slechter dan verwacht

Prima webshop, communicatie en relatief snelle bezorging. Maar incomplete montage materialen. Schroefjes van 1 stoel misten. :-(

perfect, zeker aan te bevelen

Super snelle service. Mooi op tijd op afspraak!

slechter dan verwacht

We hebben een tafel besteld (het gesprek, rond 150) maar bij de bezorging is de tafel bij ons in de huiskamer gezet zonder enig uitleg over onderhoud, of montage. Voor een tafel van die prijs bij een bedrijf als Goossens had ik wel wat meer verwacht.

voldoende, een redelijke ervaring

Wij waren negatief verrast door de bezorger die de verpakte kast in de kamer plaatste en zei: hier tekenen svp. Ik vroeg waarvoor ik ging tekenen, want de kast zat nog in de verpakking. De bezorger zei dat ik had gekozen voor drempelservice. Ik weet nergens van, niet op gewezen tijdens het bestellen. Maar ook in het geval dat ik het misschien had moeten lezen: ik vind het belachelijk dat ik eur 65 moet betalen om te kunnen zien dat ik ga tekenen voor een onbeschadigd produkt dat ik al heb betaald bij de firma Goossens. Erg slechte service en dit doen we dus ook nooit meer bij deze firma

goede service, goed behandeld

Heel veel schroef werk en ook jammer dat we op sommige plekken (handleiding) moesten schroeven waar geen gaatjes was..

voldoende, een redelijke ervaring

Ik had een grote order uitstaan en later nog een tapijt erbij gekocht. Het tapijt werd separaat bezorgd met PostNl en dat was een ramp. Ik had Goossens nog wel gebeld om te vragen of het tapijt met de rest van de spullen geleverd kon worden maar dat is dus niet gebeurd helaas. PostNL zou het afleveren maar op het laatste moment kwam men er achter dat het pakket te groot was. Heb ik middag voor niks zitten wachten.

slechter dan verwacht

De reden waarom ik het niet beveel is omdat we bij ons eerste bestelling een slechte ervaring hebben gehad. Bij de online bestelling hebben we aangegeven dat we voor de Goossens Bezorgservice kiezen(extra voor betaald). Toch bij de bezorging stond op het factuur zelf dat het exclusief montage was. De bezorgers waren ook onvriendelijk. Uiteindelijk kregen we toch ons geld terug voor het bezorgservice. Misschien een verbeter punt ;).

goede service, goed behandeld

Er vroeg (half uur eerder dan gepland en om half 7 op zateradag ochtend is best vroeg. Erg haastig en snel gegaan maar uiteindelijk wel erg tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Wel vind ik dat er duidelijke moet bij staan dat de producten zelf in elkaar gezet dienen te worden.

goede service, goed behandeld

Afwerking kast niet in orde.( niet door bezorgers). Lijm vlekken en plakband vlekken op kast en in kast. Deuren niet loodrecht en niet af te stellen. Jammer voor een dure kast.

perfect, zeker aan te bevelen

Op tijd bezorgd en keurige bezorgers

goede service, goed behandeld

Omdat de stoelen uitgepakt en wel naar de tweede etage zijn gebracht is onduidelijk waarvoor € 79 is betaald voor in elkaar zetten en meenemen van het afval. De bezorgers waren nu binnen tien minuten weer weg.

goede service, goed behandeld

Snel netjes en mooi aan de prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Prima service nav een telefoontje over de prijs. Op maandag een stoel gekocht, op woensdag staat deze goedkoper. Netjes t verschil terug gekregen. De bezorging;stoel wordt binnen gezet en je hebt nog niet de tijd om te kijken of hij beschadigd is ja of nee.

goede service, goed behandeld

Fijn product. Vriendelijke mensen.die het kwamen brengen en alles netjes weer meenamen.

goede service, goed behandeld

bezorging keurig volgens afspraak. Wat ik niet snap waar ik de 79 euro voor moet betalen. (alleen voor bezorgen en op z'n plek zetten?

voldoende, een redelijke ervaring

Moest tafel zelf in elkaar zetten terwijl ik dit nergens had gezien bij bestellen. Was niet moeilijk, maar toch. Als het bij de bestelling had gestaan, wat ik dus niet weet, graag duidelijker.

De Beeke 4

5469 DW Erp