perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend vriendelijke leveranciers. Snel geleverd en goede uitleg. Webshop is duidelijk. Zeer tevreden met producten.

Netjes op tijd geleverd

goede service, goed behandeld

Vlotte service en snelle aflevering

perfect, zeker aan te bevelen

Nette bezorgers, heel behulpzaam , netjes, ondanks obstakels tot over de drempel bezorgd. Waren ook op tijd aanwezig.

goede service, goed behandeld

Snelle levering van onze vitrinekast en eetkamerstoelen. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

voldoende, een redelijke ervaring

Bezorging zelf was goed maar ze brachten 4 flinke dozen binnen nadat wij betaald hadden en gingen gelijk weer weg. Niet uitpakken zodat we konden controlere. Dat zijn wij met meubel stukken niet gewent, het werd altijd uitgepakt en de verpakking werd meegenomen. Dus dat vindt ik slechte service

perfect, zeker aan te bevelen

Nette goede service, kom alle afspraken na

goede service, goed behandeld

Duidelijk omschreven. What you see is what you get. Vond het alleen jammer dat de tafel niet in elkaar werd gezet en de verpakking niet mee terug werd genomen

voldoende, een redelijke ervaring

Dure kast gekocht. Moet je euro 75 extra betalen anders pakken ze de doos waar deze inzit niet uit. Zou ik alleen wonen en ouder zijn zou ik de kast niet eens op zijn plek krijgen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Begin dit jaar een zwevend TV meubel gekocht bij Gooossens. Tot grote schrik is deze pasgeleden midden in de nacht van de muur gevallen, het meubel en TV zijn total loss. Oorzaak ligt duidelijk in een materiaalfout, de houten ophang balken zijn gespleten.Deze zijn gemaakt van gelamineerd hout, en de lijm heeft gewoon los gelaten. Goossens schermt zich achter zelfmontage en wil niks vergoeden. Met de montage is niks mis, de ophang balk zelf is niet uit de muur gekomen. De klantenservice schermt zich achter het 'eindoordeel' en degene die de beslissing gemaakt heeft is tijdens elk contact nooit aanwezig. Wanneer diegene er wel is kunnen ze niet zien(??) Wel hebben ze aangeboden het meubel opnieuw op te hangen, heel aardig maar buiten het verlies aan vertrouwen hebben we ook duidelijk aangegeven dat het meubel zelf kapot is! Daar houd het volgens Goossens op en wij mogen zelf opdraaien voor een nieuw TV meubel en nieuw TV.

voldoende, een redelijke ervaring

The delivery was a bit late and the delivery man refused to help carrying the mattress one floor upstairs. As far as I know cam remember during the purchase there was no way of requesting this so I was surprised when he said it wasn't in the system.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over Goossens Webshop, alles naar wens en duidelijke communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Bezorgers waren niet op de hoogte van de all in bezorging en wilden eerst de bank alleen afleveren ipv installeren. Later kreeg ik ook een verdachte mail met een certificaat van een bedrijf dat ik niet ken over onderhoud van de bank. Ik heb hier van Goossens niets over gehoord.

voldoende, een redelijke ervaring

Product onvoldoende, ivm de niet diep genoeg voorgeboorde gaten.

goede service, goed behandeld

Bezorging was prima, stipt op tijd en vriendelijke bezorgers.

goede service, goed behandeld

Toen de bezorgdienst bij ons voor de deur stonden was er niemand thuis. Op zijn vroegst was er iemand pas om 9.30 aanwezig en de bezorgdienst stond er om 9.15. Heb met de bezorgdienst afgesproken om het product op te halen bij de eerst volgende adres waar zij moesten zijn. En dat is allemaal goedgekomen! Top jongens waren het!

goede service, goed behandeld

De bezorgers waren erg behulpzaam en zeer vriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben ook in de winkel geweest om de kast in het echt te bekijken. Daar werden we door de medewerker opgejut op de last snel te bestellen want de korting zou a.s. zondag verlopen. We hebben toen uiteindelijk besloten toch nog even te wachten en achteraf bleek de korting nog minimaal 2 weken te duren. Daarnaast werd ons aanraden om het bezorgpakket van 80 eurp erbij te kopen want anders kreeg je niet van te voren te horen hoelaat en moest je zelf afstellen, en zouden ze niet het papier meteen weer meenemen. Ik voel me dubbel ******en want ook hier bleek noets van te kloppen. De medewerkers van Goossens die de kast kwamen brengen waren super behulpzaam en vriendelijk. Maar personeel in de winkel viel me vies tegen: die heeft ons een ******en gevoel gegeven.

Wij zijn zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Nadat onze stoel was bezorgd, keek ik nog even, diezelfde dag, iets na op de webshop. Tot mijn grote verbazing zag ik dat de stoel €80 was afgeprijsd. Wij hebben hierover gebeld en kregen in eerste instantie als antwoord, dat we eigenlijk pech hadden, want we hadden hem besteld ten tijde van de oude prijs. Natuurlijk heb je pech als je net iets voor een afprijzing hebt gekocht, maar in dit geval voelt het toch anders. We rekenden de oude prijs af, terwijl de nieuwe prijs al online stond. Daarom vinden wij het niet netjes dat jullie dat niet uit jullie zelf hebben gemeld. Na een telefoongesprek hierover, waarin wij ons ongenoegen uiten, bleef de desbetreffende persoon hier stellig over. Wij waren daarna wel blij verrast dat we werden teruggebeld en dat we de korting alsnog kregen. Onze dank hiervoor, maar toch jammer dat het initiatief van onze kant moest komen. Desondanks zijn we heel blij met onze mooie stoel. Mvg

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische service. Alles correct geregeld. Keurige bezorgers en zeer punctueel. Ook melding van tijdstip bezorgen super.

De Beeke 4

5469 DW Erp