat 3 min werk geweest zou zijn. Daarvoor hadden de heren geen tijd. namen noch wel het plastic mee en weg waren ze. Onze klacht: - Levertijd verandereing (tov) afspraak niet op tijd doorgegeven - niet klant vriendelijke bezorgers (gewoon onbeschoft) - bezorgers die niet goed zijn geinstrueerd welke service ze moeten leveren - we hebben geen waar gekregen voor de extra service waarvoor we betaald hebben. Of hebben we 70€ betaald voor wat plastic op te ruimen. IKEA geeft betere service!
Beste Henrik, hartelijk dank voor je beoordeling. Dat is inderdaad en absoluut niet de service die we willen bieden. Goed dat je dit bij ons meldt, dan kunnen we hier actie op ondernemen. We nemen deze week graag contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Deze feedback zal ook teruggekoppeld worden aan de afdeling bezorging. We hopen dat jullie desondanks van jullie nieuwe kast kunnen genieten. Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Aardige bezorgers waren strak op tijd! (07:00) Alles was netjes en zorgvuldig ingepakt. Product in elkaar zetten was binnen paar minuten door mijzelf in elkaar.
Beste LN, Wat fijn om te horen dat je bestelling in goede orde én netjes op tijd is ontvangen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop. Bedankt voor je bestellen én beoordeling! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Hartstikke blij met mijn bestelling op Goossens.nl, zeer professionele dienstverlening! Mijn dressoir was al grotendeels gemonteerd, zelf moest ik alleen de poten monteren. Super!!
Beste Irma, Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze service! Zo hoort het natuurlijk ook: optimaal en zorgeloos genieten van je nieuwe Goossens aankoop! Bedankt voor je bestelling en beoordeling. Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Duurde wel iets langer dan verwacht, maar verder goede service
Beste Susan Kuiper, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Jammer om te horen dat het langer duurde dan verwacht. We geven je feedback door aan de juiste afdeling, zodat zij hier op kunnen acteren. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Zeer goed info over aflevering
Beste W. Roozenmaal, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier van informeren over de bezorging van jouw nieuwe Goossens aankoop. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Alles volgens afspraak gegaan
Beste F. Probhitius, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je beoordeling en heel veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen
Netjes geleverd. Afspraken nagekomen. Meubel wordt binnen gemonteerd. Vriendelijke service
Beste S. Poos, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de bezorging van jouw nieuwe Goossens meubel. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je nieuwe Goossens aankoop! Met vriendelijke groet, Goossens wonen & slapen