Service top! Heb ook al een bank van jullie, daar was laatst iets mee... Meteen opgelost. Levering top.. Ik ga nu een tv kastje bestellen... 😂
Beste Angelique, Vaste klant! Wat leuk om te horen. Alvast veel plezier ervan toegewenst! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Levertijd precies aangehouden...vriendelijke bezorgers
Beste, Bedankt voor de mooie recensie! Dit gaan we natuurlijk proberen vol te houden! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
De webshop is makkelijk en communicatie ermee is ook top. Bezorging was duidelijk. Bericht van te voren voordat ze kwamen met een exacte tijd. Dus perfect
Beste Monique, Wauw een 10! Wat goed om te horen. Nog veel plezier ervan toegewenst! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
De zoek functionaliteit zou mijn inziens makkelijker kunnen. Ik heb als consument behoefte aan aan te geven hoe groot, lang, hoog de bank zou moeten zijn of wat de uitersten zijn. En naar welke opstelling ik zoek. Dat verkleint het zoeken dusdanig. Voor t bedrag wat ik heb neergelegd had ik wel verwacht dat de poten er onder zouden zitten en dat ze de bank in elkaar hadden gezet.
Beste mevrouw van der Laan, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons feedback te geven. U heeft gekozen voor de bank Key West! Een mooie minimalistische bank met een comfortabele zit. U heeft gekozen voor de drempel levering, dit is inderdaad zonder montage. Ik wens u vele fijne uurtjes toe op de nieuwe bank. Groetjes, Mirte, klantenservice
Keurig op tijd bezorgd en niets verder op aan te merken.
Beste mevrouw Bouwknegt-Dirksen, Een 10!! Hier zijn wij super blij mee! U heeft gekozen voor de relaxfauteuil Bergen in een alcamara bekleding. Mooi & helemaal de trend van nu! Fijn dat de levering naar wens was. Groetjes, Mirte, klantenservice
Alles is prima geregeld
Beste mevrouw Huijbrechts, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier doen we het allemaal voor. U heeft gekozen voor eettafel Otik. Deze tafel is gemaakt van Driftwood wat een bijzondere robuuste uitstraling heeft. Dit past mooi bij een industrieel interieur! Ik wens u veel plezier met de tafel. Groetjes, Mirte
Er was niets op aan te merken. Prima dus een 10
De lage score ligt aan, dat ik het tafelonderstel haast niet in elkaar geschoven kreeg, en de inhoud niet is uitgepakt door de bezorgers zo kon ik het ook niet controleren op schade en ik bleef met het verpakkingsmateriaal zitten, en er geen onderhoud informatie was bijgevoegd.
Beste, Dat klopt. Er zijn twee soorten bezorgservice. Bij de gratis bezorgservice dient u alles zelf uit te pakken en monteren. Dit staat op de site en bij het vraagteken bij het bestellen genoteerd. Desondanks veel plezier toegewenst van de tafel! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Ik had niet door dat het plaatsen van 2 kasten op elkaar onder montage viel. Dit kon helaas niet alsnog ter plekke geregeld worden. Nu wachten tot begin mei. Achteraf gezien had ik natuurlijk de klsatenservice moeten bellen om te checken.
Beste, Vervelend dat dit niet duidelijk genoeg was op de website. Gelukkig kunnen we het wel netjes met je gaan oppakken! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
alles prima geregeld, ook de bezorging maar het uitpakken en het wegwerken van al dat materiaal was een ramp voor een alleenstaande vrouw van 68 in Coronatijd.
Beste Els, Dat begrijp ik. Dat maakt het verschil tussen de gratis bezorging en de Goossens bezorgservice mede echter. Voor de volgende bestelling bent u natuurlijk van harte welkom om hier gebruik van te maken! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Fijne en snelle levering
Beste Lia, Goed om te horen. Nog veel plezier ervan toegewenst! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Tja, buiten dat wij de levertijd belachelijk lang vonden was alles verder tot in de puntjes geregeld.
Beste Luc, We leveren ook veel maatwerkartikelen waardoor de levertijd inderdaad kan oplopen. Fijn om te horen dat wel alles naar wens is gegaan! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Ik ben zeer tevreden over de bezorgers vd bank en de hocker. Alleen de hocker is te groot voor mijn woonkamer en moet retour. Helaas moet dat met een formulier,die ik niet kan uitprinten en het kost dan ook nog 79.00 euro. Je kan het zelf ook terugbrengen, maar ik mag door evenwichtsproblemen geen auto meer rijden. Kan de hocker niet gewoon opgehaald worden. Vindt dit echt heel vervelend. Terwijl ik zo tevreden was. Heel jammer dit. Hoogachtend C.Overmeer.
Beste Caroline, Voor grote artikelen rekenen wij inderdaad voorrijkosten van €79,-. Desondanks wel nog veel plezier toegewenst van de bank! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Perfecte service
Delivery was great but when I said I wanted to check the drawers before the delivery guys left they said no and said I had 3 days to return. Then when I checked it I found the actual drawers to be 2/3 the size of an existing set (that I had bought a few years ago) and the entire unit to be smaller. Both compared to my existing set but importantly compared to what was advertised. I am have been in contact with customer services 3 times (they are always quick to answer) but don’t seem to be taking my discontent seriously. I am awaiting a response to my last email. With Corona I understand it will take some time. That’s ok.
Dear Victoria So sorry to hear that. If I can assist you, I would love to hear that. You can send us a e-mail and direct your mail to me: Kimberley. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
Goed en duidelijk en snel leverbaar
Beste Marc, Fijn om te horen! Nog veel plezier toegewenst van de meubels!
Bezorging was perfect, netjes lekker vroeg. Alleen ontbrak een verloopstuk van de lamp. Klantenservice gebeld, maar na 15 minuten in de wacht was geduld een beetje op. Zelf uiteindelijk nog bij 123led een verloopstuk besteld, wat supersnel werd geleverd. Beetje jammer dus dat de lamp incompleet geleverd werd.
Beste Eva, Jammer om te horen. Op sommige momenten kan het inderdaad wat druk zijn. Sorry hiervoor. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
zelf het verkeerde artikel besteld maar bezorging en afhandeling daarna prima; heb geruild binnen 30 dagen en nu juiste artikel besteld; 20,- euro welkomstkorting is omgezet, netjes!
Beste Jaap, Wat goed om te horen! Nog veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Goossens Wonen & Slapen
We zijn tevreden over de snelle levering, maar helaas is de bestelde fauteuil beschadigd. We hebben foto's gemaild, maar nog geen reactie ontvangen. (Mijn man, Rutger Bouma heeft de foto's gemaild)
Beste Janne, Ik neem aan dat het ondertussen is opgepakt. Mocht dat niet zo zijn, dan horen wij graag van u: [email protected].
Mooie spullen, tijdige levering, nette bezorging.
Beste heer/mevrouw van der Harten, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de 2 mooie nachtkastjes die u bij ons heeft besteld. Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
De bank is mooi en van hele goede kwaliteit